Dodaj do ulubionych

Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to legalne?

29.04.10, 22:42
To już nie jest fanatyzm, patriotyzm, dewocja..., to już jest choroba
psychiczna! Nie wiem czy jest na świecie naród głupszy od naszego!
Obserwuj wątek
    • Gość: katecheta Re: Ukkradziony kawałek tupolewa na Jasnej Górze IP: *.centertel.pl 29.04.10, 23:05
      Kto kłamie , kto ukradł , kto publicznie łamie przykazania Boskie ?
      Staje sie jasne , że ci co mają być w wierze przykładem.
      Ochyda, zakłamanie , obłuda i sodoma.
      Ale fakty dokonane to ich specjalność. Dawniej z obór robili
      koscioły a dzisiaj wynoszą do niewyobrażalnych godności osoby ,
      które sobie szczególnie upodobali. STOP czarnej ekspansji w
      kłamstwie!
      • Gość: ricardo53 Re: Ukkradziony kawałek tupolewa na Jasnej Górze IP: 193.138.241.* 30.04.10, 07:52
        Gość portalu: katecheta napisał(a):

> Kto kłamie , kto ukradł , kto publicznie łamie przykazania Boskie ?
        > Staje sie jasne , że ci co mają być w wierze przykładem.
        > Ochyda, zakłamanie , obłuda i sodoma.
        > Ale fakty dokonane...

5. NIE ZABIJAJ.
        Kler jedynie palił na stosie !!!
        To ogień "piekielny" strawił ludzką postać męczennika/cy.

7. NIE KRADNIJ.
        Zakonnica jedynie zabrała z miejsca tragedii - czytaj ukradła z miejsca
        przeprowadzanego śledztwa, małą cząstkę ze skrzydełka od samolocika czy
        kaczuszki. Tego nie wie, bo śledczy jeszcze tego nie ustalili, i już pewnie nie
        ustalą. A czy ten kawałeczek może mieć znaczenie dla przeprowadzanego śledztwa.
        MOŻE, ale tylko może.

Widać więc, jak bardzo zależ niektórym osobnikom - "czrnym owcom", by nie doszło
        do szybkiego ustalenia przyczyn tragedii.

Pewnie do ust przypną w późniejszym czasie SMS-a , którego w ostatnim czasie
        wysłał wysłał brat do obłudnika.
        Co nas jeszcze czeka ?
        ...
        CDN
        • przemicha Re: Ukkradziony kawałek tupolewa na Jasnej Górze 02.05.10, 17:06
          kto wie jakie inne 'relikwie' zniknęły z miejsca katastrofy? może laptop
          generała? albo paliczek posła? zagłówek z salonki prezydenckiej? kto wie...

ludzie są okrutnie bezmyślni. jak można było pomysleć o tym żeby coś stamtąd
          zabrać. bezwzględność.
    • Gość: hainz Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.10, 23:26
      NIEMA POLSKI NAROD ZESZEDL NA PSY BEDOM CHOLD ODAWAC KAWALKOWI
      METALU LUDZE JEST GOZEJ JAK W AFRYCE,ALE CZEGO SIE SPODZIEWACZ PO
      KLERZE ONI POTRZEBOJA TAKIEJ CZARNEJ GLUPIEJ MASSY LEPIEJ SIE
      STERUJE TAKIMI LUDZMI A PO 10 KWIETNIA WIDAC TO NIEGDY NIE MYSLALEM
      ZE TYLE I...OW W POLSCE JEST.Z POZ DO NORMALNYCH PS:WIECIE DLACZEGO
      JESTESCIE GLUPI BO JESTESCIE BIEDNI,A WIECIE DLACZEGO JESTESCIE
      BIEDNI BO JESTESCIE GLUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      POLSKO OBUDZ SIE Z TEGO DZIADOSTWA NASZ PREZYDENT BYL TYLKO
      CZLOWIEKIEM ZADNYM BOGIEM!!!!!!!!!!!
      • hanzel_gretyl Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 30.04.10, 00:19
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7830668,Zakonnica_przywiozla_na_Jasna_Gore_fragment_prezydenckiego.html
        - to wersja dla kraju naszego wesolego.
        • Gość: ja Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 00:22
          Świetnie, pierwszą relikwię więc już mamy, co prawda to na razie fragment
          samolotu(przedmiotu), ale od czegoś trzeba zacząć, a na resztę przyjdzie czas.
          Może kiedyś doczekamy się np. paznokcia Lecha, jak już będzie świętym?
          • misha_88 Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 30.04.10, 01:53
            I oni chcą nas uczyć moralności. Może najpierw niech zaczną od siebie, bo zamiast przyciągać do siebie wiernych robią wszystko, żeby do kościoła chodziło jak najmniej osób. Cała ta sytuacja jest żenująca.
          • Gość: ricardo53 Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: 193.138.241.* 30.04.10, 08:03
            Gość portalu: ja napisał(a):

> Świetnie, pierwszą relikwię więc już mamy,...
            ...
            > Może kiedyś doczekamy się np. paznokcia Lecha ...
            lub słoiczek z smoleńskim powietrzem wraz z spalenizną lotniczego paliwa,
            części samolotu oraz zwęglonych ciał ludzkich.

Te relikwie będą dostawały barany z PiS-u.
      • Gość: hanka Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 12:17
        ludzie poszaleli,to że L.Kaczyński był dobrym mężem,ojcem czy dziadkiem nie
        znaczy,że był dobrym prezydentem,czy polacy o tym zapomnieli jak postępował w
        swoim życiu,jaki lekceważący miał stosunek do innych i jak ośmieszał Polskę na
        arenie międzynarodowej? a teraz chcą kontynuacji tej polityki? zastanówcie się
        co czynicie
        • przemicha Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 02.05.10, 17:09
          czy nie nazbyt wiele wymagasz? myślenie boli... a ty każesz się zastanawiać!
          okrutniczka :D

a ta zakonnica powinna być przesłuchana.
    • 4dagome1 [...] 30.04.10, 06:46
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • marillion73 Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 30.04.10, 11:49
        Ty się chłopie lecz. Masz jakąś fobie na punkcie PO i każdy kto ma inne zdanie
        wg Ciebie musi być w PO. To Ci napiszę, że ja żadnej partii nie popieram bo i
        twoja i każda inna jest guzik warta. Ty natomiast masz chorobę psychiczną o
        której napisałem w pierwszym poście. Muszę Cię zmartwić, nie wiem czy to jest
        uleczalne.
        • Gość: rowen blu a ty nie masz jakiś odchyłek na tle tupolewa IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 23:25
          wyskakujesz ze swoim postem ,a nawet na Jasną nie chodzisz.
          • Gość: hehe Re: a ty nie masz jakiś odchyłek na tle tupolewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 01:20
            Ale po co mu tłumaczycie, i tak nie zrozumie. Już pewnie nie jeden mu próbował
            wytłumaczyć, że można być apolitycznym, a w życiu kierowac się tylko i wyłącznie
            swoim rozumem i doświadczeniem życiowym. Tacy jak on tego nie zrozumieją, bo za
            nich mysli kto inny i kto inny mówi mu jakie ma mieć zdanie na dany temat.
            Popieranie partie politycznych jest dla ludzi, których mózgi łatwo da się wyprać
            i zmanipulować. Tak, tak. Jedynie ktoś się dorobi na waszej głupocie i z waszych
            pieniędzy. Podobnie kościół katolicki, który zeszmacił się już mniej więcej we
            wczesnym średniowieczu kiedy to zaczął mieszać się w sprawy do których nie
            został powołany - a mianowicie w politykę.
            A ludzie, którym z powodu polityki skacze ciśnienie jak oglądają wiadomości w TV
            to dla mnie nikt inny jak zwykli idioci. Jarają się czymś, na co nie mają
            wpływu, a potem jeszcze dają sobie wmówić, że na następnych wyborach się
            odegrają. A guzik się odegracie, póki nie będzie jednomandatowych okręgów
            wyborczych. Zagłosujecie na kandydata z nr 5 na liście a wejdzie kandydat z nr 1
            bo miał lepsze wtyki w partii. I tyle będzie z waszego głosowania. Póki tego się
            nie zmieni, to wybory pozostają sciemą i stratą czasu. A potem się dziwicie
            czemu te same gęby siedzą w sejmie już od iluś tam lat.
            A na teksty typu "nie jesteś Polakiem i patriotą bo nie wywiesiłeś flagi w
            żałobę, albo że nie popierasz Pisu" to pozostaje reagować tylko politowaniem.
            • boozar Re: a ty nie masz jakiś odchyłek na tle tupolewa 01.05.10, 10:10
              Jak możesz tłumaczyć coś o czym jak widać nie masz pojęcia?
              Jeśli większość zagłosuje na kandydata nr 5 na liście to właśnie ten kandydat z
              tej listy zostanie wybrany (taka mamy ordynację wyborczą w Polsce, że nie liczy
              się miejsce na liście tylko liczba głosów jaką dostanie kandydat). Inną sprawą
              jest to, że ludzie najczęściej wybierają z listy kandydata z numerem 1:)
              • Gość: ja Re: a ty nie masz jakiś odchyłek na tle tupolewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 23:51
                www.jow.pl/
                Poczytaj i dopiero się wypowiadaj.
                • boozar Re: a ty nie masz jakiś odchyłek na tle tupolewa 02.05.10, 15:05
                  Link bez sensu - nie związany z moja wypowiedzią.
                  pozdrawiam
      • Gość: ja Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 12:22
        nie czytam gw ,ale wystarczy że poczytam twoje posty dagome i uważam że są tak
        samo szmatławe
        • Gość: katolik Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 23:19
          :) Wybacz kolego, ale właśnie w tej chwili czytasz "gazetę wyborczą" - trzeba
          być niedorozwiniętym, żeby nie zauważyć co się czyta w internecie - ech...
          szkoda słów
          • Gość: gad Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 01:21
            Teraz czytam to co Ty napisałeś. Rozumiem więc że jesteś Gazetą Wyborczą :)
            • Gość: katolik Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 14:26
              Deb** - teraz czytasz właśnie Gazetę Wyborczą, czyli to co ja napisałem na forum
              tej gazety. A Artykuł o kawałku tupolewa zamieszczony jest na internetowym
              wydaniu Gazety Wyborczej, już jaśniej wytłumaczyć nie umiem - rozumiesz teraz?
              • Gość: gad Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 23:50
                Katoliku. Posty z tego forum nie są zamieszczone w Gazecie Wyborczej, tylko na
                forum dyskusyjnym tej Gazety. Poczytaj w regulaminie, że redakcja GW nie
                odpowiada za treść postów umieszczonych na forum. Usuwa je tylko jak łamią
                regulamin (choć rzadko, bo moderatorów już tu nikt dawno nie widział). Z tego
                więc wynika jasno, że posty na forum owszem - są częścią portalu Gazety
                Wyborczej, jednak nie stanowią one części artykułów, nie są też drukowane w
                papierowym wydaniu. Są to tylko opinie czytelników wydania internetowego.
        • Gość: rowan blu Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 09:08
          Szmatławe mówisz ,a twoje pisanie aszlok to nie hmm.Kto to nie z
          nami to przeciw nam no no.Dla ciebie jedyną podnietą jest nieogolona
          noga księdza neoplus i tak trzymaj.I Pospieszalski się nie podoba i
          rodzina Kaczyńskich i kot też .Ale pieski lubisz takie co głośno
          szczekają .Platfusami ich zowią.Napisz o swoich korzeniach bo bardzo
          mnie ciekawi czy cię natura na świat wydała ,czy spadłeś z obłoków.
          • Gość: filolog Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 23:45
            Gość portalu: rowan blu napisał(a):

> Szmatławe mówisz ,a twoje pisanie aszlok to nie hmm.

I kto mi powie, w jakim języku to napisane? Jakaś nowa gwara czy to język
            prawdziwych Polaków ?
      • smarek12 Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 30.04.10, 15:21
        Wytlumacz mi co zlego jest w walce z kosciolem?
        KK to pasozyt zerujacy na calych spoleczenstwach, nowotwor ktory nic
        nie wniosl do rozwoju owych spoleczenstw, wrecz przeciwnie swoimi
        absurdalnymi teoriami, dogmatami i wydumanymi grzechami stara sie
        zahamowac wszelki postep. Krotko: KK to kleszcz ktory wypije twoja krew
        i zgwalci ci potomstwo. Trzeba byc idiota bez wyobrazni zeby bronic to
        gniazdo podlych zmij.
        • Gość: katolik Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 23:22
          to "gniazdo podłych żmij", to twoje korzenie. Dziś się od nich możesz
          odżegnywać, ale przyjdzie czas, że będziesz skomlił jak pies, by cię pochowano z
          godnością a nie jak ścierwo byle gdzie.
          przyjdzie, przyjdzie...
          • Gość: gad Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 01:23
            Australopiteki to też moje korzenie. Światowid i inne słowiańskie bóstwa to też
            moje korzenie. I co Ty na to katoliku?

> przyjdzie czas, że będziesz skomlił jak pies, by cię pochowano
            > z
            > godnością a nie jak ścierwo byle gdzie.
            > przyjdzie, przyjdzie...

Wiesz, wtedy to akurat osobiście nie będę miał na to wpływu gdzie mnie pochowają :)
      • Gość: katolik Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 23:17
        Masz rację, ale: KOŚCIÓŁ PODCINA GAŁĄŹ na której siedzi, bo ten czyn bohaterski
        zakonnicy, to niestety zwykła KRADZIEŻ i według kościoła jedni to złodzieje a
        inni to bohaterowie - żenada!

Ta siostra, o. Majewski, Jasna Góra - są powodem zgorszenia ludzi - powodem
        mojego zgorszenia, choć jestem wierzącym i praktykującym katolikiem
        • Gość: babcia Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.iplus.com.pl 02.05.10, 14:12
          Gość portalu: katolik napisał(a):

> Masz rację, ale: KOŚCIÓŁ PODCINA GAŁĄŹ na której siedzi, bo ten
          czyn bohaterski zakonnicy, to niestety zwykła KRADZIEŻ i według
          kościoła jedni to złodzieje a > inni to bohaterowie - żenada!
          Ta siostra, o. Majewski, Jasna Góra - są powodem zgorszenia ludzi -
          powodem mojego zgorszenia, choć jestem wierzącym i praktykującym
          katolikiem

masz racje prawo jest jedno dla wszystkich .
          A kradzież , złodziejstwo i głupota powinno byc oceniane jednakowo
          wtedy gdy popełnia go "Krawiec " jak wtedy gdy połenia go wielebna
          siostra z JG
      • Gość: rob Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 10:37
        ~pisuary won!!!!
      • Gość: gosc Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 13:06
        przecierz to POLSKI samolt i nic w tym nadzwyczajnego wszystkiego co polskie jak tusk chcecie sie oddac w niewole obcym biznesom bierzcie przyklad z lukaszenki
    • pigmejazs Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to legalne? 30.04.10, 07:10
      Lech byl normalnym uczciwym polakiem a kawalek tupolewa to symbol tej
      katastrofy i wszystkich ofiar
      ale lepiej wychwalac panow balta matyjaszczyka czy innych wykolejencow z sld
      GWna nie czytam
      • teofilakt Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 30.04.10, 09:14
        Jak nie czytasz, to co robi tu twój wpis? Wpisuj się na stronach "Naszego
        Dziennika", bo widocznie to czytają "polacy" - jak piszesz. Do odrobienia
        jeszcze lekcja ortografii; temat - użycie małych i wielkich liter.
      • misha_88 Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 30.04.10, 14:38
        4dagome1 napisał:

>do piszacych tutaj jestescie debile i antypolacy .GWno robi z was użytecznych
        >idiotów w walce z kosciołem .Kazdy pretekst jest dobry .ale pocieszające jest
        >to ,że idac wieczorem po alejach w kioskach lezy pełno niesprzedanych gazet
        >wyborczych Az serce się raduje ,Tonący brzydko się chyta.niedługo koniec GW
        >Platformy i innych ogłupiaczy .

Gość portalu: ja napisał(a):

> nie czytam gw ,ale wystarczy że poczytam twoje posty dagome i uważam że są tak
        > samo szmatławe

pigmejazs napisał:

> Lech byl normalnym uczciwym polakiem a kawalek tupolewa to symbol tej
        > katastrofy i wszystkich ofiar
        > ale lepiej wychwalac panow balta matyjaszczyka czy innych wykolejencow z sld
        > GWna nie czytam

Skoro nie czytacie GW to co robicie na forum tejże gazety? Po co zakładacie sobie konta na tym forum. Załóżcie sobie lepiej konta na forum przyjaciół o. Rydzyka.

• Gość: katolik Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 23:25
        Jeszcze raz to samo? nie no chyba same nieuki tu piszą!

Wybacz kolego, ale właśnie w tej chwili czytasz "gazetę wyborczą" - trzeba być
        niedorozwiniętym, żeby nie zauważyć co się czyta w internecie - ech...
        szkoda słów
        • Gość: gad Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 01:27
          No proszę iluż tu wrogów wybiórczej się porejestrowało. Walczą, walczą, ale
          niestety tylko z klawiaturą ;)
          Mam pytanie: czy ktoś z was użytkownicy, zarejestrował się kiedykolwiek na forum
          np. Naszego Dziennika (o ile jest takie) czy jakimkolwiek innym podobnym tylko
          po to, żeby prawić morały tamtejszym "prawdziwym Polakom"?
          • Gość: katolik Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 14:40
            Ha ha - "prawdziwy Polak" a taki niekumaty! Niezłym inteligentem jesteś, skoro
            nie rozróżniasz osób z podpisem "gość" od "zarejestrowanych, którzy zresztą są
            wytłuszczeni w podpisie!

Nigdy w życiu bym się nie zarejestrował w takim brukowcu!

Ja nie walczę kolego "gad"- z "Gazetą Wyborczą" - raczej z takimi "prawdziwymi
            Polakami" jak ty, których muszę się wstydzić za granicą!
            • Gość: ja Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 23:43
              > Ha ha - "prawdziwy Polak" a taki niekumaty! Niezłym inteligentem jesteś, skoro
              > nie rozróżniasz osób z podpisem "gość" od "zarejestrowanych, którzy zresztą są
              > wytłuszczeni w podpisie!
              >

Aleś błysnął teraz! Jak psu jajca w ciemności :) Nie będę ci tłumaczył o co mi
              chodzi, bo większość normalnych ludzi to zrozumie:)

> Nigdy w życiu bym się nie zarejestrował w takim brukowcu!

Ale jednak piszesz na jego forum, więc żywisz jakieś uczucie do tej gazety :) Ja
              na Naszym Dzienniku nawet jako gość nie piszę. Widzisz już różnicę?

> Ja nie walczę kolego "gad"- z "Gazetą Wyborczą" - raczej z takimi "prawdziwymi
              > Polakami" jak ty, których muszę się wstydzić za granicą!

No i po co walczysz? Że niby chcesz mnie zindoktrynować, czy po prostu z natury
              musisz z kimś walczyć bo inaczej nie potrafisz normalnie funkcjonować (tak jak
              większość tych z pisu)? I to jeszcze na forum internetowym :))) Ja tam się
              niczego i nikogo za granicą nie wstydzę i wstydzić nie zamierzam, ale nie
              ukrywam że głupio by mi było jakby jakiś Angilk czy Niemiec śmiał się z moich
              rodaków, że czczą kawałek blachy :) Bo toż to podchodzi pod średniowiecze
              jakieś, albo co gorsza pod ludy pierwotne, z tą różnicą że wtedy blachy nie
              mieli. Zresztą żyję i pracuję w Polsce i ogólnie za granicą rzadko bywam.
    • 9alfa Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to legalne? 30.04.10, 07:33
      Chore jak nie wiem !!! Ubolewam nad głupotą, która jest w naszym państwie :(
    • Gość: bilder Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.dclient.hispeed.ch 30.04.10, 07:38
      Nie ma.Upadek calkowity...Nastepna kara wisi w powietrzu...
      • Gość: bberet A to jest kamyk z Jeleniej Gory IP: *.prenet.pl 30.04.10, 07:58
        przepraszam z Jasnej Gory oczywiscie - MIS
        • Gość: ricardo53 Re: A to jest kamyk z Jeleniej Gory IP: 193.138.241.* 30.04.10, 08:14
          Gość portalu: bberet napisał(a):

> przepraszam z Jasnej Gory oczywiscie - MIS

Czy to może oznaczać, że po odzyskaniu wszystkich części z "smoleńskiego
          tupolewa" Polacy stworzą kolejnego niezniszczalnego SMOLEŃSKIEGO MISIA z
          duraluminium i będzie stał obok swojego słomianego brata od Barei.
          Przecież to słomiany Jaruś, a i ruchy ma identyczne.
          Należy go odświeżyć, bo zbliża się prezydencka kampania wyborcza.
          • Gość: rowen blu 53 jaki stary taki głupi IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 23:30
            Niestety ryśku Jarek bedzie rządził pokazywali nawet w
            telewizji .Dziwię ci że patrzysz na po-jebów.Oni każą ci zapierdalać
            do 70 lat.
        • Gość: rowen blu Re: A to jest kamyk z Jeleniej Gory IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 23:42
          dalej masz tego neta za zeta.I jak tam kaczki w Blachowni.
    • Gość: zenek Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 08:06
      Jak wybiórcza napisze tak banda idiotów przyklaśnie.
      Co was obchodzi jakiś kawał blachy w miejscu do którego nie chodzicie?
      • Gość: gość GW zajmij się może odkryciem arki Noego IP: *.apus-net.pl 30.04.10, 08:37
        GW zajmij się może odkryciem arki Noego?

dziennik.pl/nauka/article595802/Znalezli_wrak_Arki_Noego.html
      • Gość: ja Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 01:29
        Gość portalu: zenek napisał(a):

> Jak wybiórcza napisze tak banda idiotów przyklaśnie.
        > Co was obchodzi jakiś kawał blachy w miejscu do którego nie chodzicie?

My po prostu lubimy podyskutować o róznych sprawach, np. o głupocie społeczeństwa...
    • Gość: kropeczka Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 08:35
      Jestem oburzona!Brak mi słów na określenie tego!Wstyd i hańba
      zakonnica ukradła być może kawałek bardzo istotny dla śledztwa a
      Paulini zawieśli go na ołtarzu!Świat przewraca się do góry nogami!
      Jezu wybacz im bo nie wiedzą co czynia a obrażają Twoją matkę!Matkę
      nas wszystkich!
      • Gość: river Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 12:25
        ta zakonnica to złodziejka
    • vixen78 Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to legalne? 30.04.10, 09:49
      Fragment kazania: "Został zdobyty za cenę wielkiej odwagi siostry
      zakonnej, która przepędzana przez żołnierzy zaraz po wypadku, dwa
      dni po wypadku, ten fragment z tego miejsca zabrała i przywiozła na
      Jasną Górę".
      Po polsku: ukradła dowód rzeczowy w śledztwie
      Nie znajduję słów by to skomentować. Tylko siąść i płakać.
      • Gość: 1 plocent Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.04.10, 10:13
        Najważniejsze w życiu są sztuczne zęby, som, ładne, nie bolom,nie smierdzom.
        wójek dobra rada
    • rosefinder rozbrajające 30.04.10, 10:06
      i oficjalnie oczywiście nikt nic nie wie... czeski film :) A może pospolity cut (widzisz Dyziu, racji nie miałeś cuty zdarzają się na tyle często że pospolite się robią)?

czyli można ukraść kawałek dowodu rzeczowego z miejsca wypadku i zebrać za to pochwały, jeżeli spełnia się warunek "sukienkowy". Wypada teraz czekać na doniesienia o kradzieżach... ups! chciałam powiedzieć: o wyniesieniach z narażeniem życia i zdrowia materiałów dowodowych... ups! chciałam powiedzieć: relikwij i pamiątek nie tylko z miejsc katastrof ale również przestępstw - najlepiej w formie paczek z substancjami rozrywkowymi lub banknotami.
    • Gość: andrzej Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.prenet.pl 30.04.10, 10:11
      należy dążyć do ujawnienia nazwiska i mienia oraz pseudnimu
      zakonnego tej" bochaterskiej " i i niedouczonej zakonnicy a na
      łamach Gazety Wyborczej winien wypowiedzieć się w tej sprawie
      generał zakonu paulinów - co oni jeszcze wymyślą????????//
    • Gość: anula Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: 195.205.148.* 30.04.10, 10:33
      popieram Ciebie CHORE, bo czemu nan ten[rzyklad nie znalazło sie
      nic z gorbow zmordowanych?, wszyskto pod publikę a zagranica ma z
      nas WIELKI ubaw!!!! zresztą wszystko robi się na pokaz a grabie
      grabią zawsze do siebie!!!! zresztą i tak twoja i moja opinia nic tu
      nie da bo nas zaraz zaatakują
    • Gość: gość Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.net.stream.pl 30.04.10, 10:38
      Proponuję jeszcze zrobić ramę do obrazu Matki Boskiej z karoserii tego BMW Jana
      Pawła II.
      • dyziek_o Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 30.04.10, 11:00
        Zadała pytanie "mariilion", - czy jest naród głupszy od polskiego?!
        Otóż jest; - to Amerykanie. Niestety zaraz po nich - my!
        Najgorsze w tym jest to, że niczego się nie chcemy nauczyć - pomimo
        tylu lat doświadczeń.
        A przecież jest w szkołach taki przedmiot jak historia. I nic!
        Odporność na wiedzę w tym narodzie jest równa odporności na korozję tytanowi.
        Albo nawet platynie.
        No cóż, szkoda.
        Pozdrawiam,
        Dyzio.

ps.
        A zakonnica powinna być ścigana z urzędu za niszczenie dowodów.
        Na przeora też by się paragrafik znalazł; - ukrywanie przestępcy.
        Chociaż, - to psychole więc i tak nie do ukarania. Ale do czubków na roczek -
        tak dla przykładu można by........ panie tego.
        • Gość: wkurzony!!! Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 11:09
          Ludzie!co sie do jasnej cholery dzieje w tym panstwie??żeby kawalek
          blachy z samolotu umieszczac na ołtarzu???pojecie ludkzie
          przechodzi!!!Juz sami nie wiedzą co maja robic!!!Jak tu byc
          normalnym??!
          • Gość: klop Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.pools.arcor-ip.net 30.04.10, 12:32
            czy wy w ogole zdajecie sobie sprawe,ze kto odwiedza Jasna Gore ,ten nie moze
            byc prawdziwym chrzescijaninem?Prawdziwym chrzescijaninem jest ten kti czci
            Jezusa ,a nie czlowieka (Maria)
            • Gość: katolik Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 14:58
              ooo... nawet świadków jehowy tu mamy!
              • boozar Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 01.05.10, 17:11
                Katoliku - nie trzeba być świadkiem jehowym, żeby wiedzieć że katolicy tak
                bardzo zmienili Słowo Boże, że naprawdę ciężko o nich mówić chrześcijanie.
                Oczywiście sztandarowym przykładem jest 10 Przykazań, zmienione i wypaczone
                przez katolików.
                Modlenie się do obrazów, trupów czy ich kości (przykład ekshumowanego i
                pociętego na kawałki Popiełuszki jest aż nadto drastyczny) zakazane wyraźnie
                przez Boga, tez jest przykładem łamania Słowa Bożego itd... Można przykłady
                mnożyć dziesiątkami ...
                pozdrawiam
    • starogowienny Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to legalne? 30.04.10, 12:48
      Trzeba uczcić tę tragedię
      smolensk-2010.pl/
    • pesti hahahahaha 30.04.10, 13:13
      Od rana opowiadam Brytolom w pracy jakich czubkow mam w ojczyznie.
      Troche to smutne ale pocieszaja mnie, ze w kazdym kraju sa idioci.

To jest tworzenie kolejnej relikwi, tym razem wybitnie idiotycznej
      bo ludzie beda modlic sie do samolotu. Tak jak wyizolowane ludy
      gdzies w Ameryce Poludniowej, modlace sie do tych przelatujacych..
    • szama3 Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to legalne? 30.04.10, 13:24
      na Wawelu przy wejściu do katedry wiszą kości olbrzymów, niektórzy
      powiadają, że to ze smoka a inni, że to z mamutów, więc czemu nie kawałek
      samolotu na Jasnej Górze, tam także najbardziej by się nadał sarkofag
      Kmicica...
    • tadek-1 zakonnice i ksieza... 30.04.10, 13:38
      Zakonnice i ksieza znaja przykazanie "nie kradnij", czy to ich nie dotyczy?
    • wels5 Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to legalne? 30.04.10, 13:46
      To, że zakonnica /z narażeniem własnego życia/ kawałek radzieckiego samolotu
      schowała pod kieckę - to jeszcze zrozumiałe. Ale że ten fakt paulini
      wychwalają i dążą do profanacji obrazu częstochowskiego - tego już nie jestem
      w stanie zrozumieć.
      • Gość: wierząca w BOGA Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 13:49
        Żenada!!! Kler głupieje!!! Szatan w kościołach rządzi!!!!
    • prawdziwy_dobrze_poinformowany Ikona ruska, samolot ruski - spotkali się po ..... 30.04.10, 13:58
      latach i po przejściach !!!
      A co im żałujecie, modlą się do wszystkiego ( RUSKICH IKON,
      pomników, obrazów, KAWAŁKA RUSKIEGO NIELOTA itp. itd ) TYLKO NIE
      DO
      BOGA - chociaż wtedy nic nie mówią - dzięki bogu ???
    • Gość: nordec science fiction nardowy IP: *.146.107.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.04.10, 14:22
      dzieje ciemnoty narodowej. przypomina się Issaca Asimova 'Fundacja'
    • mamula66 Bedziemy sie modlic do kawalka zlomu 30.04.10, 15:04
      Bedziemy sie modlic do kawalka zlomu, na dodatek kradzionego.

Kosciol katolicki powoli przeksztalca sie w Voodoo.

Na dodatek, zawlaszczenie dowodu rzeczowego podczas trwania sledztwa
      jest czynem kryminalnym. "Odwazna" zakonnica powinna pojsc siedziec.
      No i wyspowiadac sie z kradziezy. To podobno grzech.
      • Gość: ricardo53 Re: Bedziemy sie modlic do kawalka zlomu IP: 193.138.241.* 30.04.10, 18:14
        mamula66 napisał:

> Bedziemy sie modlic do kawalka zlomu, na dodatek kradzionego.
        ...

Tak nastąpi nawrócenie wszystkich złodziei, którzy mając swoją relikwię
        przyniesioną przez złodziejkę przed jasnogórski obraz, będą mogli sami przynosić
        tam swoje "łupy".

Teraz czas na kolejnych złoczyńców
        : córy marnotrawne, miłujących inaczej czy
        zwolenniczek "Pana Tadeusza" z toruńskiej rezydencji.
    • be0wulf Kawałek Tupolewa na Jasnej Górze. Czy to nie ... 30.04.10, 18:05
      oczywiste?
      Ortografia, Panie Mamoń, to dziedzina pełna zasadzek. Nawet jak się
      pisze na kolanach.
      • Gość: niemędrkuj Re: Kawałek Tupolewa na Jasnej Górze. Czy to nie IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.10, 19:12
        Andriej Nikołajewicz Tupolew (ros. Андрей Николаевич Туполев) (ur. 10 listopada
        1888 w Kimry, zm. 23 grudnia 1972 w Moskwie) – radziecki generał pułkownik
        inż., konstruktor samolotów bombowych i pasażerskich.
        Samolot Tu 154 nazwa powszechna" tupolew"
    • Gość: posterunkowy Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega IP: 217.6.213.* 30.04.10, 18:58
      a jakim prawem przeor i paulini decyduja, co by tu jeszcze przylepic
      do Obrazu ?!?!?!?

przeciez Obraz nie jest ich prywatna wlasnoscia , to dobro
      wszystkich katolikow - polakow, wypadaloby sie ich zapytac, co o tym
      sadza.
    • orzechdozgryzienia Re: Kawałek tupolewa na Jasnej Górze. Czy to lega 30.04.10, 21:07
      padnijmy na kolana i oddajmy hołd fragmentowi prezydenckiego samolotu!

/no, nie mogłam się powstrzymać/

klękać osły! :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka