Gość: owca IP: *.zab.zigzag.pl 01.02.06, 09:59 Gdzie jest duży wybór obrączek z białego złota?dodam, że mam problem z romiarem - dość nietypowy, bo 5 albo 6. U kilku jubilerów już dowiedziałam się, że takich rozmiarów nie robią:)). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: obrączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:01 Spróbuj n aKrakowskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: obrączki IP: *.zab.zigzag.pl 01.02.06, 14:51 podbijam wątek...nikt nie kupował?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: obrączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:55 Na Kakowskiej jest taki malutki salonik prowadzi go pan Kręciwilk.Ja rowniez mam nietypowa braczke i dodam jeszcze ze z 3 rodzajow zlota.Ceny bardzo,bardzo przystepne...Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Poko Re: obrączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:44 Podgląd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toes Re: obrączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 01:27 rozmiar 5 lub 6 ???????? niemożlwe ale skoro to problem nielada ja osobiście po własnych doświadczeniach polecam Apart w M1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylda Re: obrączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 01:32 Tak z ciekawości zapytam, gdzie taka maleńka obraczka ma być zakładana? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotalinia Re: obrączki 28.08.14, 21:21 Każdy jubiler który wykonuje biżuterię na zamówienie nie powinien mieć żadnego problemu ze zrobieniem małego rozmiaru. Takie robię w Tradycyjnej Pracowni Złotniczej przy Traugutta 84 u Prus Leszka ;) Odpowiedz Link Zgłoś