Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:02 gdzie polecacie? gdzie jest mila obsluga, dobre lampy i czysto :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:05 Polecam Solarium Blizej Slonca (w budynku Jantar) na Dabrowskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
puma861 Re: SOLARIUM 18.01.06, 21:31 Polecam solarium w II alei nowy salonik.2 brama od przystankow po stronie tym co shot.Polecam minuta kosztuje 60 groszy lampy w tym tygodniu założone nowe i milutkie panie:))bylam 3 razy po 10 minut i jestem brązowa.A za 1 już widac trochę gdzie normalnie zupełnie nic nie było.Jestem zadowolona i polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:36 a jest tez stajace?? Odpowiedz Link Zgłoś
puma861 Re: SOLARIUM 19.01.06, 22:44 Przepraszam ze nie odpisywalam.Kontaktowy numer to tel:361 24 63 komorka 0602 12 12 97 Niestety nie ma stojacego.Ale mysle ze to niedlugo sie zmieni.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qmar@work Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:59 puma... polecam swoje usługi... po pierwszym razie też będziesz zaróżowiona... i też tanio :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: SOLARIUM IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.01.06, 21:33 tzn jest to w bramie za schotem? koło ohh lala ( nie wiem jak sie pisze) a może masz do nich tel aby się umówic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: SOLARIUM IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.01.06, 11:06 halloo, mozesz mi wytłumaczyć w którym to miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:02 Swietne solarium jest na nowowiejskiego obok SWIATA PIWA naprawde polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:17 bylam ostatnio w jantarze nie polecam stre lampy i drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: SOLARIUM IP: *.i-dsl.info 19.01.06, 15:26 Solarium wraz zakładem fryzjersko kosmetycznym rzeczywiscie jest tanie solarium i dobre bo sama sprawdzilam na sobie i naprawde polecam. znajduje sie w 2 alejii 18 w bramie w ktorej znajduje sie lombard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:35 Chodzcie sobie na to wasze solarium a potem bedziecie miec raka. A ja sobie poogladam na internecie wasze nagie ciala jak sie wylegujecie. Tylko jak lezycie to szerzej nogi zeby bylo wiecej widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: SOLARIUM IP: *.21.pl 19.01.06, 21:30 hahahahhah Damian Ty swinko ;p . Ja natomiast polecam solarium w megasamie :)))) pozdro Damian :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:01 Taka jest prawda ze fotki sa na necie :) a czemu by nie ogladnac sobie :) czekam az kiedys pojawi jakas znajoma osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 27.01.06, 16:35 mam nadzieje ze Damian nadal sledzi ten watek. Moze jakas mala podpowiedz, gdzie mozna znalezc takie foto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:45 PUMA bylam dzisiaj i nie moglam znajsc tego solarium!mozesz dokladnie wytlumaczyc czy jest to po stronie oh lala ?? czy po stronie schota?? a dziisiaj bylam w nowo otwartym tutti frutti druga brama za pasazem 90gr.nie wie jeszcze jakie sa efekty ale chyba dobre.a zalezy mi na cenie tez bo w sobote mam studniowke i musze isc ze 3razy i cgce zeby sie opalic z opinii wynika ze tam w tej Aleji jest fajne i tanie.wiec prosze o podpowiedz i czy trzeba sie wczesniej zapisywac.musze isc w poniedzialek na 10min.a dzisiaj bylam na 8min. :) pozdrawiam awiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga2 Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:03 polecam to solarium w II alei 18 w bramie (tam gdzie fleki i lombard) obok pzrystanków autobusowych solarium lezące lampy mocne cena najniższa w miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:10 oj tak polecam to solarium w Aleii 18 w bramie.bylam wczoraj i naprawde warto i widac efekty po pierwszym razie!noi ta niska cena:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: SOLARIUM IP: 213.199.204.* 19.01.06, 22:23 w megasamie na 2 pietrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: SOLARIUM IP: *.pcz.pl 20.01.06, 07:33 a co sądzicie o solarium na Dekabrystów na 2 piętrze ??? warto tam chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiora Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:16 1 aleja w bramie za alkocholami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:35 Chyba alkoHolami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:00 czy wszystkie dziewczyny chodzące na SOLARE piszą znajść zamiast znalezc i alkochole.. moje drogie zamiast spedzac czas katujac swoja skore moze warto sie poedukawac troszeczke..bo teraz jest moda na madre dziewczynki a nie na glupiutkie z opalonymi buzkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:22 ...lub mądre dziewczynki z opalonymi buziami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: SOLARIUM IP: *.trustnet.pl 26.01.06, 19:57 A co sądzicie o solarium w Mrówkowcu? Warto tam zawitac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA KAMERA!!!!! Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:57 gdzieś na rakowie jest solarium z kamerką, uwaga! z tego co słyszałam prowadzące osoby sprawiają wrażenie podejrzanych typków - po wyglądzie poznacie. ja już mam nieprzyjemności w wyniku podobnej sytuacji, naprawdę smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 28.01.06, 14:18 mogla bys powiedziec cos wiecej na temat tego solarium...jestem z rakowa i nie chcialabym aby ktos mnie podgladal,zreszt nikt by nie chcial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:13 podbijam... sama jestem zainteresowana ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 29.01.06, 11:12 rowniez podbijam...ze wzgledu na powage twmatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:48 jeśli chodzi o podejrzane typki to widziałam ogolonego na łyso pijanego, czy naćpanego faceta (właściciel może obsługa). byłam tam TYLKO RAZ. adres nie pamiętam (nie jestem z Rakowa i nie znam nazw ulic), ale poproszę koleżankę, która zna aby wrzuciła na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski arotoman Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:09 PODAJ LINK DO ZDJĘĆ LUB KAMEREK!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) x2 Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:41 a co, nie możesz wyrwać laski w realu, będziesz walić gruchę? bujaj się z tego forum, to sprawa zakrawająca o kodeks karny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??KAMERY?? Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 01.02.06, 17:52 Podbijam, poniewaz nie raz uczeszczam na solarium i nie chce miec przykrej niespodzianki. Jesli ktos wie wiecej o podejrzanych solariach, niech pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podglad Re: SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:13 Nie bede tutaj robic reklamy ale jest w Cz-wie kilka solariow w ktorych znajduja sie ukryte mikro kamerki. Pisze o tym z pewnym przekonaniem poniewaz cos wiem na ten temat. Byc moze wlasciciele na wlasny urzytek stosuja te kamery tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:03 topowiedz gdzie skoro juz zaczynasz temat to koncz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??KAMERY?? Re: SOLARIUM IP: *.sc.czest.pl 01.02.06, 23:18 Nikomu tu nie chodzi o reklame! Poprostu, chcemy sie ustrzec przed tym, aby ktos ogladal na necie!! Zreszta takie podgladanie, jest karalne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: SOLARIUM IP: 212.87.229.* 02.02.06, 00:17 polecam Ci Solarium na Placu Daszyńskiego 5 (w bramie koło komisu sukien ślubnych)obsługa miła, czystko , masz do wyboru albo leżące albo stojące, napawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nan24 Re: SOLARIUM 06.02.06, 00:29 dziewczyny nie czytajcie tych bzdur z kamerkami!!!! owszem kiedys takie cos istnialo na necie ale juz dawno to wykryto i zlikwidowano podobno jest o to sprawa w sadzie!!!!polecam solarium w LENIE brama przed alkoholami!! Odpowiedz Link Zgłoś