Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 20:46 www.youtube.com/watch?v=HYHUE_V0zGY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: smutno mi IP: *.net.stream.pl 05.08.10, 21:17 nie lam sie bedzie dobrze, mi tez smutno wlasnie maz mi uswiadomil ze wychodzi z kolegami na browar a ja mam siedziec w domu z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 21:21 mój też mnie właśnie uświadomił że idzie połazić z kumplami ... wypić parę piwek... a ja mam sama gnić w domu aaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 4 Re:chyba jest juz weselej IP: 188.33.55.* 07.08.10, 18:24 Pozdrowienia od ktosia .Uśmiechnij się jutro będzie lepiej-to w takt piosenki.Napisz z jakiej dzielnicy jesteś ciekaw jestem czy to dzielnica wesoła czy ........sprawdzę u astrologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re:chyba jest juz weselej IP: 94.254.166.* 09.08.10, 14:58 Czekam -odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 5 Re:chyba jest juz weselej IP: 109.243.23.* 10.08.10, 19:38 Już księżyc zgasł i zaszły mgły. Sen zmorzył mą laleczkę. Więc oczka zmruż i główkę złóż opowiem Ci bajeczkę. Był sobie król,byl sobie paż i byla też królewna, żyli wśród róż-nie znali burz rzecz najzupełniej pewna. Kochał się król , kochał się paż, kochali się oboje - królewna też kochała ich kochali się we troje. Lecz srogi los,okrutna smierć w udziale im przypadła: króla zjadł pies, pazia zjadł kot królewnę myszka zjadła. Lecz żeby Ci nie było żal dziecino ma kochana, z cukru był król, z piernika paż- królewna z marcepana... lewna Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: smutno mi... 11.08.10, 15:15 Gość portalu: skj5 napisał(a): > ...ach... Małżeństwo, jak kalectwo, należy znosić cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach dla Och Re: smutno mi... IP: 109.243.130.* 12.08.10, 19:10 Masz tu kotku mleczko. Pij je sobie ładnie, Niech Ci kocia łapka Do mleka nie wpadnie. Kotek pomalutku, Zjada swe śniadanie, Pewnie na talerzu Nic nie pozostanie. Piesek chciałby mleczka A miła laleczka Boi się tej psiny, to widać z jej miny. Nie bój się laleczko, Ja Ci nic nie zrobię, Daj mi tylko mleczka Ja nie pójdę sobie. ob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 6 R coś dla żony IP: 109.243.196.* 14.08.10, 18:59 Żona to drażliwa ,skomplikowana istota połączona z inną drażliwą,skomplikowaną istotą. Przez całą resztę swego życia Będą się starali wpasować w mały światek małżeństwa -tak ,aby się nawzajem nie poranić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi... IP: 193.138.241.* 15.08.10, 14:22 ...tylko dlaczego wciąż się ranią... a podobno się kochają, tylko wszystko jest dobrze jak jest dobrze, kłopoty się pojawiają, gdy się pojawiają kłopoty...!!!!!!!!!!! ...i wtedy widać, że nie potrafią ich rozwiązać, tylko się wzajemnie obwiniają.... potem głupio mówiąc, że był to żart co za paskudny brak wyczucia taktu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 6 Re proszę o uśmiech IP: 109.243.17.* 16.08.10, 10:33 Gdybym był ptaszkiem w gaju śpiewałbym przy ruczaju od wieczora do poranka i fruwał bez ustanku. Gdybym był małą rybką fruwałbym sobie szybko tam w rzeczułce, na głębinie lub gdzie cichy strumyk płynie. A jako zajączek mały skakałbym przez dzień cały tam gdzie pola,las i krzaki by mnie nie złapał zwierz jaki. A że jestem duże dziecię więc potańczyć mogę przecie i poskakać sobie żwawo to na lewo to na prawo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Re proszę o uśmiech IP: 188.33.229.* 16.08.10, 12:39 Nieraz słodki uśmiech też potrafi rozładować trudną sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 16.08.10, 21:30 No to jest nas więcej, a może my też się spotkamy w tym czasie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on smutny Re: smutno mi IP: *.netcominternet.pl 16.08.10, 13:04 ile jestes po ślubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: smutno mi IP: 188.33.229.* 16.08.10, 13:15 To nie jest najważniejsze ile lat jest się po ślubie-Problemy mogą występować całe życie.Ale musi być wzajwmne zrozumienie w każdym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.10, 22:08 Komu dzisiaj jest smutno? Mnie bardzo! Czy jest w Częstochowie jakaś fajna Kobieta, która ma chęć mnie poznać? Podobno przystojny 29 latek... zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do greg Re: smutno mi IP: 188.33.142.* 18.08.10, 19:19 Czekaj dalej-fajnych dziewczyn jest jak mrówek w mrowisku tylko trzeba coś potrafić -oprócz picia piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 20:10 nie bardzo rozumiem, co chciałeś/aś powiedzieć... to z doświadczenia czy w przyjaciółce przeczytane??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re poranek weselszy IP: 109.243.171.* 19.08.10, 07:31 W lesie pełno gwaru: Dzieci z koszykami- Każdy rad by bardzo Powrócić z grzybami. Staś ma borowika, Ala żółte kurki, Janek nic nie znalazł, Bo gonił wiewiórki. Szukaj Olu żwawo, Bo już póżna pora, Bylebyś w pośpiechu Nie wzięła muchomora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: Re poranek weselszy IP: 109.243.250.* 20.08.10, 09:24 Lato się kończy -wieczory dłuższe,ale już trochę zimne-więc randki muszą być cieplejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj 5 smutno mi... IP: 193.138.241.* 20.08.10, 10:20 Hello, Dzięki za wytrwałość i dobre słowa. Jest dobrze, na dodatek za chwilę zacznie sie praca, więc koniec laby i będzie nowych obowiązków całe mnóstwo, może dzięki temu bedzie mniej kłótni i nieporozumień. Najważniejsze jest to by pielęgnować miłość, ZAWSZE, a nie od święta... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re mile wspomnienia z wakacji IP: 188.33.101.* 20.08.10, 13:52 Czasami znajomości z forum też są przyjemne i pożyteczne. Cierpienia Miłości są o wiele słodsze, niż wszystkie inne przyjemności. Rzeczywiście rok szkolny zaczyna się za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam i Ewa Re: Re mile wspomnienia z wakacji IP: 188.33.1.* 20.08.10, 18:51 A my wcale nie zauważyliśmy ,że wakacje się kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Re miłe wspomnienia z wakacji IP: 109.243.171.* 20.08.10, 20:38 A ja jutro z żona i dzieckiem jedziemy do Wisły na 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re miłe wspomnienia z wakacji IP: 193.138.241.* 21.08.10, 15:51 My tez bylismy w Wisle w tym roku Bylo cudnie... miłego wypoczynku PS. dobry strzał... rok szkolny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos 7 Re: Re miłe wspomnienia z wakacji IP: 109.243.58.* 22.08.10, 01:19 Ja też właśnie wróciłem z Wisły i będę nie długo witał rok szkolny. Szkolne się rozwarły bramy, Przyszedł na nie czas i wołają "Zapraszamy Wszystkie, dzieci,was". I wołają "Hej wesoło Spieszcie się co tchu. Przywitajcie się ze szkołą, Gdyście znowu tu. Wejdżcie z chęcią i z usmiechem Do znajomych sal, Niech wesołość bije echem, niechaj leci w dal." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scz Re: Re miłe wspomnienia z wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 19:14 u mnie dramat ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 8 pożegnanie lata-miłe wspomnienia z wakacji IP: 109.243.35.* 23.08.10, 11:53 Ani się spostrzec można,jak ten czas leci Jak w niebie coraz wcześniej wieczór się zaczyna, w kotlinach mgła zalanych,leża stawy mleka, a z traw,jak siwa broda,zwisa pajęczyna. Niebo jest jakby wyższe i jaśniejsze noce, Gwiazdy strącone lecą w kurzawie promieni, W sadach słychać jak głośno spadają owoce. Trudno -lato się kończy,nikt tego nie zmieni. Rankiem na pajęczynie drży spłakana rosa I stacza się po nitkach na dół bez szelestu, Słońce popod gałęzie spogląda z ukosa, Puste gniazda już widać przez gąszcze agrestu. W ogrodzie został tylko słonecznik jedyny, Z twarzą czarną jak murzyn,stoi opuszczony, W czerwiewni płoną jeszcze grona jarzębiny, Które pod wieczór z krzykiem oskubują wrony. Nie będziemy już lecieć w niebo na huśtawce I zabawa "w zielone" już się nie powtórzy, Na strychu wylądują szczęśliwie latawce, Wracając z obłoków po długiej podróży. Do zatoki zawija wielki okręt lata, Jesień rozpina żagiel,wiatr już pędzi za nim I słońce w ciepłe kraje z ptakami odlata: Tak widać uchwalono na sejmie bocianim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Wspomnienia z wakacji IP: 94.254.178.* 23.08.10, 16:19 Nie żegnajmy jeszcze lata .Lato w pełni.Napiszcie jak by było na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 15:50 dlaczego on kłamie... dlaczego on zdradza.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 10:45 znowu okłamał .... patrząc prosto w oczy ...:( mam dość;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 17:57 mam tak samo:( faceci to świnie Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: smutno mi 23.08.10, 22:19 Chcę tu zostać Wszystko Wokół Się Zmienia, nawet Ty. nasze Wspólne Marzenia to My. małe I Duże Problemy przeżyjemy, To Nic Dla Nas. razem Wszystko Przetrwamy, nawet Złe Dni. chce Tu Zostac I Zawsze Z Tobą Byc nawet Kiedy Będzie źle. chce Tu Zostac Bo Bez Ciebie To nie Mam Siły, By Dalej życ. chce Przy Tobie Umierac Rodzic Się. chociaż Czasem Mnie Ranisz, to I Tak Wybaczam Ci. I tak to już z nami jest moje drogie Panie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 109.243.252.* 24.08.10, 01:18 Kiedy okazujesz życzliwość Komuś,kto przeżywa klopoty masz nadzieję,że ta osoba postąpi podobnie wobec innych ludzi,a w ten sposób dobroć błyskawicznie się rozprzestrzeni, rozpalając wiele serc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiście Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.08.10, 07:33 Dzien dobry wszystkim, milego dzionka życzymy,uśmiechu i ladnej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 109.243.255.* 24.08.10, 11:20 Witam w nowym tygodniu. Miłość winna się opierać bardziej na czynach niż na słowach. Miłość polega na obopólnym udzielaniu sobie tego co się posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 9 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 109.243.211.* 25.08.10, 17:28 Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 193.138.241.* 25.08.10, 20:48 powiedziałam mu o tym forum... mam nadzieję, że jeśli przeczyta moje słowa to je zrozumie, i że prawie rok mojego pisania przyniesie zamierzony skutek, a nie porażkę... ...ach... Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi 25.08.10, 22:22 Dobrze zrobiłaś ja też już kiedyś mojemu mężowi coś o tym forum napomknęłam.Twierdzi że nie czytał ,ale ja wiem że czytał zmienił podejście do kilku spraw.Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 10 Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 109.243.183.* 26.08.10, 07:27 Ja też uważam ,że szczerość zawsze jest wskazana. Dobre serce jest jak fontanna radości, która wszystko dookoła ożywia uśmiechami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 11 Pełni miłośći życzę Ci IP: 188.33.86.* 26.08.10, 14:26 Już było: o smutku o rocznicy młodych małżeństw dyskusje i zachęty różne wierszyki kochliwe o końcu lata o wakacjach o szkole o miłości o chęci pojednania itd. A teraz można zacząć pisać pracę magisterską na temat :jak kochać wiecznie nie nudząc się,bez przerwy,z humorem,uśmiechem przez następne lata. CUDA SIĘ ZDARZAJĄ I CUDA KOCHAJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimiera Re: Pełni miłośći życzę Ci IP: 109.243.207.* 26.08.10, 16:16 Ciekawy wątek -jak będzie się rozwijał dalej.Też mam pewne problemy małżeńskie,ale o tym potem za kilka dni jak ........? Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: Pełni miłośći życzę Ci 26.08.10, 22:38 A kto dziś nie ma problemów małżeńskich ,to tylko pozazdrościc!!! Ja dziś znów się delikatnie zawiodłam na mojej drugiej połówce,czemu to życie tak nas rani:(( Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: Pełni miłośći życzę Ci 26.08.10, 22:41 Wierność - większość mężczyzn rozumie przez to przerwę między dwoma skokami w bok.Dlaczego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz nocny Re: Pełni miłości życzę wszystkim IP: 109.243.237.* 27.08.10, 04:35 Przesiedziałem ponad 2 godziny studiując te wypowiedzi spokojnie i rozważnie.Są ciekawe,banalne,rozsądne,zachęcające ,pouczające i jeszcze kilka przymiotników można by napisać,ale jednak pokazujące obraz życia jakie teraz istnieje.Jestem po ślubie ponad 30 lat ,a jednak okazuje się że problemy miłosne nie zmieniają się -są podobne.Kochało się dawniej- kocha się dzisiaj na różne sposoby-oficjalnie,półoficjalnie,nie oficjalnie.Jak pogodzić miłość kochanka,kochanki z rzeczywistością.Temat jest bardzo ciekawy i wart ciekawej dyskusji na forum i jeszcze ciekawszych wypowiedzi i rozmyślań.Wiele książek napisano o miłości i seksie,które są sentencją życia.Wydaje mi sie że małżeństwo jest to taki rodzaj tylko umowy która chyba powinna obowiązywać obie strony ,ale nie obowiązuje chyba nikogo.Pretensje wzajemne mają zony i mężowie i jak ktoś napisał tylko sąsiedzi przysłuchują się tym problemom i słuchaja za ścianą niejednokrotnie o występujących różnicach zdań.A jednak życie jest piękne i trzeba próbować traktować go jakoś,aby obie strony były zadowolone i próbowały razem dążyć do rozwiązywania nieraz wspólnie istniejących problemów..Czy to jest możliwe to już czekam na dalsze ciekawe wypowiedzi i wynużenia kobietek mi mężczyzn-tych młodych i starszych. Przecież całe życie uczymy się na błędach i niestety nieraz popełniamy je znowu i podobnie,,,,,,.......!!!!!?????? o miłości człowieka do człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Pełni miłości życzę wszystkim IP: 193.138.241.* 27.08.10, 10:59 ...zakochałam się...!!!!!!!!!!!!! tak, jestem pewna, to musi być miłość!!! takie uczucie zdarza się TYLKO RAZ, wiem to na pewno tak, to jest miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Pełni miłości życzę wszystkim IP: 193.138.241.* 27.08.10, 11:09 ...zakochałam się... tak, jestem pewna, to musi być miłość!!! takie uczucie zdarza sie TYLKO RAZ! wiem to na pewno KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 pełni miłości Życzę Ci IP: 109.243.93.* 27.08.10, 15:36 ...zostaliśmy stworzeni do kochania : wszelkie słodycze życia są dla tych, którzy kochają. Bądż szczęśliwa Nie bój się kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: pełni miłości Życzę Ci IP: 109.243.93.* 27.08.10, 15:58 To wspaniała radość-po raz pierwszy od18.XI.09.godz 9.24 widzę na ekranie prawdziwy uśmiech. W SNACH I W MIŁOŚCI NIE MA NIC NIEMOŻLIWEGO !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania 23 Re: pełni miłości Życzę Ci IP: 109.243.130.* 27.08.10, 19:44 Jutro mam wolne od pracy -gdzieby pojechać przy takiej pogodzie na 2 dni. Jest nam smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: pełni miłości Życzę Ci ukochanej żonie IP: 109.243.92.* 28.08.10, 10:05 Największe szczęście w życiu daje świadomość,że jest się kochanym dla samego siebie lub dokładniej mówiąc, mimo siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek marzycie Re: pełni miłości Życzę Ci ukochanej żonie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.08.10, 22:21 Czekalem na ciebie w parku 2 h , nie przyszlas, więc ci zostawilem koze z nosa na lawce, trzecia od lewej tam gdzie sie zawsze spotykamy. Miłosci jest nadmiar, tylko niema kto jej brać, zdolni jestescie tylko do pustych marzeń i obietnic bez pokrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: pełni miłości Życzę Ci ukochanej żonie 28.08.10, 23:39 A ja kocham męża,tylko czasem marzę żeby poświęcił więcej czasu dla mnie.Poprzytulał,pocałował,powiedział że bardzo kocha i że mu ciągle zależy,czy to takie trudne dla mężczyzny?Panowie więcej zainteresowania,prosimy!!!Czasem to myślę że muszę mu dac powód do zazdrości może wtedy zaskoczy?Ale ja raczej nie należę do takich kobiet ,które myślą o skoku w bok.Choc po latach może wkradac się rutyna w pożycie małżeńskie,trzeba znalezc jakiś kompromis.Może pikantny sms wysłany z pracy rozbudzi jego wyobraznie i pożądanie.kochanie chce żebys to przeczytał,może zrozumiesz>KOCHAM CIĘ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: pełni miłości Życzę Ci ukochanej żonie IP: 193.138.241.* 29.08.10, 06:37 najlepsze jest to że to uczucie miłości we mnie kipi i czuję jak uwalniają mi się hormony szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 188.33.154.* 29.08.10, 10:46 Uczucie miłości we mnie kipi-jak to wspaniale brzmi z samego rana. Dobre słowo budzi zaufanie. Dobra myśl budzi zdziwienie. Dobry czyn budzi miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 12 tylko o miłości IP: 94.254.194.* 29.08.10, 16:54 Spodziewałem się,że temat o miłości na forum może się tak rozwinąć.Bo miłość jest jak magnes który przyciąga a nie odpycha.Więc piszmy o miłości-o jej zaletach,pragnieniach,wspomnieniach i wrażeniach.Czy hasło smutno mi musi trwać do jesieni? Miłość... Złapie twoje serce na swój haczyk i zmusi cię, żebyś zrozumiała, że z wszystkiego, co w świecie najsilniejsze, nic nie jest tak mocne i nie do odparcia, jak miłość. Jaka ta niedziela romantyczna chociaż co trochę deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: tylko o miłości 29.08.10, 19:10 Bardzo romantyczna i sobotni wieczór też romantyczny.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: tylko o miłości IP: 109.243.5.* 30.08.10, 07:26 Do zakochanych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: tylko o miłości IP: 188.33.4.* 30.08.10, 18:18 Dziś ostatni dzień sierpnia-czy ktoś się zakochał w tym miesiącu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do stefana Re: tylko o miłości IP: 109.243.46.* 31.08.10, 08:54 Ostatni dzień miesiąca jest dopiero dzisiaj,ale zrobiło się zimno i deszczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: tylko o miłości IP: 193.138.241.* 04.09.10, 17:55 kiedy znowu będzie lato??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: pożegnanie lata IP: 109.243.190.* 04.09.10, 19:28 Witam po kilku dniach nieobecności. Ani się spostrzec można,jak ten czas ucieka, Jak w niebie coraz wcześniej wieczór się zaczyna, W kotlinach mgłą zalanych,leża stawy mleka, A ztraw,jak siwa broda,zwisa pajęczyna. Niebo jest jakby wyższe i jaśniejsze noce, Gwiazdy strącone lecą w kurzawie promieni, W sadach słychać,jak głośno spadają owoce, Trudno-lato się kończy,nikt tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: pożegnanie lata IP: 193.138.241.* 05.09.10, 19:40 kończy się lato, kończy... generalnie nie lubię zimy, ale lubię spędzać zimowe wieczorki przy kominku z lampką grzanego winka... oczywiście we dwoje, jest cudnie i dlatego czekam już na zimę i lubię tęsknić do lata, choć pewnie będę marudzić już około marca, ale póki co czekam na nadejście zimy... nie odzywam sie bo jak pisałam wcześniej zaczęła sie praca, a we wrześniu jest zawsze dużo do zrobienia, ale na forum wchodzę często, więc jestem na bieżąco, jak się ogarnę, to będę częściej pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: pożegnanie lata IP: 109.243.218.* 06.09.10, 09:15 Szkoda ze to lato rzeczywiście ucieka i było takie trochę dziwne i deszczowe.Ale przed nami złota jesień i może być jeszcze cudownie i i w wolnych chwilach spacery z drugą połowa będą udane jak w pierwszych latach małżeństwa.Mam wrażenie ,że nić znajomości na forum chyba się zawiązała-więc kontynuujmy i wciągnijmy w tak miłą i radosną konwersację inne osoby które mają odrobinę wolnego czasu rano czy wieczorkiem i chęć miłej ,swobodnej lecz nie krępującej dyskusji na interesujące tematy o miłości i radości życia codziennego.Do jesieni jeszcze trochę daleko i być może będzie to złota jesień i we dwoje póżnym wieczorem będziecie podziwiać czar opadających liści z drzew.A po jesieni nastąpi mikołaj i jak piszesz ciekawa i lepsza oraz weselsza niż poprzednia zima i nie będzie Tobie tak smutno co spowodowało rozpoczęcie tego postu.Ale to już historia i chociaż nie widzę jak pisałem kilka dni temu Twojego uśmiechu na ekranie to czuję go jednak jak ukazuje się raz w lewo -raz w prawo i zawsze pomaga Ci spędzić wolne chwile. Domyślam się,że może reprezentujesz zawód związane ze szkolą więc przesyłam wierszyk o szkole. Wita mi szkoło,oto powracam znów w progi twoje, a pracy, z którą na mnie już czekasz, ja się nie boję. I ,choć w wakacje było mi dobrze, było wesoło, jednak czasami,troszkę tęskniłam za tobą szkoło. Bo choć swoboda wśród łąk i lasów każdemu miła i choć przyroda na każdym kroku coś mi mówiła, lecz wyrozumieć wszystkie je znaki ten tylko zdoła kogo uczyła i oświecała kochana szkoła. Witaj więc,polsko szkoło kochana, światła kużnico! Promienie twoje dla naszej myśli jak słońce świecą. Ty mnie pouczasz ,jak kochać Boga mam całą siłą, jak służyć Polsce,jak dobrym ludziom mam się stać miłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 12 Re: Witaj szkoło IP: 188.33.23.* 06.09.10, 11:14 Twarze płoną,oczy świecą... Cóż to tutaj tak wesoło? Jak iskierki słówka lecą : Witaj,szkoło!Witaj szkoło! Stare ściany,jakże milo! Dawna krecha ponad drzwiami-- Nic się tutaj nie zmieniło. Witaj szkoło ,mu ci sami! Co tu śmiechu,co tu wrzawy!... Wrzeszczą chłopcy i dziewczyny, Aż poważne,stare ławy Pogorszone mają miny. Opowieści o dniach lata, Jak to minął czas jak chwilka:- -"Ja u babci!"-Ja u brata!" -Ja dni na wsi byłam kilka"... -"A ja wcale!"_Ach to szkoda!" -"Nudziłam się wtedy wściekle". I tak każdy słówko doda, Rośnie hałas niby w piekle _"Idzie pani!...Idzie pani!... Ktoś na całe gardło woła. Darmo pani wrzawę gani, Obstąpiono ją dokoła. Tak tu miło i radośnie Z rozćwierkanej dziatwy zgrają, Jako w boru,gdy o wiośnie Wszystkie ptaszki hejnał grają. Jako w polu,kiedy mile Złote kłosy gwarzą wkoło... Szczęścia,słońca tutaj tyle! Wiosny tyle!..Witaj, szkoło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re:Początek roku szkolnego IP: 188.33.22.* 07.09.10, 12:13 Dla dzieci i nauczycieli !!! -A moja Agatko toć już przeszło latko. Weż książeczkę,idż do szkoły, a ucz - że się gladko. Będę ja się,matko, ej,uczyła gładko, tylko dajcie mi na drogę czerwieniutkie jabłko. Czerwieniutkie jabłko i skibeczkę chleba, będę ja się uczyć dobrze, że lepiej nie trzeba. Będę ładnie pisać, będę ładnie czytać, aż się zdziwisz,że Agatka taka pracowita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina smutno mi IP: 109.243.103.* 08.09.10, 08:33 A ja do szkoły już nie chodzę i jest mi smutno bo nie mogę znależć pracy-jestem bezrobotna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna R Re: smutno mi IP: 188.33.35.* 09.09.10, 10:19 Ja też od 1 stałam się bezrobotna.A tu nadchodzi jesień i zima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Re: smutno mi IP: 188.33.15.* 10.09.10, 19:51 Rzeczywiście robi się zimno i zbliża sie jesień ,ale to nie dowód aby być smutnym.Spróbujmy rozruszać smutnych forumiwiczów i znajdżmy sposób na jesienny relaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 15.09.10, 10:00 praca praca praca i sami niewdzięcznicy wokół nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re:Bądżmy dla siebie życzliwi! IP: 109.243.226.* 15.09.10, 18:07 Największym błędem jest nic nie robić, tylko dlatego że potrafi się zrobić bardzo niewiele. Ukłony w ten deszczowy wieczór przesyła wspominający minione miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re:Bądżmy dla siebie życzliwi! IP: 193.138.241.* 16.09.10, 08:02 zbliża sie dzień chłopaka... co prawda on jest moim mężem, a nie chłopakiem i to już ładnych parę lat, ale aby pielęgnować uczucie chcę mu zrobić niespodziankę... tylko nie wiem co... może jakaś mała podpowiedź...? Odpowiedz Link Zgłoś
madalaaa34 Re: smutno mi 15.09.10, 15:44 dlatego ze dwojga ludzi niechce byc razem tylko igra uczuciami i niezdaje sobie sprawy ze jak nas zabraknie to wtedy bedzie placz czeba teraz sie doceniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 109.243.197.* 16.09.10, 11:54 Biorąc sobie wypowiedż madelaaa 34 poważnie do serca chcę napisać,że ja już jestem nieco starszy i uczucia miłosne typu podryw na forum nie wchodzą w rachubę,ale tylko uczucia rodzinne i kłopoty młodych małżeństw.Piszę na forum z ciekawości celem zobaczenia poglądów jakie mają i sposoby na życie młode małżeństwa/kobiety i mężczyzni/rownież samotne kobietki,ale poważnie i bez docinków.Jako dorosła osoba być może mam też małe problemy lub nie raz trudne tematy z dorosłymi córkami i nie raz nie wiem jak postępować dla dobra obu stron.A nie umiem milczeć i przeżywam każdy mały problem rodzinny bardzo głęboko w sercu. Wszelkie wypowiedzi traktuję bardzo poważnie i być może pomocne mogą być również innym młodszym ludziom. Co do prezentu na dzień chłopaka- to przez ostatnie 20 lat miałem do czynienia z chłopakami do lat 14 /nie jestem nauczycielem/,ale powyżej to już coraz trudniej jest coś wymyśleć tym bardziej dla dorosłych już mężczyzn-bo to nie raz zależy od rodzaju pracy .Studentki dla swoich najmilszych wybierają coś do szkoły lub jakieś maskotki -przytulanki.Dla nie co starszych ciekawą książkę z interesującej młodą osobę branży.Może portfel ,aby mógł składać dla kochanej osoby pieniążki i kupić prezent z okazji dnia nauczyciela, mikołaja lub pod choinkę.Ale jeszcze pomyśle. Nawet najmniejszy gest dobroci jest zapewnieniem: "Troszczę się o ciebie", "Jesteś dla mnie ważny", "Myślę o tobie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 94.254.145.* 18.09.10, 11:47 Będzie chyba dzisiaj cieplej widać słoneczko zaczyna coraz lepiej świecić.A ja z dziećmi i żoną wybieramy się do lasu,chyba już pożegnać lato.Ciekawe jak wy spędzicie popołudnie i jutro w niedzielę-bo ostatnio dla dzieci to te dni są takie trochę już jesienne bo za często lubi pokropić deszczyk.Miłego spędzenia weekendu wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Tomka Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 188.33.17.* 19.09.10, 09:57 Napisz jak spędziłeś sobotę na wycieczce z dziećmi.Dzisiaj też zapowiada się ciepła niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 109.243.194.* 19.09.10, 20:17 Jak spędziliście niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 109.243.34.* 20.09.10, 02:15 Nocne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów-tym co jest smutno i tym co jest wesoło. Żadne tzw.problemy ludzkie nie dadzą się rozwiązać-one są tylko po to aby je przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 94.254.167.* 20.09.10, 18:48 Nie kocham cię za to kim jesteś,ale za to jaki jesteś kiedy przebywam z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: smutno mi 22.09.10, 17:08 Kurcze dlaczego ciągle brak mi zaufania???:( Już dłużej tak nie mogę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś 14 złota ciepła jesień IP: 188.33.217.* 25.09.10, 12:23 Płonące złoto-krwawo-ogniście W alejach parku klonowe liście, Widok na świata rozległe strony Przez gęstych grabów las obnażony. Ciche szelesty pod stopa dziecka, Gdzie, jak tkanina leży turecka, Wzorzysty dywan,który się mieni Barwną tęczą polskiej jesieni... Wyskakujące z łupin kasztany, Blaskami słońca ogród zalany, A poza bramy drewnianą kratą Pajęcze nici tkaq babie lato. Na ganku wino poczerwieniałe Spowiło pąsem filary białe, A wiatr,szarpiący wina ploty, Niesie jesiennej powiew tęsknoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: złota ciepła jesień IP: 109.243.223.* 26.09.10, 13:15 Jak spędzacie weekend w ten ciepły jesienny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Daień chłopaka 30 września IP: 94.254.164.* 28.09.10, 09:19 Jaki prezencik szykujecie na dzień chłopaka dla swojego sympatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Daień chłopaka 30 września IP: 89.108.229.* 28.09.10, 21:07 Ja swojemu chłopakowi kupiłam maskotkę -misia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Daień chłopaka 30 września IP: 188.33.93.* 29.09.10, 11:13 Czy sąsiadka może być maskotką dla sąsiada na dzień chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka AJD Re: Daień chłopaka 30 września IP: 188.33.54.* 29.09.10, 16:50 Maskotka dla chłopaka-oczywiście- sama jestem jego maskotką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Daień chłopaka 30 września IP: 109.243.52.* 30.09.10, 06:54 Dzień chłopaka już dzisiaj-zobaczymy co koleżanki przygotowały dla nas w klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Pełni miłości jesiennej życzę wszystkim zakochanym IP: 109.243.47.* 01.10.10, 23:31 Siedzę tak wieczorem i myślę jak też ten dzień chłopaka u ciebie wypadł-jaki ciekawy prezencik dla niego wymyśliłaś-czy był zadowolony ten twój chłopak jak to niektóre niewiasty określają tez swojego męża.Co prawda rożne tradycje zaczynają upadać.Przez lata jestem związany z tradycjami upominkowymi więc uważam że już coraz skromniej obchodzi się takie dni jak:dzień dziadka ,dzień babci,dzień ojca ,mikołaja ,imieniny,urodziny,andrzejki,powraca trochę do łaski dzień kobiet-nawet walentynki już przez ostatnie 2 lata też przebiegły skromnie.Ale miłość nigdy nie rdzewieje ,miłość ma swoje tradycje ,uroki i problemy. Miłość... wrasta w duszę rozgrzewa każdą żyłę i pulsuje w każdym uderzeniu serca. Nadszedł nowy miesiąc ,widać już jesień-więc odezwij się jak przyjęłaś tą słotną pogodę. Napiszcie czy jesień przeszkadza w miłości i jak ją spędzacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadzio Pełni miłości jesiennej życzę wszystkim zakochany IP: 109.243.153.* 02.10.10, 09:48 Zapowiada się ładny jesienny weekend.Napiszcie jak zamierzacie spędzać ten weekend.To dopiero poranek wczesny ,ale czas już pomyśleć jak spędzić pozostałą część dnia we dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: Pełni miłości jesiennej życzę wszystkim zako IP: 109.243.153.* 02.10.10, 10:33 Nadchodzi weekend i jednak na forum pojawiają się wypowiedzi o zakochanych nie tylko o polityce i inne bzdurne bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Pełni miłości jesiennej życzę wszystkim zako IP: 89.108.210.* 03.10.10, 11:48 Zapowiada się piękna słoneczna jesienna pogoda-zapraszam wszystkich na spacerek podziwiać opadające jesienne liście w parku albo w lesie.A wieczorem napiszcie jak spędziliście tą słoneczną jesienną niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Pełni miłości jesiennej życzę wszystkim zako IP: 193.138.241.* 03.10.10, 18:47 chyba cię zawiodę sznowny forumowiczu, bo niestety nic nie zakupiłam na dzień chłopaka... nie było niespodzianki, bo niestety dałam sie uwieść codzienności, przepraszam musze kończyć odezwę sie niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Pełni miłości jesiennej życzę wszystkim zako IP: 188.33.164.* 04.10.10, 10:36 Wielu chłopaków zostało w tym roku zawiedzionych-to tak piszę z własnych obserwacji - niestety pewne tradycje ostatnich lat zanikają ,ale za to powstają nowe np jesienna miłość. Dawniej miesiąc maj był miesiącem zakochanych -a teraz stwórzmy nowa jakość zakochujmy się głębiej jesienią wśród opadających złotych liści których przybywa z każdym dniem coraz więcej.A Tobie i wszystkim zakochanym jesienią przesyłam nowy wierszyk. Dobroć odróżnia namiętność od troskliwości. Dobroć to czułość, dobroć to miłość, to życzliwość, która mówi: "Pragnę twego szczęścia". Przesyłam jesienne ukłony od nie znanego,ale mile wspominającego łączność internetową ciekawego ludzkich problemów forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Pełni miłości jesiennej życzę wszystkim zako IP: 188.33.14.* 05.10.10, 20:08 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Pełni miłości jesiennej życzę wszystkim zako IP: 193.138.241.* 07.10.10, 07:55 Witam, jak juz wspomniałam nie było prezentu bo pochłonęła mnie codzienność. Dziecko było chore i trudno było wszystko opanować. Choć wiem ze to nie jest wytłumaczenie, a takich rzeczach należy pamietać, bo, jak mawia mój mąż "diabel tkwi w szczegółach". Ale cóż stało sie. Mam inną niespodziankę, ale z przyczyn ode mnie niezależnych moge ja zrealizować dopiero w grudniu... a co tam u forumowiczów, jak przeżywacie jesień? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: Pełni miłości jesiennej i radości życzę IP: 109.243.124.* 07.10.10, 17:16 Oczywiście nie powracajmy do dnia chłopaka ,ale przed nami piekne jesienne dni,może spróbujmy wyciągnąć swojego chlopaka może z dzieciątkiem na przyjemny leśny spacer w najbliższy weekend-i grzybka jeszcze można znależć jak w gęstwinę lasku wejdzie się.. Wraz z jesiennymi pozdrowieniami dla sympatycznej zapracowanej forumowiczki i innych ciekawej jesieni forumowiczów wierszyk o jesieni: Kończy sie lato w przepych bogate I ziemia zmienia piękną swą szatę. Drzewa po świeżej, bujnej jesieni Wdziewają złote barwy jesieni. A te radosne barwy jesienne: Złoto,brąz,mosiądz,bursztyn ,oliwa Tworzą rozkoszne dla oczu dziwa. Gdy Wiatru powiew poruszy drzewa, Spada rzęsista liści ulewa, Jak gdyby błękit nieba wesoły Zsyłał na ziemię złote anioły. Pogodnie ,cicho i uroczyście Spływają zwolna na scieżkę liście, A gdy spieszymy do szkoły drogą, Rażnie szeleszczą ,szumią pod nogą. Cieszmy się,cieszmy,chłopcy dziewczęta, Że o jesieni lato pamięta: Zda się,jak gdyby liście więdnące Zaklęte ciepłe lipcowe słońce. Kirdy wiatr zdrowy zachwieje dębem, Strząsa zeń liście z falistym wrębem. Jesiony ronią liście pierzaste, A klony sieją-pięciopalczaste. Z klonowych liści twórzmy bukiety P lśniących barwach świetnej palety, A z tych co pełne są ognia krasy, Plećmy dla siebie wieńce i pasy! Brzozie,topoli,grabowi,lipie Wiatr zrywa liście i sypie,sypie A czasem z góry lecą z nienacka Kasztany:lśniące ,brunatne cacka. Sypże nam gęściej,kasztanie rdzawy, Gładkie owoce swe dla zabawy! Będziemy nimi w śmiechu,w weselu, W parkany sęki strzelać do celu. Patrzmy na drzewa i śledżmy bacznie Gdzie w liściach kasztan skrył się nieznacznie, Bo wstyd by było naszemu gronu, Szukać kasztanu pod drzewem... klonu. Pozdrowienia jesienne dla forumowiczów tych kochliwych i kochających przez cale lato przesyła ktoś zachęcający do ciekawych radosnych i miłosnych wypowiedzi na forum o każdej porze dnia i nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś jesienny Z całego serca ukochanej zonie IP: 89.108.209.* 10.10.10, 08:49 Kochające serce, niezależnie od tego na jakiej szerokości geograficznej się znajduje, nosi w sobie ciepło i słońce tropików. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: Z całego serca ukochanej zonie 11.10.10, 17:29 Gość portalu: ktoś jesienny napisał(a): > Kochające serce, > niezależnie > od tego na jakiej > szerokości geograficznej > się znajduje, > nosi w sobie ciepło > i słońce tropików. Bardzo piękne czemu mój mąż mi tak nie pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maksik 1 Re: Z całego serca ukochanej żonie IP: 109.243.122.* 11.10.10, 19:10 Absolutnie nie namawiam do zmiany męża,chociaż to niestety,ale zaczyna być modne.A może mężowi przyda się wysłać np taki wierszyk z okazji ładnej jesieni: W jednej chwili miłość daje nam to, czego nie udało nam się osiągnąć własnym wysiłkiem przez lata znoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Idzie jesień IP: 109.243.229.* 12.10.10, 11:27 Płoną złotem brzóz warkocze, Białopiennych brzóz, Idzie jesień nocką chłodną, Rankiem bialy mróz. Idzie jesień złotowłosa, Przędzie złotą nić- Świtką białą otulone Liście w ziemię kryć. Jesień...Polska ,cicha jesień... Płonie stary bór, Stoi w wieńcu lip pożółkłych Opuszczony dwór. Hej,jesienny wichrze lotny Strząśnij liście z drzew! Niech osłonią grubym płaszczem Tę niewinną krew. Niech otulą siwe szrony Tych już w wiecznym śnie... Idzie jesień kirem strojna, Krwawą kosą tnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: Z całego serca ukochanej żonie 12.10.10, 21:45 Gość portalu: do maksik 1 napisał(a): > Absolutnie nie namawiam do zmiany męża,chociaż to niestety,ale zaczyna być modn > e.A może mężowi przyda się wysłać np taki wierszyk z okazji ładnej jesieni: > > W jednej chwili > miłość daje nam to, > czego nie udało > nam się osiągnąc Dzięki za podpowiedz może wyślę:) > własnym wysiłkiem > przez lata znoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maksik1 Re: Z całego serca ukochanej żonie IP: 109.243.211.* 13.10.10, 11:08 Wszystkiego najlepszego życzę w rozmyślaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Dzień Nauczyciela IP: 94.254.155.* 14.10.10, 11:04 Próbuje się domyślać kogo dzisiaj święto? Więc z okazji Dnia nauczyciela życzenia wszystkiego najlepszego w wychowaniu naszych pociech i małych dzieci..Jest to święto nie tylko tych co uczą ,ale tez tych co wychowują małe pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Z całego serca ukochanej zonie IP: *.net.stream.pl 15.10.10, 19:18 Mam ten sam problem, a myslę że dużo w zyciu by sie zminiło gdyby bylo nas stać na takie słodkie gesty. tak niewiele potrzeba tylko nasi męzowie musieliby chyba mieć sekretarki, które zamiast ich podrywać robiły by za nich właśnie takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Z całego serca ukochanej zonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 09:37 Nie martw się, zawsze jest jakieś dobre jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: smutno mi IP: *.net.stream.pl 15.10.10, 18:45 ... dlaczego po ślubie wszystko się zmienia? Tak poważnie to nie mam powodów do narzekań a jednak czegoś mi brakuje, nasza miłość niby jest, ale jakaś uśpiona. Wiem pewnie powinnam sama zadbać, żeby w związku było lepiej, ale chciałabym, żeby to mój mąż wykazał inicjatywę, żebym słyszała komplementy częściej od niego, niż od obcych, tak mnie jakoś dziwnie wychowano, że to facet ma zabiegać o względy kobiety i z tego powodu ciężko mi się przełamać. Pewnie sobie pomyślicie, że wymyślam i nie potrafię docenić tego co mam ale dla mnie to duży problem. chciałabym, żeby kiedyś jeszcze w naszym małżeństwie zaiskrzyło, ale nie od awantur :) tylko np chciałabym poczuć tzw motylki, czy jest to jeszcze możliwe? moze ktoś ma przepis proszę o radę...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nowej Re: smutno mi IP: 94.254.199.* 16.10.10, 17:52 Po kilkudziesięciu dniach powrócił wątek smutno mi.Dlatego wszystko zaczyna się od nowa. Czy nie jest to paradoksem losu,że kobiety upominają się o więcej miłości od męża nie od kochanka.Czy kochankowie potrafią tylko rozmawiać i darzyć miłością swoje oblubienice. Dlaczego mężowie stając się mężami zapominają o słowie kocham.Temat ciekawy nie tylko na weekendowe wieczory.Ale temat wywołany właśnie przez chyba zaniedbywane żony.Dlatego też niech mężowie odważą się napisać dlaczego kobiety narzekają ,że po ślubie są mniej kochane.Piszcie odważnie dlaczego zaniedbujecie swoje żony,przecież one powinny być najważniejsze-a czy są? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: smutno mi IP: 109.243.142.* 16.10.10, 20:01 Ach ci mężczyzni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: smutno mi IP: *.net.stream.pl 16.10.10, 20:01 napisałam bardzo długi tekst i go nie ma pisze wiec teraz na probe czy to sie pokazuje od razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: smutno mi IP: *.net.stream.pl 16.10.10, 20:15 niestety nie ma go wiec postaram się to odtworzyc, ale chyba nie bedzie juz tak od serca.... a wiec bardzo dobry pomysl wlasciwie zaczelam tu pisac zeby poznac punkt widzenia innych ludzi zwłaszcza mężczyzn bo gdy pytam męża mowi że kocha jak najbardziej ale mi nie o to chodzi, zeby on na mnie patrzał jak na potencjalną osobę, z którą może uprawiać seks, bo z tym nigdy nie ma problemu, ale tak (nie umiem określić tego slowami), zeby przeszedł mi dreszcz po kręgosłupie, bo skoro inni obcy mogą więc dlaczego nie mąż?Mówi że wymagam od niego a sama okazuję mu za malo czułości ale mnie nie chodzi o czulość w dosłownym tego słowa znaczeniu mnie chodzi o to coś.... Nigdy nie chciałam mżęża z nikim zdradzać, ale czesto szukam tych spojrzen wsród mężczyzn i żle mi z tym, nie chcę tego robic, ale bez tego czuję sie zle. pewnie wiekszosc mnie nie rozumie bo skoro nie pije nie bije i jeszcze pracuje to czego ja chce ale jednak chce. mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie.... i jeszcze jedno.... może gdybym nigdy nie doswiadczyła tego od niego to bym nie wymagala ale wiem ze potrafi bo miałam to przed slubem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.10, 13:16 a może czas najwyższy na szczerą rozmowę i powiedz mu co i jak, tak prosto z mostu. może to poskutkuje, bo niekiedy facet musi dostać przysłowiowego kopa w dupę żeby zajarzył o co biega (niestety ale taki z nas gatunek :D). pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 17.10.10, 15:38 mówię mu o tym bardzo często ale on to bagatelizuje odwracając kota ogonem ze ja go nie kocham i tak w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 17.10.10, 16:44 dziękuję szanowny forumowiczu za życzenia, miło, że ktoś jeszcze o nas pamięta, bo takich osób jest niestety coraz mniej cieszę się, że jest też więcej wpisów i dołączają NOWE osoby... witamy, witamy uwierzcie, to forum naprawdę pomaga, trzeba tylko cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nowej Re: smutno mi IP: 188.33.41.* 17.10.10, 13:19 Ciekawa=wspaniała wypowiedż.Oczywiście w miłości nie zawsze chodzi o seks tylko o coś innego i właśnie co.Napiszcie co brakuje w miłości po ślubie -czy można to opisać i przelać wątpliwości na forum.Miłość jedno ma tylko imię-jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Z całego serca ukochanej zonie IP: 109.243.176.* 17.10.10, 19:37 Cieszę się ,że trafiłem w sedno sprawy jakim był " Dzień Nauczyciela " Równocześnie ten może smutny wątek jak kochać żonę kilka lat po ślubie powoli nabiera rumieńców . Może zaciekawi wielu mężczyzn z kilkuletnim stażem małżeńskim i napiszą jak być zakochanym w żonie ,aby to właśnie żona była zadowolona z zachowania męża kilka lat po ślubie.Zaznaczam ,że nie chodzi o temat seksu tylko jak udowodnić żonie ze jest jednak tą kochaną - nie tylko przed snem ale także w dzień kiedy słoneczko ładnie świeci i wokół bawią się nie tylko małe dzieci.Nie wiem czy temat jest tak trudny,że chyba wiele wypowiedzi pod tym hasłem jest pisany przez kobiety być może odrobinę zawiedzione po kilku latach małżeństwa,ale mam wrażenie, że temat być może troszeczkę zaniedbywanych żon przez mężow w kilka lat po ślubie zainteresuje ich i napiszą swoje refleksje na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Z całego serca ukochanej zonie IP: *.net.stream.pl 17.10.10, 20:01 problem chyba polega na tym, że męzczyźni albo nie chcą albo nie lubią opowiadać o swoich porazkach, prędzej znaleźlibyśmy ich na forum jak zaspokoić kobietę itp. Zaczynam być złośliwa ale to jedna z moich slodkich wad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nowej Re: Z całego serca ukochanej zonie IP: 188.33.8.* 18.10.10, 17:26 Odważnie piszesz i masz rację.A gdzie ci mężczyzni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Z całego serca ukochanej zonie IP: 193.138.241.* 18.10.10, 19:28 czy to wada...? chyba nie każdy lubi poświntuszyć, a najlepsze jest to, że zauważcie tematy damsko-męskie zawsze cieszą sie powodzeniem i są chyba jedynymi dyskusjami w którym nie dochodzi do kłótni, a wszyscy uczestnicy takich rozmów są zadowoleni, na imprezach to standardzik, poruszyc tylko temat seksu i od razy posypią się opowieści może porozmawiamy teraz o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: Z całego serca ukochanej żonie ! IP: 109.243.67.* 19.10.10, 14:55 Jesienne pozdrowienia przesyła ten ktoś!!!. Dała mi swe oczy,dała mi swe usta; I pokorne troski,i ciche obawy; Serce ,fontannę słodkich łez; I miłość,i pamięć,i śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia jesienne wieczory IP: 94.254.244.* 21.10.10, 17:40 Jak spędzić samotnej jesienne wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: jesienne wieczory IP: 46.113.52.* 21.10.10, 19:34 Jak uporać się z jesiennymi wieczorami -czy ma ktoś na to poradę ?Siedzę samotna i myślę- o czym -no właśnie.Jak wybrnąć z sytuacji samotnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: jesienne wieczory IP: *.net.stream.pl 21.10.10, 20:17 Dziewczyny nie martwcie się na pocieszenie powiem Wam ze męzatki często są bardziej samotne niż Wy. A dlaczego to już pytajcie mężczyzn tylko że raczej ich tu mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Z całego serca ukochanej żonie ! IP: *.net.stream.pl 21.10.10, 20:14 Witam szanownego Goscia, a ładnie tak pisać tylko do skj 5 podczas gdy tyle samotnych koleżanek czyta to forum. A i dla mnie wierszyk ten bylby piekny gdyby mąż się pod nim podpisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Z całego serca ukochanej zonie IP: *.net.stream.pl 21.10.10, 20:11 ja tu o uczuciach a kolezanka o seksie i jak Ci męzczyźni mają nas przytulać głaskać i rozpieszczać komplementami jak same seksu się domagamy? :) to oczywiście żart jesli ktoś ma ochotę na sprośne wyznania to proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Mąż a żona IP: 188.33.202.* 23.10.10, 08:36 Coś innego w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Mąż a żona IP: 193.138.241.* 24.10.10, 12:55 do nowej wierszyki są dla wszystkich, nie tylko dla mnie podpisuje je mąż, tyle tylko, że nie własny może to i dobrze fajnie jest poczytać wierszyk, który napisał ktoś mniej lub bardziej obcy, a nie własny mąż jest to pewien rodzaj adoracji, który lubi chyba każdy szczególne pozdrowienia dla nowej i ktosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 zagadkowy wielbiciel innych żon IP: 188.33.187.* 24.10.10, 13:44 Czasami znajduje się kogoś na forum z którym mozna podyskutować o miłości bez żadnych zobowiązań,ale są to tematy wspierajace nieraz być moze troszkę zaniedbywaną żonę. Prawdziwa miłość to taka,która zawsze pozostaje taka sama: niezależnie od tego, czy jej się wszystko daje, czy wszystkiego odmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś jesienny Mądrości życiowe dla żony i dla męża. IP: 94.254.168.* 24.10.10, 15:42 Do pracy są zwykłe dzionki,a niedziela dla małżonki. Małżeństwo jest poncz:mąż arak,żona cytryna,posag cukier,a milość gorąca woda,która z czasem stygnie. Mąż i żona sami nie złamią wiary małżeńskiej,ale przy obcej pomocy pewno tego dokażą. Praca żony jest nieoceniona-w podwójnym tego słowa znaczeniu jako bezcenna i jako nieuznawana. Wszyscy mężczyżni żonaci są naturalnie własnością swych żon ,i to jest jedyny prawdziwy majątek kobiet zamężnych. Dla kobiety mąż jest swego rodzaju wekslem-ciągle bez pokrycia. Nie ma nic na świecie ponad oddanie mężatki.Jest to coś,o czym żaden mąż nie ma pojęcia. Wszystkie kobiety przewyższają swoich mężów zręcznością i obrotnością - a molów książkowych i szperaczy podwójnie. Żony są wtedy najlepszymi słuchaczami,gdy ich mąż mówi do innej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Mądrości życiowe dla żony i dla męża. IP: *.net.stream.pl 24.10.10, 18:00 fajne szkoda że tak mało sie pisze na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Mąż a żona IP: *.net.stream.pl 24.10.10, 18:02 tak piszesz widocznie czesto dostajesz wierszyki od męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Mąż a żona IP: 94.254.240.* 24.10.10, 19:25 Nadeszła prawdziwa jesień.Więc wymyślijmy cos ciekawego jak spędzać jesienne wieczory we dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Mąż a żona IP: 109.243.206.* 25.10.10, 14:14 Czyżby żadnych propozycji nie było.A jak spędziliście weekend we dwoje????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Mąż a żona IP: 193.138.241.* 25.10.10, 19:02 odnośnie jesiennych wieczorków miewam takie chwile kiedy bardzo lubię usiąść sobie przy kominku, gdy za oknem szaleje silny zimowy wiatr, wyłączyć wszystkie światła w domu i popijając winko słuchać szlagierów perfectu czy budki suflera. przenoszę sie wtedy do czasów liceum i wspominam pierwsza prawdziwą miłość. co prawda zdarza sie to częściej gdy właśnie jest źle między mną i mężem, ale są to też sytuacje gdy po prostu jestem sama w domu bardzo lubię samotność lubie przebywac we własnym towarzystwie wtedy zawsze wracam do siebie sprzed lat pozdrawiam czekam na lincz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: Mąż a żona IP: 94.254.197.* 26.10.10, 10:55 Wiele tych twoich /Pani/ forumowych wpisów staje się coraz bardziej romantycznych-nie wiem czy to jest wynik coraz ciemniejszych wieczorów czy po prostu problem narasta z tej właśnie samotności.I znowu próbuję odgadnąć kolejny temat jakim może być problem gdy mąż przebywa być może długo poza domem.Już nie długo będzie rok jak temat smutno mi wszedł na antenę forum i przez kilka kobiet jest również z różnych względów kontynuowany. Okazuje się jednak ,że dom z ciepłym i modnym kominkiem ,dzieciątko pod opieką troskliwej mamy,wytężona praca wsród grupy ludzi to jeszcze nie wszystko.Brakuje jeszcze tego chyba najważniejszego to jest męża który zaopiekuje się ciepłą żoną i będzie dalej próbował znależć inne sposoby na kontynuację miłości w kilka lat po ślubie.Wspomnienia panieńskie są bardzo ciekawe i urokliwe,ale są wspomnieniami przemijającymi chociaż bardzo często ciekawymi i pamiętliwymi.Dlatego wydaje mi sie,że te wypowiedzi na forum są w większości przez kobiety którym coś w życiu brakuje i powstają kłopoty natury samotności i smutku.Tym bardziej ,że nadchodzi znów jesień która nie raz pogłębia tą smutną samotność a nastały czasy niezwykle rozwijąjącej się intymności wsród ludzi a w szczególności wśród kobiet i one w pewnych chwilach widzą się samotne i brak im tego czegoś którą trzeba nazwać odrobinę więcej miłości.Nie piszę specjalnie nic o seksie bo on nie zawsze jest tym najważniejszym elementem nawet wśród młodych mężatek.Ciepłe słówko,głębsze przytulanie ,pogłaskanie po czubku noska lub pięcie lub inne mniej znane sposoby czułości jakie może oczekiwać młoda mężatka w tych innych czasach- lub wiele innych zachęcających nawet wzrokiem intymności zawsze mogą zmienić tą trudna sztukę która się nazywa miłość i żeby trwała bez przerwy i w każdej chwili dnia i wieczoru.Bo przecież wzajemna miłość powinna trwać nieustannie bez względu czy się siedzi przy kominku czy na odległość lub z dala od domu.Może to jest trochę trudne ,ale jakże ciekawe dla przecięż młodiutkiej kobietki która oczekuje czegoś innego -bo przecież świat i życie się zmienia i na pewno inaczej to wyglądało 10 lat temu -inaczej miłują się ludzie dziś -a może na wiosnę będzie znów inaczej z miłością dwojga ludzi.Postęp techniczny w miłości też nastąpił bardzo duży-wiem to po sobie i uważam ,że popełniłem bardzo dużo błędów w miłośći człowieka do człowieka które niestety ,ale nie mam szans do nadrobienia.Dlatego też uważam że mężowie powinni szukać różnych coraz ciekawszych rozwiązań utrwalania już istniejącej miłości do żony -a to okazuje się coraz trudniejsze- bo kobietki też stają się coraz bardziej wymagające nawet siedząc wygodnie przed kominkiem.Sztuka kochania swojej żony to jest coś nowego w XXI wieku i tej sztuki być może trzeba się próbować uczyć aby uśmiech i radość w domu była trwała i nie przemijająca. A teraz wierszyk dla forumowiczowej sympatii +++ Zwiędły wszystkie kwiatki W ten jesienny czas; Przybrał nowe szatki Nas zielony las. Lecą liście z drzewa, Bo nie mogą żyć, Ptaszek już nie śpiewa, Nie ma gdzie się skryć. Jęczy wiatr w kominku, Pieśń jesienną śpiewa, Przed oknami stoją Mokre nagie drzewa! Szarą mgłą okryta Drzemie czarna rola; Smutno cicho wszędzie, Pustka wieje z pola. Romantyczne jeszcze pażdziernikowe ukłony przesyła forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Jesienne wieczory IP: 46.113.38.* 26.10.10, 18:29 I znów wieczór-ciemności zapadają coraz szybciej a ja sama-samotna w domu siedzę i czekam aby może ktoś chociaż próbował mnie porwać na chwilę w inne niezapomniane miejsce które można nazwać miejscem dumania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Mąż a żona IP: 193.138.241.* 26.10.10, 22:05 pieknie powiedziane bardzo dziekuje, to niesamowite, ale czytając forum często kreci mi sie łezka w oku przepraszam, ale dzis napisze tylko tyle ze niestety moja miłość dziś znowu mocno zabolała... jest mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: Mąż a żona 26.10.10, 22:41 Nie tylko twoja miłośc boli moja ,już boli tak od pół roku.Czasem myślę czy ona jeszcze istnieje,a tu niespodzianka ...znów zabolało.Trzymaj się ciepło w ten chłodny czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5. Re:Żona i mąż IP: 94.254.210.* 26.10.10, 22:49 O tej porze nie powinno być smutno a może serce rozdarte na 2 połowy.Życzę sentymentalnych snów przy jesiennych gwiazdach zaglądających przez okno .Poranek na pewno będzie inny -a jutrzejszy dzień bardziej wesoły . Miłość ściska serce które jest w rozterce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poważny Andrzej Już ciemna jesień się robi IP: 46.112.98.* 27.10.10, 17:58 Ostatnie liście z drzew opadają-wieczory stają się coraz dłuższe-puszystego białego śniegu jeszcze nie widać-i wieczorami robi się coraz nudniej.Jak spędzić romantycznie i przytulnie te ciemne wieczory.Czy ma ktoś na to sposoby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Mąż a żona IP: *.net.stream.pl 27.10.10, 21:39 może trzeba poświęcić miłości więcej czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Mąż a żona IP: 94.254.200.* 28.10.10, 20:14 Bardzo ciekawy wątek na forum.Poświęciłem niemal cały dzień -analizując wiele ciekawych wypowiedzi.I doszedłem do wniosku,że nie wiem czy on jest o kochaniu czy podrywaniu,nie wiem czy ma zlikwidować smutek niektórych Kobiet czy aby znależć sposób na rozwiązanie pewnych zawoalowanych problemów małżeńskich potrzeba tąpnięcia którejs osoby w domu. Temat miłości małżeńskiej jest bardzo trudnym tematem i dlatego wiele osób wypowiada się bardzo powściągliwie.Ale czekam na inne ciekawe dywagacje co zrobić aby było lepiej w zaciszu domowym.SAMOTNOŚĆ I SMUTEK TO TEMAT RZEKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Mąż a żona IP: *.net.stream.pl 30.10.10, 22:11 tak masz racje temat rzeka tylko z tamą co kilometr. Sobota wieczór wszyscy siedzimy i narzekamy że jestesmy samotni nieszczesliwi itd A gdzie Wy teraz jesteście wszyscy? od dwóch dni nikt tu nic nie pisze :( Lubie tu zaglądać bo zawsze przeczytam coś fajne. Problem w tym że zaglądam codziennie a czytam co 2 lub 3 dzień jeden post. Widocznie są wszysycy bardzo zajęci. Pozdrawiam i cieszę się, że się nie nudzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropla w morzu Re: Mąż a żona IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.10.10, 19:28 Ludzie są samotni, bo rozmawiają z calym internetem, a nie z konkretną osobą , która jest najbliżej. Rozmawiasz z szumem morza, i morze ci odpowiada w swoim języku, szumem fal. Masz cały swiat, i nie masz nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: more Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.11, 16:33 Takie jest życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 03.03.11, 18:04 ...i znowu jest mi smutno, od wtorku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 23:15 smutno mi i źle :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 09:08 Pękło serce W oceanie ludzkiej bezsilności w ogromie smutku i żałości serce które tak kochać chciało pękło i na milion kawałków się rozsypało Ciepłem uczuć nie grzane samotne i zapomniane dłużej bić już nie chciało cichutko z bólu konało Na nagrobku ludzie wyryli słowa o pamięci gdy żyło zaznało tyle niechęci dziś jakie słowa mają znaczenie? smutne serce w śmierci odnalazło ukojenie.. sama na zawsze... do końca życia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościuwy Re: smutno mi IP: 188.33.49.* 31.10.10, 13:18 Sama może w pażdzierniku,ale dlaczego az do końca życia-przecież pażdziernik już się kończy. Co prawda jutro jest ten dzień należący może do dni smutnych i wspominkowych ,ale to tylko jutro.I za 2dni zaczynamy wszystko od nowa jak w tej piosence jak się masz kochanie -jak się masz.No przecież chociaż na forum musimy się wzajemnie powstrzymywać na duchu i pomagać sobie wzajemnie różnymi ciekawszymi wypowiedziami-nie tylko o miłości ,ale może i zazdrości -oczywiście miłosnej.Bo przecież miłość przekłada się na różne języki-trwa rano ,w dzien, wieczorem i w nocy-co prawda w nocy może trochę usypia ,ale przez sen nie raz też myślimy o tych co mówią i śpiewają o miłości.Więc zakończmy ten pażdziernik optymistycznie i spotkajmy się 3 listopada naładowani nowymi pomysłami miłosnymi. I idą dni szare za dniami niezmienne nacichłe,przygasłe,współzmierzłchłe i senne jak w krepach złociste sztandary: żałobne dni szare jesienne... I wloką się mgielne jak dymy kościelne i suną nad ziemią jak duchy dni smutkiem nabrzmiale i bólem oślepłe staruchy, odziane w koszule śmiertelne. I suną dni szare jak rzędy szarytek w gromnicach-w pogrzebie jesiennym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wspomijający Re: smutno mi-zaduszki IP: 188.33.223.* 01.11.10, 19:01 Co roku,między groby nieciekawe,bo obce, Dróżką tą samą,w Zaduszki, Szłam z tatką i mamą, Malutka z wiankami, Za nami obie staruszki. Widzę ich wszystkich jak dzisiaj. Ciocia przygarbiona ku ziemi, Kłębuszek w sutym futerku lisim I babcia z wargami jakby pacierzem drżącymi Bez przerwy, Prosta, w czarnej aksamitnej salopce. Wiedziałam,że Mama, Nim ucałuje kamień, Nim na grobie rozłoży wieńce, Wperw zawsze zdejmie rękawice, Z płyty i obramień Dłońmi liść suchy odgarnie, Wyjmie zapałki i świecę I sama zapali latarnię. Tak dobrze pamiętam jej ręce, Ręce z Lituani i Wojny. A potem dalej drogą W górę, wśród ciżby rojnej, Ścieżką,co w prawo skręca, Do prababki i pradziadka. Co roku, w Zaduszki, Idę tą sama droga, Lecz nie ma już za mną nikogo Na szlaku stromej dróżki. Nim kiedyś także tu spocznę, Zapalam światła coroczne Sama. Śpią wszyscy...Ojciec i Mama, Śpią obie dobre staruszki- I tyś tu spoczął- i ty! Wy wszyscy moi, Których mi pamięć jasna, Jak płomyk na oczach stoi, Jak płomyk bez przerwy Drży... Bez przerwy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 11:33 a ja bardzo lubię 1 listopada, uwielbiam pójść na cmentarz i oddać się całkowicie nastrojowi zadumy a jeszcze bardziej lubię 2 listopada bo... mam urodziny!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 18:21 Mój Anioł co wieczór Pierze skrzydła w pralce Zawiesza je troskliwie Nad kuchennym piecem Na gwoździu wbitym w ścianę Wiesza aureole I tak bardzo po ludzku Włosy czesze przed lustrem Rano wstaje jak wszyscy Wkłada strój roboczy Dzwoni z budki do Boga I kłóci się o czyjeś jutro A gdy wraca zmęczony Od drzwi pyta o obiad I zagląda do garnków Całując mnie w ramie Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje. tęsknieeeeeeeee:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 urodziny IP: 109.243.82.* 02.11.10, 21:01 A teraz z okazji urodzin życzenia: W życiu jest tylko jedno szczęście: kochać i być kochanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: smutno mi IP: *.netcominternet.pl 02.11.10, 21:03 po ślubie wszystko sie niestety zmienia tak jak na netformator.pl zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy do lewego Re: smutno mi IP: 188.33.194.* 03.11.10, 20:18 Prawy do lewego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: smutno mi IP: *.net.stream.pl 03.11.10, 22:12 dlaczego mężczyźni ranią? nie mogą wcześniej pomyśleć co by było gdyby byli na naszym miejscu? nienawidzę kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nowej Re: smutno mi IP: 46.112.48.* 04.11.10, 12:46 Dlaczego na tym wątku wypowiadają się raczej tylko kobiety i piszą troszeczkę jak im smutno w małżeństwie.Czyżby mężczyżni byli tak zadowoleni ze swoich żon i ich zdaniem w domu jest zawsze wesoło.Jest to temat delikatny i trudny,ale może w tych jesiennych ciemnych wieczornych dniach pozwoli i pomoże nam wprowadzić więcej ciepła rodzinnego i zlikwiduje cień smutku i zamiast przez rok czasu powtarzającego temat smutno mi zacznie byc chociaż trochę weselej.Meżczyzni do mikołaja jeszcze trochę daleko więc spróbujmy już teraz wyprowadzić z domu temat smutku a wprowadzić do domu weselsze antrybuty dnia i wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: smutno mi IP: *.net.stream.pl 04.11.10, 20:37 I znów wątek zamyka się początkiem. Mężczyźni tego nie czytają! kiedyś nawet zostawiłam włączony laptop ze stroną forum i wiem że czytał ale jakoś bez odzewu i absolutnie żadnych zmian na lepsze.Raczej słowa krytyki, że idioci piszą takie bzdury. Pozdrawiam i dziękuję za wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama_yczek Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.11.10, 23:51 No , ale mnie zaskoczyłes, taki przyzwoity wątek . Nie wolno przegapić potencjału twórczego, bo kazdy ma swoje pięć minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 16:30 "Najciekawsze jest to że nigdy nie jest za późno, by być kimkolwiek się zechce. Czas nie ma znaczenia, można zacząć w dowolnym momencie. Możesz się zmienić lub nie, nic tego nie przesądza. Twój czas możesz użytkować albo tracić." "Robiący coś" nie przejmują się krytyką ze strony "nie robiących nic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już tato Re: smutno mi IP: 188.33.122.* 06.11.10, 16:58 Listopadowy ciemny wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: smutno mi IP: 188.33.34.* 07.11.10, 00:37 Minęła północ -a ja siedzę samotna w domu i myślę jak rozwiązać swoje problemy-34 lata minęły a ja sama i co dalej.Myślę i nic nie potrafię wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.11.10, 23:56 Jak myslisz tak żyjesz, zero wyobrażni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.11.10, 00:07 Muzyka to symfonia życia, tak pisal ojciec Klimuszko, i miał racje, Wszystkim ktorzy się smucą , najpiekniejszy instrument. www.youtube.com/watch?v=-JUBdOr8Hes&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czek Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 15:34 myśleniem tego nie załatwisz. Wstań umyj się ubiesz się i do dzieła a z pewnością znajdziesz kogoś. A bym zapomniał bądź odważna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.11.10, 15:57 www.youtube.com/watch?v=bDFvXBMe-S8&feature=related ogladaj śmieszne filmy i siec domu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 07.11.10, 17:42 dziękuję za życzenia urodzinowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Bądżmy dla siebie życzliwi IP: 94.254.201.* 08.11.10, 16:03 Czy w te coraz ciemniejsze listopadowe wieczory humor troszeczkę się poprawił???Przecież nie można być smutnym przez cały rok -a tu niedługo mały jubileusz -ciekaw jestem czy madame domyśla się jaki? Każda ludzka istota jest samotna. Tylko gesty dobroci potrafią ową samotność zniweczyć, bo dzięki nim odkrywamy, że jest ktoś, kto o nas myśli- ktoś kto jest nam bliski. Przesyłam listopadowe ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.11.10, 19:25 odklaniam sie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Bądżmy dla siebie życzliwi IP: *.net.stream.pl 08.11.10, 21:51 jestem nowa ale chyba zaryzykuję to już Wasze dwa latka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: smutno mi IP: *.31.39.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.12, 16:16 A co ja mam powiedzieć ,wychowywałam sama córke przez 12 lat bez alimentów ani innych .....a teraz ma lat21 mówi ze jest dorosła i wszystko moze.Długów ma gdzieś ok.5 tysięcy ,szlaja się gdzies po stacji albo w galerii i co powiecie ,komu moze być smutno?Jeszcze z domu co może wynosi i co?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: *.golebiewski.pl 14.07.12, 17:54 Hello, Wakacje i urlop w pełni. Odpoczywam. Rocznica za pasem. Postanowiliśmy ją spędzić tak jak pewien ważny moment w naszym życiu, gdy podejmowaliśmy decyzję o tym, że teraz możemy świętować tę okrągłą rocznicę, czyli na Champs Elysees. Mam nadzieję, że się uda. Po 10 latach przychodzi moment pierwszych poważnych refleksji i chyba stąd czasami te smuty. Dodatkowo rewolucja w życiu zawodowym wzmaga pesymistyczne nastroje. Ale dam radę!!! Szczególne pozdrowienia dla Szanownego Forumowicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cząsteczka Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.12, 18:37 Fajny jest ten wątek, raz się pojawia raz znika, tak jak bozon Higgsa, zycie jest arcy ciekawe , i ludzie tez zagadkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 91.210.242.* 19.07.12, 23:04 ciesze sie ze watek sie podoba po to zostal stworzony oby jak najdłużej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 18:20 Wróć, czekam na Ciebie. Dodaj mi znów siły. Pozwól zapomnieć o smutnych dniach. Pomóż się podnieść ze studni dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.11.10, 19:24 piekne wiersze i bardzo smutne, ale do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: smutno mi IP: 188.33.71.* 08.11.10, 21:51 Moje złoto zgadnij kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten ktoś Uśmiechnij się IP: 46.113.243.* 09.11.10, 10:37 Gdybyś była ptaszkiem w gaju śpiewałabyś przy ruczaju od wieczora do poranka i fruwała bez ustanku. Gdybyś była małą rybka fruwałabyś sobie szybko tam w rzeczułce ,na głębinie lub gdzie cichy strumyk płynie. A jako zajączek mały skakałabyś przez dzień cały tam gdzie pola, las i krzaki by cię nie złapał zwierz jaki. A że jesteś małe dziecię więc potańczyć możesz przecie i poskakać sobie żwawo- to na lewo,to na prawo. Słońce wschodzi ładnie od rana może będzie wieczorem randka udana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Uśmiechnij się IP: 193.138.241.* 09.11.10, 14:54 Witam, Jasne że wiem jaki mamy jubileusz, to juz za chwilke roczek!!! I oby jak najdłużej nam się rozmawiało. Czsem mam obawy, że to forum umrze smiercią naturalna, ale na szczęście temat zainteresował sporą część ludzi, więc mam nadzieję, ze nie szybko to nastąpi. Póki co u mnie ok. A teraz slonko świeci, ja gotuje obiadek, zaraz pojade do przedszkola po młodego, potem przyjdzie mąż i spędzimy razem wieczór. Bedzie sympatycznie. Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Uśmiechnij się IP: *.net.stream.pl 09.11.10, 19:53 najwyższy czas nauczyć się liczyć no pewnie ze rok a nie dwa jak wczesniej napisałam gratuluję !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 21:49 Czekam Czekam na autobus, który nie przyjedzie. Czekam. Czekam na miłość, której nie będzie. Czekam. Czekam na życie, które nie jest mi dane. Ale wciąż czekam na to, czego nigdy nie dostanę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: ciekawe zycie IP: 46.112.37.* 11.11.10, 11:34 Po kilku miesiącach widzę chyba pierwszy Twój wpis z większą odrobiną uśmiechu i zadowolenia. Jest to bardzo dobry objaw szczęśliwej kobiety i szczęśliwego małżeństwa.Kobieta zawsze przynosi więcej energii i szczęścia domowego ,ale również ona jest niestety nie raz przyczyną pochmurnych dni. Wyobrażam sobie jak obiadek smakował mężowi i temu najmłodszemu chłopakowi w domu który jest przecież ozdobą i skutkiem waszej nierozerwalnej miłości. Próbuje temat smutno mi zmienić w inny tytuł od kilku miesięcy ,ale jakoś ten smutek wraca na łamy forum -a jednocześnie nie widać aby ktoś napisał poradę jak smutek przeistoczyć w weselsze formy życia tych zaniedbywanych żon -może i mężów ,aby zadowolenie panowało w rodzinnym gronie nie tylko póżnym wieczorem ,ale o każdej porze dnia i nocy.Piszę zawsze o małżeństwie ,ale również bardzo wcielam się w życie samotnych kobietek i chłopaków którzy z różnych względów nie potrafią ułożyć swojego wspólnego życia i połączyć się w pary ,aby było być może cieplej -inaczej i ciekawiej w życiu. Pozdrowienia jesienne dla wszystkich się kochających i mających plany kochać się z małymi przerwami i bez przerwy.Bo jednak miłość jedno ma imię ,a jakie to niech inni forumowicze zgadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa RGdzie mikołaj IP: 188.33.122.* 06.12.10, 17:00 Ściemniło się a Mikołaja u mnie nie widać ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 16:44 razem chociaż naprawdę wciąż gdzieś indziej może jutro się uda może wystarczy wierzyć silniej... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaduza Re: smutno mi 11.11.10, 17:01 Kochacie swoją miłość do drugiej osoby _obłudnicy . Tak to każdy potrafi. Dlaczego nikt się nie troszczy o drugą osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jagienki Re: smutno mi IP: 46.112.140.* 11.11.10, 17:20 Wypowiedż twoja jest elokwentna-ale będzie ciekawiej jak podaż w jakim przedziale wieku jesteś:do 35 lat do 55 lat ponad 55 lat panna czy ????????????????-może za daleko pytam. Nie ma się co obrażać o takie pytanie,ale ludzie mają różne problemy natury małżeńskiej w obecnych coraz dziwniejszych latach.Wiele wypowiedzi na tym forum jest zbyt ogólnikowych a zdaję sobie sprawę,że życie staje się ciekawsze ,ale i trudniejsze.Forum jest właściwie bezimienne i może pomóc chociaż odrobinę w szczęściu i postępowaniu na przyszłe lata.Oczywiście jestem zdecydowanie przeciwko wypowiedziom złośliwym i wulgarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaduza Re: smutno mi 11.11.10, 19:26 Nie pamietam, a dokumenty zaginęły podczas pierwszej wojny swiatowej, wtedy mialam 15 lat. Pózniej co roku robilam nacięcia na drzewie, ale podczas srogiej zimy wiatr je zlamal, ps przecież pisze < duża > powinno wystarczYc . pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jagienki Re: smutno mi IP: 46.112.168.* 11.11.10, 22:01 Przepraszam-jeśli żle z intepretowałem wypowiedż.Teraz domyślam się.Życzę spokoju i zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: smutno mi IP: 46.112.203.* 13.11.10, 10:22 Czy dalej piszecie że tylko jest smutno.Jak urozmaicić sobie żywot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 193.138.241.* 13.11.10, 14:57 Myslę, że temat "smutno mi" jest bliski każdemu sercu, bez względu na wiek, status społeczny, czy inne różnice. I dobrze, że tak jest. Smutek jest potrzebny. Można sie na chwilę zatrzymać, zadumać i najczęściej to są właśnie te chwile, kiedy nabieramy dystansu do codzienności. Fakt, że szanowny forumowicz próbował zmienić wielokrotnie tytuł to też dobrze i świadczy o naszych nastrojach, które (patrząc na te różnorodność) często sie zmieniały. Bo takie jest życie, raz jest nam smutno, potem wpadamy w euforię, a gdzieś w środku czasem dopada nas obojętność lub raczej wyciszenie. Niech forum zostanie pod tym głównym tytułem, jednak wszelkie podtytuły będą mile widziane. U mnie ok. Dzisiaj idziemy z grupka zanjomych na koncert by powspominać PRL. Myslę, że warto zrobic coś czego sie nie robiło juz dawno, jak np koncert dawno zapomnianego zespołu, pospiewać stare szlagiery, poskakać i przenieśc się 20 lat wstecz. Przecież mamy na to jeszce siłe, a jaką ochotę mamy... Bawcie sie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnetyczny wątek Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.11.10, 16:12 I tak tu wszyscy jutro wrócą, daje słowo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 17:52 Kocham cię bardzo mocno, moje serce jest osądzone, nasza sytuacja się rozwija, Kocham cię bardziej. Twój szczęśliwy uśmiech, twoja kochająca twarz, Twój numer jeden z codziennych miejsc. Kocham cię bardzo mocno, moje serce jest osądzone, nasza sytuacja się rozwija, Kocham cię bardziej. Twój szczęśliwy usmiech, twoja kochająca twarz, Twój numer jeden z codziennych miejsc. Tyś moją obsesją, a twój widok taki szczególny, Moja miłość twoim złudzeniem, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moimi ulubionymi emocjami, uczę się z ruchu, Szukam powodu, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moją obsesją, a twój widok taki szczególny, Moja miłość twoim złudzeniem, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moimi ulubionymi emocjami, uczę się z ruchu, Szukam powodu, ale wiem, to jesteś ty. Kocham cię bardzo mocno, moje serce jest osądzone, nasza sytuacja się rozwija, Kocham cię bardziej. Twój szczęśliwy uśmiech, twoja kochająca twarz, Twój numer jeden z codziennych miejsc. Kocham cię bardzo mocno, moje serce jest osądzone, nasza sytuacja się rozwija, Kocham cię bardziej. Twój szczęśliwy uśmiech, twoja kochająca twarz, Twój numer jeden z codziennych miejsc. Tyś moją obsesją, a twój widok taki szczególny, Moja miłość twoim złudzeniem, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moimi ulubionymi emocjami, uczę się z ruchu Szukam powodu, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moją obsesją, a twój widok taki szczególny, Moja miłość twoim złudzeniem, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moimi ulubionymi emocjami, uczę się z ruchu, Szukam powodu, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moją obsesją, a twój widok taki szczególny, Moja miłość twoim złudzeniem, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moimi ulubionymi emocjami, uczę się z ruchu, Szukam powodu, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moją obsesją, a twój widok taki szczególny, Moja miłość twoim złudzeniem, ale wiem, to jesteś ty. Tyś moimi ulubionymi emocjami, uczę się z ruchu, Szukam powodu, ale wiem, to jesteś ty. Kocham cię bardzo mocno, moje serce jest osądzone, nasza sytuacja się rozwija, Kocham cię bardziej. Twój szczęśliwy uśmiech, twoja kochająca twarz, Twój numer jeden z codziennych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też ktoś Re: smutno mi IP: 46.113.217.* 14.11.10, 19:37 Miłość nie zna granic I trzeba kochać nie raz za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: smutno mi IP: 46.113.217.* 14.11.10, 20:03 Ciekaw jestem co to był za zespół i jak udała się impreza wspomnień piosenek z lat 70.Sam bym na taką imprezkę poszedł. Przesyłam ukłony jesienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siadla pszczółka Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.11.10, 20:23 Nie lubie wspomnień, zawsze są zle i bolą, pozdrawiam smutnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pszczólki Re: smutno mi IP: 46.113.217.* 14.11.10, 20:35 Wspominaj tylko te weselsze wspomnienia -o smutnych trzeba próbować zapomnieć.Piosenka o pszczółce maji ktorą śpiewał Wodecki czy to nie fajne wspomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 15.11.10, 20:13 PIĘKNE WYZNANIE co do koncertu, wiem, że może zabrzmi to dziwnie, ale mogłabym zacząć od początku ...dlaczego po ślubie wszystko sie zmienia na niekorzyść? ...dlaczego wydaje nam się, że świetnie kogoś znamy, a potem okazuje się, że ta osoba zachowuje się zupełnie niezrozumiale, nawet paradoksalnie bo robi cos czego właśnie byłabym pewna, że nigdy nie zrobi pewnik okazuje się złudzeniem tylko, że ja nie mogę się z tym pogodzić, nie mogę z tym żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi IP: 188.33.239.* 16.11.10, 10:13 Znów coś zaiskrzyło- czyżby koncert miał wykonawcę jakiejś piosenki która popsuła humor niewiasty.Ale mam propozycję -już niedługo andrzejki może one zakończą sezon jesienny i poprawią humor nie tylko jednej kobietki. Już czuję jak uśmiech jesienny powoli wchodzi na ekran i żeby pozostał na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz 45 nowe haslo IP: 46.112.131.* 16.11.10, 12:14 Jak wytrzymać z jedną kobietą do końca życia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: nowe haslo IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.11.10, 13:09 Zmęczenie materialu,najgorsze jest codzienne powtarzanie tych samych czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 19:06 Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajrzyj do wikiped Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.11.10, 21:52 Znasz budowe atomu , to jest to samo, osobno ale blisko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksik.1 Re: smutno mi 16.11.10, 23:31 Niestety ale ja tak żyję.Coś tam się jeszcze tli ale nie ma płomieni miłości:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 16:33 Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fale życia Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.11.10, 20:46 Nic nie można planowac, życie to przypływy i odplywy.Niczego nie jestes pewien. Ale niektóre chwile można uchwycic, i pieknie przeżyc. Ja np nie lubie jesieni, wszystko takie szare i smutne, czy Wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten ktoś Re: smutno mi - bądżmy weselsi IP: 46.113.160.* 18.11.10, 09:34 Mija rok wypowiedzi na tym forum pod tym hasłem. Tak wiele nie raz uroczych wspomnień. Czy pamiętasz miejsca ,w których byliśmy razem? Jeśli powiem:Zakopane ,Sopot,Warszawa- te nazwy przywołują pewne obrazy w umysłach wielu ludzi. Lecz jeśli powiem-las,plaża ,szczyt góry- te nazwy budzą w nas bardziej osobiste myśli, przywołują pamięć osobistych chwil spędzonych razem. i tak jest z każdą parą. Niezapomniane wydarzenia,wspólnie przeżyte dni, magia znana tylko dwóm osobom- to wszystko zniknie wraz z nimi. Mamy nasz własny sekretny bank pamięci- i jestem ci za to wdzięczny.Kocham Cię. Niech te słowa będą mottem każdej pary: Chcę zestarzeć się z Tobą! To, co najlepsze , jeszcze przed nami. Młodość pokazuje tylko połowę piękna życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłego dzionka Re: smutno mi - bądżmy weselsi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.11.10, 12:20 Też Cie kocham chociaż tego nie mówie i nie pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś ukryty Re: smutno mi - bądżmy weselsi IP: 188.33.142.