Gość: szukajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:45 czy jest moze gdzoes jakies wolne miejsce pracy dla młodej 23 letniej dziewczyny. Bo juz trace nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Kłobucka Re: praca w kłobucku IP: *.prenet.pl 28.11.06, 20:08 Po co pracowac pomoge Ci moze sie spotkamy i porozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukająca Re: praca w kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:06 Gość portalu: z Kłobucka napisał(a): > Po co pracowac pomoge Ci moze sie spotkamy i porozmawiamy? A nie lepiej będzie jak sam sobie tego swego śmierdzącego Frederyka pomarszczysz łosiu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: praca w kłobucku IP: *.prenet.pl 28.11.06, 22:05 Brawo " szukająca" oblałem sie gorącą herbatą ze smiechu. Z nimi tak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: praca w kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:07 Ale się uśmiałam z tego łosia. Od dziś mój stary ma nową "ksywę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga A nie lepiej brzmi - Fred? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:35 Marszczyć Freda, brzmi lepiej. Oznacza to, że to coś jest - no - jest pokaźne. A Fryderyk? To mało co. Byle co. I z takm byle czym do gości? Odpowiedz Link Zgłoś