Dodaj do ulubionych

Lewica spiera się o kandydata na prezydenta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:06
jak juz sld chce kogos wystawic to lepiej tego mlodego niz beton sprzed 1990r.
Czas czerwonych emerytow minal i powinni skonczyc na smietniku historii jesli
lewica ma cokolwiek znaczyc. Oni nie sa elita, oni sa lumperinteligencja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoko Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:07
      Proponuję całemu SLD zawiesić działalność w Częstochowie. Będzie to rozsądny
      krok z pożytkiem dla SLD, bo nie będą się kłócić wewnątrz partii, jak i dla
      Miasta ze względu na nikłe osiągnięcia tegoż ugrupowania w jego rozwój w
      ostatnich latach.

czerwoni wasz czas w Częstochowie nieuchronnie dobiegł końca...
      • Gość: Stanisław TenHuć wygląda jak Lenin, zachowuje się jak Stalin IP: *.hcz.com.pl 10.04.06, 09:31
        Panie Huć niech pan powie dlaczego rozwala pan lewice, czy może prezydent
        obiecał panu, pana wymarzoną radę nadzorczą w ZGM-ie? Czas skruszyć resztki po
        Millerowskiego wyachowanego betonu!!! Niech lewica będzie wreszcie lewicą. A
        ten Matyjaszczyk nareszcie wykopał i oczyścił SLD z betonowych, millerowskich
        kacyków podobnych do Hucia.
        • Gość: OBCY Re: TenHuć wygląda jak Lenin, zachowuje się jak S IP: *.man.czest.pl 10.04.06, 22:42
          se oczyścił i se wykopał.... I co dalej ?
          • Gość: nie kolega Re: TenHuć wygląda jak Lenin, zachowuje się jak S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:55
            Ja chyba znam tego Hujcia on ma chyba ze 120 lat to jest chyba ten miły stary dziadek co przychodzi do mnie do apteki po pampersy dla dorosłych? nie wiedziałem że on jest figurą w LSD ale swoją drogą on faktycznie wygląda jakoś dziwniw
        • Gość: andrzej Re: TenHuć wygląda jak Lenin, zachowuje się jak S IP: 195.116.81.* 13.04.06, 20:47
          a Maras to dla ciebie noworodek partyjny, czy beton?
        • Gość: Janek Huć był wiceprzewodnicącym SLD w Czwie za Millera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:37
          Jak tylko Matyjaszczyk został Przewodniczącym, cały zarząd stanowią przewodniczący kół wybrani w demokratycznych wyborach a nie kumple z układu Hucia to Huciowi już inna nowa bardziej demokratyczna lewica się nie podoba. Zwłaszcza, że zjazd SLD, który Huć próbował zmanipulować, dał mu wyraźny sygnał nie wybierając go do żadnych władz nawet do rady miejskiej razem z jego super kolegom byłym sekretorzem Heńkiem Kowalskim umiącym tylko pchać swojego zięcia na dyrektora szkoły. Tym sygnałem jest to, że Huć w SLD nie ma już czego szukać. W SLD nie ma miejsca dla skompromitowanych Millerowców z betonowym mózgiem. Panie Huć pana era Millera minęła. Niech pan skończy pouczać o czyś o czym nie ma pan pojęcia, niech pan idzie zrobić siusiu, kaka i spać.
          Ja nie wierzyłem że Matyjszczyk jako tak młody człowiek wogule da rade poprowadzić SLD po rozwałce jaka zrobił Kasprzyk wybijając dziurę w pokładzie i uciekając z niej. A tu ten niepozorny młody człowieczek nie dość że wytrzymał presję sytuacji to załatał tą dziurę a teraz w sposób bardzo konsekwentny jednoczy całą lewicę. Do tego w Polsce jest przedstawiany jako pozytywny przykład zmian jakie powinny zajść w SLD czytaj ostatnie Trybuny. Oczywiście jednoczenie lewicy nie jest na rękę wielu byłym kacykom którzy w zamieszaniu próbują jak najwięcej ugrać. Ale po ostatnich spotkaniach i obietnicach składanych przez wiele lewicowych autorytetów do wyborów samorządowych w Częstochowie pójdzie jedna lewica pod przewodnictwem 32 letniego przewodniczącego SLD.
          • Gość: Krzysztof Re: Huć był wiceprzewodnicącym SLD w Czwie za Mil IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 14.04.06, 10:24
            Z tego co mi wiadomo to p.Matyjaszczyk nie jednoczy lewicy częstochowskiej a
            skutecznie ją rozbija.Od ponad roku trwają rozmowy o stworzeniu jednego
            komitetu wyborczego lewicy ziemii częstochowskiej, z jednym programem dla
            regionu,ale to właśnie SLD z p.Matyjaszczykiem na czele skutecznie torpeduje
            wszelkie inicjatywy.Potrzeba zjednoczenia lewicy jest niezaprzeczalna, ale musi
            być dokonana na zdrowych,realnych zasadach a nie na partykularnych interesach.
            • Gość: wva Re: Huć był wiceprzewodnicącym SLD w Czwie za Mil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:09
              Tak,rzeczywiście potrzebna jest nam zjednoczona lewica bez takich karierowiczów
              jak Kasprzyk[porzucenie partii przez szefa to zdrada tych co mu ufali], oraz
              bez tych uwikłanych w różne biznesowe koligacje.Matyjaszczyk to energiczny
              polityk, prezentuje nowy program dla Częstochowy.Jego wizja to miasto przyjazne
              dla młodych, dla przemysłu.Nie konfliktuje lewicy z kościołem, ale też nie
              zgadza się aby nasze miasto było podjasnogórską miesciną. Wkrótce przyjdzie
              czas na konkrety i na odrodzoną lewicę.Starsi koledzy,nie spie...ie tej sznsy
              swoimi gierkami.Kohcane emeryty nadszedł czas dla młodszych.
            • Gość: Janek Re: Huć był wiceprzewodnicącym SLD w Czwie za Mil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:25
              > Z tego co mi wiadomo to p.Matyjaszczyk nie jednoczy lewicy częstochowskiej a
              > skutecznie ją rozbija.
              O ile wiem to w SLD toczą się rozmowy bo inne tak zwane "organizacje" lewicowe (2 - 3 osobowe) nie mają siedzib i nie śmierdzą groszem.
              >ale to właśnie SLD z p. Matyjaszczykiem na czele skutecznie torpeduje
              wszelkie inicjatywy. Potrzeba zjednoczenia lewicy jest niezaprzeczalna, ale musi
              być dokonana na zdrowych, realnych zasadach a nie na partykularnych interesach.>

SLD podpisało deklaracje i porozumienie do którego trzeba było wcześniej nanieść wiele stylistycznych poprawek. I dokładnie jeśli organizacja liczy 3 osoby to właśnie Jacek Kasprzyk pokazał kim są te niby organizacje ośmieszając ich przedstawicieli przy każdej okazji. Ci panowie żyją w Matrixie a najlepszy jest Graj za którym smród się ciągnie od czasu kiedy był Wojewodą a który próbuje być głównym rozgrywajacym na lewicy. Graj on nawet nie wie czym powinna się zajmowac lewica. On nie wie co czuje człowiek zarabiajacy 700 zł brutto. Matyjaszczyk wie on co dzień pomaga takim ludziom Graj takich nawet nie widzi zza szyb swojej luksusowej limuzyny. Twoje wypowiedzi są karykaturalne to tak jakby tłusty gruba z którego kapie tłuszcz opowiadał o ciężkim losie głodujących a komu Graj pomógł . Graj zachowuje się jak faryzeusz dla lewicy.
    • Gość: VX204 Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: 212.87.244.* 09.04.06, 23:45
      A co z Marasem,nie powróci na partyjiii łono?
      Jak się szkodzi własnemu miastu,to się nie ma co tu szukać.

• Gość: ja Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.man.czest.pl 10.04.06, 22:44
        Maras za karę na Vice Prezia - I - po Matyjaszczyku
    • Gość: ww dawno sie tak nie ubawiłem w ubraniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:00
      Matyjaszczyk na prezydenta - dawno sie tak nie ubawiłem w ubraniu :-
      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: bilder Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.dclient.hispeed.ch 10.04.06, 05:32
      A Wy tylko walczcie i wojojcie, najpierw walczyli z dobrobytem jaki byl za
      komunistow (wywalczyli biede, ubustwo i pseldo demokracje) i co wy jeszcze
      chcecie?Czy naprawde ten caly narod jest tak chory psychicznie?
    • Gość: Janusz Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 10.04.06, 07:09
      Macie racje - czas na młodych w SLD
      KONIEC Z BETONEM !!!!!
      • Gość: pantarei to nieprawdopodobne IP: *.man.czest.pl 10.04.06, 09:26
        żeby towarzystwo "młodych" tak bezczelnie ogrywa "starych".Maja większość w
        zarządzie, ale nie mają w Radzie miejskiej ot co. A co na to Pani poseł Ewa J.?
        Bo to przecież Ona ostatnio wymyśliła Wolskiego na wybory, kogo Ona popiera?
        Oto jest pytanie.
      • Gość: obcy Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.man.czest.pl 10.04.06, 22:49
        A młody beton też nie jest dobry. No chyba, że z takim doświadczeniem jak
        sznownie nam namaszony przez LSD Pan M.- Myśyślę,że za chudy- chociaż p.Wrona
        tez ......
    • Gość: gosc Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: 82.160.8.* 10.04.06, 09:00
      ja juz nie d
    • Gość: gosc Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: 82.160.8.* 10.04.06, 09:05
      ja juz nie dam sie wpuscic w bajke ktora polskie wybory sie nazywa,swinie sie
      zmieniaja a koryto to samo,w tym kraju nigdy dobrze nie bedzie!!!trzeba by
      zmienic mentalnisc tej slowianskiej holoty,ze dobro ogolu jest celem nadrzednym
      a nie PRYWATA I KOLESIOWSKIE UKLADY
      • Gość: jajakobyly Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:27
        Miller skompromitowal swoje pokolenie i dlatego nalezy promowac mlodych. Weterani SLD, jesli nie sa skompromitowani aferami to napewno skazeni kolesiostwem. Najwyzszy czas pozbyc sie niezdrowych ambicji i dla dobra i parti i kraju i awansowac mlodych, ambitnych, uczciwych ideowcow. Czas -sieciolatkow przeminal.
        • Gość: poinformowany Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:40
          przyjaciele z SLD slowami "niedoswiadczony" i dodatkowym odniesieniem do
          ewentualnych trudnosci w staricu z Wrona odebrali Matyjaszczykowi szabelke i
          dali ja Tadeuszowi do reki... Skoro wlasna partia twierdzi, ze Matyjaszczyk jest
          kiepski, to po prostu zostanie to wykorzystane w kampani jego konkurentow.
          Zenujace to, mocno zenujace...
        • Gość: dupa Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.man.czest.pl 10.04.06, 22:54
          Matyjaszczy, Marszałek, Niedobry, ten z PCz z dłigimi włosami i kto jeszcze
          spieprzy wszstko do końca?
    • Gość: obywatel MARAS musi wrócic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:40
      Nie mam nic przeciwko Matyjaszczykowi,ale uważam ze to nie jest kontrkandydat
      dla Wrony. Moherowe berety bedą głosowały na tego "Gołąbeczka" wiec Krzysiowi
      bedzie ciężko wygrać. A Maras? Mółby wrócic, bo nie wyobrażam sobie tego zeby
      Wrona miał jeszcze raz rządzić mistaem - facet ma manię przesladowcza i w
      dodatku co on zrobił z miasteczkiem studenckim - przecież to misato umarło
      śmiercią teragiczna- a jesli mysli ze załatwi rozrywke " Noca kultularna"... to
      sie grubo myli
      • jacoobs Re: MARAS nie może wrócic 10.04.06, 09:55
        Maras to jest dopiero porażka. Facet w Katowicach obcina kasę dla Częstochowy i
        ma teraz zostać kandydatem na jej prezydenta??? Miasteczka studenckiego
        (z prawdziwego zdarzenia) nigdy u nas nie było i nie będzie. A jeżeli uważasz,
        że umarło przez fakt zamknięcia kilku pubów na Dekabrystów, to tylko
        utwierdzasz mnie we wcześniejszym stwierdzeniu.
        Noc kulturalna ma na celu zaszczepienia dobrych nawyków, ciekawego spędzania
        weekendowych wieczorów, a do takich na pewno nie należy chlanie piwska.
        Nie jestem zwolennikiem Wrony, ale wolę go po tysiąckroć bardziej niż jakiegoś
        nieudacznika z lewicy.
        Mam jednak nadzieję, że jesienią będę miał możliwość prawdziwego wyboru, a nie
        tylko wybór mniejszego zła.
        • Gość: gosć Re: MARAS nie może wrócic IP: *.pcz.pl 10.04.06, 13:11
          To ciekawe że nikogo nie interesuje wizja miasta tylko najważniejsze są
          nazwiska. Jaką Częstochowę proponuje pan Tadeusz W. już wiem. Zupełnie się z nią
          nie zgadzam. Jego doświadczenie nie nauczyło go odśnieżyć miasta co wszyscy
          widzieli tej zimy, nie pozwala mu zauwazyć,że miasto Częstochowa stje się
          prowincjonalną powiatową dziurą. Panie Matyjaszczyk uważa Pan że wystarczy być
          kandydatem lewicy żeby być Prezydentem? Potrafi Pan chociaż odśnieżć miasto? Ma
          Pan jakiś pomysł na to miasto? To że kolega ze Ślaska mówi o Panu młody bardzo
          zdolny polityk to za mało.
          • Gość: poinformowany Re: MARAS nie może wrócic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:25
            Bardzo chcialbym wiedziec co do dyskusji chcial wniesc szanowny internauta z P.CZ.
            Rozumiem, ze nie lubi Pan Matyjaszczyka (ja tez uwazam, ze prezydent bylby z
            niego sredni), ale pytanie czy Matyjaszczyk potrafi odsniezyc miasto jest ...
            dziwne, zeby nie napisac dostosowane do poziomu artykulow naukowych firmowanych
            przez czesc pracownikow Panskiej szacownej firmy.
            Czy zdaniem internauty Matyjaszczyk ma brac lopate i odsniezac (czy tak robi
            moze T.W.) czy ma doskonale zarzadzac procesem odsniezania (T.W. chyba tez nie
            byl na wykladzie, bo bardzo kiepsko mu to poszlo).
            Prosze o wytlumaczenie koledze, ktory pewnych mysli naukowcow nie potrafi odczytac.
            Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.pcz.pl 10.04.06, 13:27
      Panie huc,co pan wyprawia !!!!!!!!!!!!! to jest sabotaz
      • Gość: lewak z sld sabotaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:36
        to jest sabotaż i sąd partyjny.
        Was jest tylko czterdziestu, jak wynika z artykułu, a cały SLD w Cz-wie liczy
        ok. 800 osób, jesli się nie mylę. Po prostu zostaliście przegłosowani...
        • Gość: tomi Re: sabotaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:18
          cóz to za kandydat dla Wrony hahahahaha przeciez ostatnia informacja na jego
          stronie internetowej jest z zeszlego roku ( wiec wnioskuje ze oprocz brania
          pieniedzy nic nie robi ) jak zwykle wiecej ambicji niz umiejetności lewica
          wogole spada na pysk i bardzo dobrze okazali jak sie rzadzi kilka lat temu
          • Gość: rok Ostatnia informacja na stronie wrony z przed 4 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:39
            Zobacz informacje ze strony Wspólnoty tego głupiego wynalazku Wrony zboru miernot przybłęd i przydupasów bez pomysłu
        • Gość: członek tego koła Re: sabotaż IP: *.pcz.pl 10.04.06, 15:19
          To prywatna wojna Edmunda Hucia a nie opinia całego koła. To dobrze że ma nas
          kto zastąpić. Trzeba się pogodzić, że nasz czas już minął. Mundek wstyd.
    • Gość: prawy lewy Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.srkch.prv / *.kasa-chorych.silesia.pl 10.04.06, 15:18
      wedlug statutu sld kazdy ma prawo wypowiedzieć się na temat kandydata partii na
      prezydenta miasta, tymbardziej , że nie było jeszcze całej rady miejskiej ,
      która w sposób jednoznaczny wyłonilaby prawdziwego ,najlepszego kandydata na
      tak ważne stanowisko w mieście.do tej pory na ten temat w partii wypowiedziało
      sie zarząd miejski sld/czytaj kolesie/ w składzie m.in.
      maras,niesmaczny,marszałek,makowski,jagoda,kamiński,kocyga tomasz,zapytuję czy
      to jest reprezentacja partii do tak ważnej sprawy? tylko kilka /5/ kół
      wypowiedziało się za kandtyturą matyjaszczyka-na 21- reszta za markiem
      piekarskim.w zarządzie działa umowa; maras pomoże matyjaszczykowi w wyborach na
      prezydenta a on marasowi do sejmiku śląskiego na pierwszym miejscu.
      • Gość: członek sld Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.pcz.pl 10.04.06, 15:32
        Głupcze pracujący w NFZ pod dyrektorem Piekarskim. Gdybyś nie był idiotą to byś
        wiedział że wyświetli się skąd piszesz. Jak chcesz polizać w d.... swego
        dyrektora to zrób to tak jak zwykle na klęczkach u niego w gabinecie. Kto ci
        czytał statut SLD??? Okłamał cię. Co wymyślisz jak Rada Miejska poprze
        Krzysztofa Matyjaszczyka jednogłśnie?
      • Gość: toni Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.trustnet.pl 10.04.06, 19:44
        Nie byłem pewien czy dobrze sie stało że nastąpił rozłam w SLD i powstało
        SDPL, uważałem że można było starac sie zmieniac coś od wewnątrz, oczyścić
        szeregi partii z osób skompromitowanych i próbować działać dla dobra
        społeczeństwa tego miasta.Czytając jednak dzisiejsze wypowiedzi kolegów
        z "mojego" ugrupowania SLD stwierdzam że niczego się nie nauczyliśmy, nie
        potrafimy rozmawiać i dlatego uważam że część z naszych kolegów postąpiła
        słusznie przechodząc do SDPL-u. Mam nadzieję że SDPL wyłoni ze swego grona
        kandydata na prezydenta naszego miasta i jeśli to będzie Jacek Kasprzyk,a tak
        się mówi w miście, zapewniam że będzie on miał poparcie moje i mojej rodziny.
        Mam nadzieję że część lewicowego elektoratu tego miasta również zacznie się
        zastanawiać czy nie poprzeć kandydata Socjaldemokracji Polskiej w wyborach
        prezydenckich i samorządowych.
        • Gość: gość Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.pcz.pl 11.04.06, 13:16
          Chłopaki z SDPLu nie wygłupiajcie się." Sami" - wiecie co ugracie???- nic. Jacek
          Kasprzyk nie jest głupcem i nie da sie rozjechać Wronie bo to dla niego byłby
          koniec. Chcecie go reklamować to wydrukujcie jego zdjęcie na papierkach od
          cukierków a o polityce rozmawiajmy nie na forum GW.
    • Gość: maks... juz wystarczająco długo nieudolnie prowadzili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:24
      politykę gospodarczą Polski , wystarczy że będą się przyglądać z drugiego rzędu
      krzeseł Rady Miasta .
      • Gość: SZAX Re: juz wystarczająco długo nieudolnie prowadzili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:15
        Niektóre wypowiedzi można spłętować słowami głównego boh.serialu czeskiego"
        gdyby głupota miała skrzydła,...unosiła by się jak gołębica..." Starym już
        obyczajem będziemy słuchaczami głoszonych sloganów:co trzeba, co należy,co
        powinni inni, a na koniec każdy Częstochowianin będzie musiał radzić sobie sam!
        Instytucje samorządowwe i publiczne skutecznie będą rywalizować o splędor
        organu wrażliwego na potrzeby i oczekiwania (obywatela)czyt.petenta.Proponuję
        na forum zasugerować naszym zacnym kandydatom,Program dla Miasta Częstochowy na
        lata
        2006-2010 i dopiero szukać odpowiedniego kandydata gwarantującego jego
        realizcję.Program ten musi przede wszystkim uczynić Częstochwę miastem
        Obywatelskim w którym Obywatel jest podmiotem na rzecz którego działa nie tylko
        instytucja, ale każdy jej urżędnik od szeregowego do najwyższego jaj bossa
        • Gość: dock Re: juz wystarczająco długo nieudolnie prowadzili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:39
          Popieram. Najpierw program potem kandydat który jest w stanie go zrealizować.
          Dobierajmy ludzi pod zadania a nie ludzi pod funkcje(stanowiska).
          Pozatym jeśli Pan Matyjaszczyk jest taki "postępowy" w SLD to może sam by się
          wypowiedział na tym forum- w końcu dowiedziałby się co sądzą o jego
          kandydaturze nie tylko członkowie jego partii ale i mieszkańcy.
          Życzę dalszej (oby kostruktywnej) dyskusji.
    • Gość: obcy!!!!!!!!! Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.man.czest.pl 10.04.06, 22:38
      A kto to jest ten Matyjszczyk, bo nie wiem. Skąd się wziął i dokąd idzie ?????
      • Gość: dram Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.hcz.com.pl 11.04.06, 08:23
        A co ty niedźwiedź jesteś? że przespałeś ostatnie 5 lat życia czy byłeś w
        śpiączce. Nie rób z siebie kretyna no chyba ze to twoje drugie imie.
    • Gość: awatar Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:31
      Matyjaszczyk daje szanse na lepsze miasto
      • Gość: Zoriętowany ! Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:19
        Czy dojdzie po wyborach dodajmy wygranych na zmianę komendanta w Straży
        Miejskiej, bo to co tam się wyprawia to jest ..... .Jesteśmy w stanie zapewnić
        stały elektorat co prawda nie duży ale na terenie naszego miasta w granicach do 9%.
        • Gość: Do zoriętowanego Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:12
          Jak szanowny pan zoriętowany chce się wypowiadać na temat wyborów to niech się
          podszkoli z ortografi jak się pisze orientacja/zorientowany.
        • Gość: Ciekawy Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.man.czest.pl 16.04.06, 21:29
          Z poprzednich wyborów (tych do sejmu) pamiętam, że straż miejska zrywała
          plakaty Matyjaszczyka (i tylko jego - widziałem jak byłem o 7 rano z psem) a
          teraz szuka u niego ratunku? Choć z drugiej strony to kto wie czy nie przed
          tymi samymi, którzy wtedy kazali im to robić.
      • Gość: g Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.pcz.pl 13.04.06, 14:37
        Krzysiek nie daj się betonowi. Jesteś jedyną nadzieją na normalną lewicę. Oni po
        dobroci nigdy nie odejdą.
    • Gość: Hamer Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.04.06, 20:53
      Jesli kandydatura K. Matyjaszczyka nie zostala wyloniona w sposob demokratyczny
      to nalezy taka sprawe oddac do sadu partyjnego, a nie obrazac sie jak dzieci w
      piaskownic i zbierac zabawki(czytaj zawieszac dzialalnosc kola). A tak na
      marginesie to podobno ludzie na starosc dziecinnieja ;-)
      • Gość: Robert Oskar Wilde powiedział : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:39
        "Na starość mądrość zmienia się w tępotę"
        ze świątecznymi życzeniami dla Mundzia.
    • Gość: młody Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.04.06, 21:02
      Zamiast tylko sie spierac postawmy na jednosc, na mlodszych politykow,
      jednoczesnie wykorzystujac doswiadczenie starszych, jako doradcow!! Ale moze
      starsi znow wiedza lepiej i przegramy z kretesem, moze wlasnie o to chodzi??????
      • Gość: Egon Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 16:54
        Nie musi być młody, tylko w miarę utalentowany , byle nie miał chorych ukladów.
        A posiada stosowne poparcie. Niech zrobi porządek w Urzędzie Miasta i
        podległych mu wydziałach.! Mam tu na uwadze Geodezję i rakiem toczoną Straż
        MIejską.
        • Gość: Lidka Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.pcz.pl 18.04.06, 11:44
          Lubię Krzyśka Matyjaszczyka.
          • Gość: Karol Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 15:15
            Sądząc po tym forum, to lewica nie zdoła się zjednoczyć przed wyborami
            samorządowymi, przynajmniej w Częstochowie. Zwyciężą prywatne interesy, lub
            ułożone prawybory. Koryto nie koń, a ciągnie.
            • Gość: gość Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.pcz.pl 24.04.06, 09:50
              gryźcie sie gryźcie
    • Gość: piotruś pan Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:50
      Kto ma trochę rozumu to chyba widzi, że czerwoni są dogadani (przynajmniej w
      części) z prezydentem Wroną i ich kandydat służy do rozwodnienia elektoratu ,
      aby geniusz jury panował następną kadencję.
      • Gość: idol Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:59
        panują chore układy!Należałoby wybrać najpierw mądrych oddanych wyborcom
        radnych, takich którzy czynią dobro swoim wyborcom, czyli nam wszystkim a nie SOBIE!!!!Bo to co wyprawiają na posiedzeniach rady miasta obecnie to zakrawa
        na niezły kabaret.Nie wiadomo czy się śmiać czy też płakać z podjętych uchwał.
        Nic ciekawego się tu nie dzieje.Teraz przed wyborami buduje się wiadukt na jagielońskiej a drogi dziurawe jak były tak są nadal.TRZEBA SZUKAĆ ODPOWIEDNIEGO
        CZŁOWIEKA A NIE ROBIĆ WYLICZANKĘ Z BYŁYCH PREZYDENTÓW!!!!!!!
        • Gość: gość Re: Lewica spiera się o kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:53
          Popieram egona!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka