Gość: Qubuś IP: *.nestle.pl 08.07.03, 09:45 Czy ktoś zna możliwie najtańsze połączenia do RPA (Johannesburg)? Q. PS jeżeli byliście tam to proszę o kilka słów na temat tego kraju. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Tanie loty do RPA IP: *.math.univ.gda.pl 08.07.03, 10:22 Najtansze polaczenie oferuje british Airways przez Londyn, ale nie wiem jak z dostepnoscia miejsc. 570$ + tax, ale watpie zeby byly jakies bilety w tej cenie, wszystkie w granicach 800-1000$, ale sprawdz, zalezy od daty wylotu. Restryktywna taryfa na podróże w klasie ekonomicznej na połączenia BRITISH AIRWAYS. Sprzedaż od 01.JUL.2003 do 15.SEP.2003. Wykupienie biletu w ciągu 72 godzin od rezerwacji. Wyloty od 01.AUG.2003 do 15.DEC.2003. Przelot via Londyn. Stopovery porcie tranzytowym - niedozwolone. Rezerwacja potwierdzona na całej trasie. Zmiana rezerwacji na wylot z Warszawy - niedozwolona. Zmiana rezerwacji powrotnej - dozwolona, pierwsza bezpłatnie, każda następna za opłtą 100 USD. Zmiana trasy - niedozwolona. Zniżki : dziecko - 25 %, infant - 90 % taryfy publikowanej. Minimum pobytu - niedziela. Max pobytu - 6 miesięcy. Zwrot przed rozpoczęciem podróży - dozwolony, po potrąceniu 150 USD. Zwrot po rozpoczeciu podróży lub w przypadku 'noshow' - niedozwolony. Podana cena nie zawiera tax i opłat lotniskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qubuś Tanie loty do RPA-do Marcina IP: *.nestle.pl 08.07.03, 16:18 Serdecznie dziękuję za informacje. Chcę lecieć dopiero w 02/2004 ale chciałabym zorientować się jak mniej wiecej będę wyglądały koszty. Pewnie spróbuję kupić bilet w promocji na początku przyszłego roku, ale nie wiem, czy będę objęte nią kierunki Afryki. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za info, Ania Odpowiedz Link Zgłoś