Gość: Janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:48 Wyczytałem na www.czestochowiak.pl że Wrona nalezy do PiS-u. Nie wierzę dziennikarzom to pewnie kłamstwo. Nasz prezydent nie jest dwulicowy by mówić jedno a robić drugie jak SLD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Wrona w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:16 Też to czytałam, ale to nie do końca tak, jak mówisz. taka informacja pojawiła się na jakiejś stronie internetowej. Czy to prawda - nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicz_wyborczy Wrona w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:40 Towarzyszu z marsa. wyczytałem na twojej stronie www.czestochowiak.pl że Tadeusz Wrona nalezy od 20 lat do SLD. reszta, tak jak twoje psudonimy w tym watku i tresc twoich prowokacyjnych głupich wpissów nie jest prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebo-raczek Re: Wrona w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:08 Kto wie co w nim siedzi skoro był aktywistą w ZMS-je razem z p.Pawłowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warzochwia Re: Wrona w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:15 Wszyscy wiedzą że szuka platformy partyjnej do dalszego istnienia. Zbliżenie z kaczorem, prowokacje / skuteczne /służące do rozwalenia PiS i starania o pozbyciem wpływów Giżyńskiego na to środowisko mogą wskazywać na takie zamiary.Pytajcie PiniSa, on już z nim współpracuje. Przepraszam - mu asystuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI BŁĄD PROWADZĄCYCH PORTAL IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 06.12.04, 11:11 Prowadzący portal Rady Europy popełnili błąd: Prezydent Tadeusz Wrona, w rubryce "orientacja polityczna" napisał "centroprawica". PiS to kwalifikacja dokonana przez prowadzących portal. Ireneusz Leśnikowski rzecznik prasowy Urzęu Miasta Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katecheta Re: BŁĄD a może wizja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:58 A z kąd wiesz że to nie perspektywa? Jesteś "boski' leśnikowski jak kiedyś był L......wski. Kto wie co łączy tych na ...ski? Ilu ich znacie i kto to jest w Cz-wie? Odpowiedz Link Zgłoś