skunks_pasiasty 14.05.03, 22:52 ...od tych waszych perfum. Nie ma tu żadnego faceta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkaa Re: Duszę się... 14.05.03, 22:53 A po co ci facet? Chcesz się znowu napić? Z nami tez możesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
skunks_pasiasty Re: Duszę się... 14.05.03, 22:55 kobiety po alkohlou są za łatwe. lubię stawiac sobie wyzwania... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Duszę się... 14.05.03, 22:59 skunks_pasiasty napisał: > kobiety po alkohlou są za łatwe. lubię stawiac sobie wyzwania... taaaa, a faceci po alkoholu to chcieliby, ale nie moga, czyli do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
skunks_pasiasty Re: Duszę się... 14.05.03, 23:01 buggi napisała: > taaaa, a faceci po alkoholu to chcieliby, ale nie moga, czyli do niczego Alkohol czy faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Duszę się... 14.05.03, 23:01 skunks_pasiasty napisał: > kobiety po alkohlou są za łatwe. lubię stawiac sobie wyzwania... Kiedy facet zdobywa...wtedy juz sam jest zdobyty...nuda.. Odpowiedz Link Zgłoś
skunks_pasiasty Re: Duszę się... 14.05.03, 23:03 tradycja1 napisała: > Kiedy facet zdobywa...wtedy juz sam jest zdobyty...nuda.. Już mi naprawdę duszno... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Duszę się... 14.05.03, 23:05 skunks_pasiasty napisał: > tradycja1 napisała: > > > Kiedy facet zdobywa...wtedy juz sam jest zdobyty...nuda.. > > Już mi naprawdę duszno... astma? Odpowiedz Link Zgłoś
skunks_pasiasty Re: Duszę się... 14.05.03, 23:09 buggi napisała: > astma? mast go Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Duszę się... 14.05.03, 23:05 do Tradi: jestes bardzo bystra. zgadzam sie w 100% i ‰ do skunksa: nie udawaj, nie udawaj, o WAS, szanownych panów mi chodzi, taaaaa, ale Ty o niczym nie wiesz ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
skunks_pasiasty Re: Duszę się... 14.05.03, 23:06 buggi napisała: > do Tradi: jestes bardzo bystra. zgadzam sie w 100% i ‰ > > do skunksa: nie udawaj, nie udawaj, o WAS, szanownych panów mi chodzi, taaaaa, > ale Ty o niczym nie wiesz ☺ Buggi - jak zrobiłaś minke..? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Skunks& & #35 9829;& & #35 9829;& & #35 9829; 14.05.03, 23:10 skunks_pasiasty napisał: > buggi napisała: > > > do Tradi: jestes bardzo bystra. zgadzam sie w 100% i ‰ > > > > do skunksa: nie udawaj, nie udawaj, o WAS, szanownych panów mi chodzi, > taaaaa, > > ale Ty o niczym nie wiesz ☺ > > Buggi - jak zrobiłaś minke..? Skunksiku, to stary numer, ale fatwy. Kiedys byl tu szal na te róznosci: ♥♦♣♠, ♂♀,☻ itd. Klawiature cyfrowa masz? No, to na co czekasz, hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: Skunks& & & #35 35 9829;& & & #35 35 9829;& IP: *.acn.pl 14.05.03, 23:12 buggi napisała: > skunks_pasiasty napisał: > > Buggi - jak zrobiłaś minke..? > > > > > Skunksiku, to stary numer, ale fatwy. Kiedys byl tu szal na te róznosci: > ♥♦♣♠, ♂♀,☻ itd. Klawiature cyfrowa m > asz? No, to na co czekasz, hej Dzięki, ale nie o to mi chodziło.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Skunks& & & #35 35 9829;& & & #35 35 9829;& 14.05.03, 23:13 Ja też umiem ♫ ♣ ♠ ☻ ☺ ® Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: DO SKUNKSA 14.05.03, 23:24 a to ci dopiero wyslalo sie bez tekstu. Skunksie o co tobie chodzilo? O moja mine? Ooooo, ona sie zmienia i to bardzo czesto Odpowiedz Link Zgłoś
ciemna_noc Re: DO SKUNKSA 14.05.03, 23:26 buggi napisała: > a to ci dopiero wyslalo sie bez tekstu. > Skunksie o co tobie chodzilo? O moja mine? Ooooo, ona sie zmienia i to bardzo > czesto o minkee, czy pisałem nie po polsku.. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: DO SKUNKSA 14.05.03, 23:34 Zaraz zaraz, pytales tak "Buggi jak zrobilas minke?" , a nie minkee. Chyba polski mi rzeczywiscie z glowy uszedl, jak to wino. Minkaa swoje kwiatki dostala i do wazonu wsadzila, a jesli do wody wrzuci kostke cukru to jej tak szybko nie zwiedna. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemna_noc Re: DO SKUNKSA 14.05.03, 23:36 buggi napisała: > Zaraz zaraz, pytales tak "Buggi jak zrobilas minke?" , a nie minkee. Chyba > polski mi rzeczywiscie z glowy uszedl, jak to wino. Minkaa swoje kwiatki > dostala i do wazonu wsadzila, a jesli do wody wrzuci kostke cukru to jej tak > szybko nie zwiedna. Boż ty moj. Nie nerwuj sja. Rozpoznaję ogniem. Lepiej widać ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ciemna_noc Re: DO SKUNKSA 14.05.03, 23:50 buggi napisała: > ogniem i mieczem na potop nicków Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Duszę się... 14.05.03, 22:53 skunks_pasiasty napisał: > ...od tych waszych perfum. Nie ma tu żadnego faceta? nie ale woda kolońska brutal gdzieś tu leży... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Duszę się... 14.05.03, 22:59 różne rzeczy noszę w torebce ,ale przemysławki nie. Odpowiedz Link Zgłoś
franci Re: Duszę się... 15.05.03, 09:34 basia napisała: > > różne rzeczy noszę w torebce ,ale przemysławki nie. > Sama siebie nosiła ;-) - była opakowana w gustowny pleciony koszyczek. O ile sobie dobrze przypominam, bo jej nie używałem, tylko widziałem u starego :-). Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Duszę się... 15.05.03, 14:35 Przemysławka zawsze kojarzyła mi się z chłopakami z Pragi... Odpowiedz Link Zgłoś
franci Re: Duszę się... 15.05.03, 15:47 dwunasty napisał: > Przemysławka zawsze kojarzyła mi się z chłopakami z Pragi... Miasta czy dzielnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
cause_nothing_compares Re: Duszę się... 15.05.03, 15:49 Na jedno wychodzi. Choć nie mam z nimi nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś