okruszek_1 10.12.02, 20:39 Poszukuje kogos kto mi powie jak sie studjuje na SGGW. W tym roku zdaje maturke i wybieram sie na biologie!!!! Poszukuje kogos kto mi powie cos o nauce na tej uczelni pozdrawiam Kasiunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami.kadze Re: SGGW!!! 10.12.02, 21:25 Kumpel studiuje na SGGW ogrodnistwo, czy cos takiego. Ogolnie sobie chwali, przede wszystkim to, ze jest duzo dziewczyn. Co do nauki, to pdobno troche cisna, tzn sa przedmioty ktore wszyscy zaliczaja bez problemu, a sa przedmioty (wykladowcy?) przy ktorych dwie poprawki wydaje sie ciut za malo. I niby mowi, ze ciezko, ale ja wiem, ze wcale nie jest ciezko. Ciezko to jest u mnie :o). I nie ma dziewczyn :( Ale to taka dygresja. Odpowiedz Link Zgłoś
matmi Re: SGGW!!! 30.01.03, 02:44 nie jest źle. Da sie przeżyć! Choć są przedmity cięzkie, naszczeście mało ich miałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: SGGW!!! 31.01.03, 13:42 a ja sie wynioslem, fatalne warunki, olewanie studentow, zakompleksieni wykladowcy i asystenci. NIE POLECAM ( uczylem sie tak ze zalapywalem sie na stypendium, wiec nie jest to opinia olewacza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQforKK Re: SGGW!!! IP: 213.25.150.* 07.03.03, 21:21 SGGW=SZKOŁA GŁÓWNA GWIEZDNYCH WOJEN:))))))))) MAM KUMPLA NA SGGW ,NA IŻYNIERII PRODUKCJI,NIC NIE ROBI,LEŻY CAŁY CZAS DO GÓRY BATEM I WSZYSTKO ZALICZA.NIE WAŻNE CZY ZDAJESZ NA BIOLOGIĘ CZY NA SOCJOLOGIĘ ,NAWET NA INFORMATYKE I TAK BĘDZIESZ UCZYŁA SIĘ O ROZRZUTNIKACH GÓWNA, A PRZYNAJMNIEJ O HISTORII ROLNICTWA I POLSKIEJ WSI.POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NA POLITECHNIKE,HEH. Odpowiedz Link Zgłoś
matmi Re: SGGW!!! 11.03.03, 11:33 i o kulturze wsi polskiej. pierwsze 2 lata prawie same trgo trypu głupty. potem już miałem same przedmioty kierunkowe Odpowiedz Link Zgłoś
myyysza Re: SGGW!!! 24.03.03, 19:59 Hej. Najlepiej sluchac jest opowiesci czego uczy sie kumpel kumpla w szkole :-/ Bez urazy ale nie sa to naczesciej obiektywne informacje. Ja studiuje juz czas jakis na SGGW i to wlasnie na biologii. Do trzeciego roku nie mialam ani jednego "wsiowego" przedmiotu za to kilka z weterynaria.Potem to wyglada troszke mniej akademicko ale da sie przezyc. Jeszcze pozniej masz mozliwosc wyboru tego co Cie interesuje. To fakt ze trzeba sie uczyc, szczegolnie duzo na poczatku. Co do pracownnikow uczelni to sa rozni i roznie zapotruja sie na studenta. Na kazdej uczelni spotkasz nauczycieli "fajnych" i tych drugich. Jesli jestes w stanie przygotowac sie do egzaminow na UW (sa duzo trudniejsze) radzilabym wybrac sie raczej tam na studia. Pozdrawiam i polamania na maturze. m. Odpowiedz Link Zgłoś