ernest221 14.11.05, 13:31 Jestem w ciąży. Czymożecie mi polecić dobrego lekarza w Siedlcach,który sie zaopiekuje moją ciążą, i będzie przy porodzie? niekoniecznie na fundusz, może być prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olutek_m Re: lekarz - Siedlce 14.11.05, 22:02 Witam:-) Ja bym Ci poleciła do prowadzenia ciąży pania dr Dąbrowską- Niedziałek. Przyjmuje prywatnie brzuchate:-) Wizyta 60zł w trakcie badanie, usg i poswięci Ci tyle czasu ile chcesz. Ja jestem bardzo zadowolona. Wcześniej chodziłam do pani dr państwowo i rówiez byłam zadowolona:-) Nie przyjmuje z tego co wiem w żadnym szpitalu. Dobry jest dr Fąk. W 9 tyg trafiłam do szpitala miejsiego ze skurczami. Bardzo mi się spodobał jako lekarz. Moja koleżanka prowadzi u niego ciążę i podoba jej się:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ernest221 Re: lekarz - Siedlce 15.11.05, 08:57 ale fajnie, p. Niedziałek jest moim ginekologiem, pomogła mi z trądzikiem, lubie ją jest miła no i jest dobrym lekarzem. A p. Fąk prowadzi ciażę mojej szwagierki, ona sobie tez chwali. Ja bym chciała mieć lekarza, który potem będzie przy porodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś