IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:16
co sadzicie o kawiarence ti amo na biznes centrum?
Obserwuj wątek
    • leandrao Re: ti amo 25.01.06, 12:21
      Jakiej kawiarence? Przecież to zwyczajna knajpa jest, pub po prostu. Co
      sądzimy? Że jest dziwna - czasami podoba mi się atmosfera, jest sporo ludzi w
      wieku 22-28 i klimat OK, ale czasami średnia wieku jest dobijająca. Minus
      toutrudniony dostęp do WC, sorry ale jeśli jest większa frekwencja to 15 min.
      stanie w kolejce jest nieporozumieniem.
      Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń.
      Ogólnie, zależy od dnia tygodnia, nie ma reguły.
      • Gość: luiza Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:27
        a co mozesz powiedziec o obsludze?
        • Gość: franio Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:56
          obsluga!? hmmm, no powiedzmy,ze moze byc.Znam tam dwie barmanki, jedna mi sie
          podoba-imienia nie bede pisal, ale wiem jedno kiedys byla fajna dziewczyna a
          teraz cos jej do glowy uderzylo bo zachowuje sie nieraz jak jakas wielka
          gwiazda.Wyzej sie ... niz .. ma - niekulturalnie piszac.
      • mala_annia Re: ti amo 02.02.06, 20:45
        Ja uważam, że atmosfera jest całkiem fajna... Jednak mam pewne zastrzeżenia co
        do obsługi... wszystko inne nie przeszkadza mi...
    • Gość: Adam Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:37
      Luiza a Ty z UB jestes? Czy tylko z konkurencji? Mam nadzieje ze ten temat nie
      jest kolejnym prowokacyjnym pretextem do narzekania na moj lokal.Prosze admina
      o usuniecie tego tematu, bo niedlugo moze zaczac sie wojna na tematy o lokalach
      na BC.
      • leandrao Re: ti amo 25.01.06, 12:45
        A dlaczego miałby admin usuwac ten temat? Nikogo nie obraza, ot, zwykłe
        wyrazenie opinii o lokalu, wiele takich postow wszedzie, nie rozumiem skad te
        obawy.
        Kobieta zapytala co sadzimy o lokalu, to jej odpowiadamy i tyle. Cenzura
        odeszła w 1989 r.
      • coolibeer21 Re: ti amo 25.01.06, 12:45
        smierdzi mi tu konkurencja albo ona tam pracuje i chce uslyszec co o nich
        sadza :)
        • Gość: QQQQQQQQ Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:31
          konkurencja nie śmierdzi!
          ,czysta konkurencja jest dźwignią jakości!
        • Gość: luiza Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:36
          nie pracuje tam. poprostu chcialam poznac opinie na temat tej kawiarenki.o ile
          dobrze wiem to wlasciciel niema na imie adam..
      • Gość: racer Re: ti amo IP: 195.116.81.* 25.01.06, 14:24
        a od kiedy to twoj lokal ??? Nie wydaje mi sie zeby szef nazywal sie Adam Chyba
        ze to Ty i wstydzisz sie sowjego prawdziwego imienia
    • Gość: torress Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:17
      coś mi tu niegra
      kto pisze
      po co
      skąd nagle ten niby właściciel
      lipa lipa
      a knajpa jak knjapa zależy od tego kto w niej przesiaduje
      • Gość: colinek Re: ti amo IP: 195.116.81.* 26.01.06, 14:56
        Barmanki sa aroganckie robia wielkiego focha ze wogole maja cos zaniesc na gore
        do stolika Rzna wielkie damy i mysla ze sa Bog wie kim z kolezanka z polnocy na
        czele a przeciez to ich praca Panie Cygan mysle ze powinien Pan powaznie z nimi
        porozmawiac albo wymikenic na takie ktore chca pracowac bo jak narazie to
        kontakt z tymi dziewczynami nie nalezy do przyjemnosci dlatego wiekszosc moich
        znajomych zaczelo przychodzic do Bianco
        Pozdrawiam
        • Gość: TH Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:03
          Z Panem Cyganem to były super zajęcia na WF, gdy grało się w siatkę na sali o
          wysokości 3,5 metra:)
          Kto jest w temacie, ten wie....

Pozdro III LO, matura'99.
          • Gość: Adam Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:46
            Mimo wszystko dziekuje za opinie, te dobre jak i krytyczne-z kelnerkami jak i
            barmanem przeprowadzilem juz rozmowe.Zapowiedzialem ciecia po premii jezeli
            zauwaze niekulturalne i aroganckie zachowanie wobec klientow.Gdyby nie doplaty
            z tytulu niepelnosprawnosci, to uwierzcie mi nigdy bym ich nie
            zatrudnil.Pozdrawiam
            • ezechiel1 Re: ti amo 27.01.06, 13:55
              Mimo wszysto zabawne ;] Powinienes dokarmiac ta jedna bo mam wrazenie ze jest
              anorektyczka Jak ma bluzke z deklodem to jej kosci wystaja fujjj
            • patrycja965 Re: ti amo 31.01.06, 13:19
              rozbawił mnie ten fragment o dopłatach z tytułu niepełnosprawności. Gratuluje
              podejścia do personelu. JAKI SZEF TAKA KNAJPA. Miłego dnia i udanego interesu
          • Gość: Aśka Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:13
            TH popieram cię :) W-F z panem Cyganem jest bomba!! to dzięki niemu polubiłam
            chyba ten w-f :D:D gra w siatke,sala ok.3,5 metra, obecnie sypiący sie "łupież"
            z sufitu i to coś wystające i biegnące po długości sufitu <lol2>
            --------------------------------------------------------------------------------
            Biegan!!! 2004-2007 :D:d
            • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 27.01.06, 14:31
              zgadzam sie z niektorymi opiniami na forum.panie kelnerki nie robia zbyt milego wrazenia.szcczegolnie ta pani od dekoldu;P, robi wielka laske cos nam sprzedajac.i faktycznie mozna odnies wrazenie,ze stawia sie ponad wszystkimi...
              • Gość: TH Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:38
                Nieźle to zabrzmiało:)))

Gość portalu: klijent napisał(a):

> ...robi wielka laske cos nam sprzedajac...
                • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 27.01.06, 16:24
                  hehe...dobre, nie zauwazylem tego...
                • Gość: franio Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:07
                  heh dobre:)
                  chyba dzisiaj tam pojde cos kupic, moze przy okazji zrobi galeczke.
                  • usser Re: ti amo 27.01.06, 21:09
                    JA I JA TEZ...moze sie zalapie:Phehehehehe
              • Gość: karo Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:02
                Bar może być. Tylko ta obsługa. Panie myślą że są miss świata, chodzą jak
                pawie. Nie są miłe. Jak tak dalej będzie to ludzie przestaną tam przychodzić!!!
                • Gość: klijjent2 Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:31
                  tiamo:)))super knajpka!mowcie co chcecie
          • Gość: student Re: ti amo IP: *.trustnet.pl 28.01.06, 09:41
            ,,,, hehehe ja tez tam gralem i ten sam rok maturki pozdrowienia
    • Gość: kasiek Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:09
      jak dla mnie czasem jest tylko za głośno...

ps.wogole na BC sa jakies te kelnerki czy barmanki takie delikatni emowiac
      "niegrzeczne" fochy sa ze cos przynieść musza ;/

dlatego coraz zadziej odwiedzam i ti amo i cale BC
      • ezechiel1 Re: ti amo 27.01.06, 18:57
        Rznie dame bo robi palke szefowi strach na wroble
        Szkoda ze tak sie porobilo bo za czasow spolki z Cykowskim to byla calkiem mila
        knajpka i sympatyczna Justynka i Agnieszka Dziewczyny byly naprawde mile
        Klientela w Tiamo radyklanie sie zmienila Teraz zamawiajac drina laska mowi mi
        zebym sobie zaniosl do stolika i zaplacil przy barze jakbym byl jakims
        zlodziejem Szkoda gadac ... Na szczescie zostalo Bianco tam zawsze zostaniesz
        obsluzony bez focha i z usmiechem goraco polecam
        • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 27.01.06, 19:02
          szkoda tylko, ze panie tam pracjuace psuja caly klimat...
    • Gość: Klijentka Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:00
      Kiedys uwiebialam ti amo teraz przesiduja tam 15 latkowie i wiecznie sa
      awantury.A barmankom wlasciciel powinien zwrocic uwage bo naprawde zachowuja
      sie jakby pracowaly tam za kare,czasem powinny wejsc na gore i wyrzucic gnoi
      ktorzy siedza grupa 10 osobowa a na stole stoi 1 piwo.(pod stolem maja swoje)i
      zajmuja miejsce tym ktory chce cos kupic.Wole isc do Bianko
    • Gość: k.k Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:08
      mają oszukaną czekoladę na gorąco
      • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 27.01.06, 20:11
        tak poza tematem, jest juz post na temat czekolady:P
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=31296284&a=31296284
        • Gość: Adam Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:58
          W ogole na BC jest dzieciarna i maloletnie skejty z pudernicami w swoim wieku-
          ale mysle ze jest ciche przyzwolenie wlascicieli na to, wiec sie tam zbieraja-a
          ze dowodow nie sprawdzaja to juz inna bajka.

P.S. Nikt z oblusgi szefowi palki nie stawia:):):)
          P.S. Pozdro dla rozwijajacych temat-ezechiel1 i klijent:)
        • Gość: k.k Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:21
          wiem, że jest, natomiast tutaj pytanie bylo o to, co sądzimy o "Ti Amo" więc
          napisałam :)
    • Gość: kelnerka Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:04
      Nieh no ja z kolezankom dowiemy sie co komu nie pasuje w nas to bedzie mial
      piane w pifie na 2 palce-naturalnom-hehe, zobaczymy kto sie ftedy bedzie smiac
      • Gość: racer Re: ti amo IP: 195.116.81.* 28.01.06, 01:25
        A wszyscy wokolo jak Ci ktos to na leb wyleje :D
      • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 28.01.06, 10:53
        no to kobitki niezal sobie reklame robicie...tak dalej...
        • ezechiel1 Re:Napwikom w Tiamo mowimy stanowczo NIE 28.01.06, 13:18
          W koncu na co jednej czy drugiej princesssie napiwek
          • Gość: Adam Re:Napwikom w Tiamo mowimy stanowczo NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:48
            Podbijajcie dalej temat to wiecej skejtow i pudernic odwiedzi moj lokal, wyda
            wiecej kasy od rodzicow na alkohol, zeby potem glosno mowic w gimnazjum jak to
            on sie naj.... w weekend. I dzieki temu sciagna sobie z Reichu nowa BeMke i
            bede krolem Dupo-wszytskie Depy moje
            • Gość: klijent Re:Napwikom w Tiamo mowimy stanowczo NIE IP: *.sc.czest.pl 28.01.06, 13:58
              tu sie szykuje jakis podstep...heh
            • t.sopranos Re:Napwikom w Tiamo mowimy stanowczo NIE 28.01.06, 14:15
              Z rozje..ego vw na nowa bemke hahaha a tak na powaznie Przestan sie podszywac
              pod kogos kim nie jestes
              • Gość: KELNER Re: JAKI KLIENT TAKA OBSŁUGA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:28
                w odpowiedzzi do autora tekstu:
                Re:Napwikom w Tiamo mowimy stanowczo NIE
                Autor: t.sopranos ☺

dobra rada dla wszystkich oburzonych barową obsługą - gdziekolwiek!!!!
                JAKI KLIENT TAKA OBSŁUGA!
                NIC NOWEGO ZAWSZE TAK BYŁO JEST I BEDZIE!
                CHCESZ BYĆ SZANOWANY SZANUJ KELNERA ALBO SIE BOJ BO BEDAC W LOKALU JESTEŚ W
                JEGO REKACH
                SZERZY SIE CHAMSTWO I WYNIOSŁOŚC BRAK SZACUNKU DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA
                PRECZ Z HASŁEM: KLIENT TWÓJ PAN
                NIC NIE DZIEJE SIE BEZ POWODU
                SZANUJ INNYCH A BEDZIESZ SZANOWANY

P R EC Z Z D Z I A D A M I - GASTRONOMIA
    • Gość: marcin_r Re: ti amo IP: *.21.pl / *.21.pl 28.01.06, 20:46
      Już kiedyś pisałem o moich wrażeniach, ale nie omieszkam się i teraz nimi
      podzielić :) Generalnie byłem tam raz z kumplem jakoś przed obroną na studiach,
      nigdy nie bywałem na BC i nie byłem jakoś specjalnie uprzedzony do takich
      knajpek. Zawsze łaziłem na Deka i tam mi pasowało. Tak więc byłem w Ti Amo po
      raz pierwszy i ostatni w tamtym roku. Od razu co mnie uderzyło to obsługa lokalu
      - tak jak piszecie robią łaskę, że pracują i komentują zachowania klientów w
      głupi i niedyskretny sposób. Dodatkowo zamiast grzecznie poprosić o okazanie
      dowodu to wyjeżdżają z niemiłymi tekstami. Również - jak poprzednicy - za drugim
      razem byłem na BC w Bianco i nie mam większych zastrzeżeń.
      • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 29.01.06, 11:10
        szkoda gadac,az sie czlowiekowi smutno robi...zachodzisz sobie na piwko po
        ciezkim dniu ciorania w robocie,a tu jeszcze taka damulka cie dobija!co ona
        takeigo w zyciu osiagnela,ze jest ponad nami??moze jest kims wyjatkowym,ale z
        drugiej zas strony,gdyby nim byla, nie zachowywala by sie tak, jak sie
        zachowuje!ludzie,opanujcie sie!!gdyby kazdy z nas byl troche lepszy wzgledem
        innych,bylo by nam lepiej w zyciu..przez takich ludzi jak obsluga w tiamo,
        zycie staje sie kiblem...
        • Gość: Adi Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 12:07
          Potwierdzam, obsluga tam jest do dupy !!!
          • Gość: AAABBBCCC Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:33
            A ja wole Dolce Vite z tych wszystkich knajp na BCB.Tam przynajmniej gowniarstwu piwa nie sprzedaja. Podobno zmienil sie wlasciciel wiec jest juz od razu milej i kelnerki jakies bardziej usmiechniete:)
    • amerie1 Re: ti amo 29.01.06, 12:38
      to wy nie wiecie??????one maja tam tylko stac i ladnie(tiaaaaa)wygladac:)takie
      niby hostessy troszke.widze,ze ten watek sie rozwija jak slynny temat pana
      zenka z silki na jesiennej.
      • t.sopranos Re: ti amo 29.01.06, 13:06
        Ale widocznie szefowi to nie przeszkadza ludzie przychodza kasa sie sypie i
        wszyscy sa happy a to od tych panienek bije arogancja juz przy wejsciu na cbc
        odchodzi na dalszy plan Tylko nikt z powaznych ludzi juz tam nie przyjdzie
        Wszyscy wola bianco Niz miny i fochy wiecznie niezadowolonej anorektyczki na
        ktora robi wszystko "za kare" Co do uprzejmosci i umilania sobie wzajemnie
        zycia przez uprzejmosc i mniej nerwow to zgadzam sie w 100% Tylko my chyba mamy
        zakodowane predyspozycje do stwarzania nie zdrowych atmosfer a szkoda ...
    • tobiasz77 Re: ti amo 29.01.06, 16:07
      macie racje,panienki-barmanki,a raczej wielkie panie niczym nie przypominajace
      prawdziwych kobiet maja wiecznie niezadowolone twarzyczki.ani to piekne,ani
      madre a zgrywaja wielkie paniska.moze-powinien ktos je wyslac na jakies
      przyspieszone kursy dla,,nalewaczek piwa,,bo cos im to ciezko idzie.tragiczne
      sa,naprawde.panie cygan,nakarm pan moze ta anorektyczke,bo z braku pokarmu
      energy jej spada i zostaje tylko na obgadywanie innych,ladniejszych
      dziewczyn.ostatnio 25 minut czekalem az sie ktoras ruszy.
      • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 29.01.06, 21:20
        tak wiec,po kilku dziesieciu postach,mozna powiedziec,ze doszlismy do wniosku iz: lokal fajny,ale obsluga hmm jak by to powiedziec, no...wiecie... chu--wa strasznie!!
        • Gość: luiza Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:19
          moze ktos jeszcze cos dopowie na temat ti amo?a moze ktos cos napisze na temat
          barmana?
          • usser Re: ti amo 30.01.06, 23:24
            barman??hmm...chyba tez podpada pod klimat reszty obslugi,ale nie bede sie o to spieral...
            • Gość: klient(bez j) Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 02.02.06, 21:57
              Niezmiernie ubolewam nad tym co zrobilem. Popelnielem karygodny blad, lamiac zasady naszej kochanej gramatyki. Zachowalem sie jak gowniarz, mam nadzieje, iz taka sytuacja sie nie powtorzy. Przepraszam...
    • Gość: torress Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 07:40
      rany ale zgnoiliśmy obsługę tego lokalu (bo niestety też mam nie najlepsze
      zdanie)
      ale dajcie im szanse, może przeczytanie tych listów coś da
      ja bym się lekko załamał ale także wyciągnął jakieś wnioski
      a jak się obsługa nie zreflektuje, że z ludźmi i dla ludzi pracuje no to
      cholerka sorry ale do fabry na tasiemke i zero negatywów od maszyny
    • cornohlio Re: ti amo 31.01.06, 17:08
      Kiedys kuzyn chciał zamówić dzbanek piwa, heh , jedna z barmanek kazała mu
      przejść po sali i znaleźć pusty bo jej się nie chciało, a w barze nie było,
      mega syf
      • Gość: marcin_r Re: ti amo IP: *.21.pl / *.21.pl 31.01.06, 18:49
        cornohlio napisał:

> Kiedys kuzyn chciał zamówić dzbanek piwa, heh , jedna z barmanek kazała mu
        > przejść po sali i znaleźć pusty bo jej się nie chciało, a w barze nie było,
        > mega syf

To już jest przegięcie totalne na całej linii. Wnioskuje o wymianę tych
        barmanek, są inne chętne dziewczyny, które będą sympatyczne i bez zastrzeżeń
        pracować. Rozumiem jak komuś coś nie wychodzi i popełnia błędy, ale zlewanie i
        ignoranctwo są nie do wybaczenia.
        • t.sopranos Re: ti amo 31.01.06, 20:26
          Panie Cygan mysle ze to jest wlasciwy moment do zajecia stanowisak w tej
          kwestii Moze moglby Pan tez wypowiedziec sie na lamach tego forum
          • Gość: Krzysiek Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:36
            Jeszcze rok temu przynamniej raz w tygodniu chodziłem do tiamo ze znajomymi. Ale
            obsługa....no cóż dyplomatycnzie stwierdze ze pozostawia bardzo wiele do
            zyczenia. A i towarzystwo się tam nijakie zaczęło zbierać, 3/4 stanowią jakieś
            łatwe panienki ze swoimi karkami, którzy swoje, zakpione na saksach 15 letnie
            BMW, stawiają pod samym wejściem.ehhh. Polecam natomiast Lucky Saloon głównie
            właśnie ze względu na przesympatyczną obsługę, aż człowiek ma ochotę zejść po
            następne piwo.
    • Gość: Adam Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:13
      No juz sie szykujcie ze prawdziwy wlasciciel sie tu pojawi i bedzie przepraszac
      za swoje kelnerki.Po prostu-jak obsluga nie odpowiada to zmiana lokalu-w
      wiekszosc tutaj ma zal bo fatalna obsluga,ale nadal tam chodza i narzekaja.

A najlepsza jest panna o nicku patrycja905 czy jakos tak:)To na bank nie jest
      prowokacja z jej strony:):):)
      • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 31.01.06, 21:34
        ano chodza i narzekaja!a moze cos uda sie tym ciaglym stekaniem zmienic?!moze ktroas z szanownych kelnerek wpadnie przypadkiem na to forum i sie moze troszke zawstydzi??bo nie wydaje mi sie,aby pani o niku kelnerka(chyba tak to bylo)byla wlasnie kelnerka z tiamo...zreszta, kazdy ponarzekac lubi;)
      • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 31.01.06, 21:34
        ano chodza i narzekaja!a moze cos uda sie tym ciaglym stekaniem zmienic?!moze ktroas z szanownych kelnerek wpadnie przypadkiem na to forum i sie moze troszke zawstydzi??bo nie wydaje mi sie,aby pani o niku kelnerka(chyba tak to bylo)byla wlasnie kelnerka z tiamo...zreszta, kazdy ponarzekac lubi;)
        • Gość: Adam Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:44
          Kelnerka to tez ja bylem;)
          • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 31.01.06, 22:01
            czlowieku, ty masz chyba cos z glowa!!!!
            • Gość: Adam Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:08
              Mamy Cie, mamy mamy Cie:)
              • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 31.01.06, 22:15
                ta...dobry bajer nie jest zly...
                • Gość: Adam Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:16
                  Najgorsze jest to ze robimy lokalowi darmowa reklame na forum:(
                  • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 31.01.06, 22:50
                    reklame??haha...no to reklame maja zajebista!!szkoda tylko,ze w rzadnym posice nikt tego lokalu nie pochwalil!!
    • Gość: mmmm Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:54
      szkoda gadać!!! szczególnie o kielnerkach!!!
    • Gość: marta Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:00
      w sobote usłyszałam , razem z moimi koleżankiami, od pracującej tam KIELNERKI
      żebym sobie wsadziła głowę do szklanki, bo oddałam jej piwo w którym były
      jakieś niezidentyfikowane paprochy!!! Potem powiedziała nam jeszcze że jeżeli
      nie pasuje nam obsługa to możemy zmienić lokal!!! BEZCZELNOŚĆ!!! wie ktoś może
      jak moę si skontaktować w właścicielem tego lokalu???
      • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 01.02.06, 17:34
        a moze trzeba wlasiciciela poprosic, aby zalozyl ksiege skarg??hmm...
        • Gość: Adam Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:00
          Podobno gosc ktory podpisuje sie nickiem klijent jest faktycznym wlasciciel w/w
          lokalu-moj kumpel sprawdzal IP
          • Gość: klijent Re: ti amo IP: *.sc.czest.pl 01.02.06, 23:24
            czlowieku chyba jestes nie normalny, kazdy kto jest zalogowany widzi ip!zreszta, co ci to daje ze widzisz moje ip!wystarczy ze kozystam z neo i mam zmienne ip!!ty chyba nie masz zielonego pojecia o sieci necie i w ogole!!jaki ziom!!normalnie teraz to mnie roz...les!!6 z plusem dla ciebie!!
        • Gość: marta Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:47
          jak tylko pójdę tam na browara i znowu usłyszę jakieś głupie teksty od
          kielnerek to pójdę do właściciela!!!
          I poproszę tą wysoką barmankę żeby sobie weszła na to forum i poczytała co
          sądzą ludzie o jej MIŁEJ obsłudze!!!
          • Gość: Wielbicielka Pawła Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:47
            A ten Barman to zarywaka że hohoho, tylko nie wiem co te laski w nim
            widzą...hihihi
            • Gość: kika Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:01
              up
    • Gość: Paweł Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 11:28
      moim zdaniem te kelnerki są po prostu zazdrosne - jak widzą jakąś ładną
      klijentkę to z czystej zazdrości sie tak zachowują!!! Nie ma sie kim
      przejmować!!! 3majcie się!!!
      • Gość: Ania Re: ti amo IP: 213.199.204.* 02.02.06, 17:21
        Ludzie!!! Pisze się KLIENT, a nie Klijent, KLIENTKA, a nie klijentka!!! No
        litości!!!
        • Gość: Adam Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:36
          Ty Ania a Ty kelnerka jestes czy polonistka-wez sie wreszcie do roboty, a nie
          na necie ciagle siedzisz.

Kurde wreszcie pojde tam i jak uslysze jakis krzywy text pod moim adresem to
          zrobie jatke najpierw kelnerka a potem pojde do szefa-jezeli rzeczywiscie one
          takie sa.
          • Gość: Ania Re: ti amo IP: 213.199.204.* 02.02.06, 20:37
            Gość portalu: Adam napisał(a):

> Ty Ania a Ty kelnerka jestes czy polonistka-wez sie wreszcie do roboty, a nie
            > na necie ciagle siedzisz.

Drogi Adamie! Czemu się tak unosisz??? Nie jestem kelnerką, ani polonistką.
            Uważam tylko, że jak już masz zamiar narzekać (do czego oczywiście masz prawo),
            to rób to przynajmniej poprawnie gramatycznie:)Takie błędy strasznie rażą.
            Pozdrawiam:)
          • Gość: west Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 01:01
            ty, Adam jakiś niedorobiony jesteś ! Jak czytam twoje posty to mi się słabo robi !
            KLIENT nie równa się KLIJENT deb...ilu
    • Gość: xxx Re: ti amo IP: 82.160.8.* 02.02.06, 19:29
      niezbyt. ostatnio weszlam, za duzo ludzi, gdzies sie podziala obsluga, za dzuo
      by czekac w kolejce, slaby wystroj. wole bianco. tam mi sie podoba, bardzo.
      • Gość: piotre Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:11
        A ja WAM cos powiem wszystkim!!!!!!!!Cos mi sie k...wa wydaje ze CI wszyscy
        niezadowoleni KLIIIIIENCI tego Ti amo to ludzie którzy zostali z tamtąd
        wypierd..ni i to nie raz! sam byłem niejednokrotnie świadkiem takich sytuacji.i
        szczerze mowiac nie dziwie sie czasami temu bo sam bym ku...wa nie WYTRZYMAŁ!!!
        Chołota na BRUK!!!DZIECIARNIA do BUDY!!!CHAMY do SZKOLY!!!PUDERNICE do
        BURDELU!!!Ludzie zastanówcie sie co pie..cie!!!niepodoba wam sie to zmiencie
        lokal a nie narzekajcie. A kelnerki???chyba sam juz im sie nie
        dziwie....byłem,widziałem,dla mnie OK!!
        • Gość: mario18 Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:13
          ty stary chyba sie zakochalws w ktorejs i dlatego tak ich bronisz?:)
        • Gość: squad Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:22
          zgadzam sie z tym ...narzekacie a le chodzicie-co tam zaglądzm z kumplami to
          nie ma miejsca
          Wskazówka dla obsługi:
          Zrobić radykalną przesiewkę buraków....:):)
          • Gość: Goska Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:52
            Dzieki za slowa wsparcia.Kazdy na nas narzeka, ale niech robi 7 dni w tygodniu,
            po 8 h i uzera sie z podpitymi facetami(pol biedy jezeli sa kolo 20tki) i ich
            niewyrafinowanymi zaczepkami, albo sprzata ubrudzone stoliki czy nawet
            wymiociny z podlogi za niecale 1400 zl plus napiwki(bardzo rzadko).Wiec niech
            Ci wszyscy malkontenci postawia sie w naszej sytuacji i zrozumieja ile trzeba
            miec cierpliwosci.
            • Gość: pifko Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:00
              ja nie narzekam tiamo jest spoks,dupy-barmanki tez!choc czasami maja swoje DNI
              ale jak kazda baba-ja je szanuje bo je znam a reszta gó.. wie jak jest
              naprawde tylko pier...li trzy po trzy- Bianc\ko z zewn luz ale w srodku cisza
              ze słychac jak mucha pierdzi- miejsce dla snobow hehe ja tam nie zagladam
            • ezechiel1 Re: Gosiu kelnereczko ogarnij sie troszke 06.02.06, 18:25
              Dziewczynko posluchaj chwilke Nikt Ci nie karze przychodzic do tej pracy Jesli
              Ci sie nie podoba to zrezygnuj i szukaj czego innego Nie kazdy sie nadaje do
              niektorych zajec doskonale CIe rozumiem Sam bym nie wytrzymal wiec nie pracuje
              w takim miejscu Kazdy ma wybor a Ty masz taka prace i to nalezy do twoich
              obowiazkow Roznica miedzy nami a Toba jako pracowanikiem polega na tym ze my
              mozemy na Ciebie narzekac a Tobie jesli nie pasuje sprzatanie ubikacji czy
              zarobki sa za niskie to pozal sie szefowi bo klientow tak szczerze mowiac to
              gowno obchodzi ile Ty zarabiasz i co sprzatasz
            • Gość: marcin_r Re: ti amo IP: *.21.pl / *.21.pl 06.02.06, 18:58
              Gość portalu: Goska napisał(a):

> Dzieki za slowa wsparcia.Kazdy na nas narzeka, ale niech robi 7 dni w tygodniu,
              [...]
              > wymiociny z podlogi za niecale 1400 zl plus napiwki(bardzo rzadko).Wiec niech
              > Ci wszyscy malkontenci postawia sie w naszej sytuacji i zrozumieja ile trzeba
              > miec cierpliwosci.

Wiele dziewczyn by chciało tyle zarabiać i jeszcze by z siebie nie robiły takich
              cierpiętnic jak Ty. Do pracy to Cię ktoś przymusowo wcielił ? Czy z łapanki
              trafiłaś ? Mamy wolny kraj, możesz się zwolnić i poszukać czegoś odpowiedniejszego.
        • Gość: lysy Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:52
          a ja tam wole anorektyczki od grubasooooow w zakrótkicj mini i cycami na
          wieszchu do kolan1jesc sie odechciewa-grube pudernice do gazzzzzzzzzzzzuuuu
        • ezechiel1 Re: ti amo 06.02.06, 18:16
          Oto jeden ze znajomych ktorejs z barmanek Taki sam poziom Cos Ci powiem
          chlopczyku po pierwsze juz tam nie chodze bo jak patrze na te nadete brzydkie
          barmanki to mi humor opada Po drugie nikt nie jest w stanie mnie stamtad
          wyrzucic z szefem na czele ktory jak tam kiedys bylem raczej probowal
          dopilnowac zeby niczego namoim stoliku nie brakowalo Po trzecie bardzo dobrze
          ze jets taki temat na tym forum bo wiekszosc ludzi nie sklada skarg na kelnerki
          a tu Cygan moze sobie poczytac jakie to ma pracownice Nie zasmiecaj forum swoim
          wulgarnym jezykiem i nierzeczowymi wypowiedziami i nie ublizaj innym Mam 26
          lat wiec chyba do dzieci sie juz nie zaliczam Bylem na otwarciu tej kawiarni
          (wtedy byla kawiarnia jak n bianco) Chodzilem tam codziennie Przestalem jak
          zaczla robic sie syf Ale to co teraz sie tam dzieje to przechozi ludzkie
          pojecie inna sprawa ze zaczely przychodzic dzieciaki Jak przychodzili powazni
          klienci na pocztaku mimo kultury personel byl dosc czesto tasowany i bylo ok
          Teraz widac ze dziewczyny mysla ze sa Bog wie kim A to co odstawia tam Ewelinka
          to juz przechodzi ludzkie pojecie Szczerze mowiac jakby t byl moj lokal i ktos
          mi pokazal na kamerze kilka sytulacji ktore tam odwalila to bym ja zwonil
          dyscypliarnie taka jest prawda Panie Cygan Frekfencja frekfencja a poziom uslug
          tragiczny
          • Gość: Gośka ezechielu1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:46
            ezechielu1..hahaha z Twoich wypowiedzi wynika, ze pomimo Twych zapewnien o
            dojrzalosci chocby nawet psychicznej, nienadajesz sie na wiek 26 lat..a wrecz
            powinines znalesc pocieszenie w gowniarskim towarzystwie, na ktore niestety
            narzekasz...Twoje wielkie zamilowanie do wypowiedzi na forum upewnia mnie,iz
            Twoje zycie jest kompletnie pozbawione wszelkiego rodzaju uciech hehehe...i jak
            na Twoj wiek to dosyc niepokojace-albo sie starzejesz kolego, albo jestes
            natyle beznadziejny-aczkolwiek samokrytyczny i zdajesz sobie sprawe i na zywo
            moglbys porozmawiac jedynie ze swoim odbiciem w lustrze...l moze zostalbys
            wysluchany...hehehehe...dla mnie forum jest o wyrażaniu ogólnej opinii o lokalu
            nikt nie pyta o imiona czy nazwiska, dane osobowe!a skoro jesteś taki Pan to
            sam się przedstaw im i graj z wrogami w otwarte karty.Masz komuś cos do
            zarzucenia stan twarza w twarz i powiedz co ci sie nie podoba, a nie oczerniaj
            sam pozostając anonimowym.Zachowanie dwunastolatka.
            Mnie to wygląda na osobiste porachunki.Dla mnie klapa!TOTALNA
            P.S.
            Wskazówki co do zmiany pracy kieruję do ciebie, jeśli wogóle ją posiadasz
            a coś mi sie wydaje ze nie i ze dobrze ci sie nadal je z matczynego garnuszka
            To tobie radze sie wkońcu ogarnąć!Pracy sie nie wybiera to nie te czasy!
            Snobizmu i Dzieci Szczęscia NIE POPIERAM!
            • temur23 Re: ezechielu1 07.02.06, 16:45
              > To tobie radze sie wkońcu ogarnąć!Pracy sie nie wybiera to nie te czasy!
              Ależ oczywiście, że się wybiera. Tylko trzeba mieć trochę rozumu w głowie oraz odrobinę siły przebicia.

> Snobizmu i Dzieci Szczęscia NIE POPIERAM!
              Hehe, ale mnie rozbawiłaś. Tak jak poprzednio jedna z osób, która nazwała Bianco snobistycznym lokalem.
            • Gość: klient Re: ezechielu1 IP: *.sc.czest.pl 07.02.06, 16:47
              no widze, za ladnie sie nam temat rozkrecil...a co do wypowiedzi Goski,to nie wydaj mi sie aby pan pod nikiem ezechielu1, wyciagnol z niej jakies wnioski. wrecz przeciwnie,alebo nam zbluga pania Gose, albo juz sie nie odezwie na forum... albo sie odezwie, tylko pod inna ksywka i zbeszta goske ze jak to ona moze takie rzeczy o innych mowic...zreszta, sa ludzie i taborety. trzeba by bylo z domu nie wychodzic, kompa nie wlanczac, wtedy bysmy mieli sw spokuj...a tak to cza sie caly czas wq...ac, jak nie w tiamo to na forum...
            • Gość: marcin_r Re: ezechielu1 IP: *.21.pl / *.21.pl 07.02.06, 20:09
              Gosiu proponuje kubełek zimnej wody na główkę, ochłoń trochę i spokojnie
              odpowiedz na pytanie czemu do takiego Biano prawie nikt nic nie ma ?

PS. Wycieczki osobiste świadczą, że pomału kończą Ci się racjonalne argumenty.
            • ezechiel1 Re: Gosiu ogarnij sie x 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.06, 12:14
              Mozesz przytoczyc przyklad po ktorej czesci mojej wypowiedzi oceniasz moja
              dojrzalosc psychiczna ?? Nie bardzo rozumiem stwierdzenie ze "niedanadje sie"
              na swoj wiek Co Ty dziewczynko mozesz o mnie wiedziec Nie znasz mnie a twoje
              proby oceny mojej osoby sa bardzo mylne Widze ze nie porafilas udowodnic swoich
              racji wiec podjelas probe oceniania mnie a nie o tym byla mowa na forum Tak sie
              sklada ze ja swoja opinie na temat tego lokalu wyrazilem juz dawno szefowi jak
              i jednej z kelnerek Osobisych porachunkow nie mam z nikim kto tam pracuje Co do
              pracy to mam ja co wiecej sam ja daje jesli to ma wogole jakies znaczenie Z
              twoim podejscie nie dziwie sie ze nie mozesz wybierac pracy kto chcialby
              pracowanika co narzeka na swoje obowiazki ... twoj post oceniam jako zalosna
              probe ataku na moja osobe i brak odniesienia w jakikolwiek sposob do mojej
              ocenytwojego podejscia do pracy
              • amerie1 2:0 dla ezechiela1!!!!!!!!!!!!! 08.02.06, 20:17
                ezechiel1 napisał:

> Mozesz przytoczyc przyklad po ktorej czesci mojej wypowiedzi oceniasz moja
                > dojrzalosc psychiczna ?? Nie bardzo rozumiem stwierdzenie ze "niedanadje sie"
                > na swoj wiek Co Ty dziewczynko mozesz o mnie wiedziec Nie znasz mnie a twoje
                > proby oceny mojej osoby sa bardzo mylne Widze ze nie porafilas udowodnic
                swoich
                >
                > racji wiec podjelas probe oceniania mnie a nie o tym byla mowa na forum Tak
                sie
                >
                > sklada ze ja swoja opinie na temat tego lokalu wyrazilem juz dawno szefowi
                jak
                > i jednej z kelnerek Osobisych porachunkow nie mam z nikim kto tam pracuje Co
                do
                >
                > pracy to mam ja co wiecej sam ja daje jesli to ma wogole jakies znaczenie Z
                > twoim podejscie nie dziwie sie ze nie mozesz wybierac pracy kto chcialby
                > pracowanika co narzeka na swoje obowiazki ... twoj post oceniam jako zalosna
                > probe ataku na moja osobe i brak odniesienia w jakikolwiek sposob do mojej
                > ocenytwojego podejscia do pracy
                2:0 dla ezechiela1!!!:)no kolezanko,chyba przeciwnik cie wdeptal...czekam na
                dalszy ciag:)pozdrawiam:)
                • Gość: Barman Re: 2:0 dla ezechiela1!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.81.* 10.02.06, 13:15
                  Gosia juz nic nie napisze Ezechiel ma racje Jesli cos nalezy do twoich
                  obowiazkow to powinienes to wykonywac bez gadania Jesli Narzekac mozna na
                  stosunek wyplaty do wykonanej pracy ale nie na sama prace Taka jest Gosiu i
                  mnie zdaza sie sprzatac po gosciach ubikacje ale czy przez to mam byc
                  nieuprzejmy ???? Twoj post jest zalosny Piszesz jakies dziwne niezrozumiale dla
                  mnie rzeczy obrazajac kogos Nie wiesz co napisac to nie pisz wcale bo twoja
                  wypowiedz swiadczy o tobie tym razem nie zbyt dobrze
        • Gość: marcin_r Re: ti amo IP: *.21.pl / *.21.pl 06.02.06, 18:49
          Gość portalu: piotre napisał(a):

> A ja WAM cos powiem wszystkim!!!!!!!!Cos mi sie k...wa wydaje ze CI wszyscy
          > niezadowoleni KLIIIIIENCI tego Ti amo to ludzie którzy zostali z tamtąd
          > wypierd..ni i to nie raz! sam byłem niejednokrotnie świadkiem takich sytuacji.i

Zmień ton, bo nie rozmawiasz z pudernicami ani burakami, a co najwyżej Twoja
          wypowiedź świadczy za Ciebie kim jesteś.
    • Gość: WINSTROL SQAD CREW Re: ti amo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:21
      Oto wypowiedz naszego masowego sqadu w który wchodza dwie osoby - jakie??? To
      juz was nie interesuje ale zajebiste!!! Jesteśmy ludzmi ktorzy sa bywalcami
      lokalu ti amo i osoby ktore mowia o tych prze barmaneczkach ze wyzej sraja niz
      dupe maja sa czystej rasy ludzmi ktorzy przegrali zycie z alkoholem lub dragami
      1:0 dla alkoholu & 1:0 dla dragów. Kobiety ktore pracuja w tym lokalu sa to
      pyszne prze osy które reprezentuja kwintesencje kobiecosci. Podsumowujac temat
      mozemy powiedziec wszystkim przeciwnikom tego lokalu ze sa przegrancami i sie
      nadaja do trzepania dywanow lub do tarcia chrzanu a piatkowe i sobotnie
      wieczory niech spedzaja w knajpie pt. 7 NIEBO bo tam sie zgromadzaja ludzie o
      tak samo klotzowatym podejsciu do sprawy. Konczac swoja wypowiedz chcemy dac
      slodkiego buziaka barmankom z ti amo a wszystkim tym ktorzy pisza brednie na
      ich temat chce postawic cieplego parujacego KLOTZA na ich oblesne klatki
      piersiowe. NIech was KLOTZ prowadzi i niech POSTINOR bedzie z wami. SZELOM!!!
    • Gość: ja3 hamstwo do potegi IP: 82.160.8.* 06.02.06, 16:41
      bywalem tam, ale ostatnio same malolaty, jeszcze nawalone i wydaje im sie ze
      wszysko moga, niestety wiecej tam moja noga nie postanie nie polecam !!!
      • Gość: Adam Klijent temat sie na nowo rozwinal-wracamy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:30
        j.w.
        • Gość: Avis Re: Klijent temat sie na nowo rozwinal-wracamy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:37
          Tak czytam te wszystkie wypowiedzi i sie dziwie starsznie. Byłam w ti amo tylko
          pare razy, bo zazwyczaj np. w sobote to tam się wbić nie da, ale do kelnerek to
          nic nie mam. Bo co one mnie w sumie obchodzą? Przecież nie siedzą ze mną przy
          stoliku i nie muszę ich lubi, wystarczy że mnie obsłużą i tyle. A co do opinii
          o dzieciarni, która tam podobno chodzi: zdarzają się nachlane dzieciaczki z
          gimnazjum, no ale bez przesady ludzie poniżej 20 lat też mają prawo tam
          przyjść, tak samo jak smutni i samotni 30-latkowie. Śmieszne jest, że komuś
          przeszkadzaja takie osoby, bo w końcu człowiek może tam miło spędzic czas ze
          swoimi znajomymi, a nie oglądać się na innych klientów ti amo.
          • Gość: Marian Wshit Re: Klijent temat sie na nowo rozwinal-wracamy!!! IP: 80.51.57.* 06.02.06, 23:55
            Ja w Tiamo przesiaduje czesto w weekendy jak mamy okienko na W-SHIT:D:D ale
            tylko tam przesiaduje dlatego bo wiekszosc tam idzie, w tej spelunie zawsze
            maja BRUDNE kufle chamska i niekompetętna obsługa , aha w niedziele 5.2.06
            kelnerka chciała oszukac mojego kolege >>>> ale CWANIAK sie niedał- to by była
            płęta Tiamo
            • Gość: jaco Re: Klijent temat sie na nowo rozwinal-wracamy!!! IP: *.trustnet.pl 07.02.06, 23:10
              Powiem krótko i zwięźle kelnerki w ti amo są jakie są ale nie odwaliły takiej
              maniany jak obsługa SPOKO. Wpadłem tam kiedyś ze znajomymi w celu skonsumowania
              większej ilości napojów wysokoprocentowych. Niestety barmance nie spodobało
              się, że zbyt długo zastanawiamy się i BARDZO niekulturalnie nas wyprosiła.
              Nigdy nie odwiedze juz tego baru i mocno ODRADZAM każdemu. A Ti Amo i np.
              Tartak bardzo polecam!!!!!
              • Gość: PrzeMaS Re: Klijent temat sie na nowo rozwinal-wracamy!!! IP: .53.98.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:53
                Zgadzam się z moim przedmówcą co do obsługi Spoko.Panie które tam pracują to
                nieporozumienie(przynajmniej te które nas obsługiwały i wyprosiły).Zmieniliśmy
                lokal na Tartak i się nie zawiedliśmy........Ludzie, nie chodźcie do Spoko bo to
                jedna wielka kicha!!!Ani ja, ani żaden z moich znajomych tam nie pójdzie i wam
                też nie radze
                • Gość: maxim_WSHiT SPOKO CO TO JEST WOGÓLE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:54
                  Co do Ti Amo to często z Łapciuchami tam wpadamy i nie jest źle,raz popełniliśmy
                  niewybaczylny błąd i poszliśmy do SPOKO(ten bar wcale spoko nie jest)barmanki w
                  tym barze można określić jednym słowem "NIEPOROZUMIENIE",szczególnie jedna,mała
                  wredna barmanka jest wyjątkową jędzą!!!!!!!!BARZE SPOKO MÓWIMY KATEGORYCZNE
                  NIEEEEEEE!!!!!!!!!
    • Gość: historyca Re: ti amo IP: *.net / *.net 08.02.06, 08:59
      jak ja sie ciesze,ze ktos zzaproponowal taki temat..co do samego ti amo,kiedys
      bylo tam naprawde fajnie.Przede wszystkim...czysto...zrazila mnie do tego pubu
      obsluga,barmanki unosza sie jakby byly nie wiadomo kim,szczegolnie ta
      anorektyczna ze szczeka do przodu,nie mozna byc tak aroganckim czlowiekiem.I
      jesli prawda jestze zarabia 1 400 zl nie rozumie jej oburzenia,jak na dzisiejsze
      czasy!!!!!!!NA piwo trzeba czekac 30 min, brudne kufle,na lotki trzeba czekac
      kolejne 30 min az z laska Ci ktos je poda.Uwazam,ze klient nasz pan zawsze
      bedzie aktualne,wiec od bardzo dlugiego czasu,jesli wchdoze do tego pubu i za
      lada widze te barmanki poprstu odwracam sie i udaje sie do Bianco...tam
      przynajmniej mila oblsuga,nie smierdzi fajami,nie ma pijanych mlodocianych i
      wypudrowanych dziewczyn w rozowych mini.I muzyka bardziej kulturalna, dziekuje.
      • Gość: ewa Re: ti amo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:44
        Ja takiej małpie bym ani grosza nie dala wypłaty za takei zachowanie:)
    • Gość: obserwator Re: ti amo IP: 195.116.81.* 09.02.06, 21:59
      Gosia zrobila kupe
    • nan24 Re: ti amo 10.02.06, 01:04
      Lokalik jest naprawde spoko gdyby nie dzieciarnia i kelnereczki!!! Kiedys bylam
      swiadkiem jak jedna z nich wylala caly kufel piwa na jakas laske! Ich
      zachowanie jest naprawde tragiczne!!!!! dziewczyny ogarnijcie sie nie jestescie
      tak piekne za jaki sie uwazacie!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka