prawiestudent 13.03.06, 21:36 Mieliście styczność z tą szkołą? A może mieliście styczność z kimś, kto miał styczność? Każda opinia na wagę złota. Nie kupię kota w worku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tento Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:39 Szkoła mieści się w jednym z budynków Polibudy. Moje dziewczę do niej uczęszcza. Poziom chyba niezły, bo parę nocek zarwała. Odpowiedz Link Zgłoś
prawiestudent Re: WSHiFM 16.03.06, 14:58 Tento. Spróbuj się czegoś więcej dowiedzieć o tej szkółce. Na jakim wydziale studiuje? Czy dużo się tam wymaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tento Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:53 Ekonomika i Kultura Krajów Orientu, to jest specjalność na kierunku Ekonomia. Ekonomia na pierwszych semestrach wymaga nieco wysiłku, ale to chyba dobrze,wykładowcy z SGH-u. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vellodrome Re: WSHiFM 06.04.06, 16:41 > Ekonomika i Kultura Krajów Orientu, to jest specjalność na kierunku Ekonomia. O uczelni szczerze mówiąc nie słyszałem, ale kierunek brzmi ciekawie. Uczą tam jakichś języków orientalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: WSHiFM IP: *.chello.pl 07.04.06, 20:41 jest tez wydział informatyki gospodarczej - ekonomia połączona z informatyką licencjat i magisterskie a od niedawna turystykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: WSHiFM IP: 194.29.137.* 13.07.06, 12:29 Robiłem tam licencjata kilka latek temu. Poziom nawet niezły, wykładowcy rzeczywiście z sgh-u i z uniwerku byli. Troszke wiecej możliwości poprawek niż na państwowej ale nikt tam nikogo nie przepuści od tak... hehe... Szkółka w sumie godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digart Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:43 Nawet fajne kierunki tam mają. Sporo różnych łączonych wynalazków. Odpowiedz Link Zgłoś
webmaster3 Re: WSHiFM 22.07.06, 18:25 a jak tam jest z przyjęciami-możecie mi powiedzieć?? pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digart Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:20 Można rejestrować się przez www, a zapisy trwają do jesieni. Nie wiem, czy o to Ci chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: datka Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:19 Hej. To niezła szkoła. Mój brat ją kończył i z tego co pamiętam sporo nocek zarywał. Zwłaszcza ekonomia na pierwszym roku zmusza do wysiłku. IMO to chyba dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
bertaaa Re: WSHiFM 24.08.06, 15:08 czy pytasz o to jakie sa reguly przyjec? Jesli chcesz isc na licencjata, musisz dostarczyc swiadectwo maturalne, wniesc oplaty i tyle. Po rozpoczeciu roku akademickiego trzeba rozwiazac test jezykowy --> w celu przyporzadkowania do grupy jezykowej o odpowiednim dla siebie poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś