jan.urbaniak1 16.06.10, 15:58 Twarda postawa Napieralskiego jest dla wielu ludzi bardzo irytująca. Wielu mogło tolerować ugrzecznionego i ociekającego wazeliną Olejniczaka, ale samodzielnego Napieralskiego nie uznają nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: 212.87.240.* 16.06.10, 16:00 ja też bym głosowała na Napieralskiego :) ale jadę w góry na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logan Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: 195.88.28.* 16.06.10, 16:07 ja nie zagłosuję na niego, bo jestem prawicowcem, ale lewicowców szczerze namawiam: głosujcie na Napieralskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysoki Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:41 Tak wszyscy na niego glosujmy widziałem dzisiaj jak Matyjaszczyk dzisiaj namawiał ludzi żeby na niego głosowali Są nawet zdjęcia Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 16.06.10, 21:02 Na pewno ma najciekawszą kampanię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: 212.87.241.* 16.06.10, 21:16 Nie miaU innego wyjścia (Komurowski?). NamwiaU bo dostał tzw. polecenie partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. 22.06.10, 09:15 Ja też mógłbym głosować na Napieralskiego, tylko obawiam się, że jeśli w jego otoczeniu jest Miller, który zwaloryzował mi rentę o 2,35 zł, to bałbym się, żeby SLD miało w naszym Kraju cokolwiek do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojzesz Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: 79.139.31.* 17.06.10, 17:44 A ten Napieralski to jeszcze komuch czy już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 20:37 Ja też głosuję na Napieralskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: *.net.stream.pl 18.06.10, 15:02 JA JAKO STARY JUZ EMERYT............. dzisiaj w 'Dzien dobry TVN" ZNANY Przepowiadacz informowal, ze wygra'niezrzeszony" jesli wezmiemy pod uwage ze DWOCH SIE BIJE TO MOZE SIE OKAZAC, ZE RZECZYWISCIE moze wyskoczyc zza plecow NAPIERALSKI I TO ON WYGRA wybory. Zastanawiajac sie dalej , nie jestem przekonany,. czy nie byloby to nawet najlepsze dla POLSKI i Polakow. JEST MLODY, ma dobry kontakt z wyborcami, dobry program wyborczy, na spotkaniu odpowiadal rzeczowo, bez stresu, bez wytykania i grozenia. Mysli nie moherowo,chce oddzielic kosciol od rzadu (I M OWI O tym otwarcie),planuje odwolac konkordat, ktory daje za duzo wladzy czarnym, mysli o mlodych, o zlobkach, przedszkolach, darmowych szkolach. jest za finansowaniem IN VITRO. bardzo mi sie podoba TYmczasem widac, ze pomiedzy KACZYNSKIM I KOMOROWSKIM jest atmosfera tak pewna, ze nie widza co sie dzieje obok. uzurpowali sobie porawo do BYCIA JEDYNYMI KANDYDATAMI,oboje majac wrogow w przeciwnych obozach. TYMCZAsem NAPIERALSKI W ZASADZIE NIE MA WROGOW, tylko swoich wyborcow. gdyby zewrzec sily i wybrac NAPIERALSKIEGO oboje pewniacy z 'WALKI KOGUTOW' mieliby sie z pyszna;-) patrzac wstecz KONKLAWE kiedys tez postawilo na mlodego WOJTYLLE I katolicyzm na tym nie stacil. odwazmy sie i POSTAWMY NA MLODA SWIEZA KREW I MLODE SPOJRZENIE W PRZYSZLOSC. GLOSUJEMY NA NAPIERALSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rencistka Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 17:16 Ja na niego głosuję, bo młody i napewno skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 16:30 nie dla wszystkich . 14 % to po prostu maksymalny zasię elektoratu lewicy - lewicy postkomunistycznej . Sam Napie na pewno nie komuch , bo za komuny to jeszcze z proca latał po łąkach wokół Szczecina ale postkomuch tak . Popierają go te właśnie środowiska . Są takie i potrafią się zorganizować ale jakoś ostatnio nie zjednoczyć . Gwiazda i wodzem chyba nie będzie . Młodym takie powodzenie może w głowie poprzewracać . Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski a 25.06.10, 15:14 Gość portalu: angrusz1 napisał(a): > nie dla wszystkich . > 14 % to po prostu maksymalny zasię elektoratu lewicy - lewicy postkomunistyczne > j . > > Sam Napie na pewno nie komuch , bo za komuny to jeszcze z proca latał po łąkach > wokół Szczecina ale postkomuch tak . Popierają go te właśnie środowiska . Są > takie i potrafią się zorganizować ale jakoś ostatnio nie zjednoczyć . > Gwiazda i wodzem chyba nie będzie . > > Młodym takie powodzenie może w głowie poprzewracać . Angrusz a dlaczego twój guru kokietuje go niczym nieco średno starsza panna , ktora tak namiętnie pożąda jego głosów wyborczych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: *.xdsl.centertel.pl 18.06.10, 20:16 Grzegorz Napieralski jest najlepszym kandydatem na Prezydenta przegoni klechów z Rządu, bo za bardzo się mieszają w politykę popieram i idę głosować na G. Napieralskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alterego Re: 05-07..... IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 21:27 Na komuchów nie głosuję! Przypominam że socjalizm to: WYŻSZE podatki, ekolodzy-oszołomy, promocja pederastów i lesbijek(docelowo możliwość adopcji dzieci przez takie 'pary'), wtrącanie się państwa w każdą możliwą dziedzinę życia obywateli, ograniczenie własności prywatnej i prywatnej przedsiębiorczości, jeszcze większa rzesza urzędników. Przerabialiśmy już w Polsce gospodarkę planowaną i skończyło się to stanem wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: 05-07..... 21.06.10, 15:55 Nie zapominaj o inwigilacji i indoktrynacji! Przemyśl sobie wszystko i sprawdź, która partia i kandydat ma najbardziej lewicowe poglądy. Jest jeden taki, który nie pochwala oficjalnie homoseksualistów, ale sam nie wiadomo jakiej jest orientacji. Ponadto ma wszystkie lewicowe poglądy z dodatkiem fanatyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Najlepiej to niegłosować na Bronka i kaczora IP: *.strefa.com 21.06.10, 14:54 Ponieważ to są złodzieje jakich mało ,raz Komorowski chce prywatyzacji szpitali itd, czyli chce sprzedać panśtwo to nieoto kiedyś naszi dziadkowie czy pradziadki walczyli żeby wszysto sprzedać i wywieźć i rozburzyć śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Najlepiej to niegłosować na Bronka i kaczora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 08:09 Co ty bzdurzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: *.katowice.pl 25.06.10, 13:14 Tylko przegrał wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: Najlepszy kandydat to Grzegorz Napieralski. IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 15:21 ja też uważam ,że Polsce potrzebny jest młody"świerzy mózg" Odpowiedz Link Zgłoś