Dodaj do ulubionych

zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 16:50
co mam zrobic poznalem super dziewczyne wszystko szlo idealnie a ona mi z
tekstem wyjechala ze ona niedawno z chlopakiem zerwala a on podobno jak ja
jestem w robocie przyjezdza do niej i ja prosi zeby wrocila sku...... ona mi o
tym powiedziala mowila ze chodzili 2,5 roku i ze on jest smutny ze sie zmieni
ze jego rodzina za nia teskni ja sie poprostu zagotowalm ale jak zawsze nic po
sobie nie dalem poznac mam ochote chlopa rozerwac ale wiem ze jak ona sie o
tym dowie to mam u niej przewalone i to bedzie juz dla mnie finito
ja juz sam poprostu niewiem co mam zrobic jak ja przekonac ze tamten chlop
robi to mi na zlosc bo wrocil nagle jak sie dowiedzial ze ja z nia teraz
zaczynam chodzic???? chlop ewidentnie mi na nerwy dziala jednak silowe
rozwiazania odpadaja powiedzcie mi co ja mam zrobic??????!!!!!!!
po namysle zerwalem z nia kontakty calkowicie ale dzisiaj z kolezanka
rozmawialem no i
moja kolezanka jak sie o tej cales smiesznej sytuacji dowiedziala to mi tak
powiedziala ze ta dziewczyna mnie testowala ze niby chciala mnie sprawdzic i
teraz mam dylemat odezwac sie do niej czy nie ja jestem na nie zeby sie nie
odzywac ale moja kolezanka powiedziala mi zebym sie z nia spotkal i porozmawial
ja jestem sceptycznie do tego nastawiony ale co Wy na ten temat sadzicie
szczegolnie niech dziewczyny pisza co o tym sadza bo straszne z was kombinatorki
drogie panie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 12.12m Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:26
      hmm,kombinatorki powiadasz...ja ci powiem tak,szczerze z nia porozmawiaj,jesli
      z chłopakiem niedawno zerwała a nie chodzila z nim krotko z tego co piszesz
      moze potrzeba troszke czasu,bo to jest wszystko swieze.ale mysle ze bez
      szczerej rozmowy sie nie obedzie.powodzenia.
      • pejot65 Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 15.10.06, 20:06
        Daj sabie spokój, tego kwiatu pół światu.
        Jak zerwała po dwa i pół roku to, albo głupia że zerwała, albo głupia że tak
        późno.....
        • Gość: :)) Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:57
          jezeli by jej na tobie zalezalo sama by sie odezwala nie narzucaj sie jej czas
          pokaze powodzenia:)faky my kobiety lubimy troche adrenalinki:)
          • Gość: grrrrrrr Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:28
            ona sie nie odezwie bo kazalem jej usunac moj numer tel gg i mojego maila i
            kazalem o sobie zapomniec zakazalem jej sie do mnie odzywac wiec sie nie odezwie...
        • Gość: ... Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:49
          :)
    • Gość: znawca Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.man.czest.pl 15.10.06, 21:01
      Przerżnij ją porządnie kolego !
    • Gość: IQ<100 Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 195.116.125.* 15.10.06, 21:37
      straszliwy bełkot:(
      • Gość: carmen Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.inds.pl 16.10.06, 16:00
        ja ci radze tak: umow sie z nia na spotkanie i powiedz jej szczerze,zeby ci powiedzialajak to miedzy wami czy mozesz liczyc na jakis zwiazek,bo sam nie wiesz co masz robic,chcialbys wiedziec co ona czuje i czy jest jakas szansa niech ci powie to w trakcie jednej rozmowy a nie przetrzymuje nie wiedomo ile.i powiem ci jeszcze tak:ze ja w takiej sytuacji jak ona jest teraz ze jej tak powiedziales to bym sie na bank nie odezwala chocbym nawet chciala.wiec tylko od ciebie zalezy czy sie odezwiesz
    • Gość: lili Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 80.54.168.* 16.10.06, 19:36
      to co napisze pewnie nie bedzie czyms czego chcesz sie dowiedziec. Mysle, ze
      brak kontaktu z jej strony mimo tego, ze miala skasowac kontakty z Toba, juz
      pokazuje, ze przegrales chociaz wydaje mi sie tez, ze dla wlasnego spokoju i
      dla mysli, ze starales sie i zrobiles wszystko co mogles warto sie spotkac i
      konkretnie od niej uslyszec co mysli, bez zwodzenia Cie.Na rozwiazanie jesli ma
      przyjsc powinna wystarczyc jedna rozmowa bo w innym przypadku bedziesz trzymany
      w niepewnosci w nieskonczonosc. Jesli myslisz, ze ona jeszcze sie zastanawia to
      czy warto czekac na jej decyzje, ktorej podjecie zajmuje jej tyle
      czasu.Widocznie byly tez ma wiele "plusow" i kiedys ona moze zaczac zalowac ,
      ze wybrala Ciebie.Ona nie powinna sie zastanawiac ona powinna wiedziec, czuc z
      kim chce byc. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze ciezko zerwac zwiazek po 2,5
      roku jesli jeszcze cos sie czuje do bylego. Nowa znajomosc i fascynacja jest
      czyms czego sie pragnie zeby zapomniec o bylym i jesli jest ona wystarczajaco
      silna nie ma szans na przeciaganie rozmow z bylym ktore do niczego nie
      doprowadza no ale ona chyba jednak szuka w jego slowach potwierdzenia, ze
      powinna do niego wrocic no bo po co by tego sluchala.Niestety dla jej eksa
      przeszlosc z nia jest silnym argumentem. Podsumowujac gdyby miedzy wami bylo
      cos naprawde mocnego albo nadzieja na cos mocnego rowniez z jej strony uwierz
      mi, ze na bylego nawet nie chcialaby patrzec no moze jedynie z usmieszkiem
      politowania.Zycze Ci powodzenia i moze jednak jesli bardzo Ci zalezy to co
      napisalam mogloby nie miec potwierdzenia.Koniecznie daj znac jak sprawa sie
      zakonczyla.PS dla mnie facet z honorem to taki, ktory nie czeka na łaske i na
      wyrok ze strony dziewczyny, ktora "zglupiala" bo ma wybor miedzy dwoma
      facetami, moze kiedys pojawi sie ktos z lepszym samochodem albo po prostu ktos
      z lepsza gadka i znowu dziewczyna sie zagubi niepewna tego czego chce niepewna
      swoich uczuc
      • Gość: ..... Re: zdezorientowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:53
        :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka