alaksak 13.04.07, 23:33 Drodzy panstwo - na targowku zabraklo gimnazjum nr 142 na ul.olgirda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Gimnazja - Targówek IP: *.elsnerow.waw.pl 30.04.07, 03:55 A gdzie jest gimnazjum z Krasiczyńskiej? Ten przewodnik jest niekompletny a zatem niekompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
haniutek100 Gimnazja - Targówek 08.06.07, 08:22 No i dobrze że nie ma bo w tej szkole nie ma fizyki w 1 kl co zamyka drogę do zmiany szkoły,będziecie się męczyć do końca szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Gimnazja - Targówek IP: *.acn.waw.pl 20.08.08, 16:22 Oczywiście że jest fizyka w 1 klasie. Fizyki nie ma w gim nr. 145. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Gimnazja - Targówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:06 powiem tak olgierd to nie jest jakas dobra szkola....nie polecam moje dziecko i koledzy sie skarzyli,no chyba ze dziecko nie uczy sie za dobrze,przyjmuja z zachowaniem db,bdb,wz srednia powyzej 3.0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Gimnazja - Targówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 10:35 Czy ktoś może wie coś o gimnazjum przy ul. Turmonckiej Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka Re: Gimnazja - Targówek 31.12.07, 12:24 Mój syn chodził - nie polecam, są lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Gimnazja - Targówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 08:12 Przybyło nowe niepubliczne gimnazjum na Targówku. Zapowiada się ciekawie. Doświadczeni nauczyciele i dyrektorka zapewnią bezpieczeństwo i dobrą atmosferę Język angielski w szerokim zakresie. Zobaczcie sami.Swietne warunki lokalowe - ul. Odrowąża 75 przy przystanku tramwajowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-ola Gimnazja - Targówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 22:16 Zabrakło też informacji o nowym Niepublicznym Gimnazjum na Targówku na ul. Odrowąża 75. Mieści się ono w budynku Z. Szkół im. P. Wysockiego.Ma dobrą bazę sportową i dydaktyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Gimnazja - Targówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 19:21 Nowe Niepubliczne Gimnazjum na Targówku przy ul. Odrowąża 75 ma swoją stronę internetową: niepubliczne.gimnazjum.odrowaza.eu.interia.pl Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gimnazja - Targówek IP: *.spray.pl 29.04.08, 20:52 kojarzę dyrektora tego nowego gimnazjum byłego dyrektora XIII LO im. L. Kuli - moja siostra uczyła się w tym liceum i podobno było rewelacyjnie zorganizowane. Odpowiedz Link Zgłoś