Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie Młode Centrum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:47
Stowarzyszenie Młode Centrum organizuję zbiórkę na rzecz częstochowskiego
schroniska dla bezdomnych zwierząt. Wszystkich ludzi , którym leży na sercu
dobro bezbronnych zwierząt prosimy o przekazywanie koców, garnków, karmy,
makaronów itd. Członkowie Młodego Centrum pełnić będą dyżury codziennie od
poniedziałku do piątku w godzinach 17:00-19:00 ( 19-23.12.2005r.) w siedzibie
stowarzyszenia przy ulicy Dekabrystów 41 V piętro pokój nr.11
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagmarcia Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:03
      Super inicjatywa w końcu ktos zadba o schroniska Bardzo mi sie pooba ten post
      byle takich wiecej
      • Gość: krzys Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:13
        popieram
        • Gość: Marta Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:05
          w górę
      • Gość: Kufir Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.21.pl / *.21.pl 16.12.05, 21:55
        Zgadza się, pocieszające jest to, że komuś nie są obce problemy Naszych
        czworonogów. Postawa godna podziwu. Brawo.
      • Gość: ania Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:40
        Jestem zadowolona że w końcu zwierzaczki w schroniskach nie beda na glodze ale
        bedzie sie dbac o nie.Popieram takie instytucje i oby takich powstalo wiecej
    • Gość: wkretka Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 22:14
      popieram:)))))))
    • Gość: Egon1921 Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 22:27
      Wkońcu zajął się ktoś kto nie tylko myśli o ludziach żeby pomagac ale ale także
      o zwierzętach. Popieram tą akcje :D
      Pozdro dla Pana L.
    • Gość: Kasia Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: 80.50.255.* 17.12.05, 18:05
      Popieram w 100% tą akcje i cieszę się że ktoś pamięta o zwierzętach Pozdrawiam
    • Gość: Dorota-siostra Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:44
      Super idea!!! Na bank cos przyniose.
      • Gość: ona Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:54
        Godne pochwały!!!Mówcie o sobie,reklamujcie swoje stowarzyszenie,rozlepiajcie
        ulotki po wszystkich klatkach,nie tylko w internecie.Brakuje ludzi dobrej
        woli...
    • Gość: Monisia:-) Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: 80.50.255.* 18.12.05, 14:50
      Popieram tą akcję.Takie akcje są bardzo potrzebne.Przecież zdajemy sobie
      sprawę z tego,że zwierzęta same nie powiedzą nam o swoim cierpieniu,
      o krzywdzie jaka je spotyka ze strony ludzi.Musimy być czuli na ich los,
      bacznie przyglądać się,czy wokół nas nie ma zwierząt, które potrzebują
      naszej pomocy, a jeśli taka sytuacja się zdarzy, bądźmy zawsze gotowi im jej
      udzielić,być ich głosem w wołaniu o pomoc.Czasami tak niewiele potrzeba,
      by poprawić czyjś los...Wiem,co zawsze mnie najbardziej bolało w ludziach
      to,że są okrutni,bezmyślni wobec zwierząt na ich cierpienie.Wiem też,że są
      ludzie,którzy mają WIELKIE serca i są wrażliwi.Wiem,że są ludzie,którzy
      pomagają i nie są obojętni.Tyle jest cierpienia na świecie,tyle
      problemów,przemówmy do tych,którzy nie potrafią mówić.
    • Gość: Ania Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 00:23
      Bardzo mi sie podoba ta akcja, na bank sie pojawie w Montex-ie.
      Pozdrawiam organizatorow.
    • Gość: Gość Portalu Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: 82.160.8.* 19.12.05, 10:11
      Przyniese garnek
    • Gość: Kasia Janus Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:09
      super inicjatywa!!! gratuluje pomyslu i zycze powodzenia:)
      • Gość: Kinga Bednarek Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.one.pl 20.12.05, 14:33
        Mam nadzieję, że akcją przyniesie oczekiwany skutek i że bedziemy mogli
        pojechac z całą góra prezentów dla zwierzaków:) Jeżeli tak będzie, planujemy ją
        organizować cyklicznie, np. co miesiąc, w ten sposób mogą pomóc osoby których
        nie stać na płacenie gotówki na potrzeby schroniska lub po prostu chcą pomóc
        bezpośrednio. Zapraszamy:)
    • Gość: RERE Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: 80.51.233.* 20.12.05, 14:35
      Jak wyniki akcji ?
      Może jakaś informacja na temat zebranych materiałów ?
      • Gość: :) Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.one.pl 20.12.05, 14:46
        szczerze, to ja mam dyżur jutro, a oficjalna zbiórka jest od wczoraj tak że
        jeszcze nie wiem, między znajomymi na razie zebraliśmy duze pudło garnków,
        kołdry i troche jedzenia, tak ok. 10 kg i 200 zł, ale mam nadzieję ze to
        dopiero poczatek :)
        • Gość: Tomasz Kubat Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:05
          Moze zamiast pytac w trakcie jak idzie lepiej cos przyniesc:P Zawsze sie
          zwierzaka przyda hihi :)
          Jak narazie jest bardzo dobrze :)
          I jesli ta akcja wypali to rowniez postaramy sie robic ja cyklicznie tak jak
          Kinga napisala wyzej oraz sprobojemy zorganizowac pomoc dla bezdomnych :)

Pozdrawiam :)
          • Gość: relax Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: 83.168.96.* 21.12.05, 11:19
            wspaniala akcja, chyba sie przyłączę
            • Gość: Tomasz Kubat Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:31
              Zapraszamy serdecznie :)
              • Gość: imperator Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 14:15
                widze ze u demokratów.pl kampania wyborcza do samorzadu juz ruszyła :) A gdzie Tomek Tyl ? Teraz nagle z nieudanego posła na rajce się chce przesiasc? A może Kubat ma na to ochote? Popieram inicjatywe, ale powinno to robic stowarzyszenie sensu stricte nie powiazane z polityka. Inaczej pozostanie niesmak.
                • Gość: Tomasz Kubat Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 20:12
                  Czy pomoc dla zwierzat oznacza kampanie??
                  A co w tym przypadku ma polityka do akcji ??
                  • Gość: imperator Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 20:16
                    Pogadamy na jesień. Zobaczymy czy się wyprezesz z Tylem tego poniżej:
                    > Czy pomoc dla zwierzat oznacza kampanie??
                    > A co w tym przypadku ma polityka do akcji??
                    Jesli zobacze plakaty, to znaczy, że kłamaliscie juz na dzien dobry. A biedne zwierzaczki były tylko dodatkiem do wypromowania.
                    Wesołych Świąt
                    • Gość: Tyl Tomasz Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:59
                      Kultura i odwaga wymaga by sie przedstawić, gdyż ciężko jest dyskutować z
                      bezimiennym pseudonimem.Co do mej osoby to cały czas mam przyjemność być
                      przewodniczącym Młodego Centrum i wspólnie z przyjaciółmi zorganizować coś
                      pożytecznego.( myslę iż nie pierwszy i nie ostatni raz ).Pozdrawiam
                    • Gość: Karol Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:42
                      Nie wiem o co Ci chodzi. Jeżeli tak ma wyglądać promocja młodych ludzi to niech
                      się promują jak najwięcej. Pomogają i to jest najważniesze, a że na przykład
                      będą później chcieli kandydować np. na radnych? To co, z przyjemnością oddam
                      głos na osoby, które coś robiły, aby pomóc innym. Wolę takich ludzi w polityce
                      niż tych starych dziadków, którzy nie robią kompletnie nic, a ludzie na nich i
                      tak głosują.
                • Gość: Ja Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:36
                  Nawet gdyby byłaby to kampania to i tak jest o niebo lepsza niż plakatowanie i
                  wydawanie pieniedzuy na ulotki. Pozostaje nam się tylko cieszyć że organizacja
                  społeczna i polityczna jaką jest "Młode Centrum" potrafi realizować się nie
                  tylko w czasie wyborów i nie tylko jako sztab wyborczy dla Demokratów.pl Prosze
                  działacie tak nadal. Bardzo mnie cieszy taka akcja a najważniejsze że cieszy na
                  pewno także rzeszę zwierząt w schronisku. Pozdrawiam
                  Marcin, z PO aby rozwiać wątpliwości szukających kryptoreklamy.
    • Gość: Tomasz Kubat Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:08
      Polityka politka, a pomoc pomocą.
      Wydaje mi sie, ze dla zadnego czlowieka problemem nie powinno byc to, kto
      pomaga, ale czy to w ogole robi.

Pozdrawiam i zycze wesolych swiat.
    • Gość: Klaudia Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:12
      Bardzo mi się podoba ta akcja. Przyniose coś w piątek napewno. Jak wam idzie do
      tej pory?
      • Gość: Monika Re: Stowarzyszenie Młode Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:37
        Klaudio dzięki za odzew. Czekamy w piątek na Ciebie. Jak na razie idzie nam
        bardzo dobrze. Widać, że los zwierząt nie jest ludziom obojętny. Sami
        przynosimy co tylko mamy w domach. Zaangażowaliśmy swoich przyjaciół i rodziny
        także nie jest źle. Każdy dar jest mile widziany i dlatego prosimy o pomoc
        każdego.
        Pozdrawiam.
        Zdrowych i wesołych świąt.
        • Gość: big brother demokraci.pl w kampanii przedwyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:44
          hehehe :) Widze, ze panowie Kubat i Tyl prowadza ze soba dialog kontrolowany wystepujac pod postacia Klaudii i Moniki :) Jak to ktos wczesniej pisał, to faktycznie szybko rozpoczeliscie kampanie wyborcza :) Czegos sie nie robi dla zdobycia poparcia :) dobrze, ze chociaz zwierzeta skorzystaja na tym, choc mojego głosu i tak nie macie.
          • Gość: zdroworozsadkowiec Re: demokraci.pl w kampanii przedwyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 15:24
            tak sobie czyatam te posty i odnoze wrazenie iz ten kraj jest rzeczywiscie
            chory ktoś coś jeszcze próbuje tu zrobić a tu tylko kampania kampania promocja
            ludzie do cholery zastanówcie, czemu jestescie tacy zapiekli. a co do kampanii
            wyborczej to o ile się nie myle zacznie sie dopierro ( czyba gdyz na polityce
            sie nie znam)za 10 m-cy.Polska stoi tam gdzie stoi i niema czemu sie dziwic.
            • Gość: Tomasz Kubat Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:59
              Zdrowo rozsadkowcu ale jak mozna mowic o kampani na 9 miesiecy do przodu.
              Nie wiemy czy wystartujemy. A jesli wystartujemy to nie poprzez takie akcje :)
              Poza tym w Mlodym Centrum sa ludzi wogole nie zwiazani z polityka i ktorzy nie
              naleza do Partii Demokratycznej.

Pozdrawiam :)
              • Gość: caterpillar Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 11:03
                > Poza tym w Mlodym Centrum sa ludzi wogole nie zwiazani z polityka i ktorzy nie
                > naleza do Partii Demokratycznej.

A mnie przypominacie AWS. Zatonęli, to zrobiono PO i PiS.
                • Gość: Tomcio Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 13:37
                  caterpillar : mylisz fakty :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka