Dodaj do ulubionych

Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:33
zarzad chce doprowadzic do tego zeby na meczach AZSu nie bylo dopingu!!
jeszcze nas beda przepraszac
Obserwuj wątek
    • Gość: white-green AZS TO MY ......Jeb.... zarzad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:33
      Jebnijcie sie w Łeb ........AZS TO MY a nie wy banda nieudacznikow !!!!
      Jak chcecie wojny to bedzie ja miec zobaczymy kto wygra i kto bedzie
      dopingowal !!!!
      AZS TO MY !!!!
      • Gość: DO WHITE-GREEN Re: AZS TO MY ......Jeb.... zarzad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:38
        zAWSZE SYMPATYZOWALAM,CO SIE DZIEJE TERAZ NIE WIEM??????????? MLODZI NIE DAJCIE
        SIE SPROWOKOWAC TYM "STARYM WYJADACZOM" bRONCIE SWOICH RACJI, NIE DAJCIE SIE
        KIBICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BABA
    • Gość: Cz-wiani AZS TO KIBICE !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:38
      Ale wy jestescie ograniczeni zeby w taki sposob traktowac swoich kibicow ktorzy
      dopinguja u siebie i jezdza po Polsce !!!!
      Troche szacunku,zobaczymy kto wygra !!!!!
      AZS To MY !!!!!
      • Gość: DigitAZS Napisz maila do "klubu" !!!!! IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:51
        office@azsczestochowa.pl
        azs@azsczestochowa.pl

Piszcie do nich co o tym sądzicie. Zapchajmy tym sku..synom skrzynke !!
        A tego kto jest z nami zapraszam na www.azs.czest.pl !!!!
      • Gość: AZS SS Re: AZS TO KIBICE !!!!!!! IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:14
        Problem w tym, ze za nami jest cała hala, siatkarze ( jesli nie są
        szantażowani ), dziennikarze niekoszernych gazet lokalnych i wielu, wielu
        innych ludzi.
        A za wami .. hmmmm, nie ma nikogo !!! ( no moze poza sponsorem, któremu
        zasłaniamy banery, policją i miłosnikiem ubeckich metod walki z tłumem, JASIEM
        SALITĄ ). Jaki z tego morał ? fajnych macie przyjaciół.
        Zobaczmy kto wygra, zobaczymy juz niedługo. Igracie z ogniem.
      • Gość: Ivory Green RAKÓW RKS NAJLEPSZY JEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:31
    • Gość: DigitAZS Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:44
      Wy sku..syny !!! czy wam sie ku.. wydaje, ze nam chodzi o karnety !!!???
      Moge je wam osobiście wsadzic w dupe jesli tego sobie życzycie !!!!
      Od dzisiaj zapanowała wojna, doczekacie sie najgorszego. I obiecuje wam to w
      imieniu najzagorzalszych Fanatyków AZSu. Zrobimy wam na hali taki numer, ze
      sie nie wypłacicie przed trzy najbliższe sezony.

Napiszemy artykuł o wajchach jakich dopuszcza się pana JAN SALITA ( szef
      ochrony ), podamy do publicznej wiadomości wasze adresy i wszystkie dane
      jakie o was posiadamy, umiescimy w internecie zapis nagranej rozmowy z pania
      TERESĄ DZWONNIK ( księgową AZSu ) wszyscy sie beda mogli dowiedziec jak
      wygląda rozmowa Kibiców z przedstawicielem klubu. Wszyscy sie takze dowiedza
      kto kogo wpuszcza za darmo na hale i jaki ma w tym interes. Opublikujemy
      rozmowe z siatkarzami którym nie wypłacacie pieniędzy, napiszemy o waszych
      układzikach z policją, o "załatwieniu" sprawy po pewnym incydencie, kidy to
      właściciel firmy JUSTA rzucił z sektora vipow butelka w sedziego ( nie
      trafił ), o tym jak siatkarzy ścigał urząd skarbowy bo teresa nie rozliczyła
      ich z podatku i o wielu innych CIEKAWYCH WYDARZENIACH.
      A wiecie ile ciekawych rzeczy ma do powiedzenia pewien człowiek mocno
      związany z AZSem ( ale z siatkarzami i kibicami ). Nie macie nawet pojęcia co
      teraz zrobiliście.
      Jesli wydawalo sie wam, ze dajac nam karnety bedziecie mieli nas na smyczy,
      to byl wasz duzy błąd. Naprawde DUŻY.
      W tym momencie nie macie nad nami żadnej władzy. Miłego zaprowadzania
      porządku na hali.

Poprstu jesteście ugotowani. MACIE WOJNE MISIE KOLOROWE !!!!!!!
      • Gość: opexx Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:52
        AZS to MY !!
      • Gość: DO tego na D.... Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:51
        OJ JUZ MI TO NIE WYGLADA NA KIBICOWANIE, TYLKO WOJNE . OPAMIETAJCIE
        SIE !!!!!!!!!!!!!!!!TO JEDYNY DO TEJ PORY "CZYSTY SPORT".NIE ZACHOWUJCIE SIE
        JAK "CRACOWIA". POKAZCIE ZE "SIATKA' NAS NIE POROZNI. KIBICE NIE DAJMY SIE
        SSSSSSSSPROWOKOWAC.
      • Gość: Mloda_gwardia Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:19
        Wszyscy pie.. zarząd, zarząd je..y jest zarząd trzeba pie..ć zarząd od
        tego jest.
    • Gość: trams Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.inds.pl / *.pl 23.11.04, 15:55
      AZS TO MY.
    • Gość: azsiak Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:06
      zarząd chyba chce wojny.ojjj bedzie się działo tylko ciekawe kto na tym lepiej
      wyjdzie:D!!!AZS TO MY!!!!
    • Gość: SKK AZS Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:21
      Stowarzyszenie Kibiców AZS Częstochowa w najbliższych godzinach wyda
      oświadczenie będące odpowiedzią na żałosne insynuacje zarządu klubu
      środowiskowego piłki siatkowej AZS Częstochowa.

Pozdrawiamy wszystkich sympatyków NASZEGO AZSu a w szczególności ludzi, którzy
      walczą o honor w imie biało-zielonych barw !!
    • Gość: Maja Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:27
      AZS TO MY a nie ***ny zarząd!!!Kibice AZS trzymaja sie razem...dla zarządu do
      tylko kasa kasa i kasa sie liczy AZS TO MY!!!!
    • Gość: jara Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:47
      Co się dzieje ? Czy Wyście wszyscy tam powariowali ? Chcecie zniszczyć klub ?
    • Gość: Mada AZS TO MY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:49
      AZS TO MY!!! I NIC NA TO NIE PORADZICIE KLUB BEZ KIBICÓW NIC NIE ZNACZY!!! AZS
      TO MY
      • Gość: Rudolf Hess AZS TO MY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:07
        Powiem tyle w strone zarządu - JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI !!!!!!
        Tym dzisiejszym tekstem dolaliście oliwy do ognia. Chyba dłuuugo nie działy się
        na Hali Polonia takie rzeczy, o jakich słychać jednynie na stadionach
        piłkarskich.
        I ja sie pytam kogo do ku.. nędzy nazywacie cyt."grupką nieodpowiedzialnych
        osób". Gdyby nie ta "grupka nieodpowiedzialnych osób", to nie byłoby żadnego
        dopingu ( o czym być może już wkrótce się wszyscy przekonacie), a na wyjazdy
        nie jeździłby nikt!!!
        Gdyby nie ta "grupka" to zarząd pewnie kupiłby sobie "kibiców" skandujących na
        meczach "Pamapol", tak jak to zrobił Jadar z niektórymi "kibicami" Czarnych
        Radom.
        To już nie jest zwykłe nieporozumienie, to jest wojna, którą działacze wywołali
        na własne życzenie!!!

AZS to MY!!!
      • Gość: dosc tego Re: AZS TO MY IP: *.olsztyn.mm.pl 23.11.04, 17:19
        No, brawo panowie działacze, strzeliliście sobie samobójczego gola! Dolaliście
        oliwy do ognia. Zawsze wiadomo było, że jesteście nieudacznikami, ale że aż
        takimi tego się chyba nikt nie spodziewał. Rzeczywiście, za Klubem Kibica stoi
        cała hala, dziennikarze wiadomych gazet i wszyscy, którzy wiedzą o co chodzi.
        Do niedzieli mieliście przeciwko sobie tylko Klub Kibica AZS, teraz
        gwarantujemy wam, że macie przeciwko sobie już całą halę Polonia.
        Doprowadziliście do wojny z kibicami AZS Częstochowa. Wiele możnaby powiedzieć
        o prezesie Gołaszewskim, ale na pewno kibice nie wydaliby mu regularnej wojny.
        Dopiero po mało rozsądnym, głupim uderzeniu Michała w Kędzierzynie stracił w
        oczach naszej widowni, ale jednak za jego kadencji AZS był potęgą. Teraz leje
        nas byle Bełchatów, który kiedyś mógł nam "buty czyścić". Piotrek Gruszka mówi:
        Najpierw niech wasi działacze nauczą się rozmawiać z siatkarzami! W odpowiedzi
        na pytanie dlaczego wybrał Skrę. Andrzej Stelmach nie waha się ani chwili aby
        podpisać nową umowę ze Skrą, Damian Dacewicz, który od dawna znakomicie czuje
        się w Częstochowie nawet nie rozważa waszej propozycji,mam dalej wyliczać i
        mnożyć kolejne przykłady? To nie przypadek, że najlepsi siatkarze omijają od
        pewnego czasu Częstochowę. Mamy opowiedzieć jaka kwota zaważyła na tym, że
        kapitan AZS Andrzej Stelmach odszedł do Skry? Chcecie kompromitacji? Dość,dość
        sposobu w jaki "zarządzacie" tym klubem, dość waszej nieudolności w
        poszukiwaniu sponsorów. To nieprawda, że nikt nie chce wspierać AZS, nikt nie
        chce wam po prostu zaufać! I wszyscy o tym dobrze wiemy. Ciekawe kto jest
        autorem tego żenującego stanowiska klubu?
        Żądamy w imieniu wszystkich, którym dobro AZS-u Częstochowa leży na sercu
        wyjaśnienia wszystkich nieporozumień i sporów z Klubem Kibica AZS Częstochowa
        oraz wycofania absurdalnego oświadczenia, wprowadzającego niepotrzebne
        zaognienie konfliktu między wszystkimi osobami związanymi z AZS-em Częstochowa.
        Jeśli nie potraficie lub nie chcecie zarządzać klubem we właściwy sposób, jeśli
        dla was klub to wy, a nie kibice i siatkarze oddajcie swoje udziały osobom,
        które ponownie doprowadzą AZS na szczyty polskiej siatkówki. Nie pozwolimy
        zniszczyć naszego klubu.
        AZS to my!
        • Gość: AZS SS Re: AZS TO MY IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:35
          Panowie i Panie. Wiecie czego dawno nie było w Częstochowie ?? Mlynu przed
          halą !! Zróbmy sobie na resovii doping na zewnątrz :) Proponuje ciepło sie
          jutro ubrac :)

Pozdro
          • Gość: Rudolf Hess Re: AZS TO MY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:49
            Nie może oczywiście zabraknąć radia, bo w FONce bedzie relacja na żywo. Jak
            nmie chcą dopingu na meczach to nie będą go mieli!!!

PS. STARY kibic AZS, jebnij sie w łeb, pewnie jestes jednym z tych piknikowców
            co przychodza na mecz jak do kina, i nawet łapskami nie klasną, bo im sie nie
            chce.
      • Gość: STARY kibic AZS BRAWO ZARZĄD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:43
        Chamstwo należy tępić wszelkimi środkami .Banda wystraszonych małolatów w
        szalikach nie będzie terroryzować większości widzów na hali .Są silni w
        grupie ,ale mają mleko pod nosem .Tekst "AZS to my" brzmi z ich ust śmiesznie .
        Mam dość ich chamskich pijackich przyśpiewek na hali - nie wpuszczać bydła !!!
        BRAWO ZARZĄD .
        • Gość: DigitAZS Re: BRAWO ZARZĄD IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:03
          To teraz mnie "stary kibicu" posluchaj uważnie:
          1. Nie jestem małolatem.
          2. NIe pisz kiedy jestem silny a kiedy nie, bo blade masz o tym pojęcie
          3. Nigdy na mecze w Częstochowie nie przychodze pod wpływem alkoholu.
          4. Nie należe do fanów "extreme hobby" ale, jak mi ktos zapie.. w policzek,
          to drugiego na bank nie nadstawie.
          5. Bydłem ( vel. krową, cielakiem ) możesz nazywać członków swojej rodziny a
          nie mnie i moich przyjaciół.
          6. Te wystraszone małolaty więcej robią dla AZSu niż ty.
          7. jesli nie pasują ci piosenki śpiewane na hali, to zmień lokal.
          8. Moze starym kibicem to ja nie jestem, ale cos mi sie wydaje ze za AZSem to
          zjezdzilem troszeczke wiecej kilometrow niz TY.
          9. Odpie..sie od nas.

Nie pozdrawiam.
          • Gość: stary kibic AZS Re: BRAWO ZARZĄD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:09
            10. wstydzę się ,że kiedykolwiek nosiłem szalik AZSu .

Kibice zeszli na psy .A lokal to ty możesz szybko zmienić ,o czym się już
            niedługo przekonasz .
            BRAWO ZARZĄD.
            • Gość: fan! Re: BRAWO ZARZĄD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:59
              Stary zgredzie zmien psychiatre bo obecny cie oszukuje.
            • Gość: DigitAZS Re: BRAWO ZARZĄD IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:15
              Punkt numer 10 mowi o tobie gosciu wszystko. W skrocie, wyrzekles sie swoich
              barw. Fani rakowa kiedys pisali tak "wierni barwom, nie klubowi". ty nawet
              chyba nie wiesz o co chodzi. Daj sobie spokoj konfidencie.
              • Gość: Przemo23 Re: BRAWO ZARZĄD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:26
                Uważam, że gdyby doszło do czegoś na Limanowskiego (raczej mało prawdopodone)
                to hasło pozostaje:
                WIERNI BARWOM NIE KLUBOWI !!!
                Chociaż zarząd mamy spoko, hehe !
                Pozdro dla cioci Beatki ;)
        • Gość: Mloda_gwardia Re: BRAWO ZARZĄD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:22
          chłopie jebnij sie w łeb co ty pierodolisz klub to my a nie jakies dziadki
          siedzące na dupsku i nie wiedzące co sie dzieje.
    • Gość: Sowa_Olsztyn Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.ols.vectranet.pl 23.11.04, 17:40
      Do prawdziwych Kibiców AZSu Częstochowa:
      Olsztyn jest z wami! Niedajcie sie zarządowi!
    • Gość: FORZA AZS Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:45
      CH.. Z DZIAŁACZAMI AZS JESTEŚMY Z WAMI I CO IM TO KU.. DA CHCĄ WOJNY TO BĘDZIE
    • Gość: Bogdan Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:11
      Chciałbym stanąć w obronie tych ludzi z zarządu którzy nie myślą tylko o
      własnych tyłkach i wygodnych fotelach na hali. Jest jeden koleżka, który
      kibicuje z całych sił i mimo to, że na mecz przychodzi w gajerze to gwizdać też
      potrafi i to głośno. Dla niego respekt. O tych innych palantach nie ma co
      dyskutować niech się dalej obściskują z gołym i biesiadą i pozują do kamer na
      meczach. Pozdro dla KK AZS
    • Gość: stary kibic AZS Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:15
      Od... się od Zarządu .Ci ludzie poświęcili się klubowi ,pracują na jego rzecz
      społecznie ,załatwiają sponsorów , fundusze itd .
      Im zależy na dobrej atmosferze na meczach ,bez chamstwa i wulgaryzmów .Jak
      chcecie się bić to na klepisko ,tam miejsce bydła.
      A co zrobiliście dla AZSu ? Darcie ryja ,jeżdżenie na wyjazdy żeby napić się
      taniej wódki w autokarze i potrzymać na kolanach małoletnie panienki?
      Robicie to dla własnej przyjemności i żeby pochwalić się w szkole kolegom z
      klasy , nie dla AZSu .
      Już dawno powinni się z Wami rozprawić.
      brawo zarząd !!!
      • storima Nie rozumiem Was 23.11.04, 18:26
        "Oświadczenie Zarządu Klubu Środowiskowego Piłki Siatkowej AZS Częstochowa

Największym kapitałem każdego klubu sportowego jest zespół i jego kibice. Kibice
        biało-zielonych wielokrotnie udowodnili, że są najlepszą publicznością w Polsce.
        Że razem z zawodnikami umieją walczyć i znosić gorycz porażki. Że potrafią dodać
        sportowcom skrzydeł i lojalnie trwać przy nich, gdy z parkietu schodzą pokonani.
        W interesie zawodników, kibiców i mieszkańców Częstochowy leży, by grupka
        nieodpowiedzialnych osób nie psuła atmosfery na meczach, nie niweczyła
        sportowego wysiłku drużyny i nie przynosiła wstydu miastu."

pisze wyraznie jak
        w o l

albo nie potraficie czytac

badz wybieracie to co jest Wam wygodne

i produkujecie chamskie i wulgarne wpisy na FCz.
        • Gość: dosc tego Re: Nie rozumiem Was IP: *.olsztyn.mm.pl 23.11.04, 18:46
          Zamknij paszczę jak nie wiesz o co chodzi i gdzie leży problem. Idź sobie do
          wątku o pseudokibicach. Tam nieźle Ci idzie, tu spór dotyczy traktowania
          kibiców,a nie chuligaństwa stadionowego,nie widzisz różnicy? W siatkówce, a tym
          bardziej w AZS nie ma tego problemu, jest za to konflikt zarządu,
          pseudoszefaochrony z Klubem Kibica AZS.
          Nie jestem jego członkiem, ale wyrażam opinię setek kibiców AZS-u Częstochowa-
          KK jesteśmy z Wami! To nasz klub, nie pozwolimy zmarnować potęgi
          częstochowskiego klubu.
          • Gość: waldek Re: Nie rozumiem Was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:51
            Po prostu tych kilku razwydrzeńców należy wyłapać ,w policyjną nyskęi na
            sibir .Po problemie!
            Precz z chamstwem stadionowym i halowym.
            • Gość: Częstochowianin Re: Nie rozumiem Was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:10
              DO waldek. Nie wiem z jakiej wsi przyjechałeś, czy oglądasz mecze tylko w TV i
              czy ci żal 15 zł na wejście na mecz, ale wiem jedno komunistyczne metody już
              się skończyły i nyskom możesz wrócić do domu, ale nie milicyjną tylko karetką.
              lelu
          • storima Re: Nie rozumiem Was 23.11.04, 19:06
            Gość portalu: dosc tego napisał(a):

> Zamknij paszczę jak nie wiesz o co chodzi i gdzie leży problem.

Rozumiem, ze gdybym siedzial obok Cibie gdzies w barze i prowadzil z Toba dyskusje
            w tym temacie to zamiast Twoich wyjasnien dostalbym ot tak sobie z Twej strony
            to lekko by Ci to wyszlo,
            w
            p y s k

• Gość: dosc tego Re: Nie rozumiem Was IP: *.olsztyn.mm.pl 23.11.04, 19:16
              Nawet o tym nie pomyslalem, bo gdybys siedzial obok mnie w barze
              rozmawialibysmy o problemach siatkówki, którą wszyscy w Częstochowie kochają,
              ale zapewne zwolennicy pseudokibicowania tacy jak Ty mogliby przystąpić do
              ataku. Ty kompletnie nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. To nie jest
              problem kilku osób z Klubu Kibica, ale szeroki problem dotyczący tego co dzieje
              sie z naszym ukochanym klubem. Nie ma w gronie kibiców AZS chuliganów, ale nie
              pozwolimy żeby członkowie KK stali na mrozie i deszczu przez godzinę albo
              śpiewali to co akurat zostanie zaordynowane. Bo tak się komuś podoba. To wcale
              nie jest banda chuliganów i wszyscy, którzy stale zasiadają na meczach to
              wiedza,ale skad Ty mozesz miec o tym pojecie. Dla Ciebie tylko chuliganeria,
              balagan, zadymy.To nie ta dyscyplina gościu! Cos Ci sie pomylilo. A co,
              powinnismy zostawic tych chłopaków samym sobie? O nie, kibicujemy razem.
              • storima Re: Nie rozumiem Was 23.11.04, 19:28
                Gość portalu: dosc tego napisał(a):

> Nawet o tym nie pomyslalem, bo gdybys siedzial obok mnie w barze
                > rozmawialibysmy o problemach siatkówki, którą wszyscy w Częstochowie kochają,

w porzadku. rozumiem, ze dyskutowalibysmy i nie kazlbys mi 'zamknac paszczy'

> ale zapewne zwolennicy pseudokibicowania tacy jak Ty
                przepraszam, ale tu mnie wybitnie obraziles!

> ataku. Ty kompletnie nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. To nie jest
                > problem kilku osób z Klubu Kibica, ale szeroki problem dotyczący tego co dzieje
                >
                > sie z naszym ukochanym klubem.

dlatego
                w y r a z n i e
                napisalem:
                Nie rozumiem Was

a na koniec:
                w dalszym ciagu nie widze powodu,
                dlaczego i po co i komu to dobrze sluzy,
                aby wypiswac wulgaryzmy na FCz?!????

i pisac 'gupoty' obrazajac Forumowiczow?

(ja sie czuje Twoimi bez pokrycia osobiscie do mnie skierowanymi wpisami
                obrazony)

nie mowiac juz o powyzszych wulgaryzmach na tym watku

Z szacunkiem,
                Storima
      • Gość: DigitAZS Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:21
        Odpie..c to ty sie ku.. mozesz od nas. Powaznie mnie gosciu zaczynasz
        wku..ac !!!! Byles z nami na jakims wyjezdzie kretynie ze piszesz takie
        rzeczy ?? I posluchaj mnie jeszcze raz je..y konfidencie, wiem ku.. ze jestes
        podstawiony ( czuje to w kosciach :)) Jak chcesz do dupy wejsc zarzadowi to
        ku.. do nich idz z wazeliną palancie !
        Masz niestety pecha, bo kolega S. chyba cie zidentyfikował. Zdziwiony ?
        Prowokacje to sobie mozesz urzadzac u siebie w pokoiku na stoliku.

• youstynus Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców 23.11.04, 23:22
          A jednak to była prawda, DigitAZS; wy nie jesteście kibicami. Już samo
          zachowanie na tym Forum, jak i bogactwo słownictwa świadczą o tym aż nazbyt
          dobitnie. Nie potraficie nawet prowadzić dyskusji z poważnymi ludźmi, skoro
          najważniejszym argumentem są wulgaryzmy. Jeżeli podobnie jest "na hali" to
          zaczynam rozumieć decyzję zarządu.
    • Gość: do wolfganga Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:20
      jAK CHODZI O KASE TO NIE MA MOWY O KIBICACH
    • Gość: tomex Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.sdigroup / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:21
      Działacze AZS-u to banda nieudaczników którzy nie mają pojęcia o kierowaniu
      klubem sportowym.Do tej pory byli nietykalni i myśleli że tak będzie zawsze ale
      sami zapracowali na to co teraz się wydarzyło.Gorzej że nie wyciągneli żadnych
      wniosków i nie pomyśleli jak sytuację naprawić tylko brną dalej w swojej
      głupocie wystosowując absurdalne oświadczenie.To oni,a nie kibice hańbią nasz
      klub i to ci pseudodziałacze przynoszą wstyd miastu.
      • storima zaczynam wiecej rozumiec... 23.11.04, 20:32

jedno tylko.

logiczna dociekliwosc:

Gość portalu: tomex napisał(a):
        > To oni,a nie kibice hańbią nasz
        > klub i to ci pseudodziałacze przynoszą wstyd miastu.

kazde co 'pseudo'
        (poza pseudonimem)

jest szkodliwe

tak samo wiec:

pseudodzialacze

jak

i

pseudokibice.

uwaga:
        (szkodliwe!)
    • Gość: Gnoyeck BRAWO KIBICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:42
      Witam wszystkich. Tak sie zlozylo ze jestem kibicem Włókniarza ale popieram
      kibiców AZSu. Akurat bylem na meczu ze skra i widzialem co sie dzialo. Kibice
      nie zostali wpuszczeni przez ochrone na ich sektor. Jak to moze byc ze ochrona
      i policja staja przeciwko swoim? Jeszcze jakies stare chu.. beda sie wpieprzac
      ze kibice to bydlo. Sku..... jeb... niech sami poprowadza doping. A fanom z
      Klubu Kibica gratuluje odwagi i nie dajcie sie zastraszyc to w koncu dzieki wam
      ten klub jakos ciagnie. Dzieki i pozdrawiam.
      • storima Re: BRAWO KIBICE 23.11.04, 20:52
        do Gnoyeck'a

jeszcze lepiej rozumiem ten problem.

> Sku..... jeb...
        > stare chu..

to raczej wpisy 'wyrostkow'
        na kladkach schodowych

a Pan do takich, odczuwam, ze sie
        Pan nie zalicza.

Z Szacunkiem,
        Storima
        • Gość: Menel Dalekowzrocznosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:07
          Nadal popieram KK AZS-u,ale chcialbym wam nakreslic jak to moze wygladac dalej
          caly ten konflikt:kary,klopoty finansowe...itd...itp...az to samodestrukcji-
          zawsze mozna w tych samych szalikach chodzic na Wlokniarz.Nie wspomne juz ze
          ten caly konflikt to woda na mlyn dla antyfanow AZS-u
          • Gość: Raków Fighter Re: Dalekowzrocznosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:00
            No, nie był bym do końca przekonany, czy chłopakom z SF podobałoby się, że
            chodzisz w szaliku azs-u po stadionie Włókniarza! Chyba ze sie myle...
            Jedno jest pewne, Limanowskiego odpada na 100% hehe!
            CZĘSTOCHOWA JEST RAKOWA!
        • Gość: DO STORIMA Re: BRAWO KIBICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:46
          STORIMA SOORY, ALE MNIEJ PIWA I UMYSL BEDZIE SPRAWNIEJSZY.PROPONUJE WIECEJ
          KONSTRUKTYWNIE I PO "POLSKU" POZDROWKO
      • Gość: krzysiek Re: BRAWO KIBICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:03
        Chacialbym zaomwazyc ze jak w zarzadzie byl pan Gołaszewski to nie bylo
        problemów z kasa i sponsorami. Nie wiem jaka w tedy panowala sytułacja na lini
        kibice-zarząd ale napewno lepsza niż dziś. Obecny zarząd wywalil go nie wiadomo
        po co, ale na pewno nie dla dobra klubu. Trzymam strone kibiców AZS-u poniewarz
        oni maja racje i mam nadzieje ze wygraja z zarzadem AZS-u.
    • Gość: nowy Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:51
      To nie są slowa zarzadu - to banalna prowokacja.
    • storima Re:do storima 23.11.04, 22:32
      Gość portalu: DO STORIMA napisał(a):

> STORIMA SOORY, ALE MNIEJ PIWA I UMYSL BEDZIE SPRAWNIEJSZY.PROPONUJE WIECEJ
      > KONSTRUKTYWNIE I PO "POLSKU" POZDROWKO

wybacz, ale Ci odpowiem:
      zapytowujac?

mniej piwa na stadionach, czy wypitych 'setek' przed pojsciem na mecz?
      • Gość: storima Re:do storima IP: *.d2.club-internet.fr 23.11.04, 23:17
        > Gość portalu: DO STORIMA napisał(a):
        >
        > > PROPONUJE WIECE
        > J
        > > KONSTRUKTYWNIE I PO "POLSKU" POZDROWKO

prawda
        specem od jezyka polskiego to i nie jestem
        poplniam karygodne bledy ortograficzne

ale tu i teraz (Wyspianski)
        jedno wiem

nie pisze sie:

"wiecej konstruktywnie"

ale raczej

bardziej...

zdrowka!
    • Gość: oburzony Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:50
      Jak to my płacimy 15 zł za mecz ,a te podchmielone dzieciaki z KK mają
      wejściówki za darmo ? No zarząd , zginiesz od własnej broni .Ja i wielu moich
      znajomych juz nie przyjdziemy na AZS ,bo boimy się o swoje bezpieczeństwo. Co
      się tam wydarzy teraz ? Zarząd sam sobie winien ,wpuszczał motłoch za darmo to
      teraz ma .Ani KK , ani widzów .Moim dzieciom też zabronię tam przychodzić.
      • Gość: Maja Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:02
        do oburzony:nie jestem w klubie kibica ale wiem ze to nie sa zadne podchmielone
        malolaty bo nikt pijany na mecze nie przychodzi!!!!a to dzieki nim doping
        siatkarzy sie 3ma tylko szkoda ze zarzad nie zdaje sobie z tego sprawy bo taka
        jest prawda.Oni dla klubu robia o wiele wiecej niz zwykil kibice za te 15-10 zl
        za jeden mecz.Przykładów można podać duzo np.wyjazdy na mecze(ktore nie sa
        bezpłatne,a wrecz przeciwnie)!!!AZS TO MY!!!
      • Gość: DigitAZS Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:06
        Mało wiesz, dużo piszesz. Zamilcz gościu. Wyślij dzieci na speedrowera,
        bedziesz mial przynajmniej spokojną psyche.
        Nie wiem jak ty, ale ja bardzo szanuje MŁODZIEŻ która kombinuje kase na wyjazdy
        i jedzie za swoja drużyną, zamiast walnąć na klatce dwie wiśnie i dopie..c
        takiemu palantowi jak ty, bo nie chciałes poczęstować szlugiem.
        Nie płać, nie przychodz i nie płacz. Jakos 4500 ludzi na meczu ze Skrą ma
        odmienne zdanie na ten temat.
        • storima Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców 23.11.04, 23:28
          Gość portalu: DigitAZS napisał(a):

> Mało wiesz, dużo piszesz. Zamilcz gościu. Wyślij dzieci na speedrowera,
          > bedziesz mial przynajmniej spokojną psyche.
          > Nie wiem jak ty, ale ja bardzo szanuje MŁODZIEŻ która kombinuje kase na wyjazdy
          >
          > i jedzie za swoja drużyną, zamiast walnąć na klatce dwie wiśnie i dopie..c
          > takiemu palantowi jak ty, bo nie chciałes poczęstować szlugiem.
          > Nie płać, nie przychodz i nie płacz. Jakos 4500 ludzi na meczu ze Skrą ma
          > odmienne zdanie na ten temat.

sluchaj Koles!
          popatrz w lustro:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=17897900
          jak ladujesz chamskie kawalki na powazny temat
          i podpisujesz sie kilkoma nickami na raz!

to wez se Stary cos na bluzgi powstrzymanie!

po pierwsze przepros, samego siebie
          bo sobie ublizasz
          (spojrzysz kiedys w archiwa FCz,
          i bedziesz wiedzial jak dzieci uczyc co by bledow ojcowskich nie popelnialy!)

godnosci w Tobie:
          zadnej

a prosic Ciebie,
          abys przeprosil
          to pewnie Tobie obelga!

• Gość: SMITH Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.olsztyn.mm.pl 23.11.04, 23:36
            Im dluzej Cie slucham storima tym barzdiej dochodze do wniosku, ze Ty tu po
            prostu sie podroczyc sobie wchodzisz. Nie masz zielonego pojecia o siatkowce,
            dopingu, a jedyne co robisz to umoralniasz jak nie jednego to drugiego. Powiem
            szczerze,podziwiam ze Ci sie chce, wyjatkowo sfrustrowana jednostka musisz byc.
            Zasmiecasz wątek jakimiś pierdołowatymi wypowiedziami, ale jeszcze nic mądrego
            na temat wątku nie wniosłeś. Non stop tylko: ten to, tamten tamto, Ty tak
            tamten inaczej...
            Daj sobie lepiej spokój, kłapać dziobem każdy potrafi, ale skoro nie rozumiesz
            kibiców AZS, to po prostu zamilknij albo wybierz sobie inny wątek.
          • Gość: DigitAZS Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:47
            1. Podpisuje sie zawsze jako "DigitAZS" !
            2. Chyba gościa, którego tak bronisz, nie zbluzgałem. Albo myślimy w innych
            kategoriach, nie wiem.
            3. Jeśli człowiek ten uważa ze Nasi Kibice nie mogą wejść na mecz za darmo ( a
            większość z nich płaci za bilety ), pomimo, ze co dwa tygodnie wydają
            kilkadziesiąt PLN na wyjazdy, to naprawde nie ma sensu z nim dyskutować. Dla
            nas nie jest ważne czy gramy z Radlinem czy ze Skra.

Dziękuje za uwage.
            • Gość: AnkaAZS Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: 195.116.246.* 24.11.04, 07:29
              Ja CIĘ bardzo proszę DIGIT - nie dajmy się sprowokować, nie wypisujmy tu całego
              słowniczka polskiej łaciny kuchennej, po co jakis "Dziadek" ma nam pózniej
              zarzucać, że członków KK AZS stać tylko na wulgazyzmy? Bądzmy czyści, oprócz
              tego przeklinania NIC(!!!!!!!!!!!!) nie mogą WAM zarzucić. Trzymam kciuki i
              jestem z Wami /AM/
    • Gość: Gnoyeck BRAWO KIBICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:03
      Ale ludzie są glupi naprawde boja sie wlasnych kibicow za starzy juz jestescie
      na mecze nie tylko AZSu ale i Włókniarza bo tam tez mnie wkur... te stare
      balwany ktorzy przychodza na mecz zeby wpieprzyc hot-doga popic kola i isc do
      domu dziekuje za uwage
      • Gość: SMITH Re: BRAWO KIBICE IP: *.olsztyn.mm.pl 23.11.04, 23:13
        Zarzad wywolal wojne na wlasne zyczenie. no nie, ten kto wymyslil ten
        idiotyczny apel powinien sie porzadnie trzepnać w główkę. Idę o zakład, że to
        pomysł dyrektorka klubu, który od zawsze był wrogiem wszelakich krytycznych
        słów pod adresem "sterników". Dlatego na oficjalnej stronie klubu nie ma
        możliwości dodawania komentarzy, na szczescie są gdzie indziej i prawdziwi
        kibice AZS dali dzisiaj wyraz co sądzą o funkcjonowaniu klubu. Pora już się
        zwijać panowie, dziękujemy, że rozwaliliście nasz klub i skazaliście go na
        wegetację o brąz albo gorzej. jeśli jednak myślicie, że kibice sobie pogadają i
        przestaną, a po jakims czasie sprawa ucichnie to jestescie w bledzie. Depczecie
        po naszej wielkiej "swietosci", jaka jest nasz klub, a to juz ciezkie
        przewinienie. Mam nadzieje, że wszyscy predzej czy pozniej dowiedza sie o
        wszystkim co dzieje sie w tym klubie. Jak nie kibicom puszcza nerwy to
        siatkarzom.
        Lepiej zakonczcie te wojenkę z kibicami, stoicie na straconej pozycji.Kochamy
        ten klub i nie pozwolimy sie nim wiecej bawic!
    • storima Do Gnojka i Gnojkow!!!!!! 24.11.04, 00:04
      Gość portalu: Gnoyeck napisał(a):

> tam tez mnie wkur... te stare

> domu dziekuje za uwage

nie dziekuj za uwage

tylko przepros
      (jesli Cie stac na
      'Nie'
      przeciw
      chamstwu!

Z Szacunkiem
      STORIMA
    • Gość: AnkaAZS Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: 195.116.246.* 24.11.04, 07:07
      Nie powiem, żeby to mi się podobalo.To co ostatnio dzieje się na linii Klub
      Kibice, to po prostu SKANDAL!!! Od kilkunastu lat kibicuje AZSowi, może
      wyrosłam juz z trąbek i szalików ale zawsze dopinguję AZS i siatkarzy,
      obojętne, czy z balkonu, czy z trybunki. Fakt - kibicom siatkówki nie przystoi
      przeklinanie i tego absolutnie nie popieram, i TY DigitAZS (dobrze sie znamy;-)
      oczywiście o tym wiesz ale poza tym jestem absolutnie za Kibicami. Trzeba
      oddzielić pewne rzeczy i zrozumieć pewne racje. Tylko, czy jest ktos w
      Zarządzie kto w ogóle chciałby uporządkować to i oddzielić ziarno od plew?
      Ludzie przetrzyjcie oczy!!! A z Panią Teresą Dzwonnik, to ja miałam kontakty na
      stopie zawodowej i osobiście przekonałam się jak JEJ zależy na interesie AZSu,
      mnie zależało bardziej, choć w sumie nie powinno. No cóż smutne to bardzo. #mam
      z WAMI, pozdrawiam AM
      • Gość: piekarz Pończochy czy rajtuzy P. Teresy D. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:04
        Pani Terenia jest bardzo fajna :) Spytajcie się jej co tak często w ubiegłym
        sezonie robił u niej współwłaściciel jednej z piekarni w Cze-wie. Taki czerwony
        na twarzy podczas meczów AZS. Nerwus dyskutant. Rzucający się.
    • Gość: GummiBear Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.korona.wielun.pl 24.11.04, 08:21
      Hi
      A wiec tak - alkohol na meczach jest i wiemy o tym wszyscy - przypomnę pamiętny
      wyjazd do Puchova - niektórych trzeba było trzymać żeby nie wypadli z autokaru -
      dalej wyzwiska na sędziów i np na GRezgorza N. rozumiem - młodość musi się
      wyszumieć ale po co takie odzywki w stylu zrobimy to tamto, wsadźcie sobie
      karnety w dupę itd. Czemu inne klube są w stanie dogadać sie z kibicami -
      nawet tak prozaiczne rzeczy jak koszulki szaliki trabki flagi i cała ta oprawa
      kocio-muzyczna - zarząd zrobił źle - coś robić musi - ale nie znaczy że trzeba
      to rozpamiętywać - wręcz pzreciwnie należy pokazac że jesteśmy lepsi - ja już
      wyrosłem z szalików i trąbek po chodzę na mecze z rodzina ale na jakiś wyjazd
      do Bełchatowa i Sosnowca zawsze chętnie jadę i znakomicie się bawię na obcej
      ziemi - POWTARZAM NIE DAJMY SIĘ SPROWOKOWAĆ - wojna nic nie da klubu a raczej
      zarządu to nie ruszy z zchłopakami się możemy spotakać na piwie albo na
      obiedzie w niedzielę
      TYLKO AZS !!! Był Będzie i Jest
      • Gość: Były działacz Re:O co tym razem chodzi??? IP: 212.244.195.* 24.11.04, 12:09
        W postach padło wiele ciężkich słów, ale osoby nie zorientowane w aktualnych
        realiach w dalszym ciągu nie wiedzą o co poszło? Podejrzewam, że konflikt KK -
        Zarząd narastał od dłuższego czasu. Może ktoś krótko wyjaśni co jest jego
        przyczyną?
        Co do działaczy. Jestem z ekipy Biela/Tobijański (1988-1998). Śmiem twierdzić,
        że zbudowaliśmy ten klub i szczególnie przykro patrzeć jak popada w ruinę.
        A jeżeli chodzi o sponsorów ? To znaleźli by się i w Cze-wie gdyby tylko został
        czytelnie zorganizowany. To znaczy tak, aby było wiadomo jak jest wydawana kasa.
        JESTEM Z WAMI !!!!!!!!!
        • Gość: .::1OOO::. Re:O co tym razem chodzi??? IP: 212.87.240.* 24.11.04, 14:20
          .::AZS TO MY::.
          TYSIĄCLECIE
      • Gość: IVAN VII Re: Władze AZS Częstochowa o zachowaniu kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:53
        Klub nie dba o młodych .Na treningu jest nas 35 i jak trener ma nas uczyć
        dobrze grać? Ggamy na bocznym boiski a wtym czasie kilkanaście dziewczyn
        trenuje na dużym boisku Nikt z Klubu u nas nie był i nami sie nie interesuje
        może lepiej kupować zawodnikow niż dobrze trenować swoich !!!!!!!!!!
    • Gość: trams www.klubkibica.azsczestochowa.pl IP: *.inds.pl / *.pl 24.11.04, 12:59
      www.klubkibica.azsczestochowa.pl
      • Gość: Paulina Re: www.klubkibica.azsczestochowa.pl IP: *.pcz.pl 24.11.04, 13:42
        Co do sponsoringu to oczywiste, że w Częstochowie i okolicach są ludzie, którzy
        mają kasę i chętnie zainwestowaliby ją na czytelnych zasadach, tak jak napisał
        działacz. Szkoda, że tamte czasy minęły, przed AZS-em drżała cała liga, dzisiaj
        wszyscy się śmieją. A co z Ryszardem Boskiem, ma świetne kontakty we Włoszech,
        czy on nie mógłby pomóc AZS? Pewnie by mógł, ale wiadomo...
      • Gość: DigitAZS "profesjonalne" podejscie do Kibiców IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:27
        Po raz kolejny klub wykazał sie "profesjonaliznem" :] Wczoraj wieczorem i
        dzisiaj wysłalismy do nich maile z probą o wyjaśnienie pewnych kwestii i
        wyjaśnieniami dotyczącymi naszego konfliktu ( bo podobno zarząd nie wie o co
        nam chodzi ).
        Niestety 1.ligowy klub tak bardzo nas kocha, ze NIE MA OCHOTY na odpisywanie na
        maile !!
        Chyba za duzo argumentów im tam przytoczyliśmy i coniektórych przytkało,
        hehe :)
        • Gość: gość Re: "profesjonalne" podejscie do Kibiców IP: 212.244.195.* 24.11.04, 14:51
          Gdzie można przeczytac ten list??
          • snoopyblue Re: "profesjonalne" podejscie do Kibiców 24.11.04, 21:53
            WWW.KLUBKIBICA.AZSCZESTOCHOWA.PL

WWW.AZS.CZEST.PL

pozdrawiam prawdziwych Kibiców :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka