Dodaj do ulubionych

Diabel piszczalka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:07
spodobały mi się twoje zdjęcia gratuluję hobby ,czy możesz mi doradzić jaki
aparat kupić(chodzi mi o taki raczej dla początkujących )Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: mamoń Re: Diabel piszczalka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:09
      dla początkujących - zorka 5
    • diabel_piszczalka Re: Diabel piszczalka 29.10.06, 17:20
      Nie sądzę abym potrafił Ci doradzić, ponieważ aparat zbyt krótko i nie znam się
      zbyt dobrze na aparatach.
      Najpierw powinnaś odwiedzić forum Fotografia
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=127
      i grupę pl.rec.foto.cyfrowa
      groups.google.pl/group/pl.rec.foto.cyfrowa?lnk=lr&hl=pl
      Wszystko zależy od tego, do czego będzie Ci potrzebny aparat i jakim budżetem
      dysponujesz. Potem możesz zadać pytanie, ale pamiętaj, aby wcześniej przejrzeć
      archiwum.
      Niezależnie od tego co wybierzesz i tak będą aparaty, które mają to, czego nie
      będzie miał Twój.
      pozdrawiam....
      • mercin.brezan Re: Diabel piszczalka 29.10.06, 17:26
        ech... wprawdzie jestem jeszcze dość młody
        ale dla mnie liczą się tylko aparaty analogowe
        mają duszę
        • diabel_piszczalka Re: Diabel piszczalka 29.10.06, 17:30
          No i jakość zdjęć dużo lepsza, ale cyfrówki są bardziej praktyczne i tańsze w
          eksploatacji.
          • Gość: kama Re: Diabel piszczalka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:20
            macie rację,ale nowych rzeczy warto próbować,Dzięki
            • Gość: miśka Re: Diabel piszczalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:25
              na cyfrówce można próbowac do bólu:)
              zrobić dziesiątki zdjęć, a wybrać jedno,
              dla poczatkujacych to najlepsze rozwiazanie,
              sama praktykuje ;)
              • Gość: Olka Re: Diabel piszczalka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:11
                eeeeeeeeeeeeeeeeeej! To ja miałam założyć wątek chwalący diabełka! <foch> ;)
          • Gość: j.w2 Re: Diabel piszczalka IP: 212.87.241.* 31.10.06, 09:07
            Do Diabeł piszczałka : Jestem pod wrażeniem Twoich zdjęć ! Są super !Sam też
            fotografuję i dlatego potrafię docenić to co robisz .Tak trzymać ! Pozdrawiam.
            • Gość: hanzel_gretyl Re: Diabel piszczalka IP: *.venaritmo.com 31.10.06, 12:01
              widze ze rozmowy o cmentarzu nie poszly na marne. pozdrawiam.
            • diabel_piszczalka Re: Diabel piszczalka 31.10.06, 12:43
              Chciałem podziękować wszystkim za słowa uznania. Uważam, że te zdjęcia nie są
              bardzo dobre - dopiero się uczę sztuki fotografii. Jednak się cieszę, że się
              komuś podobają. Zobaczcie sobie zdjęcia na plfoto.com,
              onephoto.net niektóre są wręcz mistrzowskie i stanowią wzór do naśladowania.

pozdrawiam serdecznie...
              • Gość: hanzel_gretyl Re: Diabel piszczalka IP: *.venaritmo.com 31.10.06, 13:09
                widze ze jestes zainteresowany losami zydow w czestochowie, piszesz jakas prace
                na ten temat ? a jak tam z losem tych zdjec, ktore kiedys umiesciles, wiadomo
                cos wiecej ?
                • diabel_piszczalka Re: Diabel piszczalka 31.10.06, 20:49
                  Witam,
                  Nie... nie piszę żadnej pracy na temat Żydów. Zacząłem się interesować historią
                  Częstochowy w ogólności i teraz jestem właśnie etapie poznawania historii
                  społeczności żydowskiej. W ogóle jest niewiele informacji na temat historii
                  Częstochowy.
                  Na przykład toopracowanie o częstochowskich Żydach bije na głowę wszystkie, jakie do tej
                  pory znalazłem o samej Częstochowie.
                  Uważam, że warto wiedzieć więcej o miejscu, w którym się mieszka. Wydaje mi się,
                  że większa część mieszkańców Częstochowy wie niewiele o historii tego miasta.
                  Ludzie pamiętają, że potop....że obrona Jasnej Góry....że..no właśnie. Spytaj
                  dziś na ulicy kogoś, co to był na przykład "Krwawy poniedziałek"? Jak myślisz,
                  ile osób będzie wiedziało? Dlatego chwalę bardzo takie działania, jak cykl
                  Gazety o ulicach Częstochowy - to bardzo pouczająca i ciekawa lektura.
                  Odnośnie budynku z fotografii, o który pytałem. Nie wiem jeszcze gdzie to jest,
                  muszę zobaczyć miejsca proponowane przez forumowiczów. Na razie zarobiony
                  strasznie jestem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka