Gość: Alexxx IP: 195.189.52.* 28.09.06, 15:08 Słowa uznania dla wiecznie stojącej Cobry. HAHA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katolik Re: COBRA obok BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:27 ooooo CoBrA wiecznie zywa!!:) Ciekawe ile ma lat-wygląda na DOŚWIADCZONĄ!! ale "trzyma sie" zajebi..... jak na taki przebieg!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa romana Re: COBRA obok BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:32 a za ile ciągnie lache ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: COBRA obok BP IP: *.prenet.pl 28.09.06, 17:42 Tobie za 3 dni. Szacunku troszkę dla kultowej częstochowskiej postaci ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: COBRA obok BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:10 Kretynów jest pełno na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: COBRA obok BP IP: 217.97.246.* 28.09.06, 17:57 hehe nie zapomne jak byl papiez w cz-wie, w tym dniu jej nie bylo hm ciekawe czy byla na jasnej czy tez dostala platny urlop od miasta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rh- Słyszałem że COBRA jest zKłobucka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:59 Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: COBRA obok BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:00 Parę dni temu dwóch mobili rozmawiało o niej w okolicach szczecina ,słyszałem rozmowę przez cb radio. To zacna obywatelka tego miasta . Niechaj działa jak najdłużej i rozsławia nasz gród :))))!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Re: COBRA obok BP IP: *.profiline.pl 29.09.06, 09:31 to prawda , znają ją nawet tirowcy z za warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: COBRA obok BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:04 słyszałem że COBRA robi więcej lodów niż ALGIDA he he zaslyszane przez CB radio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: COBRA obok BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 17:54 Po ile lody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: COBRA obok BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:23 Tak, ta postać zapisze się w kartach historii tego miasta chyba na zawsze. Podejrzewam, że jakbyś spotkał jakiegoś polskiego kierowcę gdzieś daleko za granicą i spytał się go o Cobrę to będzie wiedział co, gdzie i kto ;) W życiu jej jeszcze na oczy nie widziałem, ale jak jestem w częstochowie to na CB o niej słyszę prawie zawsze ;] A teksty jakie lecą przy okazji dyskusji na jej temat muszę zacząc zapisywać, bo to się z powodzeniem do jakiegoś kabaretu nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: COBRA obok BP IP: 87.239.176.* 29.09.06, 23:14 Cobra nie zyje, wziela do buzi dwa "druty" i ja koplo :] To zaslyszane z CB, 77! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurij gagarin Re: COBRA obok BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:14 to stara qrwa jest, miała więcej kutasów w dupie niż włosów na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klejent Re: COBRA obok BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:40 Kobra już jest po kapitalnym remoncie ;-) Robiono jej TULEJOWANIE gdyż miała syfa. Teraz mówią że ma syfa nawet w gębie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazeczony Re: COBRA obok BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:11 A ja wam powiem ze kiedys ja kochalem szczera miloscia. Nawet oswiadczylem sie jej lecz ona odrzucila moje oswiadczyny bo powiedziala ze lubi swoj zawod i chcebyc niezalezna.Moje serce dlugo cierpialo z tego powodu :( Odpowiedz Link Zgłoś