2zofia 17.03.09, 21:47 Pracodawca uruchomił podwyżki na rok 2009 i podał na ten temat tylko lakoniczną informację , czy może wiecie coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow1sekr Re: PODWYŻKI 17.03.09, 22:52 Standardowo wszystkim pracownikom przysługuje podwyżka inflacyjna - około 3%, zgodnie ze wskaźnikiem inflacji w 2008 ogłoszonym przez GUS. Wiem, że ta podwyżka jest przyznawana uznaniowo, więc jedni z nas dostaną podwyżkę 4-5% a niektórzy 0%. Ustalenia na ten temat publikują Związki Zawodowe, zadaj pytanie bezpośrednio do ZZ, a uzyskasz kompetentną odpowiedź a nie informacje bazujące na plotkach. W aktualnej sytuacji nie warto liczyć na jakiekolwiek podwyżki. Sukcesem będzie, jeśli zostanie utrzymanie zatrudnienia i poziomu wynagrodzeń. Odpowiedz Link
ludekbph Re: PODWYŻKI 17.03.09, 23:23 Jutro jada zz w sprawie podwyżek, a tu się sypnęło, że już jakiś związek przekazuje informacje ile będzie? Może znowu pod stołem ktoś, coś podpisał? Polskie piekiełko? Odpowiedz Link
ablaites5 Re: PODWYŻKI 18.03.09, 08:08 Raczej nie ,w intarnacie nasz Bank już od kilku dni chwali się wielkością podwyżki. Odpowiedz Link
premium.0 Re: PODWYŻKI 18.03.09, 22:55 Również dziś widziałem że średnio o 2,9% na intranecie jest informacja. Ale tylko ci co mają długie języki i liżą po d......... napewno dostaną podwyżkę Odpowiedz Link