IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:02
gdzie polecacie?
gdzie jest mila obsluga, dobre lampy i czysto :)
Obserwuj wątek
    • Gość: edi Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:05
      Polecam Solarium Blizej Slonca (w budynku Jantar) na Dabrowskiego :)))
    • puma861 Re: SOLARIUM 18.01.06, 21:31
      Polecam solarium w II alei nowy salonik.2 brama od przystankow po stronie tym
      co shot.Polecam minuta kosztuje 60 groszy lampy w tym tygodniu założone nowe i
      milutkie panie:))bylam 3 razy po 10 minut i jestem brązowa.A za 1 już widac
      trochę gdzie normalnie zupełnie nic nie było.Jestem zadowolona i polecam:))
      • Gość: Ania Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:36
        a jest tez stajace??
      • puma861 Re: SOLARIUM 19.01.06, 22:44
        Przepraszam ze nie odpisywalam.Kontaktowy numer to
        tel:361 24 63
        komorka 0602 12 12 97
        Niestety nie ma stojacego.Ale mysle ze to niedlugo sie zmieni.Pozdrawiam
      • Gość: qmar@work Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:59
        puma... polecam swoje usługi... po pierwszym razie też będziesz zaróżowiona...
        i też tanio :>
    • Gość: matka Re: SOLARIUM IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.01.06, 21:33
      tzn jest to w bramie za schotem? koło ohh lala ( nie wiem jak sie pisze) a może
      masz do nich tel aby się umówic?
    • Gość: matka Re: SOLARIUM IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.01.06, 11:06
      halloo, mozesz mi wytłumaczyć w którym to miejscu?
      • Gość: marzena Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:02
        Swietne solarium jest na nowowiejskiego obok SWIATA PIWA naprawde polecam :-)
        • Gość: iza Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:39
          W Jantarze.
          • Gość: m Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:17
            bylam ostatnio w jantarze nie polecam stre lampy i drogo
            • Gość: marysia Re: SOLARIUM IP: *.i-dsl.info 19.01.06, 15:26
              Solarium wraz zakładem fryzjersko kosmetycznym rzeczywiscie jest tanie solarium
              i dobre bo sama sprawdzilam na sobie i naprawde polecam. znajduje sie w 2
              alejii 18 w bramie w ktorej znajduje sie lombard.
    • Gość: Damian Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:35
      Chodzcie sobie na to wasze solarium a potem bedziecie miec raka. A ja sobie poogladam na internecie wasze nagie ciala jak sie wylegujecie. Tylko jak lezycie to szerzej nogi zeby bylo wiecej widac.
      • Gość: madzia Re: SOLARIUM IP: *.21.pl 19.01.06, 21:30
        hahahahhah Damian Ty swinko ;p . Ja natomiast polecam solarium w megasamie :))))
        pozdro Damian :p
        • Gość: Damian Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:01
          Taka jest prawda ze fotki sa na necie :) a czemu by nie ogladnac sobie :) czekam az kiedys pojawi jakas znajoma osoba
          • Gość: ;P Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 27.01.06, 16:35
            mam nadzieje ze Damian nadal sledzi ten watek. Moze jakas mala podpowiedz, gdzie mozna znalezc takie foto??
        • Gość: kamilka Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:45
          PUMA bylam dzisiaj i nie moglam znajsc tego solarium!mozesz dokladnie wytlumaczyc czy jest to po stronie oh lala ?? czy po stronie schota?? a dziisiaj bylam w nowo otwartym tutti frutti druga brama za pasazem 90gr.nie wie jeszcze jakie sa efekty ale chyba dobre.a zalezy mi na cenie tez bo w sobote mam studniowke i musze isc ze 3razy i cgce zeby sie opalic z opinii wynika ze tam w tej Aleji jest fajne i tanie.wiec prosze o podpowiedz i czy trzeba sie wczesniej zapisywac.musze isc w poniedzialek na 10min.a dzisiaj bylam na 8min. :)
          pozdrawiam
          awiam
          • Gość: Aga2 Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:03
            polecam to solarium w II alei 18 w bramie (tam gdzie fleki i lombard) obok
            pzrystanków autobusowych solarium lezące lampy mocne cena najniższa w miescie
            • Gość: kamilka Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:10
              oj tak polecam to solarium w Aleii 18 w bramie.bylam wczoraj i naprawde warto i widac efekty po pierwszym razie!noi ta niska cena:)
    • Gość: Martha Re: SOLARIUM IP: 213.199.204.* 19.01.06, 22:23
      w megasamie na 2 pietrze
      • Gość: iwa Re: SOLARIUM IP: *.pcz.pl 20.01.06, 07:33
        a co sądzicie o solarium na Dekabrystów na 2 piętrze ???
        warto tam chodzić?
    • Gość: wiewiora Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:16
      1 aleja w bramie za alkocholami ;)
      • Gość: A Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:35
        Chyba alkoHolami
    • Gość: hahah Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:00
      czy wszystkie dziewczyny chodzące na SOLARE piszą znajść zamiast znalezc i
      alkochole.. moje drogie zamiast spedzac czas katujac swoja skore moze warto sie
      poedukawac troszeczke..bo teraz jest moda na madre dziewczynki a nie na
      glupiutkie z opalonymi buzkami
      • Gość: :P Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:22
        ...lub mądre dziewczynki z opalonymi buziami :)
        • Gość: kasiaa Re: SOLARIUM IP: *.trustnet.pl 26.01.06, 19:57
          A co sądzicie o solarium w Mrówkowcu? Warto tam zawitac??
    • Gość: UWAGA KAMERA!!!!! Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:57
      gdzieś na rakowie jest solarium z kamerką, uwaga! z tego co słyszałam
      prowadzące osoby sprawiają wrażenie podejrzanych typków - po wyglądzie poznacie.

ja już mam nieprzyjemności w wyniku podobnej sytuacji, naprawdę smutne
      • Gość: anita Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 28.01.06, 14:18
        mogla bys powiedziec cos wiecej na temat tego solarium...jestem z rakowa i nie chcialabym aby ktos mnie podgladal,zreszt nikt by nie chcial...
        • Gość: jolka Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:13
          podbijam... sama jestem zainteresowana ...
          • Gość: monika Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 29.01.06, 11:12
            rowniez podbijam...ze wzgledu na powage twmatu
    • Gość: :( Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:48
      jeśli chodzi o podejrzane typki to widziałam ogolonego na łyso pijanego, czy
      naćpanego faceta (właściciel może obsługa). byłam tam TYLKO RAZ. adres nie
      pamiętam (nie jestem z Rakowa i nie znam nazw ulic), ale poproszę koleżankę,
      która zna aby wrzuciła na forum
      • Gość: ciekawski arotoman Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:09
        PODAJ LINK DO ZDJĘĆ LUB KAMEREK!!!!!!
        • Gość: :) x2 Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:41
          a co, nie możesz wyrwać laski w realu, będziesz walić gruchę?
          bujaj się z tego forum, to sprawa zakrawająca o kodeks karny
          • Gość: ??KAMERY?? Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 01.02.06, 17:52
            Podbijam, poniewaz nie raz uczeszczam na solarium i nie chce miec przykrej niespodzianki. Jesli ktos wie wiecej o podejrzanych solariach, niech pisze!
            • Gość: podglad Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:13
              Nie bede tutaj robic reklamy ale jest w Cz-wie kilka solariow w ktorych znajduja sie ukryte mikro kamerki. Pisze o tym z pewnym przekonaniem poniewaz cos wiem na ten temat. Byc moze wlasciciele na wlasny urzytek stosuja te kamery tego nie wiem.
              • Gość: Ania Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:03
                topowiedz gdzie skoro juz zaczynasz temat to koncz...
                • Gość: ??KAMERY?? Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 01.02.06, 23:18
                  Nikomu tu nie chodzi o reklame! Poprostu, chcemy sie ustrzec przed tym, aby ktos ogladal na necie!! Zreszta takie podgladanie, jest karalne!!
    • Gość: oo Re: SOLARIUM IP: 212.87.229.* 02.02.06, 00:17
      polecam Ci Solarium na Placu Daszyńskiego 5 (w bramie koło komisu sukien
      ślubnych)obsługa miła, czystko , masz do wyboru albo leżące albo stojące,
      napawde polecam
      • nan24 Re: SOLARIUM 06.02.06, 00:29
        dziewczyny nie czytajcie tych bzdur z kamerkami!!!! owszem kiedys takie cos
        istnialo na necie ale juz dawno to wykryto i zlikwidowano podobno jest o to
        sprawa w sadzie!!!!polecam solarium w LENIE brama przed alkoholami!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka