francuz1955 19.02.06, 11:27 Może ktos mi doradzi jakiego srodka użyc aby powstrzymac i zwalczyc ogniska korozji na karoserii samochodowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crannmer Re: Problem z korozją 19.02.06, 11:42 francuz1955 napisał: > Może ktos mi doradzi jakiego srodka użyc aby powstrzymac i zwalczyc ogniska > korozji na karoserii samochodowej W przpadku zewnetrznej korozji (bez perforacji): szlifierka, papier scierny, farba podkladowa, szpachla, lakier koncowy - to wszystko w rekach doswiadczonej osoby. W przypadku perforacji: wymiana danego kawalka blachy przez blacharza. Jesli w danym miejscu wychodza purchle, to znaczy, ze tam juz jest perforacja, tak wiec zewnetrzna kosmetyka nic nie da. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz1955 Re: Problem z korozją 26.02.06, 10:36 dziekuje za odpowiedz , ale ja poszukuje preparatu ktory zwiazałby istniejaca korozje .Czytalem ,ze są takie srodki nazywają sie inhibitory korozji ,ale konkretnej nazwy nie znam.Może ktos zna ? Odpowiedz Link Zgłoś