Dodaj do ulubionych

Po terminie ??

12.11.10, 09:03
Witam wg.miesiączki termin miałam na 5.listopada jednak na karcie ciąży mam wpisane ok. 11 listopada.Tak wiec dzielnie czekałam do wczoraj zresztą czekam już od 15 października , od lekarza słyszę ,że zaraz urodzę najpierw było związane to z tym że dziecko było ułożone pośladkowo ale na jeden dzień przed planowaną cesarką się obróciło więc mój ginekolog stwierdził,ze to pewnie na dniach urodzę tylko,ze z tego minęło już dwa tygodnie.Dzwoniłam do niego dzisiaj to mi powiedział,że jak nie urodzę mam się stawić we wtorek w gabinecie bo musi mnie zbadać.A ja nie chce znów płacić za wizytę od tego 15 października chodziłam do niego co tydzień i wydałam dużo kasy wiec mam pytanie czy mogę jechać do szpitala sprawdzić czy z dzieckiem wszystko w porządku czy mnie nie przyjmą bo to za wcześnie z karty ciąży i odeślą do domu.Od pierwszego mam silne bóle w krzyżu od środka co jakiś czas mam wrażenie,ze mnie rozrywa ale brzuch mam nadal bardzo wysoko.Wolałabym sprawdzić czy wszystko w porządku a nie czekać do wtorku??
Obserwuj wątek
    • balbins Re: Po terminie ?? 12.11.10, 10:08
      Ja na Twoim miejscu pojechałabym na IP w celu wykonania KTG.W moim mieście niby porodów nie wywołują w terminie(jeśli ktg jest ok,nie ma skurczy itd) pomimo to,lekarz (mój prywatny)kazał mi zgłosić się w pełnym rynsztunku 16 listopada.To wypada tydzień po terminie,nie wiem,czy ma tu związek fakt,że ciąża jest po in vitro.Podobno mam zostać na patologii,oczywiście robię ktg co parę dni.Powodzenia!
      • martaaa778 Re: Po terminie ?? 12.11.10, 11:49
        W szpitalu powinni Ci wykonać KTG :) Powiedz położnej o swoich dolegliwościach to pewnie i na badanie Cię podeśle. Powodzenia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka