04.08.12, 17:44
jakieś trzy tygodnie temu odbieram telefon od klienta, chce się skontaktować z konkretną osobą w celu zadania konkretnego pytania, na temat produktu, który już ma. Nie mnożąc nieistotnych szczegółów - spisuję telefon do klienta, dodaję niezbędne dane, koniec końców zostawiam karteczkę osobie docelowej w widocznym dla niej miejscu, żeby od razu po powrocie ze szkolenia zobaczyła - nie mam z nią innego kontaktu, nie jestem w stanie siedzieć w drzwiach i patrzeć czy już wróciła. W tym tygodniu dowiedziałam się, że przeze mnie oddział nie sprzedał - czegoś tam. Bo nie zadałam temu klientowi setki pytań sprzedażowych. Nie ogarniam
Obserwuj wątek
    • war300 Re: sytuacja 05.08.12, 11:13
      Jesli mogę doradzić to na przyszłość proszę takiej osobie wysyłac informację mailem. Pocztę każdy przegląda tak więc i i nformacja by dotarła i potwierdzenie przekazania informacji też mamy.
      • zosiu13 Re: sytuacja 05.08.12, 11:51
        słuszna uwaga, chyba trzeba będzie wink Choć wobec faktu, że wielki brat i nad pocztami czuwa, to mało fajnie tak czy tak w tej firmie jest wink Pozdrawiam
    • 1maestro Re: sytuacja 05.08.12, 19:38
      Beznadziejne zachowanie... Trudno było odpowiedziec klientowi na jego pytania ? Spychologia ? Czekanie aż :konkretna osoba" wróci z urlopu ? BEZNADZIEJA... beznadzieja...
      • zosiu13 Re: sytuacja 06.08.12, 17:19
        o czym Ty człowieku piszesz? ;-D Tu grama spychologii nie było, kop se gdzie indziej smile
      • takisam51 Re: sytuacja 08.08.12, 12:57
        Szanowny, możesz mi odpowiedzieć na takie pytanie ? Czy zakładowe ubezpieczenie grupowe z opcją na wypadek śmierci w kwocie 400 tys. może stanowić zabezpieczenie kredytu hipotecznego w kwocie 250 tys. ? A dodatkowo. Jestem pracownikiem policji / wojska / konwojentem wartości, czy oferowane przez bank do kredytu hipotecznego ubezpieczenie obejmuje również utratę zdrowia lub życia w trakcie wykonywania czynności służbowych ?
        A może żeby było łatwiej to podasz mi WIBOR trzy m-c, wg którego obliczano mi odsetki od kredytu firmowego w w latach 2007 - 2009 ~ oczywiście od ręki
        smile
        • 1maestro Re: sytuacja 12.08.12, 16:40
          Dobre smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka