Dodaj do ulubionych

Ja 23, on 19...

IP: *.apus-net.pl 17.12.06, 20:02
No i mnie amor dopadł. Jest nim chłopak, który jest młodszy ode mnie o 4 lata.
To jest jeszcze świeże i delikatne, ale chciałabym, żeby okazało sie
długotrwałe, a ta róźnica wieku nie wpłynęła na nasze uczucie i cały związek.
Obserwuj wątek
    • Gość: W11 Re: Ja 23, on 19... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:04
      daj se spokój, na dłuższą metę nic z tego nie będzie
      • Gość: mmm Re: Ja 23, on 19... IP: *.echostar.pl 18.12.06, 14:43
        Znam bardzo wiele par, gdzie róznica wieku jest właśnie taka tzn.kobieta
        starsza.Oczywiście nie wchodzi w gre 15 lat, ale 4,3,2.Życzę szczęścia.
    • Gość: Kobieta... Re: Ja 23, on 19... IP: 217.153.246.* 17.12.06, 20:04
      Byłam kiedys z młodszym. Nie wyszło, ale może Tobie się uda. Pozdrawiam i
      powodzenia :)
    • Gość: Paolo Re: Ja 23, on 19... IP: 89.174.23.* 17.12.06, 21:05
      jesli Go kochasz to pokonacie wszystko:)
      a takim ludzkim gadaniem jak tu na forum się nie przejmuj.....Powodzenia:))))
      • Gość: zenon Re: Ja 23, on 19... IP: *.icpnet.pl 17.12.06, 21:41
        zapij wódką .. nie poczujesz różnicy ...
        • Gość: kama Re: Ja 23, on 19... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 21:46
          nie patrz na wiek,czasem ten młodszy moze sie okazac bardziej dojrzały niz ten
          starszy
          • machara Re: Ja 23, on 19... 17.12.06, 23:11
            a ja miałam o 10 lat młodszego i nadal za mną szaleje ale ja juz nie chcę bo za
            młody jest i nie chcę mu marnowac życia. niezły w łóżku i w pełni mnie
            zaspokajał. poza tym wiem że na dłuższą metę nic z tego by nie było. ja się
            będę starzała a on znajdzie sobie młodszą. po co mam cierpieć i wpadać w
            kompleksy
    • Gość: vee Re: Ja 23, on 19... IP: 80.251.207.* 18.12.06, 09:14
      ty nie masz co innego pisac na forum?
    • Gość: :) Re: Ja 23, on 19... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 09:41
      Zycze powodzenia.
      Pamietaj to nie wiekiem mierzy sie dojrzałośc człowieka.

Znam jedna pare gdzie ona jest strsza ale chyba nawet wiecej niż 4 lata.
      Sa juz razem jakis czas dobrze im.
      Tylko ona chce chyba ukryć ta roznice wieku i robi sie taka za bardzo wyluzowana
      co wyglada troche ni ebardzo....

Najwazniejsze to byc soba ;)
    • Gość: starsza;) Re: Ja 23, on 19... IP: *.profiline.pl 18.12.06, 09:48
      Ja 25 On 19.Dzisiaj mamy drugą rocznicę.W sierpniu ślub;)Mam dodać cos więcej?:)))
      • Gość: A Re: Ja 23, on 19... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 09:53
        Wiesz w tym wieku to ja bym jeszcze szukał starszego gościa ... zresztą odnosi
        się to także do tej co założyła wątek ... Co innego jak się ma 30 i wiecej lat
        ale mając 23-25??? Czy wy kobitki czasem nie łapiecie pierwszego, który się
        nawinął??? Coś mi się tak wydaje
        • Gość: starsza;) Re: Ja 23, on 19... IP: *.profiline.pl 18.12.06, 09:59
          Nie, nie jest pierwszy.Ale dopiero teraz wiem,że to jest Ten Facet...co z tego,
          że jest młodszy?Znam wielu facetów którzy mają znacznie więcej lat niż ja a są
          kompletnie niedojrzali.Jest mi dobrze, jest mi cudownie i dlatego chcę z Nim
          być...A może mam po prostu szczęście? Nie wiem,ale jeżeli tak to i Wam go życzę;)))
          • Gość: warren Re: Ja 23, on 19... IP: *.prio138.trustnet.pl 18.12.06, 10:04
            gratulacje
            mamuśko
            heheheehe
      • Gość: pierniczek Re: Ja 23, on 19... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:09
        a ja z wlasnego doswiadczenia powiem tak: ja 22, on 20... od 3 lat jestesmy w
        zwiazku na przyszly rok planujemy zareczyny, a na nastepny ślub... życze
        szczescia :)
    • Gość: K2 On - 21 ona - 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:51
      j.w znam taką parę, jego staruszkowie wrzucają im coraz to większe przeszkody pod nogi a oni sa dalej ze sobą już dwa lata. Często można ich spotkać w donkim czy genesis ;). Tylko się zastanawiam co z nimi będzie za 5-6 lat gdy po niej zacznie być widać wiek jaki posiada (no wiecie zmarszczki itd, a teraz się jeszcze świetnie trzyma jak na laskę w tym wieku)
    • Gość: kika Re: Ja 23, on 19... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:15
      Młodszy facet szuka w kobiecie swojej matki-zobaczysz będziesz go utrzymywać,
      bo jak sie nauczy,że to ty kupujesz wszystko to .....
      19-latek to jeszcze duże dziecko.Daj sobie spokoj
      • Gość: W Re: Ja 23, on 19... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:58
        Dokładnie ... teraz coraz więcej parek takich jest. I to właśnie bardzo często
        w takim układzie że ona go utrzymuje lub lepiej zarabia. Rówieśnicy nie chcą
        się żenić bo zazwyczaj z forsą krucho albo już pozajmowani (mowa o tych
        starszych). Za to łebki bardzo chętnie ...
    • Gość: mmm Re: Ja 23, on 19... IP: *.echostar.pl 18.12.06, 14:51
      Poczytałam sobie, więc jeszcze cos dopiszę.Ja 30 lat, mój mąż 27lat.5 lat po
      ślubie.
      To idiotyczne co ludzie niektórzy tu piszą.Poprostu wiecej na forum nie pytaj
      o takie sprawy tylko zdaj sie na intuicję.A, nikt nigdy nie powiedział, ze
      jestem starsza.Wręcz przeciwnie.
      • Gość: starsza;) Re: Ja 23, on 19... IP: *.profiline.pl 18.12.06, 15:28
        Bo niektórzy po prostu zazdroszczą,że coraz więcej ludzi pozbywa się
        zaściankowego sposobu myslenia i dzięki temu odnajduja prawdziwe Szczęście...;)))
      • Gość: mmm Re: Ja 23, on 19... IP: *.echostar.pl 18.12.06, 15:33
        A to jeszcze dodam, ze mąż mnie utrzymuje, mnie i dziecko.I zarabia bardzo
        dobrze.Jak sie poznalismy nie myslelismy, kto kogo bedzie utrzymywał, oboje sie
        uczylismy i utrzymywali Nas rodzice.
        • Gość: A Re: Ja 23, on 19... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:12
          Tylko się nie zdziw jak ci kiedyś powie papa i odejdzie do młodszej ...
          • Gość: starsza;) Re: Ja 23, on 19... IP: *.profiline.pl 19.12.06, 10:11
            Takie rzeczy zdarzają się bez względu na to, kto jest młodszy...Nie tylko młodsi
            faceci zostawiają swoje kobiety dla jeszcze młodszych dziewczyn. I odwrotnie -
            nawet starsze kobiety zostawiaja partnerów dla kogos młodszego (albo starszego).
            Nie ma reguły...Ryzyko zawsze istnieje...Ale lepiej żałować,że się coś zrobiło
            niż żałować,że się nawet nie spróbowało...Ja zakładam,że będzie dobrze;) A poza
            tym - co ma z tym wspólnego wiek?Ciało? Też się kiedyś zestarzeje.A każdy -
            nawet najbardziej "twardy" facet prędzej czy później będzie chciał stabilizacji
            i prawdziwego uczucia, a nie szukania wciąż młodszej kobiety...To męczy na
            dłuższą metę.A przecież zarówno mężczyźni jak i kobiety (podświadomie lub
            świadomie)chcą tej jedynej, prawdziwej miłości;)Ludzka rzecz - taka
            rasa;))Pozdrawiam!
          • Gość: mmm Re: Ja 23, on 19... IP: *.echostar.pl 19.12.06, 13:53
            To sie może zdarzyć w każdym małżeństwie bez względu na wiek małzonków.3 lata
            to naprawde jest róznica niezauważalna dla innych i dla nas samych.Mojej
            znajomej mąż odszedł do pani 15 lat starszej, a żone miał młodsza.I zostawił ja
            z 2 dzieci.To zalezy naprawde od ludzi.Jak ktoś ma taki charakter, ze lubi
            chodzic na boki to nikt go nie powstrzyma-ani młodsza, ani starsza, ani
            żadna.Papa może zawsze powiedzieć każdy i każdemu.Być może jesteśmy dopiero 5
            lat po slubie, ale mamy wiele za sobą, naprawdę duzo przeszliśmy.Nigdy nie
            pomyślałam, ze jakas inna baba może nam stanąć na drodze.Nigdy nie byłam
            zazdrosna.A tak naprawde to ja sie wogóle nie czuje starsza.Wogóle.
    • gosia1983 Re: Ja 23, on 19... 05.01.07, 23:32
      Ojojoj. Zdarzyła mi się w Sylwestra taka oto historia.

Zanim jeszcze ją opiszę, zdradzę Wam, że w tym roku kończę 24 lata, mieszkam z
      moim facetem 2 lata, od 3 lat jesteśmy razem. Od dwóch miesięcy zaczyna się coś
      walić...

W Sylwestra poznałam fajnego faceta. Wysoki brunet (przeciwieństwo mojego
      faceta), normalnie mój ideał! Prosił mnie co jakiś czas do tańca (dodam, że była
      to zwykła domówka, nikt inny nie tańczył), mój M nie miał nic przeciwko (on w
      ogóle ze mną nigdzie i nigdy nie tańczy). Bawiłam się świetnie. Trochę
      rozmawialiśmy, na pożegnanie stwierdził, że jestem "zajebista" (co za komplement
      biedny :) ) i powiedział "szkoda, że się więcej nie zobaczymy". Jednak, okazało
      się później... że studiujemy na tym samym wydziale! Spotkaliśmy się już dwa razy
      na uczelnianym korytarzu, chwilę porozmawialiśmy. Dowiedziałam się z pewnego
      źrodła, że mu się spodobałam (aaaa!!!). Normalnie chyba się w nim zauroczyłam
      (co za małolata ze mnie!). Mam prawie 24 lata a zachowuję się jak nastolatka,
      tym bardziej, że mam stałego faceta. Wciąż myślę o tym nieznajomym. Jest
      przystojny, zawsze usmiechnięty i pełen optymizmu. Rozmowy z nim to słodycz i
      ukojenie dla ucha. Wiem, że jest taki na codzień, że nie odgrywa żadnej roli
      przede mną. Normalnie jest boski, ten mój... 20-latek! Tak, tak, jest młodszy
      ode mnie całe 4 lata! Nie wiem co mam robić. Gadam z nim już na gg, myślę i
      wyobrażam sobie nie wiadomo co. Mój M jest zazdrosny ale ja mu mówię, że
      przesadza. Nie wiem co mam myśleć. Czy kontynuować tą znajomość czy dac sobie
      spokój i odbudowywać mój walący się związek. Cholera...

Wpisałam w wyszukiwarce tylko "młodszy facet".

Mój obecny facet ma 28 lat. Jest inteligentny, zabawny. Jednak jest dalej
      dzieckiem, żadnej odpowiedzialności, planowania, dbania o naszą przyszłość. Taki
      jeszcze z niego chłopczyk, który by tylko spotykał się z kolegami i przesiadywał
      z nimi godziny przy piwku.

Normalnie śmieszna sytuacja.

Jak macie jakieś zdanie na ten temat, chętnie przeczytam.
      Dzięki i pozdrawiam.
      • Gość: facet Re: Ja 23, on 19... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 09:47
        No cóż, czy to nie wszystko jedno z kim będziesz? Przecież zwyczajna głupiutka
        dupa z ciebie jest, więc i tak cię wszyscy zlewają.
        • mix2ra Re: Ja 23, on 19... 06.01.07, 11:37
          Najpiekniejsze lata spedzilem wlasnie w zwiazku ze starsza dziewczyna. Byla
          cztery lata starsza. Gdyby nie sytuacja losowa bylibysmy pewnie do tej pory
          razem... ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka