Dodaj do ulubionych

Pizzeria- Tevere

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 13:07
A co sadzicie o Tevere na Lipowej?Ja zamawialam tam tylko salatki (bardzo
smaczne), ale nie wiem jaka maja pizze?!Z czystym sumieniem polecam salatki
np. grande ktore podaja z cieplutkimi buleczkami, Canneloni i Tortellini
(pierozki).
Obserwuj wątek
    • Gość: Zgred precz z wątkami o pizzeriach .... IP: *.21.pl 10.10.06, 13:10
    • Gość: de niro Re: Pizzeria- Tevere IP: *.realestate.net.pl 10.10.06, 13:39
      Wchodzę do lokalu, pytam za ile podadzą mi pizzę do stolika.
      - Za 30 minut - odpowiada dziewczyna z obsługi.
      Czekam, mija 50 minuta. Widzę, że pizze na wynos opuszczają lokal(chyba powinni
      obsługiwać najpierw na miejscu?). Idę z awanturą. Czekam kolejne 10 minut i
      dostaję w połowie surowe ciasto.
      Nie polecam w weekendy.
      • Gość: Sylwia Re: Pizzeria- Tevere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:39
        ja mam podobne doświadczenia z ta pizzerią! Zazwyczaj zamawiam pizze na wynos,
        poczatkowo bylam bardzo zadowolna, bo pizza b. dobra i nie droga. Ale z czasem
        zmianiłam zdanie bo raz dostałam pizze bardzo spieczoną (prawie przypalona) a
        drugi raz na pizze czekałam prawie 50 minut, gdzie normalnie było to ok 15-20 min.
        Tak więc żadna rewelacja.
        • Gość: ja Re: Pizzeria- Tevere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:10
          a ja polecam ten lokal.zawsze pizza byla dobra
          • Gość: Adam Re: Pizzeria- Tevere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:33
            Zamawiajcie na wynos i po problemie
            • Gość: C Re: Pizzeria- Tevere IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:54
              Pizza dobra tylko czasem w wieczorami można długo czekać, bo maja duży ruch
              • Gość: MC Re: Pizzeria- Tevere IP: *.zim.pcz.czest.pl 10.10.06, 17:06
                Pizza bardzo dobra... W weekendy sporo ludzi - więc czasem trzeba trochę poczekać. Można wcześniej zadzwonić, zamówić żarełko, przychodzisz i nie czekasz :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka