Gość: 1921 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 15:23 TYLKO RAKÓW RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HUNTER Re: Kontrola stacji paliw IP: w3cache:* 12.07.03, 16:58 Na takie stacje powinno się nałożyć takie kary by to się więcej nie powtórzyło. I tak płacimy w Częstochowie bardzo dużo za paliwo i jeszcze jest ono do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Na Jagielońskiej na Petrochemi IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 11:32 Na Jagielońskiej na Petrochemi co zatankuję to jak rano odpalam to mi wozem szarpie jak cholera.Napewno chszczą tam paliwko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Na Jagielońskiej na Petrochemi IP: *.wsp.czest.pl 13.07.03, 13:06 To po jaką cholerę tam codziennie tankujesz pajacu...... Powinieneś chłopie zabrać się za piaskownicę a nie za internet i psuć komuś renomę....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACHELA TO PRAWDA, MNIE DO ATESTOWANEGO 5 LITR. KAR IP: *.inds.pl / 192.168.0.* 13.07.03, 14:26 NISTRA WESZŁO 5,5 LITRA[[[[[PODKRĘCONE DYSTRYBUTORY]]]]]] I SZARPAŁO AUTEM , TO NIE TYLKO MOJA OPINIA, ALE WIELU MOICH ZNAJOMYCH, PO PROSTU TAM NIE RADZE TANKOWAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Na Jagielońskiej IP: *.crowley.pl 14.07.03, 08:41 Na Jagielońskiej brak jest także kulturalnej obsługi (nie tankuję tam). A zobaczcie w nocy jak pracujący tam są często pijani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Radosz Re: Kontrola stacji paliw IP: proxy 14.07.03, 08:41 Przydałaby się też taka "Czarna lista" na naszym obszarze. Nie wierzę, że ogólnokrajowa kontrola mogła objąć wszystkie stacje. Nie jest tajemnicą na których stacjach nie należy tankować w trosce o silnik - oczywiście znam też ludzi którzy tankaują tylko i wyłącznie na stacjach typu "Aral" itp. twierdzących, zużycie paliwa maleje o ładnych kilka procent - sam jestem raczej laikiem, oni zawodowi kierowcy - raczej wypada wierzyć. Inna sprawa, że informacja o fatalnym paliwie jest tajemnicą poliszynela - zainteresowani wiedzą, naiwni tankują. Sam się kiedyś nabrałem na niską cenę przy ul. Michałowskiego, dawna nazwa stacji bodajrze "Orzeł". Teraz zdaje się, że się juz tak nie nazywa - nie chciałbym oczerniać bezpodstawie nowych włascicieli-oczywiście jeśli nie są to ci sami a zmiana nazwy stacji nie jest zwyczajną zmyłką. Wszystko miało miejsce jakieś 1,5 roku temu: pełen bak paliwa, radość z zaoszczędzonych pieniędzy -rano problemy z zapaleniem (1 roczny zachodni samochód). Tak się zdenerwowałem, że nawet napisałem "donos" do Gazety - oczywiście bez echa - jak się zresztą spodziewałem. Na pytanie gdzie można interweniować dowiedziałem się o takich korowodach urzędniczych że zrezygnowałem - po co ryzykować, nigdy nie wiadomo, czyją stacja jest własnością. Pozdrowienia Piotr Radosz [oczywiście pseudonim "artystyczny" ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu Re: Kontrola stacji paliw IP: *.icis.pcz.pl 14.07.03, 14:17 Też nabrałem się na tanie paliwo na stacji ORZEŁ przy ul. Michałowskiego, Kiedy złożyłem reklamacjie kazano mi zostawić nr telefonu. Miał skontaktować się ze mną kierownik. Minęły dwa lata, nikt się nie kontaktował. Ja oczywiście już tam nie byłem i ostrzegałem przed tą stacją wszystkich. Oczywiście tak jak poprzednik nie wiem kto teraz prowadz tę stację.Ale wolę nie próbować tam tankować. Odpowiedz Link Zgłoś