Dodaj do ulubionych

GNIAZDO PIRATÓW

IP: *.hq.japancars.pl / 81.210.17.* 12.11.03, 11:11
BYLEM W SOBOTE W TYM KLUBIE CALKIEM PRZYJEMNIE WYSZEDLEM SIE PRZEWIETRZYC I
NIESTETY WLAZLEM W KRZAKI I WTEDY JAKIS PAN PRZYP... MI PARĘ RAZY SKÓRZANĄ
SMYCZĄ PSA. PKULARY MI SPADŁY CALE SZCZESCIE ZE SIE NIE ZBILY. TERAZ MAM KUPE
SINIAKOW I MIESZANE UCZUCIA CO DO KLUBU
Obserwuj wątek
    • basia Re: GNIAZDO PIRATÓW 12.11.03, 11:28
      To piraci nie mają już papug tylko psy?

Ps.a swoją drogą mogło być gorzej.No wiesz...jakieś drewniane nogi albo haki...
    • moje_3_grosze Re: GNIAZDO PIRATÓW 12.11.03, 11:48
      A gdzie był pies? Wodołaz?
      • niech Re: GNIAZDO PIRATÓW 12.11.03, 12:04
        To pies bez smyczy biegal? Oj, nieladnie...
        • moje_3_grosze Re: GNIAZDO PIRATÓW 12.11.03, 12:12
          To był pewnikiem pies ogrodnika
          A że wodnik ogrodnikowi rabatki deptał, to i oberwał
    • zakompleksiony Re: GNIAZDO PIRATÓW 12.11.03, 12:51
      Gość portalu: WODNIK napisał(a):

> WYSZEDLEM SIE PRZEWIETRZYC I
      > NIESTETY WLAZLEM W KRZAKI

Urocze!
      • basia Re: GNIAZDO PIRATÓW 12.11.03, 13:21
        zakompleksiony napisał:

> Gość portalu: WODNIK napisał(a):
        >
        > > WYSZEDLEM SIE PRZEWIETRZYC I
        > > NIESTETY WLAZLEM W KRZAKI
        >
        >
        > Urocze!

Miło popatrzeć,jak zakompleksiony wstydliwego rozumie ...:)
        • Gość: wodnik Re: GNIAZDO PIRATÓW IP: *.hq.japancars.pl / 81.210.17.* 13.11.03, 11:13
          jestescie smieszni
          problem polegal na czyms innym a wy jak zwykle skupiacie sie na pierdolach.
          Ciekaw jestem co kazdy z was by zrobil gdyby jakis facet zaczal go napierniczac
          smycza skorzana!!??
          • basia Re: GNIAZDO PIRATÓW 13.11.03, 12:05
            aha,a co by każdy z nas zrobił jakby ta smycz nie była skórzana,albo w ogóle
            nie była to smycz tylko kij..
            • niech Re: GNIAZDO PIRATÓW 13.11.03, 12:33
              Albo gdyby to nie byl facet tylko pies, nie byly to krzaki tylko Times Square
              i nie byla to smycz tylko randka w ciemno.
              PS. Smieszny czy zalosny - wybor nalezy do ciebie.
              • Gość: ewa Re: GNIAZDO PIRATÓW IP: *.acn.pl 13.11.03, 13:13
                A ja Ci powiem, o co mu chodziło.
                Nektórzy mieszkańcy okolicznych bloków walczą,aby Gniazdo zlikwidować.
                Twierdzą,że jest hałas i takie kwiatki jak Twój.
                Dlatego mam dobrą radę:Jak w knajpie jest porządny kibel ( a tam jest) to
                korzystaj z niego,bo w ten sposób dajesz argumenty przeciwnikom tego fajnego
                lokalu.
                • niech Re: GNIAZDO PIRATÓW 13.11.03, 13:35
                  Tak sie zastanawialem dlaczego zbladzil w krzaki? Moze to botanik?
                • j_karolak Re: GNIAZDO PIRATÓW 13.11.03, 14:25
                  To on tam szczał?!

A to korsarz, do kroćset!!!
                  • Gość: ewa Re: GNIAZDO PIRATÓW IP: *.acn.pl 13.11.03, 14:45
                    A co mógł robić innego?
                    Nie chciało się w kolejce stać.
                    A zresztą faceci generalnie wolą na powietrzu.
                    Wystarczy się rozejrzec. :)
                    I jak ludzie mają obrobione krzaki to się denerwują.
                    Inna sprawa,że pies tego pana zapewne inne rzeczy robi w krzakach i panu to nie
                    przeszkadza.
                    Ale w ludzie większa tolerancja dla zwierząt niż pijaków.
                    :)
                    Tak czy owak kolega zrobił przysługę tym,którzy walczą o zamknięcie
                    klubu.Gościu się teraz będzie na zebraniu chwalił,że go tą smyczą
                    przejechał. :))
                    A szkoda,bo chyba fajne to miejsce.
                    • Gość: wodnik Re: GNIAZDO PIRATÓW IP: *.hq.japancars.pl / 81.210.17.* 13.11.03, 16:32
                      Wiecie co chyba was nie rozumiem. Jak psy zalatwiaja swoje potrzeby na trawie i
                      chodnikach, to wiekszosci to nie przeszkadza i jeszcze usmiechaja sie do
                      wlasciciela jakiego ma ladnego psa. A ja wyszedlem odprowadzic znajomych no i
                      nipotrzebnie poszedlem w krzaki. Ale nadal nie uwazam, zeby z tego powodu bic
                      innych ( i to solidnie ), mozna jeszcze uwage zrocic. Ale nastepnym razem
                      wyciagne kija i goscia spiore. Czy uwazacie, ze to bedzie skuteczne
                      rozwiazanie? Normalnym odruchem na agresje jest agresja, tylko zdejme okulary,
                      zeby mi nie spadly jak tym razem. A i piesek dostanie za zalatwianie swoich
                      potrzeb na chodnikach i trawnikach!!!
                      • Gość: ewa Re: GNIAZDO PIRATÓW IP: *.acn.pl 13.11.03, 18:52
                        "A ja wyszedlem odprowadzic znajomych no i
                        nipotrzebnie poszedlem w krzaki."

:D
                        • niech Ale jaja - nomen omen! 13.11.03, 19:02
                          "Ale nastepnym razem wyciagne kija". To po co wlaziles w krzaki skoro nawet
                          kija nie wyciagales? To juz lepiej bylo w knajpce zalatwic swoje sprawy a
                          potem narzekac ze niezdarny kelner piwo ci na spodnie rozlal.
                          PS. Myslisz ze twoj wyciagniety kij wystraszy mieszkancow? Nie przeceniasz sie
                          zanadto?
                          • Gość: ewa Re: Ale jaja - nomen omen! IP: *.acn.pl 13.11.03, 19:37
                            Tam nie ma kelnerów.:)
                            Takie tłumaczenie więc odpada.
                            Ale lepiej niech on kija nie wyciąga.
                            Bo w końcu zamkną tę knajpę naprawdę.
                            A taka fajna jest.
                            ps.Następnym razem nie idź w krzaki, tylko wejdź do tej łodzi zacumowanej przed
                            wejściem.
                            Tam przynajmniej nikt nie dojrzy Ciebie...ani kija.;)
                            • ex-kat-lik Re: Ale jaja - nomen omen! 13.11.03, 22:39
                              Nie wchodź do tej łodzi
                              Ona tam czeka
                              • niech Re: Ale jaja - nomen omen! 13.11.03, 22:45
                                Mam dzis dzien (a raczej wieczor) litosci dla frustratow, wiec rzuce tylko
                                przechodzac - wypierdalaj. Tylko zrob to cichutko, bo dzieci juz spia.
                      • j_karolak Re: GNIAZDO PIRATÓW 14.11.03, 08:52
                        Gość portalu: wodnik napisał(a):

> Wiecie co chyba was nie rozumiem. Jak psy zalatwiaja swoje potrzeby na trawie
                        i
                        >
                        > chodnikach, to wiekszosci to nie przeszkadza i jeszcze usmiechaja sie do
                        > wlasciciela jakiego ma ladnego psa. A ja wyszedlem odprowadzic znajomych no i
                        > nipotrzebnie poszedlem w krzaki.

To ten biedak po prostu liczył na poklask. Zauważył, że sikające psy się chwali
                        i sam zechciał być pochwalonym. Rozczarowanie, spowodowane brakiem pochwał
                        musiałobyć bardziej bolesne od uderzeń smyczą.

> A i piesek dostanie za zalatwianie swoich
                        > potrzeb na chodnikach i trawnikach!!!

Obsikasz go?
                        • Gość: TUREK Re: GNIAZDO PIRATÓW IP: *.hq.japancars.pl / 81.210.17.* 14.11.03, 10:52
                          A JA WAM POWIEM ZE NAWET ROZUMIEM GOSCIA. SAM PARE RAZY LALEM W KRZACZORACH, BO
                          NIE BYLO INNEGO WYJSCIA, ALE ZEBY ZA TO DOSTAC LOMOT TO CHYBA LEKKA PRZESADA.
                          GOSC MA NAUCZKE NA PRZYSZLOSC, A I MIESZKANCY MUSZA BYC OSTRO ZDESPEROWANI
                          • kixx Re: GNIAZDO PIRATÓW 14.11.03, 11:07
                            Obaj pracujecie w japancars,to pewnie nie tylko się rozumiecie ,ale i znacie
                            nawet.
                            Pozdrów kolegę
                            I schowaj ten kij
                            • Gość: TUREK Re: GNIAZDO PIRATÓW IP: *.hq.japancars.pl / 81.210.17.* 14.11.03, 11:27
                              STARY, TO WCALE NIE JEST ISTOTNE CZY GO ZNAM CZY NIE! GOSC POSTAPIL ZLE I TEGO
                              NIE NEGUJE, ALE NADAL UWAZAM ZE TO NIE JEST POWOD ZEBY SPUSZCZAC LOMOT. A TAK
                              SWOJA DROGA TO JESTEM CIEKAW ILE RAZY TY LALES W KRZAKACH??
                              -----

CZAS ZAKONCZYC TA JALOWA DYSKUSJE!!
                              • niech Re: GNIAZDO PIRATÓW 14.11.03, 11:39
                                Bez kija dyskusja jest jalowa? Raczej jalowa jest ziemia po spacerze wodnika.
                              • j_karolak Re: GNIAZDO TURECKICH WODNIKOW 14.11.03, 12:00
                                Turek sprzedający japońskie samochody przypomina mi wodnika.

Obaj lubią lać w krzaki i obaj nie lubią dostawać. I obaj lali. I obaj dostali.
                                I obaj uciekli. I obaj są dręczeni przez wyrzutysumienia, że stchórzyli nie
                                podejmując walki na kij i smycz.
    • buggi Re: GNIAZDO PIRATÓW 14.11.03, 12:23
      Nie ma tego zlego...wiec skoro juz wiesz, jak bolesne jest lanie smycza,
      powinienes zaangazowac sie w ruch ochrony maltretowanych zwierzat.
      • ex-kat-lik Re: Ale jaja - nomen omen! 14.11.03, 23:46
        Z tą smyczą,
        to niektóre lubieją
        Właściwiej - muszą,
        bo inaczej
        __________nie ruszą

Miłosierny jak Ch.

• niech Re: Ale jaja - nomen omen! 14.11.03, 23:50
          Idioto, smigaj szybko na stadion - podobno po wejsciu do UE maja zamknac - kup
          tam sobie uzywane: mozg, inteligencje, poczucie humoru, styl, erudycje itd. -
          najlepiej w pakiecie. Za trzy bagsy kupisz cos czego ciezka praca nie
          osiagnalbys w trzy stulecia.
          • ex-kat-lik Re: Ale jaja - nomen omen! 15.11.03, 00:26
            ^^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka