Dodaj do ulubionych

Kandydaci na częstochowskich radnych

• Gość: gość Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:52
      Czy Patryk Litwiniak kandydujący z LPR to ta sama osoba ktora:

www.nigdywiecej.prh.pl/katalog/2000.php
      Sierpien:
      CZĘSTOCHOWA. 24 sierpnia otwarto w centrum miasta sklep oferujący publikacje i
      akcesoria neofaszystowskie. Właściciel sklepu Patryk Litwiniak, związany z
      częstochowskim oddziałem Narodowego Odrodzenia Polski, w ulotce reklamowej
      zapraszał na zakupy wszelkiej maści oszołomów, faszystów, skinheadów, kibiców i
      nie tylko. Właścicielka kamienicy, w której mieści się sklep, w wypowiedzi dla
      lokalnej gazety stwierdziła: Moja rodzina dużo przeszła w czasie II wojny
      światowej i nie zgodzę się na jakiekolwiek nawiązywanie do faszyzmu. Jeszcze
      dziś wypowiem umowę najmu. Sprawą zajęła się Prokuratura Rejonowa, która ustala,
      czy kolportowane ulotki faktycznie zawierały treści faszystowskie.

pl.wikipedia.org/wiki/Ob%C3%B3z_Narodowo-Radykalny
      1999 – Częstochowa. Zaczyna działać ONR, po usunięciu Artura Gawrońskiego władzę
      przejmują młodzi działacze Patryk i Karol Litwiniak (tzw. bracia). Działalność
      ONR Częstochowa trwa do 2002, później część działaczy wstępuje do Młodzieży
      Wszechpolskiej. Od roku 2004 ONR Częstochowa działa w strukturach
      zarejestrowanego ONR.
      • facia Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 17.10.06, 13:21
        Alez oczywiscie , to jest ta sama osoba. I zastanawia mnie dlaczego wystawiaja
        na listy osoby z taka przeszloscia?
    • student831 Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 17.10.06, 13:49
      A ja zagłosuję na Na Pudło z PO fajny gość i wykładowca. Przynajmniej on nie
      jest związany układami ze starymi.
      • Gość: Beata N. Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.flatpla.net 17.10.06, 20:43
        Przeglądając listę kandydatów na radnych z okręgu nr 4 Wrzosowiak, Rakow,
        Ostatni Grosz we wczorajszej Gazecie Wyborczej jest jedna kandydatka, ktora
        powinna zostać radną-kobieta ,oddany społecznik, dla ktorej krzywda ludzka nie
        jest obca, angażuje sie w pomoc placowkom szkolnym,naprawdę warto oddać głos na
        Annę G.Pragnę nadmienić,iż jestem pracownikiem jednej z placówek szkolnych i
        wiem co pisze-oby takich osob było więcej.
        • Gość: Marian Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.flatpla.net 17.10.06, 21:49
          za glosuje za PO bo sa na fali
          • coramunro Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 18.10.06, 11:46
            Pełna lista kandydatów:
            miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35277,3684809.html
    • Gość: Menel Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 13:13
      A ja zaglosuje na jakiegos oszoloma z PZPR-owska przeszloscia, kolo 60-tki, co
      to zna to cale towarzystwo ukladowe i z kazdym jest na "Ty"...Czy Raczek nadal
      kandyduje na prezydenta?
      • storima Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 18.10.06, 13:23
        Na 28 obecnych Radnych.
        Chyba sa posrod nich ci ktorzy dobrze Miastu sluza.
        Jakos o nich na FCz nie slychac.
      • Gość: czerwony młody Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 80.50.253.* 18.10.06, 18:05
        a ja zagłosuję na niejakiego Niesmacznego z lewicy. Gość potrafi się dobrze
        ustawić i umie "kręcić lody". Może coś zrobi przy okazji i dla miasta?
        • Gość: Piotrek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.06, 21:43
          Najpierw musialby, jak wspomniales, ustawic siebie. To zajmie mu cale zycie i
          jeden dzien dluzej.
          Nie zrobi nic dobrego dla miasta...
          • Gość: maniek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.flatpla.net 24.10.06, 17:33
            bobrze mowisz
        • Gość: maniek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.flatpla.net 24.10.06, 17:31
    • storima Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 18.10.06, 13:28
      Sprostowanie.
      Nie slychac o nich bo trudno jest im zarzucic szkodliwa dzialalnosc dla Czestochowy?

Nie slychac o nich bo cala Rada jest do kitu?

W co watpie.

Szczerze.

Storima
    • storima Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 18.10.06, 13:42
      Rozumiem, ze forum nie oddaje w pelni rzeczywistosci.
      Rzeczywistosci. Jaka ona jest.
      Bo rzeczywistosc uklada sie podlug
      w s p o l p r a c y.

Na tym forum jedynie spotykam sie z krytyka.

Czy to jakis polski wirus?

Nikt o wspolpracy nie pisze.

Uczciwie.
    • Gość: czestochowianin www.lpr.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:05
      ciekawa strona którą ostatnio znalazłem w necie.
      • Gość: syn Re: www.lpr.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 18:08
        Ale numer,co na tej liście robi ten niedouczony Grześ Mrozik?.Wstyd panie
        kolego pchać się do władzy.Najpierw trzeba się trochę dokształcić a potem mieć
        ambicje.
        • Gość: COOLO Re: www.lpr.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:46
          Znam Grzesia Mrozika trochę czasu i wiem że ma wyższe wykształcenie, a poza tym
          jest to uczciwy facet. Miałem przyjemność u niego pracować, jest spoko i mam
          nadzieje, że wygra. Ja będę na niego głosował i parę innych osób też. GŁOSUJCIE
          NA GRZESIA !!!!!!!!!!!
        • Gość: Kasica Re: www.lpr.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:13
          Ja tez go znam i będę głosować na Grzesia, naprawdę warto, konkretny facet
      • Gość: c12 Re: www.lpr.czest.pl IP: *.realestate.net.pl 18.10.06, 18:18
        storima -to moze wspopraca z PiS iorami...hehehehe....tworczo i dla miasta
        bo to przeciez dla MIASTA no nieeee?...dla SAMORZADU.. hehehehehe
        pozniej cie wyjepiom...i posadza o wspoprace z ub....hehehe ..TYLKO TO
        POTRAFIA ..a teraz w kolaicji.../2/...z baranmai spod znaku ...sierpa
        i krzyza... TO JUZ NIKT KACZOWATYM NIEPODSKOCZY heheheheh....
        zycie w tym kraju traci sens ......skoro debile są wybieranymi !!!
        • Gość: lukasz radni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:08
          Przegladajac listy chętnych do rady miasta oraz dostepne o nich infomrację,
          zwróćiłem uwagę, że najmłodszy ma tylko 18 lat! Gratuluje odwagi. Może młoda
          fala polityków, takich 20-30 letnich odmieni to miasto. Obecna rada z średnią
          wieku 55 albo 60 lat, to przecież zupełna abstrakcja.
          • Gość: Renia Re: radni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:42
            Jasne, Ci młodzi to lenie, którzy nie mają pomysłu na życie i liczą na łatwe
            pieniądze... nie wierzę w to, że będą się bardziej starać niż "stara gwardia".
            • Gość: @bsolwent Wojeciech Domagała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:46
              To naprawde dobry kandydat z Północy, takich ludzi jak on potrzeba w Radzie
              Miasta

Bravo Wojciu !!!
              • Gość: aa Tylko Wojciech Domagała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:46
                nr 2 na liście
                • Gość: gość Uwaga Domagała! Znów będzie strzelał :P IP: *.prenet.pl 19.10.06, 22:15
                  Ten facet to świr.Jak byłem dzieckiem powiedział ,że nas pozabija za to ,że
                  gramy w piłkę na trawniku a boisko do piłki było tylko jedno na całej jednostce "D".
                  Dawniej mówili ,że ma żółte papiery. Ci co mieli z nim do czynienia wiedzą ,że
                  coś w tym jest !
                  • Gość: Ozi Re: Uwaga Domagała! Znów będzie strzelał :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:51
                    Mnie tez kiedys pogonil debil
                • Gość: . Re: Tylko Wojciech Domagała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 18:53
                  Przecież to niepoważny człowiek, duży krzykacz osiedlowy
                  • Gość: Katarzyna Re: Tylko Wojciech Domagała IP: *.prenet.pl 21.10.06, 19:54
                    Ostatnim paszkwilem , pokazałeś się z nie najlepszej strony. Tak wyborów się
                    nie wygrywa, nie opisuj ludzi których nie znasz i im do pięt nie dorastasz.
                    Poczytaj , dowiedz się o ich prawdziwej pracy, a potem szafuj słowami. Panie
                    Domagało - pasuje Ci tylko jedno - "uwaga" idzie nieobliczalny.
    • Gość: Rom Pirs Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:09
      Marcin Maranda - kandydat śródmieścia a także moj kandydat...polecam
      • student831 Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 21.10.06, 09:13
        Poprzyjmy Mariusza Pudło okręg nr 4 miejsce 11 z PO. To mój kandydat. Jako
        wykładowca jest OK choć nie ma u niego lekko.
    • Gość: Juras -----!!!----------P r a sz czyk !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:13
      ja głosuję na RAFAŁA PRASZCZYKA,
      pedagog, matematyk z ludzką twarzą !!!
      Pełen energii wiele pomysłów, otwarty na młodzież !!!
      i wiele czyni społecznie !!!!!!
      Śródmieście !!!!
    • adrian_borys Adrian Boryś 19.10.06, 21:52
      Chciałbym również zaznaczyć swoją obecność :)
      nr 7 na liście PO (nr 5) Okręg 3 (m.in. Północ)

pozdrawiam
      • adrian_borys Adrian Boryś nr 6 lista PO !!! okręg 3 20.10.06, 21:38
        życie lubi płatać figle. Szczęśliwa siódemka zamieniła się na miejmy nadzieję
        jeszcze bardziej szczęśliwą szóstkę :)

pozdrawiam
      • Gość: abz Re: Adrian Boryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:38
        Jasne Adrian - poprzemy Cię!!
      • Gość: maja Re: Adrian Boryś IP: 80.51.57.* 21.10.06, 21:23
        A możesz o sobie coś więcej a nie tylko imie i nazwisko.
      • Gość: joe2002 Adrian Boryś kandydat PO! nr 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:03
        www.adrianborys.pl
    • Gość: Maria Połacik Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:05
      Witam wszystkich,
      Mam 21 lat i pierwszy raz startuje w wyborach. Mam dosyć tego co dzieje się w
      Częstochowie. Młodzi ludzie są ignorowani i nie bierze się ich zdania pod
      uwagę. Dlatego uważam, że nadszedł najwyższy czas aby wprowadzić do Rady Miasta
      młode osoby, które naprawdę chcą coś zmienić. Dlatego chciałabym prosić Was
      abyście poszli do wyborów i dali szansę wykazać się młodym, kreatywnym ludziom.
      Wierzę, że przy Waszej pomocy uda nam się zmienić Częstochowę na miasto
      przyjazne dla nas wszystkich. Zależy mi aby nasze miasto zaczęło się rozwijać
      nie tylko pod względem gospodarczym ale również kulturalnym. Chciałabym aby
      każdy z Was zadał sobie pytanie "Czy naprawdę jest mi wszystko jedno jaka
      będzie przyszłość Częstochowy?" - jeżeli tak, to możesz nie iść do wyborów i
      zapewniam Cię, że nic się nie zmieni, ale jeżeli zależy ci na tym aby było
      lepiej, to idź do wyborów i postaw krzyżyk przy nazwisku, które uznasz za
      odpowiednie. Może znajdą się osoby, które mi zaufają i zagłosują na mnie. Tak
      jak już wcześniej pisałam są to moje pierwsze wybory i będę wdzięczna za każdy
      jeden głos. A jeżeli uda mi się wejść do rady miasta to zrobię wszystko co w
      mojej mocy aby nie zawieść ludzi, którzy na mnie zagłosują.
      Okręg nr.5 Błeszno, Dźbów, Gnaszyn-Kawodrza, Grabówka, Lisiniec,
      Podjasnogórska, Stradom
      • Gość: Barbara Re: Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:51
        Jasne, jasne, blablabla
        • Gość: alien Re: Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: *.inds.pl 20.10.06, 23:04
          witam. miałem przyjemność (choć nie zawsze) poznać większość z kandydatów do
          RM. z czystym sumieniem mogę powiedzieć iż czas na NOWYCH reprezentantów
          Naszego miasta. proponuje: Kula Krzysztof! (mój numer 1 !!!), Idzikowski Jerzy,
          Nowak Sylwester, Skwara Tadeusz , Ulisses itd... Poprostu NOWI!!!
          • Gość: oxygen Nowi i młodzi IP: *.realestate.net.pl 21.10.06, 21:40
            Ja stawiam na Ulissesa, czyli Jacka Krawczyka. Konkretny człowiek i szalenie konsekwentny.
            • Gość: aaa Re: Nowi i młodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:15
              A ja na Przemka Wronę z PO z Tysiąclecia - okręg 2
          • Gość: Ja Re: Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:49
            Bardzo nowi, szczególnie Tadeusz Skwara.Nowy i trzeżwo myślący.Szkoda nawet
            wysilać mózg... Czuję tylko niesmak.Czy on myśli,że ludzie potracili pamięć, a
            moze by tak we własne sumienie spojrzeć?
            • Gość: alien tylko nowi!!! IP: *.inds.pl 22.10.06, 12:56
              wybacz ale nie znam przeszłości pana Skwary i nie wiem co masz na myśli.
              wczoraj zauważyłem iz kandyduje również Darek Kampinos , właściciel sklepiku
              wędkarskiego i zapalony (tak jak ja) wędkarz. Często robię u Niego zakupy czy
              tez wypożyczam łódkę. Uważam iż to kolejny rozsądny kandydat (mimo iż startuje
              z listy "zjednoczonej lewicy") I co najważniejsze dla mnie- jest NOWY!!!
      • Gość: toefl Re: Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 18:38
        Masz tylko 21 lat , stąd wnioskuję że jeszcze żadnych studiów a juz na jakiejś
        dobrej uczelni nie skończyłaś . To lepiej tym się zajmij a potem kandyduj.
        W radzie trzeba miec dość szeroką wiedzę .
        Bądź skromniejsza . Ambicje to jeszcze za mało .
        • Gość: Marta Re: Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: *.net 26.10.06, 20:59
          O kandydatach do Rady Miasta pisze Tygodnik 7 Dni
      • Gość: Anna Misiak Re: Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: 212.87.241.* 22.10.06, 18:49
        Zgadzam się z Panią Marysiu w dużej mierze! Nie wystarczy tylko stać z boku
        (czytaj: pod blokiem) i narzekać.
        I choć mam więcej lat też uważam że w naszej Radzie Miasta winni się znaleźć
        zarówno ludzie tacy jak ja, z doświadczeniem, również samorządowym, znający się
        na finansach publicznych, ale i ludzie młodzi. Może bez przesady z ta
        młodością, 18 latek kandydujący do rady ma przed sobą może najpierw maturę,
        później jakieś studia lub trochę pracy zawodowej, a dopiero potem "radzenie"
        jak wydawać pieniądze podatników i na co.
        Ale głos młodych, ich problemy, równie ważne jak drogi czy infrastruktura w
        mieście, też są ważne! Wsparcie ludzi doświadczonych być może faktycznie wnieść
        powiew świeżości do naszego miasta.
        Ja kandyduję, również po raz pierwszy, z hasłem:"Częstochowa, to nasz dom. Nasz
        wspólny dom." Jak w każdym domu nie powinno w nim zabraknąć kobiety, ludzi
        mądrych doświadczeniem i wiekiem i ludzi młodych! Jak w domu.
        Jeśli chcę decydować o swoim domu, to muszę zagłosować na tych, którzy wg
        naszego przekonania, moje problemy, moje sprawy, sprawy mojej dzielnicy,
        przeniosą na forum Rady Miasta.
        Jeśli nie będę głosować, wybiorą za mnie inni. A szkoda by było.
        Życzę sukcesu Pani Mario -
        • Gość: kolezanka z UM Re: Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:13
          Oj.Anka,Anka,Znam Cie zbyt dobrze żeby nie wiedziec ze chcesz się odkuc za
          marne życie osobiste.Mało to razy wypłakiwałaś się przede mną.Znam twoja
          tajemnice powiem krótko "Tuniek"
          • Gość: Anna Misiak Re: Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: 212.87.241.* 26.10.06, 21:23
            Widać jednak mnie nie znasz a blefujesz. Nigdy nikomu nie wypłakiwałam się, a
            już na pewno nie na "marne życie osobiste".
            Moje życie osobiste jest całkiem udane! Kocham i jestem kochana! Czegóż więcej
            można chcieć? Czyżby zazdrość?
            Ale, moja droga, kandyduję do rady naszego miasta, by zajmować się sprawami
            naszego miasta, by było jeszcze lepsze, jeszcze piękniejsze, bezpieczne, by
            pomagać jego mieszkańcom, by w naszym współnym domu - Częstochowie - żyło się
            nam wygodniej i milej.
            Zawsze byłam społecznikiem, wiele lat działałam, współpracowałam z młodzieża i
            dla młodzieży. Znam się na ekonomii, na konstruowaniu budżetu, pozyskiwaniu
            dlań środków, i na ich racjonalnym wydawaniu. To sa przecież w większości
            pieniądze nas wszystkich, podatników! Myślę, że praca w radzie miasta, w którym
            się urodziłam i w którym mieszkam, może przynieśc wiele dobrego dla naszych
            mieszkańców, a mnie satysfakcję, że się do tego przyczyniłam.
            Nie sztuka "opluwać".
            Masz pomysł? chcesz coś zrobić dla miasta i jego mieszkańców? wejź na stronę:
            www.opl.unikorn.pl i zabierz głos na Forum. Pozdrawiam -
            • Gość: wolak Gruszka ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 00:19
              zastanawiam się nad jedną rzeczą zgodnie z prawem wyborczym każdy kandydat
              dysponuje kwotą 1500. Zatem skąd Gruszka ma baner, he on je ma dwa jak to zrobł,
              że zamknął się w tek kwocie jakaś promocja ???????
          • Gość: pytanie Re: Maria Połacik Lista nr 5 Pozycja numer 7 IP: 212.87.241.* 04.08.07, 16:52
            Co robią kandydaci ktorzy nie przeszli w wyborach?
            • Gość: angrusz Co robią ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 21:44
              Pracują na chleb .
              Czekają na kolejną kadencję
    • lexusss Re: Kandydaci na częstochowskich radnych 21.10.06, 16:33
      moj kandydat to dr Adam Sokołowski z tysiaclecia, z listy po. mialem okazje
      pisac u niego prace mgr i wyrobic sobie o nim jak najlepsze zdanie. gosc byl
      kompetentny, rzetelny, przejawial na seminariach zainteresowanie lokalna
      sytuacja gospodarcza i polityczna. wszystko w ramach niezobowiazujacej i
      nienarzucajacej jego toku rozumowania, dyskusji. rozmawialem z nim w ubiegly
      piatek podczas przypadkowego spotkania i uswiadczyl mnie konstruktywnymi
      argumentami w przekonaniu o slusznosci jego dzialan w kierunku poprawy sytuacji
      czestochowy.
      dodam, ze mam 35 lat i wydaje mi sie, ze w duzej mierze sprecyzowany juz
      swiatopoglad

pozdrawiam
      • Gość: Wiesiek Al. Pokoj Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.flatpla.net 21.10.06, 20:45
        Dzisiaj otrzymałem ulotkę kandydatki do Rady Miasta Anny Gabarsikej, i co
        przeczytałem ja z ciekawością jest w niej dużo informacji na temat społecznej
        działalności tej młodej osoby. Kto ją otrzyma warto przeczytać i może warto na
        taką osobę oddać głos polecam
      • Gość: XXX Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:55
        Tylko ludzie z listy numer 4 mają szansę w tych wyborach.Najgorsze
        przewidywania są dla 3 procentowej Wspólnoty Wrony.Dzisiaj lider wysilił się i
        za pieniądze podatników urządził sobie imprezę reklamującą własną osobę na
        pl.Biegańskiego. Wykorzystał jeszcze do tego Włókniarza . Tosię nazywa
        prezydent
        • Gość: X Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:10
          A propos kandydadów z listy Wrony: podobno na Grabówce staruje
          niejaki "Dzieduszycki".Który to Głębocki czy Błaszczeć/
          • Gość: Klos Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 23:28
            Oczywiście, że Józef. Tylko on.
            • Gość: tomasz_jaskola Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 06:20
              Czas tworzyć dla Młodych szeroko pojętą strukturę gminną, dla której partią jest
              Częstochowa, której nie można dac spaść do roli li stricte miasta pątniczego.
              tomasz jaskóła
              • Gość: Marian Petruszews Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.flatpla.net 22.10.06, 12:42
                JA tez dzisiaj dostałem ulotkę Anny Gabarskiej i musze przyznać rację, że nawet
                nie wiedziałem ,że jest na naszej dzielnicy taka osoba, ktora tak sie społecznie
                poświęca dla dobra innych. Przyznam, ze najbardziej podoba mi sie prowadzona
                przez nia akcja dozywiania dzieci w szkolach, jest to naprawde szczytny cel.
                • Gość: King Kong OJ Ania Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:04
                  Oj Ania Ania - marna prowokacja, piszesz już drugi komentarz o sobie z tego
                  smageo IP, szkoda że chociaż nie wpadłaś na pomysł aby IP zmienić. Ja szczerze
                  mówiac na Ciebie nie zaglosuje, siedzisz przy korycie u pani posel to seidz i
                  nie zawracaj ludziom pupy swoja osoba.
                  • Gość: .......... Re: OJ Ania Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 00:22
                    n0o właśnie anka, nie wstyd ci pisać sama o sobie? puknij się w czoło, nam nie
                    zaimponujesz
                  • Gość: Anna Misiak Re: OJ Ania Ania IP: 212.87.241.* 26.10.06, 21:33
                    Oczywiście że z tego samego IP bo tylko takim - jednym - dysponuję. Prywatnym,
                    najczęściej wieczorem. Mylisz Koing Kong osoby jak widać, ale.... mylić się
                    jest rzeczą ludzką.
                    Jeśli zagłosujesz zgodnie - to już dobrze. Jeśli zagłosujesz zgodnie ze swoim
                    przekonaniem na kandydata, który wg Ciebie może coś zrobić dobrego w Radzie
                    miasta - to jeszcze lepiej. Jeśli w Twoim wyborze nie będę ja? - trudno!
                    Radnych potrzeba 28-u! Po prostu wybierzmy najlepszych dla naszego wspólnego
                    domu - Częstochowy.
                    Łączę pozdrowienia.
        • Gość: maks... Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:30
          zapraszam na strone www.MaksymiukJanusz.pl - lista nr 5 Platforma Obywatelska
          pozycja na liście 10.
          • Gość: zzzz Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:29
            Januszu a nie jest Ci wstyd tu sie reklamowac toż to jest chyba juz czwarta
            Twa partia w przeciagu dwóch lat Pozdrawiam
            P.S Jeśli chcesz to jestem Ci je wszystkie w stanie wymienić ( z datami
            wstapienia i wystąpienia z nich )
      • Gość: luminacja Sokołowski Adam - okręg 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:11
        Ja głosuję na tego kandydata dr Adama Sokołowskiego ma to co nam potrzebne
        kompetencja i wiedza. Stary to on chyba nie jest. Słuszne ugrupowanie. Nowy
        człowiek.
      • Gość: angrusz Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:59

Też bym głosował bo też jestem absolwentem chemii Politechniki Śląskiej ale sam
        kandyduje
        i bedę na siebie czyli Andrzeja Gruszczyńskiego PiS
      • Gość: angrusz Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:00
        Sorry pomyliłem z Adamem Banaszkiewiczem
    • Gość: wc Co tu robi Lech Cendal? IP: 80.50.253.* 22.10.06, 15:06
      j.w Co tu robi Lech Cendal?
    • Gość: ciekawy Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 23.10.06, 10:36
      mam pytanie a czy można gdzieś przeczytać jakieś życiorysy kandydatów na
      radnych?
      • Gość: iza leszczyna Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:47
        można:), gazety lokalne będą pewnie podawały krótkie informacje o kandydatach,
        ale więcej trzeba szukać na stronach internetowych partii i samych kandydatów
        ja mogę podać adres swojej strony (kandyduję z PO, w okręgu: Tysiąclecie,
        Częstochówka, Parkitka, Kiedrzyn)
        www.leszczyna.info
        pozdrawiam
        • adrian_borys Kandydaci na częstochowskich radnych 24.10.06, 19:17
          www.leszczyna.info/
      • Gość: Anna Misiak Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 26.10.06, 21:36
        Można. Np.: www.opl.unikorn.pl
      • Gość: angrusz Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:03

Andrzej Gruszczyński : lista PiS
        lat 50
        żonaty , dzieciaty

absolwent :
        Politechniki Śląskiej chemia mgr inż
        Akademii Ekonomicznej w katowicach - licencjat
        Uniwersytetu Śląskiego wydz. prawa podyplomowe - prawo w handlu zagr.
        Akademii Polonijnej - studium pedagogiczne

jęz ang egz TOEFL 563 pkt , TWE 5.0

• Gość: marta nowakowska Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.trustnet.pl 23.10.06, 21:44
      Ja zagłosuję na wspomnianego już tutaj wcześniej Mariusza Pudło z Rakowa. Znam
      go jako wykładowcę (z opowieści mojej koleżanki) oraz jako sąsiada (to już ze
      swojego doświadczenia). Zdaniem koleżanki jest wymagający, ale i wyrozumiały. A
      co najważniejsze, na zajęciach wymaga nie tylko od innych, ale i od siebie - to
      pozytywna cecha. Z kolei jako sąsiad jest uczynny i pomocny. Kiedyś wieczorem,
      gdy wracałam do domu, mieszkając wówczas na rakowie, zaczepiła mnie grupa
      podpitych wyrostków. Zawiązała się awantura i nie wiem, jak całą sytuacja by się
      potoczyła, gdyby nie stanowcza reakcja przechodzącego obok p. Mariusza. Uważam,
      że warto na niego oddać głos, bo startuje z listy słusznej partii (po) oraz jest
      spoza ukadu.
      pozdrawiam
      • Gość: viki Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.realestate.net.pl 23.10.06, 21:59
        ciekawe ile sie jeszcze razy podpiszesz pod innymi nickami i napiszesz niestworzone historie :)
        Teraz kazdy jest cacy, kazdy pracuje charytatywnie, kazdy gada z ludzmi. PRZED WYBORAMI.
        Wczesniej nikogo z nich nie było tu na forum - no chyba poza ulissesem.
        Mnie to daje do myslenia i wiem na kogo zagłosuje.
        • Gość: marta nowakowska Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.trustnet.pl 23.10.06, 22:27
          wybacz, ale to nie ja założyłam ten watek na forum i nie ja nakreśliłam jego
          tematykę. gdyby to byly niestworzone historie, to napisałabym, że wyciagnał mnie
          z rąk gwałciciela czy rzucił, by mnie uratować, się pod pędzący samochód, niczym
          pies lampe, który jeżdził koleją...
          owszem, nikogo nie było na forum przed wyborami, ale taka specyfika kampanii
          wyborczej, że agitować zaczyna się w jej trakcie.
          mam nadzieję, że faktycznie zagłosujesz, porzucając gołosłowność
          • Gość: viki Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.realestate.net.pl 23.10.06, 22:30
            oczywiscie, ze zagłosuje i moi rodzice - na Jacka Krawczyka /ulisses_czwa/ z tego samego okregu i tej samej listy.
          • Gość: krolik hmmm fantazja, fantazja feeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 01:39
            > tematykę. gdyby to byly niestworzone historie, to napisałabym, że wyciagnał mni
            > e
            > z rąk gwałciciela czy rzucił, by mnie uratować, się pod pędzący samochód, niczy
            > m
            czyli następnym razem napiszesz o rzekomym gwałcie ?:)
            o kurcze nie brak ci fantazji.
            A co do gołosłownosci to fakt specyfika forum pozwala na pełną anonimowość i
            można kreować różne wizerunki kandydatów.
            Wielonickowoć czyli trolizm to const na forum nawe i tu a feeee
            • Gość: marta nowakowska Re: hmmm fantazja, fantazja feeee IP: *.trustnet.pl 24.10.06, 01:47
              wybacz, ale trolizm to nie wielonickowosc...
              to cos, co sam w tym momencie soba reprezentujesz
              • Gość: krolik Re: hmmm fantazja, fantazja feeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 02:01
                musisz wiecje czytać
                i mniej agresji
                teraz całą noc bedziesz czuwać ?
                takiego wyborcy pozazdrościć

no ale cnotę ma się jedną ;)
        • Gość: joe Ulisses? TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:18
          jeśli mieszkasz w jego okręgu to będzie to świetny wybór. Znam go i wiem, że
          nie będziesz żałować!

www.adrianborys.pl/
          • Gość: maciek sylwetki radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:51
            Zaprszam na stronę www.demokraci.czest.pl
            Są tam sylwetki wszystkich kandydatów tej partii.

Pozdrawiam
            • Gość: LPR-owiec Do Macka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:13
              Czlowieku ale kogo interesuja sytlwetki ludzi z partii o promilowym poparciu :D
              • Gość: maciek Re: Do Macka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 08:59
                No tak wy macie 2 promile. Ostanie sonadaze daje wam 2-3 procent popracia.
                Jedyne co macie "wielkie" to chyba wasz pseudo super lider:)
            • Gość: Jacek Re: sylwetki radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:08
              Super stronka :)
              polecam , przynajmniej sie czegos mozna dowiedziec o kandydatach. Wlasnie
              startujecie z Wspolnej Lewicy i Demokratow prawda ?

• Gość: goya Re: sylwetki radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:30
                Rzeczywiście ciekawa stronka zreszta najlepsza z wszystkich politycznych w tym
                miescie
                • Gość: xyz Re: sylwetki radnych IP: 80.54.171.* 27.10.06, 21:41
                  Goya, co jest dobrego w stronce demokratów, chyba nie widziałaś profesjonalnej
                  strony politycznej, chyba, że myślisz o Tylu łudząco podobnym do Jasia Fasoli
              • Gość: Dziwny Re: sylwetki radnych IP: 212.87.241.* 28.10.06, 17:12
                Dla mnie na tej liście jet tylko jeden kandydat - PAN WOJCIECH GRABAŁOWSKI.
                Przynajmniej o nim wiem że to uczciwy człowiek.
                Ach, i jeszcze jedno - przepraszamy, strpna www.opl.unikorn.pl jeszcze nie jest
                gotowa. Robią to "własnym przemysłem", bez "szastania" pieniędzmi, których nie
                mają za wiele, nie zaśmiecają miasta, nie zaklejają wszystkiego. Lewicowe
                poglądy, ale nie partia. Gospodarni? racjonalnie myślący? Kto wie, może to jest
                rozwiązanie ?
              • Gość: maciek Re: sylwetki radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:15
                Tak. Zdecydowaliśmy się na koalicję z lewą stroną.

Pozdrawiam,
    • Gość: Kasia Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.net 25.10.06, 21:27
      najlepszy kandydat do Rady Miasta to Stanisław Gmitruk - wieloletni, roztropny,
      pracowity i uczciwy działacz samorządowy. Stawiam na pana Stasia.
      • Gość: on wie Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:30
        Czyż to nie przypadkiem córeczka pana Gmitruka?
        • Gość: nie-sympatyk demok sylwetki kandydatów IP: 80.54.171.* 27.10.06, 21:58
          strona demokratów jest ściągnięta, widzi to każdy kto wejdzie w źródło, a tak w
          ogóle prawa kolumna trochę sie Wam rozjechała
          p.s. warto się podpisywać pod swoimi "dziełami"
          • Gość: Maciek Re: sylwetki kandydatów IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.10.06, 23:26
            Jasne,że nasza strona odwołuje się do strony centrali. Tak jak DHL, Coca Cola ma
            tylko nakładki na poszczególne kraje, tak my zrobiliśmy swoją na podobienstwo
            centrali. to chyba logiczne. Z drugiej strony, na tle innych stron z Częstochowy
            jest dobra,a nawet b.dobra
      • Gość: lele Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.160.86.* 29.10.06, 11:45
        zbyt WIELOOOOOOletni!!!!
    • Gość: Do Anki Misiak Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 27.10.06, 21:57
      Myslisz ,że na hasło WSPÓLNY DOM nabierzesz wyborców? Chyba, że przez wspólny dom rozumiesz wspólnotę z obcym mężem.
      Jak chcesz to robić,bo już jedną wspólnotę rodzinną rozbiłaś, a na dodatek nie zaprzeczasz jak wyżej było o Twoim "Tuńku".
      Publicznie nie musisz sie obnosić z tym ,że kochasz i jesteś kochana.
      Żonie i rodzinie złamałaś życie.
      • Gość: Lidia Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:35
        O wow, pogrzebmy dalej :))) pewnie okaże się, że niejeden i niejedna z
        kandydatów mają coś na sumieniu :))) rozbite rodziny, złamane serca,
        niedotrzymane obietnice, w końcu to tylko ludzie...
        • Gość: Student Co tu robi Artur Siwek!?!??!?!?!??! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:17
          Mam pytanie do liderów PLatformy Obywatelskiej!?!?!
          Co na waszej liście robi Artur Siwek pomocnik Zsypoli na Politechnice, i ich
          przydupas?!?!?!?! Dramat miałem oddać na panią Haline głos ale w tym momencie
          mam to gdzies!!
          Primus Inter Pares - Panie Siwek troszke tu popiszemy o tym Pana Primusie od
          ZSP !!!!!!
          • Gość: Riva Re: Co tu robi Artur Siwek!?!??!?!?!??! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:20
            Też go znam on na Zarządzaniu chyba loy kręcił ;P Śmieszny, powiatowy
            cwaniaczek wyżelowany
            • Gość: lele Re: Co tu robi Artur Siwek!?!??!?!?!??! IP: 212.160.86.* 28.10.06, 20:06
              co?
            • Gość: lele Re: Co tu robi Artur Siwek!?!??!?!?!??! IP: 212.160.86.* 28.10.06, 20:21
              a co macie do Siwka?spoko gość
          • ulisses_czwa Artur Siwek - kilka słów o kandydacie 28.10.06, 21:39
            > Mam pytanie do liderów PLatformy Obywatelskiej!?!?!

Nie jestem żadnym liderem żadnej partii, ale odpowiem Ci tu jak zwykły mieszkaniec, normalny człowiek, który poznał osobiście ARTURA SIWKA.

> Co na waszej liście robi Artur Siwek pomocnik Zsypoli na Politechnice, i ich
            > przydupas?!?!?!?! Dramat miałem oddać na panią Haline głos ale w tym momencie
            > mam to gdzies!!

Poznałem Artura ponad pół roku temu i mam o nim bardzo dobre zdanie. Moge wypowiadac się tylko w superlatywach, gdyż nie spotkała mnie żadna przykrość/zawód z Jego strony. To młody człowiek, bardzo dobrze wykształcony (Politechnika Czestochowska + Akademia Ekonomiczna w Krakowie), znający się na tym co robi. Do tego skromny i zawsze uczynny. Pomimo młodego wieku, ma już doświadczenie w sprawach związanych z pozyskiwaniem środków z UE, ponieważ pracuje w firmie zajmującej się przygotowywaniem wniosków o dotacje z UE dla osób prywatnych.
            Życzyłbym sobie, aby więcej takich osób jak On zapełniało listy - nie tylko PO, ale i innych partii... Wówczas mielibyśmy kleskę urodzaju.
            Chciałbym również zauważyć, że pomawiasz Artura o bycie "pomocnikiem" i "przydupasem" ZSP, które jak wiemy ma charakter lewicowy. Otóż Artur jest związany z PO od 2003 roku. Nagrodę "Primus Inter Pares" uzyskał w 2005 roku dla najlepszego studenta w Czestochowie. To tylko potwierdza jego wartość, jeśli lewicowy ZSP przyznaje ta nagrode studentowi należącemu do PO. Nagrodę odebrał osobiście z rąk ówczesnego Prezydenta RP - Aleksandra Kwasniewskiego.

Jeśli ktoś pragnie zapoznać się z osoba Artura Siwka, a moge polecić Go z czytym sumieniem, to zapraszam na jego stronę:

http:www.artursiwek.pl

Szczerze wierzę, że zostanie Radnym z korzyścią dla miasta i jego mieszkańców.
            Pozdrawiam
            • Gość: KTOSIK Re: Artur Siwek - kilka słów o kandydacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:46
              platformusy nie mają żadnego programu dla miasta. chcą ściągac kolejnych
              inwestorów którzy będą płacić ludziom po 800 - 1000 zł na miesiąc, mając ich za
              niewolników.Nie dla farbowanzch liberalow
              • Gość: lele Re: Artur Siwek - kilka słów o kandydacie IP: 212.160.86.* 29.10.06, 11:28
                KTOSIKu, a Ty zaproponuj jakiś punkt programu. Ostatnio modna stała się
                konstruktywna krytyka, jeżeli wiesz wogóle co oznacza to pojęcie ;-)
              • Gość: lele Re: Artur Siwek - kilka słów o kandydacie IP: 212.160.86.* 29.10.06, 18:41
                i co KTOSIKU ? wymiękasz//Potrafisz tylko krytykować !Ciągle czekam na twoje
                alternatywne pomysły. Skoro uważasz, że platforma ma taki beznadziejny program
                dla miasta , podaj własne pomysły.... A może jesteś z grona pisiorów i
                potrafisz TYLKO I WYŁĄCZNIE krytykować....Przyjmij moje kondolencje..
              • Gość: obiektywny KToSiKu trochę argumentów a nie bdzury pisać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:50
                > platformusy nie mają żadnego programu dla miasta.
                hmm kłamiesz ktosiku, wystarczy wejść na stronę platformy a zobaczysz ich program

>chcą ściągac kolejnych
                i sam sobie przeczysz. Skoro chcą sciągać inwestorów to już element programu. A,
                ponieważ ty ze względu na swoją ignorancję nie pojmujesz jak ważni są inwestorzy
                tym samym herezje prawisz ;)

> inwestorów którzy będą płacić ludziom po 800 - 1000 zł na miesiąc, mając ich z
                takim inwestorem jest TRW tak np. i tutaj śmiem wątpić czy rzeczywiście tyle
                płacą swym pracownikom KTOSIK

> Nie dla farbowanzch liberalow
                i znowu puste slogany i inwektywy. KTOSIK tu dyskutujemy ale mając argumenty a
                nie tanie populistyczne frazesy
              • adrian_borys PO 30.10.06, 23:29
                najlepiej nie ściągnąć żadnych. Nawet krytyka musi być na poziomie. Niestety
                tutaj go brakuje!

• Gość: Anna Re: Artur Siwek - kilka słów o kandydacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:27
              Krawczyk nie pisz takich głupot bo do Ciebie tez stracimy zaufabnie czlowieku,
              Siwek to czlowiek porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Anik Re: Artur Siwek - kilka słów o kandydacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:30
              Jacku nie pitol glupot studiowalem z nim na Zarzadzaniu, stary cwaniak, slabo
              go jeszcze chyba znasz!! Myslalem Jacus ze jestes rozsadniejszy!!!
          • Gość: noel Re: Co tu robi Artur Siwek!?!??!?!?!??! IP: *.trustnet.pl 29.10.06, 14:34
            Znam osobiscie Artura Siwka i pozwolę sobie zaprotestować przeciwko szkalowaniu
            jego osoby. Miałem i mam okazję z nim wspołpracować, dlatego czuję się
            zobligowany do zabrania głosu.
            Artur Siwek jest człowiekiem operatywnym, przedsiębiorczym i zaangażowanym w
            wiele przedsięwzięć. Pomaga ludziom potrzebującym - zarówno dzieciom jak i
            bezdomnym. Czasami podziwiam jego determinację, a czasami mam zgoła odmienne
            odczucia, ale absolutnie nie zgadzam się z zarzucaniem mu koneksji w kontekście
            nagrody dla - w wolnym tłumaczeniu - najlepszego studenta. Choć ZSP ma
            generalnie opinię pejoratywną, to nie uważam, żeby wspołpraca z organizacjami
            studenckimi, czy działalność w ramach kreowania kół zainteresowań, w jakikolwiek
            sposób dyskryminowała w środowisku akademickim.
            Oby więcej młodych ludzi miało zacięcie do tego typu działań, oby więcej młodych
            ludzi miało ambicje i oby więcej młodych ludzi dążyło do ich realizacji.

A miernoty przytłoczone codziennością niech choć spróbują zrzucić płaszcz
            wirtualnych bohaterów. Choć szczerze wątpię, czy jest ich stać na to - wszak
            konfrontacja wiąże się z brakiem anonimowości...

pozdrawiam
            • marcys_czwa Re: Co tu robi Artur Siwek!?!??!?!?!??! 30.10.06, 09:35
              Jak kiedyś ktoś napisał na tym forum czarny PR to wyższa szkoła jazdy. Nietety
              ten uprawiany tutaj to zwykła "kurszczyzna" która wobec wyczynów jej autora
              zdeprecjonowała już swoją wartość w oczach co bardziej rozumnego wyborcy. Nie
              mam zamiaru rozwodzić się tutaj nad zaletami Artura Siwka choć znając go
              osobiście wiem że ma ich sporo a nazwanie go wyżelowanym ...... jest sporym
              nadużyciem politycznym. Wybory wbrew temu co pisze powyższy interlokutor nie są
              konkursem piękności lecz kompetencji. Wróćmy wiec do dyskusji merytorycznej o
              programach, pomysłach i umiejętnościach ich realizacji. Inaczej będzie to
              zwykłe czcze gadanie i wyzwiska których mamy już za dużo w polityce. Totalna
              wojna u góry nie powinna przynosić nam niepokojów do naszych małych ojczyzn.
              Żel na włosach to żaden argument. Pozdrawiam.
    • Gość: wolo Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 80.54.173.* 28.10.06, 14:43
      Widać, że wybory tuż, tuż. Zaśmiecone całe miasto. Czy sztaby wyborcze
      zastanawiają się gdzie wieszać plakaty. Z tego co widać to chyba nie.
    • Gość: janik Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.trustnet.pl 28.10.06, 18:49
      Ja proponuję Roberta Kucębę z Politechniki. Kandyduje z Platformy z Północy.
      Moje poparcie, Panie Doktorze
      • Gość: lele Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.160.86.* 28.10.06, 20:24
        jak patrze na zjaraną gębę Niesmacznego, to zastanawiam się czy nie wyjechać do
        Irlandii
        • Gość: picia Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:42
          popieram
          do tej pory nie potrafiłem tego nazwać,
          teraz już wiem
          czuję to samo
    • Gość: maro Okręg 5 Lista 2 pozycja 10- Daniel Musiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:39
      Swój człowiek nawet ma swój blog wyborczy, chyba jako jedyny w Częstochowie-
      musial.blog.onet.pl
      • Gość: xxx siuśmajtki w RM ???? ...czyli Daniel Musiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:56
        > Swój człowiek
        swój Wszechpolak ???????? dla kogo ???
        ten obraz nietolerancji i nacjonalizmu ?????

>nawet ma swój blog wyborczy, chyba jako jedyny w Częstochowie-
        hehe nawet ?? to troche za mało bo na tym blogu poza linkami do portali
        faszystowskich i narodowych nic nie ma. Gdzie plan, A fakt Giertych ich
        zniewolił zatem mają jeden wspólny. I wielkim kłamstwem jest, że jest to jedyny
        blog.

A reasumując techę za młody to jest chłpopak by startował do Rady Miasta
        ...gdzie matura ??? chyba na niej powinien teraz się kolega skupić
        • Gość: tymek ale ciemnota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:02
          Faszystowskich? W dzieciństwie cię bejsbolem rodzice po głowie bili?
          • Gość: dren Re: ale ciemnota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 17:31
            A co na liście robi ten mały piegowaty niewykształcony cwaniaczek,ciągle coś
            probujący robić Grześ Mrozik.
          • Gość: xxx wypowiedzi siuśmajtka czyli znowu D. Musiał ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 21:29
            > Faszystowskich? W dzieciństwie cię bejsbolem rodzice po głowie bili?
            jestem rocznik 1968, zatem nie mogli mie bić "bejsbolem" wówczas Tymku nie było
            jeszcze Wszechpolaków, czy Twoje Daniela Musiała

A tak na marginesie czy LPR jest aż tak zdesperowane, że w przypływie histerii
            zakleja swoimi małymi znaczkami wszystkich kandydatów. Ba nawet zapomnieli, że w
            koalicji są z PiS i też ich zaklejają ;))))
    • Gość: kasacja Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: 212.87.241.* 01.11.06, 16:27
      Znowu Jacek Kasprzyk w czołówce listy.Ten cwaniak to się całe życie ustawia.
      Co wybory to pod innym szyldem ! Myślę, że już się ludzie na nim poznali.
      • Gość: Leszek Re: Kandydaci na częstochowskich radnych IP: *.realestate.net.pl 01.11.06, 16:35
        Zamieńmy zatem Kasprzyka na bardziej przyszłościowego Jacka Krawczyka. Ja i moi znajomi tak zrobimy 12-ego.
    • dzid4 Kandydaci na częstochowskich radnych 02.11.06, 10:15
      Wymieńmy ich wszystkich , tych którzy mają za sobą przeszłość.. jedynym
      kryterium niech będzie wykształcenie, znajomość minimum dwóch języków obcych
      (unikniemy kompromitacji i zaoszczędzimy na tłumaczach) ORAZ WIEK STAWIAJMY NA
      LUDZI MłODYCH, którzy mają nam coś do zaoferowania,, górna granica wieku to 35
      lat.. kombatanci proszę odpoczywajcie należy wam się to ,,,ZOSTANCIE W DOMU,
      ODDAJCIE WłADZE , ODPOCZYWAJCIE należy wam się to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka