mundek37 15.10.09, 14:16 witam!czy ktoś może wie,gdzie można zrobić w częstochowie badania genetyczne?bardzo mi na tym zależy serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: badanie genetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 15:06 Byłam w Klinice Św.Łukasza na ulicy Zaciszańskiej. Tam wykonują badania prenatalne płodu. Mają dobry sprzęt kliniczny USG, a badania wykonują lekarze ze Śląska i Łodzi. Mnie badanie robiła dr n. med Wioletta Rozmus- Warcholińska młoda, ale bardzo kompetentana i super miła. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-fuuj Re: badanie genetyczne IP: *.net.stream.pl 15.10.09, 15:09 czesc, Badania genetyczne dot. nowotworów to najepiej na www.genetyka.com tam masz nr telefonu zadzwon umow sie na wizyte (najblizesz cz-wy to Opole lub Kraków) czekasz ok 7-14 dni na wizyte (bezplatna jesli placisz na NFZ)i juz, maja Ciebie pod swoja opieką jesli cos bedzie nie tak zawiadamiaja o nastepnym terminie wizyty itp. natomiast nie polecam lekarzy ktorzy robili tam szkolenia i sa tzn konsultantami m. in. w czestochowie kolo salonu Peugeot, za wizyte 100 zl (czysty wyklad o nowotworach), pozniej pobranie krwi ok 300zl :) a wyniki i tak jada do szczecina :) Odpowiedz Link Zgłoś