Gość: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 01:52 No, wiesz. Ten cytat z la Bruyere'a. Zostal pozbawiony powaznego fragmentu. Albo go napiszesz, albo ja. Ale ja to po swicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Tradycja cenzuruje 01.12.02, 12:53 No właśnie, zwlekaj się Niech, czas za Panią redaktor popracować. Miltonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradycja cenzuruje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 14:54 Dobrze, dobrze, ide do roboty, ale Tradycja ma juz temat dnia zadany. Tylko, jak widac, cos przesadzila z tymi andrzejkami, wrozba moze jakas obiecujaca byla? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradycja cenzuruje 01.12.02, 16:22 Dobra ,dobra juz wyjasniam...Niechu ze tez Ty taki dociekliwy.. Ta cenzura byla jak najbardziej na miejscu zreszta koniec cytatu byl bardzo wzgledny.Nie chcialam nikogo nieurazajac -nieurazic. Co do Jean de La Bruyere to ...dokanczam cytat"trzeba tylko rysow ladnych i slusznego wzrostu by byl uwielbiany przez kobiety" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradycja cenzuruje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 17:10 No wlasnie. La Bruyere napisal cos zupelnie innego niz ty zacytowalas. A na forum tylko ty podtrzymywalas mnie na duchu, teraz juz nie chcesz, widac zbyt zaufalas andrzejkowym wrozbom. Zal, zal, zal. Zal mi siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Tradycja cenzuruje 01.12.02, 17:13 Wrozb nie bylo.Nie jest moim celem zyciowym ujarzmic samca. A z cytatem jest juz OK po dodaniu go na forum cytat jest zgodny z tym co mam napisane w ksiazce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Tradycja cenzuruje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 17:16 Tradycja, a w czyim to masz tlumaczeniu? We wlasnym? Odpowiedz Link Zgłoś