mama.rozy 08.05.14, 14:55 Wszystkiego dobrego w dni święta :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fafyfa Re: Pani Kasiu :) 08.05.14, 18:05 Przylacam sie do zyczen. Oby na naszej drodze zjawialo sie jak najwiecej takich zyczliwych i cierpliwych poloznych:) pozdrawiam i dziekuje za porady Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaoles Re: Pani Kasiu :) 09.05.14, 09:26 Bardzo dziękuję za życzenia, to bardzo miłe :). Przy okazji z całego serca polecam Panią książkę "Mundra" Sylwii Szwed. W pierwszej chwili wydaje się, ze to książka o położnych, potem widać, że o kobietach, macierzyństwie, społeczeństwie, świecie. Jestem dumna, ze mogłam być częścią tego projektu i zachęcam do czytania. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.rozy Re: Pani Kasiu :) 10.05.14, 12:03 Mam na liście"do kupienia". Wczoraj na zjeździe CNOLu obładowałam się książkami (Mundrej nie była na stoisku Dobrze urodzonych ;) ), zapas doczytania już jest na jakiś czas. ALe kupię na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
proszepani13 Re: Pani Kasiu :) 12.05.14, 13:43 Już przeczytana :) polecam wszystkim. Więcej takich położych. Wszystko jeszcze przede mną (jeszcze cztery miesiące). Strach i stres ogromny, ale książka dała dużo siły. Odpowiedz Link Zgłoś