Dodaj do ulubionych

UKSW...czy to plotki czy prawda

IP: *.chello.pl 29.09.04, 00:18
doszly mnie sluchy ze aby dostac sie na UKSW(uniwersytet ks.stanislawa
wyszynskiego) trzeba miec na cenzurce z klasy maturalnej ocene z religi czyli
jak ktos nie chodzi na religie to nie moze sie dostac?? powiedzcie czy to
tylko plotki czy prawda??
Obserwuj wątek
    • Gość: Syla Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.crowley.pl 29.09.04, 14:18
      Zapewniam Cię, że jest to plotka.
    • Gość: jagoda Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:29
      to na pewno plotka, natomiast odradzam tę uczelnię. Tragedia, żadnego wykształcenia po takim poziomie.
      j.
      • Gość: pp Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.crowley.pl 29.09.04, 16:53
        Kolejne negatywne opinie o tej uczelni, ale to tylko same ogólniki, a ja
        chciałabym jakieś konkrety usłyszeć. Dlaczego jest tak zła i nie godna Twoim
        zdaniem uwagi ta uczelnia?Pozdrawiam i jak masz jakieś sprawdzone inforamacje,
        to czy mogłabyś się nimi podzielić;)
    • Gość: km Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.net-serwis.pl 29.09.04, 21:57
      Gość portalu: dee dee napisał(a):

> UKSW (uniwersytet ks.stanislawa wyszynskiego)
      Uniwersytet KARDYNAŁA STEFANA Wyszyńskiego
      • Gość: ukswordzista Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.eefpowernet.ch 12.10.04, 17:04
        Wlasnie - Stefan Wyszynski byl kardynalem, a nie zwyklym ksiedzem. Warto
        zapoznacsie z nazwa uczelni, na ktora chce sie zlozyc papiery. A z poziomem
        jest tak - jest podobny jak na innych uczelnaich. Niektore przedmioty zdac jest
        nieco ciezej, a niektore latwiej, niektore zas tak samo. Zalezy od wykladowcy i
        od osobistych uwarunkowan. Jesndo jest na pewno na plus - atmosfera i kontakt z
        wykladowcami, male grupy. Sa tez mozliwosci wyjazdow na stypendia, uzupelniania
        programu zajeciami z innych uczelni w ramach ITS, zakonczneia studiow w
        szybszym trybie niz 5cio letni. Mi sie tam bardzo podoba. Powodzenia w
        podejmowaniu decyzji. Acha - no i z ta ocena z religii - to plotka.
    • Gość: Antykatoll Teoretycznie to plotka... IP: *.net-serwis.pl 21.10.04, 01:10
      Hehe , ale to jednak szkoła dla katoli .. o dość niskim poziomie i wiadomo , ze
      ida tam ludzie którzy nie dostali sie na UW . Denni wykładowcy , denne programy
      studiów rozszerzone o takie farmazony jak np etyka chrzescijańska itd itp
      straszna lipa . Choc spora czesc ludzi w tym kraju to pozerzy mysla , ze sa
      katolikami bo raz na rok pójda do kościoła , bira tam sluby itd i mimo , ze zyja
      jak przecietny ateista to taka katolska szkoła im sie kojarzy pozytywnie...
      • Gość: syl Re: Teoretycznie to plotka... IP: *.crowley.pl 21.10.04, 10:01
        Denni wykładowcy , denne programy
        > studiów rozszerzone o takie farmazony jak np etyka chrzescijańska itd itp
        > straszna lipa .

Rozumiem, że jesteś studentem tej nędzej szkoły i znasz to z autopsji czy tylko
        plotki powtarzasz?

> Hehe , ale to jednak szkoła dla katoli .. o dość niskim poziomie i wiadomo ,
        ze
        > ida tam ludzie którzy nie dostali sie na UW

To brzmi jak wypowiedź student UW, który myśli że jak się dostał i byl o 1pkt.
        na egzaminie lepszy od innych to już nie wiadomo kim jest. A to nie jest, tak
        bo wszystko i tak zycie zweryfikuję. Lepszy będzie ten kto bedzie potrafił
        wykorzystać, wiedzę zdobytą nawet w 'nędzej szkole' za która Ty uważasz UKSW.

• Gość: gosia Re: Teoretycznie to plotka... IP: 212.160.172.* 14.11.04, 19:20
        Widac człowieku ze sam nie ukonczyłes zadnych studiów skoro w taki sposób
        słownikowy obrazujesz owa uczelnię. Brak Ci poporawnej polszczyzny a co dopiero
        uargumentowamnia i oceny mozliwosci jakiejkoliwek uczelni. Najprawdopodobniej
        jestes niedowartosciowny- aby cos oceniac negatywnie - przede wszytkim trzeba
        odpowiednio uargumentowac swoje stanowisko a nie " prowadzic taka paplaninę
    • Gość: Caesar Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.dialup.telenergo.pl 22.10.04, 02:16
      Ktos Cie wkrecil z ta religia ;)
      A uczelnia wcale nie jest taka zla, kwestia tylko tego czy chcesz sie uczyc,
      jesli nie, nikt Cie nie zmusi. A jesli tak, ta uczelnia daje na to szanse.
      Mozesz ja wykorzystac. PS. Wszystkich kierunkow nie znam, ale na filozofii sa
      swietni wykladowcy.
      Pozdr
    • Gość: Iwa Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:49
      nie wiem jak teraz ale zanim uczelnia otrzymala status Uniwersytetu, trzeba
      bylo miec list polecajacy od proboszcza z parafii, w ktorej mieszkasz. Tak bylo
      w instytucie salezjaniskim, ktory teraz wchodzi w sklad UKSW.
      • Gość: vinca Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:50
        > nie wiem jak teraz ale zanim uczelnia otrzymala status Uniwersytetu, trzeba
        > bylo miec list polecajacy od proboszcza z parafii, w ktorej mieszkasz. Tak
        bylo
        >
        > w instytucie salezjaniskim, ktory teraz wchodzi w sklad UKSW.

ABSOLUTNA BZDURA. Rozpoczynałam studia na ATK i NIKT ani razu nie poprosił
        mnie o tak bzdurne dokumenty.
        A o instytucie salezjańskim słyszę po raz pierwszy;-)))
        • Gość: Iwa Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:27
          Salezjański Instytut Wychowania Chrześcijańskiego wchodzi w skład UKSW,
          dokładnie jest jednym z instytutow wydziału humanistycznego.
          Jeszcze kilka lat temu, gdy była to uczelnia prywatna, płatna, to na rozmowę
          kwalifikacyjną trzeba było przynosić kwity od proboszcza. Możesz nie wierzyć,
          ale tak było
    • Gość: kidq Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:46
      Studiuję na UKSW filozofię. Prawda jest taka, że spokojnie tutaj wytrzymuję. A jestem niewierzący. Wiadomo, że jest np. sporo ksieży, opiekunem czytelni jest pingwin ;) ALE to w końcu katolicka uczelnia wiec pewne rzeczy trzeba zaakceptować. W końcu nikt nie zmusza ludzi by tam szli.
      • Gość: hmmm Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 13:36
        czy zakonnica nie może obsługiwać czytelni? nie widzę w czym problem? twoje
        spodnie też mogą się komuś nie podobać...
    • Gość: xx Re: UKSW...czy to plotki czy prawda IP: *.chello.pl 18.11.04, 23:19
      z tak niskim poziomem inteligencji, czy też wysokim - głupiego poczucia humoru -
      NIE MARTW SIĘ... STUDIÓW NA UNIWERSYTECIE KARDYNAŁA STEFANA WYSZYŃSKIEGO.....
      NIE ZACZNIESZ, idź do jakiejś niepaństwiwej , najlepiej niedawno otwartej,
      płatnej szkółki, tam nie będą ważne nawet twoje oceny z polskiego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka