Gość: Ziuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 23:44 Jak myślisz, czy kilkudziesięcioosobowej grupie parlamentarzystów skupionej wokół marszałka Borowskiego uda się stworzyć parię lewicową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Realista Re: CZY POWSTANIE NOWA PARTIA LEWICOWA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:20 Nie ma najmniejszej potrzeby. Wystarczy odstawić p. Millera do gabinetu figur woskowych, zrekonstruować obecną SLD i będzie miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: CZY POWSTANIE NOWA PARTIA LEWICOWA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 18:04 Liczysz że złodziej ubrany w nowy garnitur to nie złodziej? Chyba że jesteś slepy-jeśli tak to współczuje. pzpr-połowa złodzieji ,połowa robotników- wierzysz że sie zmienią?-tylko po wyjsciu przez komin!! Nigdy złodziej nie przestanie kraść a komuniści w tym lsd i inne tego potwota odmiany to byli i będą złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: CZY POWSTANIE NOWA PARTIA LEWICOWA? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 10:59 Tak nazwie sie pewnie PK "Partia Kretaczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad+ Re: CZY POWSTANIE NOWA PARTIA LEWICOWA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 15:23 Słyszałem, że Socjaldemokracja Polska. Podsuwam Ci Konradzie odpowiedź, skrót tej partii to SP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: CZY POWSTANIE NOWA PARTIA LEWICOWA? IP: 69.156.224.* 21.03.04, 17:45 Tak, tak, ..istnieje potrzeba formowania koryta, jesli to stare sie rozpadnie. Ale swinie juz ustawiaja sie szeregiem, i kwicza strasznie, oj strasznie. Wypychaja na przod co odwazniejsza swinie, by zajela naczelne stanowisko. Licytuja sie oj licytuja . JAKAZ TO TY SWINIA ja jestem swinia przednia, ja swinia czolowa, ja swinia nad wszelkie swinie zwiekszajaca poglowie. Ja swinia autokracji , ja swinia demokracji , ja swinia liberalna, czysta, gladka, madra i fajna. Ja swinia z ktora przespac sie mozna, a ja swinia zamozna. Ja swinia co lokciami przez zycie, a ja swinia w ktora mocno wierzycie, ja swinia prominentow, a ja swinia urzednikow i petentow, ja swinia co nie raz szla w pochodzie, a ja swinia zostawiona na lodzie, taka mala, bezbronna, zostawiona na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katecheta Re: CZY POWSTANIE NOWA PARTIA LEWICOWA? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 20:23 Kto wielokrotnie pisze świnia ten sam może być tylko jej potomkiem. Podswiadoma miłość zawsze wyjdzie na jaw .Prawda świnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: CZY POWSTANIE NOWA PARTIA LEWICOWA? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 20:27 Jedyną partią lewicową z historycznymi tradycjami jest PPS. Czas ją obudzić bo od maja utracimy niepodległość. Kto chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: CZY POWSTANIE NOWA PARTIA LEWICOWA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 23:33 nikt - bo ta partia to taki wiatrak Odpowiedz Link Zgłoś