* 18.11.10, 15:49 Zakochani są wśród nas-kiedyś taka piosenka była bardzo modna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: smutno mi - bądżmy weselsi IP: 46.112.37.* 19.11.10, 09:35 Przeczytałam kilkanaście wypowiedzi z tego tematu z samego rana ,poszłam na zakupy i po drodze mi w głowie szumiało i myślałam po drodze jaką wartość ma dzisiaj to piękne słowo kocham. Przyszłam z zakupów i piszę na forum zastanawiając się jak to pięknie brzmi -a jak wygląda w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi - bądżmy weselsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 00:37 Pękło serce W oceanie ludzkiej bezsilności w ogromie smutku i żałości serce które tak kochać chciało pękło i na milion kawałków się rozsypało Ciepłem uczuć nie grzane samotne i zapomniane dłużej bić już nie chciało cichutko z bólu konało Na nagrobku ludzie wyryli słowa o pamięci gdy żyło zaznało tyle niechęci dziś jakie słowa mają znaczenie? smutne serce w śmierci odnalazło ukojenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: smutno mi - bądżmy weselsi IP: 188.33.126.* 21.11.10, 11:57 Każda miłość pochodzi od serca które pulsuje nieraz zmienia rytm i dalej chce kochać -jeśli ma kogo-a ten ktoś na to zasługuje.Czy to takie trudne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milego dnia Re: smutno mi - bądżmy weselsi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.11.10, 12:03 Pod wierszem powinno być nazwisko, to jest dzielo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 08:51 ... i znowu jest mi smutno... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nori Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.11.10, 21:08 też mi smutno, ale kogo to obchodzi, niech chociaż ktoś coś napisze. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: smutno mi IP: 94.254.153.* 22.11.10, 23:15 Czasem dobrze pobyć ze swoim smutkiem, zapytać co się za nim kryje. Tylko Wy znacie odpowiedź i tylko Wy możecie zamienić ten smutek na inne emocje. Nikt i nic tego za Was nie zrobi, przecież jesteście Autorami swojego życia. Czyż nie? Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 23.11.10, 19:28 chyba wiem dlaczego ludzie odchodzą tak po prostu zamykają drzwi i nie wracają robią to całkiem świadomie... smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: smutno mi IP: 188.33.167.* 23.11.10, 23:10 Wierzysz, że ludzie odchodzą z jednego powodu "tak po prostu"? To rzeczywiście byłoby smutne, nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 24.11.10, 15:44 nikt nie powiedział, że mają jeden powód mam na mysli jedynie to, że już wiem, że można nie znaleźć wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 20:57 Zastanawiam się co zrobić aby nie było dalej smutno.Zaczyna to być poważny problem.Stoję przed dylematem -to zaczyna być bardzo poważny temat.I co dalej -ktoś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: smutno mi IP: 188.33.246.* 25.11.10, 07:33 Jakie uczucia takie widzenie świata. Smutek = nie można znaleźć wyjścia. No, ale powyżej szansa na zmiany. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny zadumany Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.11.10, 20:37 Samotność ludzka jest najbardziej przeludniona, bo ludzie malo z sobą rozmawiają, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: smutno mi IP: *.net.stream.pl 27.11.10, 22:00 chyba zwariowałaś już na dobre i nie gniewaj się za te słowa, ale uważam że szukasz problemu nie tam gdzie powinnaś pozdrawiam, a skoro nie piszesz już dwa dni tzn że jest już dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no wiesz Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.11.10, 15:33 Ty zawsze masz racje wszystko jest pieknie kwitnąco spiewająco pachnąco tańcząco tylko szkoda ze ten listopad jest taki dlugi pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
e-neonka takie tam.. 28.11.10, 15:59 od jakiegoś czasu jestem niemym obserwatorem i "czytaczem" tego wątku..niezle sie rozwinął:-)a dziś postanowiłam juz skończyc z tym podglądaniem i napisac parę słów.jestem sama ...czasem,ostatnio coraz częsciej mi z tym zle i smutno..może to przez te długie popołudnia i wieczory,kiedy jakos rzadziej chce sie wychodzic z domu i czasem czas wlecze się niemiłosiernie.. bycie z kimś sprawia ze nie jest sie samotnym..ale to się tez okazuje nie do konca prawdą..może nawet taka samotnośc z kims u boku boli bardziej?zresztą duzo zalezy od tego co w głowie i duszy gra..przynajmniej ja tak mam..raz lubię swoja samotnosc a innym razem starsznie smutno z tego powodu..dzis akurat na przekór wszystkiemu mam dobry nastrój..słucham siesty na 3 i optymistycznie patrze na swiat..pozdrawiam wszystkich samotnych mniej lub bardziej i tych nie samotnych oczywiście też:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 193.138.241.* 01.12.10, 15:20 przecież wiesz, że się nie gniewam :) a nie piszę bo mam dziecko chore i jakos brakuje czasu... poza tym bez większych zmian. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 17:31 Tym razem dla dziecka pozdrowienia szybkiego powrotu do zdrowia i ciekawego mikołaja.Zima zrobiła się na całego -trzeba uważać ze zdwojoną energią.Nie wypada żebym się podjął opieki nad dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: smutno mi IP: 193.138.241.* 02.12.10, 13:26 chyba jest jakaś zmiana, pozytywna pozdrawiam gorąco w ten mroźny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarmina Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.12.10, 20:52 Co robić gdy już wszystkie marzenia są spelnione? www.youtube.com/watch?v=iJchcauqtD8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jarminy Re: smutno mi IP: 188.33.237.* 05.12.10, 03:53 Spełnione marzenia jak to fajnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka laleczka do św.Mikołaja IP: 46.113.240.* 05.12.10, 10:12 Święty Mikołaju,prosimy cię grzecznie, W dniu swojego święta przyjdż do nas koniecznie, My już od tak dawna na ciebie czekamy Co dzień być grzecznymi bardzo się staramy. Kiedy przyjdziesz do nas będzie dzień wesoły A więc nie omijaj progów naszej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaczarowane kółko Re: do św.Mikołaja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.12.10, 10:50 Ktoś musi brać, aby mógł dać............;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do św.Mikołaja IP: 46.113.240.* 05.12.10, 10:54 Śnieg pada,jak paż biały, kłania się nam do stóp- ubiera ogród cały jak królewski ślub. Otulił w futra,plusze nagich jabłonek tłum , i włożył w nasze dusze skarb cudnych ,białych dum... Idziemy przez ogrody, depczemy biały śnieg Czy cię nie cieszy młody, wieczysty życia bieg? Czy żal ci,że już jutro nadejdzie nowy dzień, sczernieje śnieżne futro, wśród złotych słońca lśnień? Dlaczego ci jest smutno, i jakiś smutku cel? Śnieg bielszy jest ,niż płótno,- ktoś musi zmącić biel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniej romant. Re: do św.Mikołaja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.12.10, 12:26 Jest także piekny puchowy sniegu tren,...ona cicho płakala....szczescia nigdy nie bedzie, bo ludzie sie podzielili na lepszych i gorszych, są tylko piekne marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 193.138.241.* 05.12.10, 18:05 widzę światełko w tunelu jest spora szansa na to, że zacznie sie wreszcie układać tak jak należy mam nadzieję, że tego nie zmarnujemy a poza tym kończy sie wreszcie ten okropny rok 2011 musi być lepszy pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re:Mikołaj tuż -tuż IP: 94.254.220.* 05.12.10, 20:14 Już trochę optymizmu widać pomimo mrozów-ale ten rok już niedługo się kończy i widzę ,że jest nadzieja że dużo lepiej może się skończyć niż może się zaczął.Na razie tylko życzenia aby mikołaj był jak najbogatszy,a wtedy i uśmiech może będzie hojniejszy.Mikołaju pamiętaj o wszystkich grzecznych forumowiczach.Pozdrowienia cieplutkie przyjmuję-dziękuję-bo ostatnio trochę zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy M Re:Mikołaj tuż -tuż IP: 46.112.129.* 06.12.10, 09:43 Mikołaj tylko raz w roku chodzi i rozdaje prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znajomy Mikołaj w drodze do grzecznej skj5 IP: 188.33.199.* 06.12.10, 12:15 To nieprawda,aby bałwan Stał jak w murowany! Spójrzcie tylko,z jakim wdziękiem Idzie sobie w tany! Do holendra na ślizgawce Wziął łyżwiarkę młodą, Aż się ryby roześmiały Głęboko pod wodą! Kosz na głowie,nos z kartofla A z kasztanów oczy! Niech się nim nikt nie zachwyca, Bo go kto uroczy! Że z bałwana jest elegant, Poznać można z miny, Dla ozdoby przypiął sobie Gałąż jarzębiny. Łyżew on nie potrzebuje, Bo nogi ma z śniegu I tak na nich holendruje Od brzegu do brzegu! "Dalej z drogi!!To ja jadę!" Skacze uśmiechnięty, A jak skoczy,to na pewno Lód będzie pęknięty!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Mikołaj w drodze IP: 46.112.193.* 06.12.10, 20:06 Ostatni Mikołaj chodzi z paczkami na ul Księżycowej na 1000-leciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Mikołaj w drodze IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.12.10, 20:21 A może to jakiś nieudacznik i zapomniał twój adres ;-))))))))))))))) trzymaj się od takich z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 193.138.241.* 08.12.10, 10:48 jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej szczególne pozdrowienia dla szanownego forumowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re:Juz troche weselej IP: 188.33.97.* 08.12.10, 15:38 Cieszę się ,ze czytam takie optymistyczne słowa -jest dobrze -będzie jeszcze lepiej.Bardzo dobrze ,ze akurat ta aura zimowa wpłynęła pozytywnie na poprawę układów małżeńskich. Minęła dopiero 9 rocznica małżeństwa -więc trzeba szukać różnych rozwiązań aby bez problemów dotrwać do miesiąca lipca zaliczyć 10 rocznicę a potem już niedługo będzie 25 lat-a synek już będzie po ukończeniu studiów a może już i z nowa rodziną.Może to brzmi za bardzo na wyrost ,ale przecież dlaczego nie można napisać optymistyczne dywagacje na następne lata. W muzyce małżeńskiej byle by się oboje zgadzały,to mniejsza o inne instrumenta. Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje. Miłość jest cierpliwym architektem, który z nieporozumień buduje zrozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Już choinka się zbliża IP: 188.33.241.* 09.12.10, 10:11 Nie żałuj tego, choinko mała, że już nie będziesz wśród lasu stała. Na pierwszym miejscu staniesz w mej chacie, niby królewna w bogatej szacie. Nie myśl o wiatru szumnej piosence. My zaśpiewamy ci o panience i o pastuszkach i o dziecinie, zobaczysz, jak to miło czas płynie... Nie żałuj słonka, co w lecie świeci, spójrz na roześmiane twarzyczki dzieci.! Gdy cię otoczy radość prawdziwa i ty , choinko, będziesz szczęśliwa. Pa,pa w ten mrożny poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Już choinka się zbliża IP: 193.138.241.* 09.12.10, 13:01 tak delikatnie chciałam zauważyć, że rocznica była 8, więc 10 będzie za 2 latka, ale nic nie szkodzi :) poproszę o sugestie prezentu pod choinkę dla prwadziwego mężczyzny podpowiedź: ów mężczyzna właśnie urządza sobie swoję małą jaskinię w naszym domku i jest tym faktem mocno podekscytowany, tam będzie wreszcie mógł sobie wyeksponować swoje książki, bibeloty i akcesoria związane ze swoją kochanką..., czyli ojczyzną czekam na pomysły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: Już choinka się zbliża IP: 188.33.207.* 09.12.10, 14:34 Przepraszam za gafę-sprawdziłem w wypowiedzi letniej to rzeczywiście była dopiero 8 rocznica-spróbuję o 9 rocznicy pamiętać. Co do kochanki to dobrze ,że to tylko ojczyzna jestem bardzo cięty na ten temat. Co do jaskini to ciekawe by było rozwiązanie oryginalne na wzór jaskini solnej. Co do prezentu pod choinkę to również oryginalne i banalne rozwiązanie podpowiadam-chyba synek by się nie obraził jak by doczekał się siostrzyczki w przyszłym roku na nowy rok szkolny no i pod choinką w przyszłym roku już byłby mały dzidziuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teoś Re: Już choinka się zbliża IP: 46.112.54.* 10.12.10, 21:01 A zima coraz większa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Już choinka się zbliża IP: 193.138.241.* 12.12.10, 10:23 Hello, Za tę pomyłkę nie trzeba przepraszać, to nic wielkiego :) A co do prezentu to wiem, że tem pomysł byłby najlepszy, ale jakoś od roku nam się nie udaje, a wiem, że na pewno by zwariował Dziękuję za śledzenie wątku, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny wątek Re: Już choinka się zbliża IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.12.10, 18:19 bo ludzie są smutni, ich ręce służą do wymiany pieniedzy zamiast do przyjaznych gestow, wlasnie wczoraj nie wydali mi reszty w sklepie. Nasze szczescie zależy od świadomości innych ludzi, dlatego lubimy bajki i powtarzmy je w kółko./////////////// Inna wersja bajki też piekna.www.youtube.com/watch?v=xW58uiHDALQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 09:57 Oby 2011 był lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 20:36 Udaję radość, której we mnie nie ma, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. Niedawno myślałam o samobójstwie. Nocą, przed zaśnięciem, odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już emeryt Już choinka się zbliża IP: 188.33.141.* 13.12.10, 15:34 Wątek ten jest wyjątkowo trudny bo wiele osób pisze na nim jak jest im smutno i może trudno.Ale pamiętajmy ,że całe życie składa się z różnego rodzaju problemów które trzeba robić wszystko aby te problemy pomalutku chociaż je rozwiązywać .W życiu swoim każdy z nasz miał ciocie,rodziców ,dziadków i niejednokrotnie w czasie opowiadań poruszali temat swoich młodych lat przedwojennych czy powojennych.Przecież w ostatnich latach wiele się zmieniło na plus,ale równięż niektórzy mają różne zdanie.Wszyscy musimy dążyć do jakiegoś określonego celu,który nie raz jest trudny i może skomplikowany.No cóz nie każdemu się udaje - to są trudne chwile -jeden osiąga dużo- różnym nakładem pracy a drugiemu nie udaje się wiele rzeczy pomimo włożonego dużego wysiłku i chęci.Tak było 120 lat temu 40 lat temu i 10 lat temu i chyba za 20 lat też będzie podobnie.Nie traćmy nadziei i starajmy się czynić coś w tym kierunku aby chociaż odrobinę poprawić swój byt.No cóż idzie zima niezbyt łaskawa dla wielu osób - w telewizji tylko straszą o pogarszających się warunkach w różnych rejonach kraju ,ale chcieliśmy aby informowano nas o zbliżających się problemach pogodowych i doczekaliśmy się przez cały rok dziwnej aury pogodowej. Ale problemy każdego człowieka są problemami ludzkimi i trzeba szukać różnej formy jej rozwiązywania.Zbliżają się święta Bożego Narodzenia-ubierzmy chociaż skromną choinkę jakimiś ozdobami- kupmy jakieś malutkie prezenciki chociaż za 1 zl pod choinkę i składajmy sobie życzenia wszystkiego najlepszego dla swoich najbliższych taka tradycja trwa od lat i wypada ją uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Już choinka się zbliża IP: 188.33.141.* 13.12.10, 16:08 Robię wszystko aby pocieszać,ale chyba przestaje mi się to udawać -a zima nadchodzi coraz gorsza-trudniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loli Re: Już choinka się zbliża IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.12.10, 08:49 Przyjeciele są po to, by dzielić z nimi nasze troski i radości, albo jesteś zahamowana, albo im nie wierzysz. Nocne przemyślenia też są dobre, bo można analizować swoje za i przeciw, czy my nie zawodzimy przyjaciół,czy ich rozumiemy, i odwrotnie. Ja mam dobre relacje z koleżankami, wspólne kłopoty są mniejsze, pomnożone radości są wieksze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Już choinka się zbliża IP: 46.112.142.* 14.12.10, 12:24 Czy już kupiliście choinkę -pierwsze przymiarki jak ja przyozdobic w rożne ozdóbki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: channa Re: Już choinka się zbliża IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.12.10, 14:00 Nie lubie zadnych swiąt, cofania sie wstecz,powtarzania tych samych błędów. Trzeba iść naprzód budować lepsze i ciekawsze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staś Re: Już choinka się zbliża IP: 46.113.197.* 14.12.10, 18:02 Święta bez choinki to nie wiem czy to odmiana nowości czy jeszcze jakiś rodzaj tabu. Przecież w Nowym Jorku też już ubrano choinkę. Może w wielu krajach Afryki choinka jest nie znana,ale to inny temat .Sam bym chciał aby chociaż 25 stopni Afryka nam pożyczyła na najbliższe 4 miesiące ,ale choinka niech będzie przez najbliższy miesiąc w Polsce modna.Tego się nie da przegłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Już choinka się zbliża IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.12.10, 18:28 Nasza religia jest ciekawa i kolorowa, mozna powtarzac, ale jak widze powtarzanie krwawych obrzedów w imie tradycji, to mnie szlag trafia, nie dziwie sie powtarzania krwawych obrzedów w Afryce, ale w krajach o wysokiej cywilizacji ( obrzezanie malenkich chłopcow) wojny na Swiecie też są powtarzane w imie niechlubnej tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henia Re: Już choinka się zbliża IP: 46.113.127.* 15.12.10, 13:11 Mikołaj mnie ominął-dlaczego???A tu już wszędzie tylko o prezentach pod choinkę piszą i mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezent Re: Już choinka się zbliża IP: 94.254.176.* 15.12.10, 19:03 Prezenty,prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: Już choinka się zbliża IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.12.10, 19:59 A Mikołaj skąd wezmie, wyczaruje? cudów niema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 15:21 Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Życzenia Świąteczne IP: 46.113.199.* 18.12.10, 19:47 Gdy nadejdzie dzień Wigilii I opłatek weżmiesz w ręce Chociaż będę gdzieś w oddali Z Wami będzie moje serce. Gdy nadejdą miłe Święta Niech to forum Wam przypomni Że i o Was ktoś pamieta Ktoś kto w oddali spędza Święta., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten ktoś Zakup i ubieranie choinki IP: 46.113.172.* 19.12.10, 17:22 Może wierzyć nie zechcecie /Choć nie skłamię nic przed wami/, Że to drzewko całe przecie Ustroiliśmy my sami.! Wycinało się ,kleiło Od samiutkiej już jesieni, Ale teraz spojrzeć milo: Aż się błyszczy!aż się mieni! Wszystkośmy zrobili sami: I kółeczka,i łańcuszki, I koszyczki z orzechami, I laleczki ,i wydmuszki. I wiaderko ,i miseczkę, I wisiorki z długich słomek, I złożony śliczny domek Co ma w środku małą świeczkę. A jakeśmy tu w tej chwili Zobaczyli nasze dzieło,- Tośmy wszyscy się zdziwili,- Skąd że się też takie wzięło!? Że to biedne drzewko z lasu Tak udało się ozdobić, By je pracą swą zawczasu W Boże Drzewko móc przerobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.10, 10:23 Witam, Jest cudnie!!! :) Życzę wszystkim radosnych, rodzinnych i przede wszystkim spokojnych świąt. 2011 będzie lepszy od 2010! Musi być. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 ubieramy choinkę i wysyłamy życzenia. IP: 188.33.43.* 20.12.10, 12:02 Piszesz madame jest cudownie a jednocześnie powtarzasz hasło smutno mi - przecież zbliżają się kolorowe święta z ubieraniem kolorowej choinki dla synka i znajomych dzieci,sylwester i karnawał zakończony walentynką. Staropolskim obyczajem kiedy w wilie gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystkim się darzyło, z roku na rok lepiej było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: ubieramy choinkę i wysyłamy życzenia. IP: 94.254.155.* 21.12.10, 09:33 .Życzenia Świąteczne dla forumowiczów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia z Olsztyna Re: ubieramy choinkę i wysyłamy życzenia. IP: 94.254.223.* 21.12.10, 18:03 Jadzia też śle życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszki na wierzbi Re: ubieramy choinkę i wysyłamy życzenia. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.12.10, 20:52 Najłatwiejsze są życzenia, marzenia, wiara, nadzieja,masło maslane.A gdzie konkretna pomoc, plan działania, ilu ludzi zawiodło takie myślenie, ktoś mądry powiedział "umiesż liczyc licz na siebie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ubieramy choinkę -zbliża się Dzien Bozego Nar IP: 46.113.62.* 22.12.10, 16:57 Wszystko jest jaj przed rokiem: na szybach srebrne kwiaty i ten sam obraz w ramach okien; świat biały jak opłatek... Będzie wigilia!-Uśmiechną się ludzie, do świątecznej zasiądą wieczerzy- błogosławiony grudzień!.. "W żłobie leży -ktoś pobieży..." Pomyśl:na cudzej ziemi wśród obcych, tacy jak ty młodzi chłopcy i małe dziewczęta zaśpiewają tę samą kolędę. Pamiętaj:będą ludzie samotni,opuszczeni, niepotrzebni nikomu- i nikt z nimi słowa nie zamieni, nie zaprosi do swego domu.. Weż do ręki biały opłatek, choćbyś nawet nie miał go z kim dzielić- i życz szczęścia całemu światu; niech się wszystkie serca rozweselą!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ubieramy choinkę -zbliża się Dzien Bozego Nar IP: 46.113.62.* 22.12.10, 16:58 Wszystko jest jak przed rokiem: na szybach srebrne kwiaty i ten sam obraz w ramach okien; świat biały jak opłatek... Będzie wigilia!-Uśmiechną się ludzie, do świątecznej zasiądą wieczerzy- błogosławiony grudzień!.. "W żłobie leży -ktoś pobieży..." Pomyśl:na cudzej ziemi wśród obcych, tacy jak ty młodzi chłopcy i małe dziewczęta zaśpiewają tę samą kolędę. Pamiętaj:będą ludzie samotni,opuszczeni, niepotrzebni nikomu- i nikt z nimi słowa nie zamieni, nie zaprosi do swego domu.. Weż do ręki biały opłatek, choćbyś nawet nie miał go z kim dzielić- i życz szczęścia całemu światu; niech się wszystkie serca rozweselą!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ubieramy choinkę -zbliża się Dzien Bozego Na IP: 46.112.136.* 23.12.10, 14:53 Dziadek obiecał nam przywieżć żywą choinkę wieczorem i będziemy ją ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znajomy Choinka ubrana -składamy ostatnie życzenia IP: 46.113.151.* 24.12.10, 08:23 Staropolskim obyczajem kiedy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzym Wam radości aby wszystkim się darzyło, z roku na rok lepiej żyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 10:36 Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku, Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka! :*:*:*:*: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.12.10, 10:49 Ze gwiazdy bedą zawsze świeciły.********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** gwiazdka z nieba dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Już Święta!!! IP: 46.113.47.* 25.12.10, 11:38 Jeszcze ostatnie Świąteczne pozdrowienia i życzenia dla całej rodziny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 18:24 Pękło serce W oceanie ludzkiej bezsilności w ogromie smutku i żałości serce które tak kochać chciało pękło i na milion kawałków się rozsypało Ciepłem uczuć nie grzane samotne i zapomniane dłużej bić już nie chciało cichutko z bólu konało Na nagrobku ludzie wyryli słowa o pamięci gdy żyło zaznało tyle niechęci dziś jakie słowa mają znaczenie? smutne serce w śmierci odnalazło ukojenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest nadzieja Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.12.10, 19:16 www.youtube.com/watch?v=CD1RJtYd1lA Jeżeli są tacy ludzie i tworzą Taką sztukę, to swiat nie zaginie, przepiękna nowoczesna kolenda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: dlaczego smutno IP: 188.33.191.* 25.12.10, 20:29 Jak ten wątek rozweselić.Aby było ciekawiej i weselej-przecież nadchodzi sylwester i karnawał-radujmy się świętami -po świętach sylwester -Nowy Rok może lepszy dla wielu osób będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 16:44 Najgorszy moment w życiu to taki, kiedy myślisz, że nic gorszego Cię nie spotka, a później nastaje taka chwila kiedy nie masz siły płakać, potem nie masz już czym płakać, a rozpacz jest nie do ogarnięcia.... pozostaje jak najszybciej umrzeć ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.12.10, 18:09 Przeżylismy najazd szwedzki, przeżyjemy i obecny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 16:53 Obiecałeś, że mnie nie zranisz, że nie dałbyś mnie skrzywdzić,Obiecałeś, że będziesz przy mnie zawsze,prawie uwierzyłam w szczęście ... i tak naprawdę to ... nigdy mnie nie kochałeś;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gość;/ Re: smutno mi IP: 46.113.130.* 27.12.10, 20:59 Kto to obiecał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gość;/ Re: ostatnie dni Starego Roku IP: 188.33.109.* 28.12.10, 10:31 To są już ostatnie godziny Starego Roku-jest jeszcze czas na przeproszenie ,pokochanie i złożenia życzeń wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011.Czas rany goi.Skrzywdziłaś- -skrzywdziłeś kogoś to są ostatnie godziny na przeproszenie i pogodzenie się jaszcze w Starym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 18:17 ...Czas nie leczy ran... on tylko przyzwyczaja nas do bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Re: Sylwester tuż,tuż IP: 188.33.103.* 29.12.10, 12:08 Ostatnie dni roku 2010 spędzimy na przygotowaniach do Nowego roku 20011 i rozmyślaniach ze znajomymi i rodziną co robić aby było trochę lepiej w Nowym Roku 20011. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: smutno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 18:33 Udaję radość, której we mnie nie ma, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. Niedawno myślałam o samobójstwie. Nocą, przed zaśnięciem, odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re:koniec roku IP: 188.33.139.* 29.12.10, 20:52 Minęły święta zbliża się Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 193.138.241.* 30.12.10, 13:33 ... and a Happy New Year... Odpowiedz Link Zgłoś