Gość: beta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:18 Szukam dobrego pulmunologa - prywatnie albo na NFZ.Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: pulmunolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:08 Polecam dr.Grzegora Bzdona.Pracuje na odd.płucnym w szpitalu Chałubińskiego.Przyjmuje tez prywatnie na ul.Nowowiejskiego w poblizu dawnego PEWEXU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: pulmunolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:09 Acha i jeszcze w Poradni chorob Pluc przy Szpitalu.Trzeba miec skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorowitek Re: pulmunolog IP: *.pl 24.02.05, 19:17 Najlepszy pulmunologiem w Częstochowie jest oczywiscie dr. Włodzimierz Mierzwa v-ce ordynator oddziału chorób płucnych na Parkitce. Wiem ,że to najlepszy specjalista, bo dłuższy już czas leczę się u niego w Przychodni "Świętej Rodziny" przy ulicy na krakowskiej. Z czystym sercem moge go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: pulmunolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:31 Potwierdzam. Jest bardzo celny w diagnozie i leczeniu. Jak ktoś nie pali papierosów, to wyprowadzi skutecznie gościa z choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: pulmunolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:49 Bardzo dziękuję za informacje! Czy w tej przychodni na Krakowskiej leczy się na NFZ czy prywatnie? Są zapisy? Długo się czeka? Chorowitku, proszę, odpowiedz! Życzę Ci zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barone Re: pulmunolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:38 Nie polecam dr. Brulińskiego. Przyjeżdża raz w miesiącu do Częstochowy, a przyjmuje w przychodni "kolejowej" na Wolności (Boya-Żeleńskiego??). Mojemu bratu chcial wykroic kawał płuca, zrobic wszystkie badania od początku. Okazało się, że to wszystko nie potrzebne. Bratu pomógł prof. Orłowski z kliniki gruźlicy i chorób płuc z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorowitek Re: pulmunolog IP: *.pl 25.02.05, 20:37 Dr Mierzwa przyjmuje w przychodni "Święta Rodzina" w każdy czwartek od 16. (NFOZ aktalny)Przyjmuje również codziennie w przychdni chorób płuc, przy szpitalu na Parkitce. Zatelefonuj tam i dowiesz się wszystkiego. O ile wiem dr Mierzwa przyjmuje też prywatnuie w swoim domu w Olsztynie k. Częstochowy. Adresu niestety nie pamiętam. Zadzwoń na informacje i będzuiesz wiedzieć. Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia333 Re: pulmunolog IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.03.05, 14:30 A ja polecam dr Brulinskiego.Jezdzilam do niego do Katowic i w Czestochowie rowniez przyjmowal mnie w szpitalu na Barbary(Bony) jako konsultant. Odpowiedz Link Zgłoś