08.09.10, 17:38
Poszukuję namiarów na ortodontę dla dziecka na NFZ jak i prywatnie.
Obserwuj wątek
    • agnieszka71 Re: Ortodonta 14.09.10, 23:42
      Zadałam identyczne pytanie na forum Medycyna w Cz-wie, nikt nie został polecony a czas mi ucieka - na Fundusz to wiem o przychodni na Krasińskiego ja natomiast do p. R. Łęgowik zapisałam dziecko na konsultację.
      • agulia Re: Ortodonta 21.09.10, 09:50
        Nie umiecie korzystać z internetu?
        Teraz ortodontów jest dośc dużo. Na Wyzwolenia, na Dąbrowskiego, na Kilińskiego to miejsca o których wiem z autopsji.
        • agnieszka71 Re: Ortodonta 22.09.10, 14:15
          Ze jest duzo to wiem, umiem sobie poszukac - pytanie dot poleconej, godengo zaufania ortodonty dla dziecka, a nie wszystkich od siedmiu boleści.
        • kata-man Re: Ortodonta 23.11.10, 18:29
          agulia napisała:

> Nie umiecie korzystać z internetu?
          > Teraz ortodontów jest dośc dużo. Na Wyzwolenia, na Dąbrowskiego, na Kilińskiego
          > to miejsca o których wiem z autopsji.
          >

Po to mamy forum aby nie chwalić się,że coś wiemy tylko podzielić się tą wiedzą.
    • rokitnianka Re: Ortodonta 08.12.10, 13:02
      Też szukam dobrego ortodonty. Na pewno nie mogę polecić ortodonty na Elsnera. Byłam tam z dzieckiem na NFZ i nie jestem zadowolona. Pani zrobiła aparat jaki chciała, nie uwzględniając moich sugestii.Ponieważ nie pasował , kazała usunąć zdrowy ząb. Najbardziej pilnowali podpisu,że odebrałam aparat.To,że dziecko go nie nosi nie obchodzi ich.
    • agnieszka_ogro Re: Ortodonta 30.06.16, 23:16
      Najlepiej podejdź sobie na Waszyngtona, my chodzimy do ortodonty w Centrum Medor. Rok temu córka miała zakładany tam aparat na zęby. Co prawda dopiero rok, ale widać już efekty. Skrzywienie było dość duże, więc jeszcze trochę czasu ponosi. Póki co jesteśmy zadowoleni, cenowo byliśmy poinformwani jak będzie to wyglądać i się zgodziliśmy. Pierwsza wizyta dla nas była za darmo, także można iść i porozmawiać bez zobowiązań. Dobry ortodonta w Częstochowie, ich strona medor.pl/oferta/ortodoncja-czestochowa
    • baska_sz1 Re: Ortodonta 23.09.16, 19:53
      Ja też polecam Medor, dobry orotodonta medor.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka