zawodowy_biegacz 21.12.10, 22:33 Lepiej żeby polepszyli zasięg, bo jak na razie ze zwykłego radia ciężko jest ich złapać, jedynie w samochodzie da się posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słuchacz Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 22:45 ponieważ nie ma w nim reklam, głupiego gadania, non stop muza i to dobra, to lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 21.12.10, 22:53 Trzeba bojkotować to hanyskie gó...!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.pl / 10.0.0.* 21.12.10, 22:56 Nie hanyskie,to naprawdę krakowskie centusie - RMF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 23:16 po co jeszcze jakieś gorolskie radio??? Jest radio Katowice, Piekary, Fest, Plus iin my w Lublińcu nie potrzebujemy innego radia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.10, 07:35 To ma być radio częstochowskie ośle, a nie lublinieckie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxikaz Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 08:26 Taaa częstochowskie... Ciekawe gdzie będą nagrywać VoiceTracki (czyli gadany)? Czy tak jak dla RMF MAXXX w Wałbrzychu (dawne Radio BRW), czy w Rybniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJ Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.12.10, 09:03 o naiwności ludzka ;) reklamy będą i głupie gadanie też (teraz to tylko test sprzętu ;) ) co do muzyki - jak dla mnie słaba ale de gustibus non est disputandum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.pl / 10.0.0.* 22.12.10, 11:03 PiDżeju, przecież radio "Jura" bedzie dla ludzi o niewyrafinowanych gustach muzycznych, takich ciut więcej niż "Doda" i "Ich Troje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proletariusz Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.prenet.pl 22.12.10, 09:41 Łobudziła się energia Częstochowy.Debile się cieszą jezd dobrzre a bedzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Teraz jest to moja ulubiona stacja radiowa IP: *.members.linode.com 22.12.10, 11:19 A jak ci jeszcze puszczą Dodę, tego z czerwonym łbem i disco-polo to niewątpliwie dostaniesz orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Częstochowskie radio jest, a jakby go nie był IP: 195.242.91.* 22.12.10, 04:07 Co ty masz za sprzet, ze ci nie odbiera, "maje" czy innego "kasprzaka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Częstochowskie radio jest, a jakby go nie był IP: *.net.stream.pl 22.12.10, 14:49 powiem tak bedzie jedna wielka lipa i nic wiecej z tym radiem. Nie maja swojej strony internetowej, ani redakcji, bedzie wszystko z puchy tak jak rmf i zlote przeboje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do @n Re: Częstochowskie radio jest, a jakby go nie był IP: 193.138.241.* 22.12.10, 15:56 Chyba ma Unitra z wysuwaną rączką :D ówczesny hit mody :E Mam nadzieję że to radio nie będzie tak denne jak RMF ZET CZY 3 (już niestety) a nawiąże do "Radia Katowice" którego całkiem pryjemnie się słucha. !mi_ster_iks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Pytania dotyczące nadajnika IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.10, 19:14 1. Jak odbiera wam stacja ? Bo u mnie na Trzech wieszczy szumi konkretnie, a czasami w ogóle nie łapie stacji (w aucie odbiera idealnie) 2. Skąd nadawany jest sygnał ? montex ? błeszno ? klepaczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mycia strona radia Jura IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 18:25 radiojura.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Przekliniak Re: strona radia Jura IP: 195.88.28.* 28.12.10, 18:36 wow! zajebista strona! Odpowiedz Link Zgłoś