lieft za takie wściekłości tylko na wieś buraku 19.05.10, 17:51 kracik, odnajdź się na wsi z powrotem, tam twoje miejsce, górna półka jest dla ciebie zbyt wysoka, na salony pasujesz jak pies do kija. Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Kracik: Jestem wściekły. Mam dzikie pretensje d... 19.05.10, 18:12 ŻYDO-KOMUNA POpaprańców nie zasługuje na polemikę i odpowiedzi. Należy ich olewać - Niech jazgoczą sami ze sobą! A ten temat jest wywołany przez pismaków wiadomej gazety będących na usługach POpaprańców żeby pominąć program wyborczy Komorowskiego i obiecanki Platformy i Tuska. W ogrodzie u Tuska wyrosła brzózka a na niej cudowna gruszka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Epidemia wścieklizny w PO 19.05.10, 18:15 Dziadek Władek wściekle wymachuje łapami, reżyser Andrew wściekle zapowiada wojnę, na wszystkich wścieka się pan premier; pan premier dodatkowo wścieka się na Wisłę, a pan wojewoda wścieka się na na pana prezydenta m-sta stołecznego Krakowa. Gdzie Główny Inspektor Weterynarii? Przecież to już epidemia! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Epidemia wścieklizny w PO 19.05.10, 18:32 tuitam_online epidemia masz racjie juz ogarnela caly PiS,wystarczy tu poczytac PiS forum Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Kracik: Jestem wściekły. Mam dzikie pretensje d... 19.05.10, 18:21 "Dzikie pretensje" jest w jezyku polskim wyrazeniem oznaczającym oznacza "nieuzasadnione pretensje". Czyli - prezydent Krakowa jest w porzadku, a Kracik jest pieniaczem... Odpowiedz Link Zgłoś
sydio w kwestii wałów 19.05.10, 18:22 Wypowiedź p. Kracika pokazuje, że Kraków nie powinien narzekać na brak wałów Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: w kwestii wałów 19.05.10, 18:29 tak najwiekszego "wala" pokazal polakom biskup krakowa i PiS,chowajac sp.L.Kaczynskiego na Wawelu Odpowiedz Link Zgłoś
moj-kolega Kracik: Jestem wściekły. Mam dzikie pretensje d... 19.05.10, 18:23 [fnan-po] odpowiedz: to już nie tylko Tuskowi nie wyrastają gruszki na wierzbach ale również na brzozach? To moim zdaniem to on powinien być Prezydentem a nie Komorowski,jeżeli jest takim Tuskotwórcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za gość Re: Wojewoda małopolski: Mam dzikie pretensje do IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 18:27 Tak Wyborcy Rozliczą pana wojewodę Za Działania Podczas Powodzi I Niedawnego Ataku Zimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORADCA WOJEWODY Poważny bląd doradcy d/s PR Wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 19:32 W języku fachowym nazywa się to "kryzysem na własne życzenie" :-) Nowa doradca d/s PR Wojewody nieco przeszarżowała. Trudno się będzie wykopać z tej kupy :-) Z przyjemnością czekamy na kolejne fajerwerki Kracika i jego spin doktorów ( oj przepraszam "doktórki" :-) . Markering polityczny to PRAKTYKA a nie TEORIA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Poważny bląd doradcy d/s PR Wojewody IP: 77.236.0.* 19.05.10, 20:03 To ona nie taki cyngiel jak fama głosi? ;-> Coś się przesadziło w kreowaniu rzeczywistości? Nie tego "wyborcy" oczekiwali? No cóż, nie od dziś wiadomo, ze samym Pr-em sie nie wygra wyborów. Zwłaszcza jeśli nie da się nim pokryć naturalnych przymiotów, takich jak: zadufanie w sobie, głupota, bucowatość i zwykła złośliwość. Popatrzcie na przypadek Leppera - taki się zrobił ładny, opalony, w butach ręcznie szytych. A mimo tego - pozostał chamem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Wojewoda małopolski: Mam dzikie pretensje do IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.10, 20:03 Coś nam ten Kracik wojewoda-bawidamek ostatnio zdziczał! Chce się chyba przypodobać Donkowi, ze taki ostry i skuteczny! Wiadomo: powódź spowodował Majchrowski jak Kracik opalał się na Bahamach! Odpowiedz Link Zgłoś
dbs2004 i taki prymityw chce byc naszym prezydentem 19.05.10, 20:39 żenada!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Kracik: Jestem wściekły. Mam dzikie pretensje d... 20.05.10, 01:56 zweryfikowac wszystkich rzadzacych....od dolu do gory...pierdzistolki... Odpowiedz Link Zgłoś
krk8 Kracik nie zna ustawy i swojej gminy 20.05.10, 10:00 ...Rzeka Podłężanka przerwała wał w gminie Niepołomice. Z powodu zagrożenia podjęto decyzje o ewakuacji około 30 osób, ale one nie wyraziły na to zgody.... Nie ma to jak wiarygodność. I jeszcze zgodnie z ustawą Prawo wodne to wojewoda i zarząd wojewódzki odpowiada za utrzymanie wałów. Kracik się kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Pa}stwo solidarne 20.05.10, 14:56 Trzeba się zdecydować albo się mówi ba krzyczy , że podatki za wysokie albo się żąda pomocy i zadośćuczynienia wszystkim szkodom . Nie da się z takim budżetem wszystkie potrzeby ogarnąć . Odpowiedz Link Zgłoś