Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta poszukiwany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:33
Witam, mam mały problem z ząbkiem i szukam dentysty w Częstochowie, dobrego, sprawdzonego od kilku lat na rynku i najlepiej niezbyt drogiego, choć podkreślam, jakość usługi liczy sie dla mnie bardziej niż cena. Proszę polecić mi dobrego dentystę. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anulka Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:03
      proszę, do kogo się udać na fotel?
      • ar11 Maciej Bilski 05.01.06, 13:27
        Uwielbiam go, przesympatyczny facet, dobrze wyposażony gabinet i mam do niego
        zaufanie. Ale chyba nie jest najtańszy? Dzieli gabinet z żoną (jej akurat nie
        polecam) na rogu ul. Jasnogórskiej i Kościuszki. Jest duży szyld-baner.
        • Gość: Aen Re: Maciej Bilski IP: 213.83.100.* 05.01.06, 13:55
          Ja tez nie polecam zony... Dalam spokoj po ok 7-8 wizytach, kiedy to za kazda
          brala chyba po 60 zl i umawiala na kolejna. Byl to jeden zab... Poszlam gdzie
          indziej, zrobili kanalowe w 2 wizyty, do tej pory (jakies 4 lata) wszystko jest
          w porzadku.
          Polecam pania Magdalene Kuklinska, ul. Armii Krajowej 74/50, ma gabinet w bloku
          mieszkalnym, jest mala tabliczka przy klatce i na drzwiach. telefon moge podac
          jesli chcesz :) Przyjmuje 2 razy w tygodniu, ceny w miare przystepne, z poziomu
          uslug jestem bardzo zadowolona :))

Pozdrawiam,
          Aen
          • arorat4 Sadkowska Justyna 05.01.06, 14:03
            Chodze do niej ja i większość mojej rodziny. jesteśmy bardzo zadowoleni. Umowa
            z NFZ. Wejście przez bramę-przejście za KFC, blok równoległy do III Alei, w
            lewo, szyld nad klatką.
            • Gość: BARDZO zadowolony Limanowskiego - po prostu POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:10
              Bardzo zadowolony bylem po wizytach na ulicy Limanowskiego, nie pamietam
              dokladnego adresu, niedaleko przystanku. Sa tam 2 gabinety. Polecam kobiete
              (tylko u niej bylem). Jakosc super. Bol - ograniczony do naprawde minimum (mam
              bardzo slabe zeby, wiec wiem cos o dentystach :/) Ceny? Nie wiem, ale umowa z
              NFZ jest chyba, placila mama ;)
          • Gość: ola numer telefonu do Kuklińskiej IP: *.21.pl / *.21.pl 17.01.06, 15:43
            Nie orientuje się ktoś jaki numer telefonu jest do dr M. Kuklińskiej ?? i kiedy
            przyjmuje??
    • Gość: aga Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:38
      Zdecydowanie polecam Justyne Sadkowską.
      Świetny specjalista,sympatyczna kobieta.
      POLECAM!!!!!!
      • Gość: Anulka Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.pcz.pl 06.01.06, 13:17
        Wielkie dzięki, na pewno kogoś wybiorę
    • marthina Re: Dobry dentysta poszukiwany 06.01.06, 13:44
      tylko p.Sobczyk przyjmuje w bud NOT-u na Kopernika
    • pyzata25 Re: Dobry dentysta poszukiwany 11.01.06, 13:35
      Serdecznie polecam dr Buczka. Przyjmuje koło stacji pks. Niestety nie znam
      dokładnego adresu ale podaje telefon 0606828063. Rewelacyjny stomatolog !!!
    • Gość: :) Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.one.pl 17.01.06, 18:38
      zdecydowanie dr Kuźnik na Jasnogórskiej na przeciwko TZNu:)
      • Gość: aab Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.trustnet.pl 17.01.06, 19:50
        Czy dr Kuźnik ma umowę z NFZ czy przyjmuje totalnie prywatnie i jakie ma ceny?
    • Gość: marika Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:48
      wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz, jest bardzo wielu dobrych i
      uczciwych!!!! stomatologów Polecam dr. Marka Stępniaka, przyjmuje na Armii
      Krajowej w koło trzech wieżowców, leczy niedrogo bo przede wszystkim studentów
      ale skutecznie
      ale najważniejsze to profilaktyka
      myjmy zęby często brrrrrrrrrrrrr
    • olivka_82 Re: Dobry dentysta poszukiwany 17.01.06, 22:14
      Ja polecam dr Hankę Babczyńską, przyjmuje na ul.Piłsudskiego ( ostatnia
      brama ).Jest naprawdę delikatna a jakoś jej usług znakomita.
    • Gość: Karolcia Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.inds.pl / *.inds.pl 18.01.06, 11:05
      polecam swietna dentystke ( gabinet prywatny) Katarzyne Pakulska od lat cala
      moja rodzina u niej leczy zabki. to jest babka ktora pracowala kiedys w slynnym
      LIPOWSKIM a teraz ma swoj gabinet na Kilińskiego 11/3 tel 0-34 361-42-60
    • borisa Re: Dobry dentysta poszukiwany 18.01.06, 11:35
      dam ci adres dr Kaniowskiej - REWELACJA-0-34 365 17 71 - pozdrawiam, chodzimy do
      niej całą rodzinka
      • rudaa26 Re: Dobry dentysta poszukiwany 18.01.06, 15:27
        Ja również polecam dr. Kaniowską wspaniale zaleczyła mi zęby i uzupełniła
        braki ;-), ale z tego co wiem to nie ma podpisanej umowy z NFZ i może być drogo.
        A tak a propos muszę się do niej wybrać, bo mnie zabiję. Pozdrawiam
    • Gość: Rusałka Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:40
      Kiedyś dobrze leczył dr. Łecki, teraz słabo mu to idzie, troche partaczy, i nie
      wiesz za co płacisz kolosalne sumy u niego, a jak chcesz rachunek to dolicze 20%
      • Gość: Beata Nagórska Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:50
        Polecam ci doktor Nagórską bardzo miła babka i dobrze leczy przyjmuje róg
        krakowskiej a placu daszyńskiego tam też kiedyś przyjmowała dr Sadkowska
        • Gość: justrynaa Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 00:37
          Ja również polecam moją imienniczkę Justynę Sadkowską. Pozdrawiam
    • Gość: cha Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:39
      Polecam doktor Justynę Sadkowską. Przyjmuje za KFC w III Alei tel.3241123 . Jest
      bardzo miła i cierpliwa dla dzieci. Chodzi do niej moja rodzina. Jesteśmy
      zadowoleni. Ma umowę z NFZ ceny przystępne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka