Dodaj do ulubionych

Częstochowskie radio jest, a jakby go nie było

21.12.10, 22:33
Lepiej żeby polepszyli zasięg, bo jak na razie ze zwykłego radia ciężko jest ich złapać, jedynie w samochodzie da się posłuchać.
Obserwuj wątek
    • Gość: słuchacz Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 22:45
      ponieważ nie ma w nim reklam, głupiego gadania, non stop muza i to dobra, to lubię!
      • Gość: bik Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 21.12.10, 22:53
        Trzeba bojkotować to hanyskie gó...!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: *** Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.pl / 10.0.0.* 21.12.10, 22:56
          Nie hanyskie,to naprawdę krakowskie centusie - RMF.
        • Gość: gościu Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 23:16
          po co jeszcze jakieś gorolskie radio??? Jest radio Katowice, Piekary, Fest, Plus iin my w Lublińcu nie potrzebujemy innego radia!
          • Gość: olo Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.10, 07:35
            To ma być radio częstochowskie ośle, a nie lublinieckie!
            • Gość: maxikaz Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 08:26
              Taaa częstochowskie... Ciekawe gdzie będą nagrywać VoiceTracki (czyli gadany)? Czy tak jak dla RMF MAXXX w Wałbrzychu (dawne Radio BRW), czy w Rybniku?
      • Gość: PJ Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.12.10, 09:03
        o naiwności ludzka ;)

reklamy będą i głupie gadanie też (teraz to tylko test sprzętu ;) )

co do muzyki - jak dla mnie słaba ale de gustibus non est disputandum ;)
        • Gość: *** Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.pl / 10.0.0.* 22.12.10, 11:03
          PiDżeju, przecież radio "Jura" bedzie dla ludzi o niewyrafinowanych gustach muzycznych, takich ciut więcej niż "Doda" i "Ich Troje".
      • Gość: proletariusz Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.prenet.pl 22.12.10, 09:41
        Łobudziła się energia Częstochowy.Debile się cieszą jezd dobrzre a bedzie jeszcze lepiej
      • Gość: ??? Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.members.linode.com 22.12.10, 11:19
        A jak ci jeszcze puszczą Dodę, tego z czerwonym łbem i disco-polo to niewątpliwie dostaniesz orgazmu.
    • Gość: n Re: Częstochowskie radio jest, a jakby go nie był IP: 195.242.91.* 22.12.10, 04:07
      Co ty masz za sprzet, ze ci nie odbiera, "maje" czy innego "kasprzaka"?
      • Gość: gosc Re: Częstochowskie radio jest, a jakby go nie był IP: *.net.stream.pl 22.12.10, 14:49
        powiem tak bedzie jedna wielka lipa i nic wiecej z tym radiem. Nie maja swojej strony internetowej, ani redakcji, bedzie wszystko z puchy tak jak rmf i zlote przeboje.
      • Gość: do @n Re: Częstochowskie radio jest, a jakby go nie był IP: 193.138.241.* 22.12.10, 15:56
        Chyba ma Unitra z wysuwaną rączką :D ówczesny hit mody :E
        Mam nadzieję że to radio nie będzie tak denne jak RMF ZET CZY 3 (już niestety)
        a nawiąże do "Radia Katowice" którego całkiem pryjemnie się słucha.
        !mi_ster_iks.
    • Gość: aaa Pytania dotyczące nadajnika IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.10, 19:14
      1. Jak odbiera wam stacja ? Bo u mnie na Trzech wieszczy szumi konkretnie, a czasami w ogóle nie łapie stacji (w aucie odbiera idealnie)
      2. Skąd nadawany jest sygnał ? montex ? błeszno ? klepaczka ?
    • Gość: do mycia strona radia Jura IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 18:25
      radiojura.com.pl/
      • Gość: Miś Przekliniak Re: strona radia Jura IP: 195.88.28.* 28.12.10, 18:36
        wow! zajebista strona!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka