buggi 29.06.03, 00:33 czemu Ty spac nie idziesz? Gdzie Twoje 'dobranoc'? Nie poznaje Cie? Ktos ma na Ciebie zly wplyw! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Rany Julek! Atob! 29.06.03, 00:43 ja sie nigdy nie myle, jak mówie, ze ma , to ma ;) Atobie wygrales! Ja juz ide, bo konam, a Ty zaraz nam wszystkim 'Dzien dobry' zaszczebioczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Rany Julek! Atob! 29.06.03, 00:45 buggi napisała: >a Ty zaraz nam wszystkim 'Dzien dobry' zaszczebioczesz. Moze nie tak odrazu zaraz :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Rany Julek! Atob! 29.06.03, 00:47 teraz ide na 100%, ale co Ci powiem to Ci powiem: nagadalam sie dzis z Toba jak nigdy przedtem, mimo, iz palisz, pijesz i kibicujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Rany Julek! Atob! 29.06.03, 00:50 buggi napisała: ale co Ci powiem to Ci powiem: nagadalem sie dzis z Toba jak nigdy przedtem, mimo, iz nie palisz, nie pijesz i nie kibicujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Rany Julek! Atob! 29.06.03, 00:51 tosmy sie nagadali,ze rany Julek! Atob ide, ty mnie nie trzymaj, bo nie wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Rany Julek! Atob! 29.06.03, 00:55 hehe wygralam, gasze swiatlo. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Rany Julek! Atob! 29.06.03, 00:58 Zaraz ...powiedzialem Tobie bo idziesz spac ...ja bede jeszcze na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Rany Julek! Atob! 29.06.03, 01:00 jeszcze nie przegralam, melduje poslusznie spod koldry. Nie docenialam Cie ,wiesz. Ale teraz to juz koniec. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: oooo 29.06.03, 02:00 tak mi przykro to zaspiewaj :hej przyjaciele, zostancie ze mna...." Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: oooo 29.06.03, 02:48 albo"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina,straszy czy mlodszy chlopak czy dziewczyna"(hehehehe)No co.... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: oooo 29.06.03, 05:53 khy khy ..raz raz raz proba mikrofonu ...akustyk odsluch ciszej poprosze...juz ...orkiestra zaczynamy ...Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina,straszy czy mlodszy chlopak czy dziewczyna... juz ...hehehehe i jak mi poszlo ?Jak sie Wam podobalo to moge jeszcze cos zaspiewac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tradycja1 Re: oooo IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.06.03, 08:37 i co sluchac?jestem w gosciach pijemy zubrowke...zabraklo soku jablkowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: ja sie tak nie bawie IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 09:15 atob napisał: > khy khy ..raz raz raz proba mikrofonu ...akustyk odsluch ciszej > poprosze...juz ...orkiestra zaczynamy ...Bo wszyscy Polacy to jedna > rodzina,straszy czy mlodszy chlopak czy > dziewczyna... > > juz ...hehehehe i jak mi poszlo ?Jak sie Wam podobalo to moge jeszcze cos > zaspiewac ;) miales zaspiewac moja piosenke, a Ty tradycyjna tylko odspiewales i zreszta zapomniales o bemolach, eh Atob ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: ja sie tak nie bawie 29.06.03, 14:09 Gość portalu: Buggi napisał(a): >eh Atob ;) Rozczarowalem Cie ...na pocieszenie moge Ci powiedziec ze nie Ciebie pierwsza i- znajac siebie- ostatnia ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ja sie tak nie bawie 29.06.03, 20:08 atob napisał: > Gość portalu: Buggi napisał(a): > > >eh Atob ;) > > Rozczarowalem Cie ...na pocieszenie moge Ci powiedziec ze nie Ciebie pierwsza i > - > znajac siebie- ostatnia ...;) juz sie tak nie chwal Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: ja sie tak nie bawie 29.06.03, 22:24 To akurat nie bylo chwalenie sie Buggi ... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ja sie tak nie bawie 29.06.03, 22:31 jesli to nie bylo chwalenie, to przepraszam. Sam jestes sobie winien. Czy w zwiazku z tym zauwazyc powinnam, ze jeszcze duzo nauki przed Toba :) Odpowiedz Link Zgłoś