Gość: xyz IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 15:21 mam pytanko ile pali wasza corsa c 1.0 szczególnie w mieście ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Kl Re: ile pali corsa c IP: 213.17.194.* 30.12.02, 15:25 Gość portalu: xyz napisał(a): > mam pytanko ile pali wasza corsa c 1.0 szczególnie w mieście ??? latem ok.6,0 zimą ok. 6,5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmosz Re: ile pali corsa c IP: *.pl.bauer.com / 172.28.187.* 06.01.03, 15:10 Teraz na tych mrozach to dwa razy spaliła po 7,4/100 i to w jeździe mieszanej mniej więcej 1/2 a generalnie kolo 6.5 Zadziwiające sa male roznice miedzy miastem a trasa i miedzy latem a zima, bo różnica jest rzędu jednego litra Wcześniej jeździlem Fiatem Uno 1.0 Fire który palił od 4,8 na trasie w lecie do 9 w miescie w zimie Corsa od 5,2 na trasie w lecie do 7,5 w mieszanej zimą, ale to wartości skrajne. Odpowiedz Link Zgłoś
motocykl Re: ile pali corsa c 10.05.03, 18:29 corsa c 1.0, srednio 5.7 - 6.5, auto wyposazone w klimatyzacje, abs, wspomaganie, czyli troche "pradu" potrzeba, Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.wawa Re: ile pali corsa c 11.05.03, 09:41 motocykl napisał: > corsa c 1.0, srednio 5.7 - 6.5, > auto wyposazone w klimatyzacje, abs, wspomaganie, czyli troche "pradu" potrzeba > , > witam. cos mi sie tu nie zgadza! po pierwsze spalanie tej corsy.... jezdzilem nia prawie 2 lata, i albo ci ktorzy sie tu wypowiadaja jezdza naprawde wolno, albo inaczej, rozpedzaja sie powoli, albo z moja corsa bylo cos nie tak! ja jezdzilem dosc dynamicznie ( chociaz przy silniku 1.0 w corsie mowienie dynamicznie jest umowne ) i w miescie minimum 8, a w trasie 6,5 lub 7! co ciekawe, teraz jezdze dynamicznie:) focusem 1.6 100kM, i pali w miescie 8 lub 8,5....... a po drugie, chlopie, jakim cudem masz w corsie c 1.0 klimatyzacje???? nie montuja jej przy tak slabym silniku......! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
motocykl Re: ile pali corsa c 11.05.03, 13:36 chlopie.... montuja. Jest taka super wersja corsy Njoy z klima, absem, wspomaganiem, elektryka szyb, regulacja fotela, radiem z cd, dzielona kanapa, szerszymi oponami, specjalnym wykonczeniem wnetrza, dwiema poduszkami, lakierowanymi lusterkami, chromowana koncowka wydechu, inna tapicerka. 3-dr, lakier niemetalic, w styczniu znizka za rocznik. ile za calosc? 38 000 pln. Kto znajdzie taki wypas taniej? Max spalanie, zaznaczam srednie, 6.5 l, z wlaczonym calym tym cyrkiem. Jazda raczej dynamiczna. Co by nie powiedziec o tym silniku, lubi byc krecony nawet do 6000obr. I tyle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.wawa Re: ile pali corsa c 12.05.03, 13:00 no ladnie, teoretycznie corsa c z silnikiem 1.0 nie powinna jezdzic.... heh, ten silnik jest za slaby dla tego samochodu, bo to ciezkie jak cholera auto ( jak na segment b). a 60 kM minus klima to juz sie robi ciezko.... ale skoro jezdzi to oki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś