Gość: kv IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.02, 18:57 ja kocham latanie, ale się boje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Re: KTO SIĘ BOI LATAĆ ? IP: *.telia.com 07.10.02, 20:39 Nie nie boje i latam,ale pod kontrola kolegow w maszynach o dwoch miejscach sterowniczych,niewiem jak to sie nazywa po polsku.( Nie mam licencji i sie nie staram o nia) piekielnie droga i ciagle trzeba odnawiac ,trzeba miec iles startow i ladowan rocznie jak sie niema samolotu to praktycznie niemozliwe do wykonania.Kiedys wsadzono mnie za stery oczywiscie pod kontrola i powiedziano lecimy po paliwo do miescowosci tyle i tyle kilometrow .Zbaranialem tam w gorze szukam tam gdzie sie mieszka ,aby szybko sobie uzmyslowic kierunki i leciec mniejwiecej,kolega podpowiada wlacz GPS-esa jest zaprogramowany.Zrobilem to i slucham sie jego lece tak jak wskazowka pokazuje,po paru minutach pika patrze za minute lotnisko rozgladam sie i faktycznie na horyzoncie wynurza sie lotnisko,nawiazalem kontakt z wieza kontrolna chlopaki sie smieja ,patrzcie amerykanie leca,zapomnialem ze samolot mial wojskowe numeru taktyczne amerykanskie z bialo gwiazda Air Force , ale z drugiek wojny swiatowej.Kolega dostal zezwolenie z Luftfartverket na posiadanie takich oznakowan,notabene sa takie trzy samoloty w Szwecji co maja zezwolenie latac tak pomalowane. No i ladowanie i po wszystkim.Gdyby nie GPS to czlowiek ladowy jak ja g...by znalazl.Pzdr.Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilot Re: KTO SIĘ BOI LATAĆ ? IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 22:39 ś.c.i.e.m.n.i.a.s.z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddie Re: KTO SIĘ BOI LATAĆ ? IP: proxy / 143.26.81.* 29.10.02, 15:17 Ja tez ogladalem ten film. Odpowiedz Link Zgłoś