Dodaj do ulubionych

KRESKI ! ! !

05.09.03, 21:02
Pytanie to kieruję do miłośników gry zwanej popularnie "kreskami" (a
konkretnie odmiany napisanej przez Mariusza Jakubowskiego i Pawła
Spachacza) . Co byście powiedzieli na I-sze Nieoficjalne Mistrzostwa
Częstochowy w Kreskach? Turniej możnaby zorganizować w jakiejś kafejce albo
nawet u mnie w domu. Każda z uczestniczących par płaciłaby wpisowe, które
przeznaczałoby się na nagrody dla zwycięzców (np. skrzynkę browarów). Jak Wam
się ten pomysł podoba i czy byliby wśród Was ewentualnie jacyś chętni?
kontakt: garfield (gg 1147897), siegrze (gg 1858494)
Obserwuj wątek
    • lookas.prv.pl Re: KRESKI ! ! ! 05.09.03, 21:04
      szczerze piszac, to po raz pierwszy slysze o takiej grze... no chyba ze znam ja
      pod inna nazwa ;)
      • ckm_ista Re: KRESKI ! ! ! 05.09.03, 21:11
        "kreski" to taka powszechna nazwa :)..bardzo fajna gierka..dla 4 graczy przy
        jednym kompie :)..w toruniu jest juz zorganizowana nawet liga kresek :)..super
        zabawa dlatego tez fajnie by bylo zebrac milosnikow tej gierki w czewie,spotkac
        sie,napic pifka a przy okazji pograc :)..oficjalna strona :
        www.zuzel2001.prv.pl/ pozdrawiam
        • lookas.prv.pl Re: KRESKI ! ! ! 05.09.03, 23:06
          aaaaaa, chodzi Ci o ten zuzel?? Gram w to czesto na infie w szkole z kolegami,
          faktycznie gra jest bardzo sympatyczna :DD
          • ckm_ista Re: KRESKI ! ! ! 05.09.03, 23:14
            roznie to sie nazywa ale wiadomo o co chodzi :)..
            bardzo fajna zabawa zwlaszcza jesli jest wieksza ilosc
            osob..dlatego ta inicjatywa..moze znajda sie jacys
            zwolennicy tej gierki:)..pozdrawiam
    • Gość: Marf Re: KRESKI ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 23:51
      Musiałbym troche pocwiczyć, bo cienki jestem :)
      • Gość: Kamil Re: KRESKI ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 22:07
        A ja miałem KRESKI na studiach - strasznie popierniczony przedmiot:))))))
        • Gość: mundek Re: KRESKI ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 10:31
          kamilu czyzbys studiowal budownictwo?? ja tez to mialem i jakos przebrnalem :)
          kreski z babcia to robi z czlowieka mezczyzne predzej niz armia.
          • Gość: Kamil Re: KRESKI ! ! ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 10:33
            Właśnie z babcią "kreską", tez przebrnąłem bez problemów, ale wiekszość miała
            niezłe jazdy.............
            • Gość: mundek Re: KRESKI ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:35
              niewiem czy slyszales ale taki zart wymyslony przez babcie na jednego z naszych magistrow (nazwe go panie_panie)
              Czym sie rozni panie_panie od prostej ???
              prosta jest niograniczona !!
              :D
              powodzenia
    • Gość: ribbchaka Re: KRESKI ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 09:55
      mysle ze Arturowi Pietrzykowi przydaloby sie troche treningow, albo zamiana
      motocykla na kompa juz na stale ;)
      • Gość: Lotnik Re: KRESKI ! ! ! IP: *.premex.pl 09.09.03, 23:16
        ja to raczej bym się nie pisał, bo nie jestem zbytnio dobry w tą grę, a
        przegrać kilka browarów to nie sztuka. może kiedy będę dziadkiem starym...
        • Gość: Gość portalu: Marian M. CIURA i PYDZIK za Walaska i Pietrzyka z Atlasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 23:44
          Kierownictwo klubu oficjalnie deklaruje zmiane skladu na mecz z Atlasem. W
          miejsce Grzegorza Walaska pojedzie Sebastian Pydzik, w miejsce Artura
          Pietrzyka- Michal Ciura. Oboje pomyślnie zdali we wtorek w Krośnie egzamin na
          licencję żużlową i zostali zgloszeni do PZM. Sklad uzupełnia: Holta, Ułamek,
          Sullivan, Czerwinski, Pietraszko, Jurczynski. Wiecej informacji w lokalnej
          prasie w czwartek i piatek.
          • Gość: emka Re: CIURA i PYDZIK za Walaska i Pietrzyka z Atlas IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 09:54
            Gość portalu: Gość portalu: Marian M. napisał(a):

> Kierownictwo klubu oficjalnie deklaruje zmiane skladu na mecz z Atlasem. W
            > miejsce Grzegorza Walaska pojedzie Sebastian Pydzik, w miejsce Artura
            > Pietrzyka- Michal Ciura. Oboje pomyślnie zdali we wtorek w Krośnie egzamin na
            > licencję żużlową i zostali zgloszeni do PZM. Sklad uzupełnia: Holta, Ułamek,
            > Sullivan, Czerwinski, Pietraszko, Jurczynski. Wiecej informacji w lokalnej
            > prasie w czwartek i piatek.

Niezłe masz halo Marianek, dobrze się czujesz?
            • Gość: mundek Re: CIURA i PYDZIK za Walaska i Pietrzyka z Atlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 10:34
              Gość portalu: emka napisał(a):

> Gość portalu: Gość portalu: Marian M. napisał(a):
              >
              > > Kierownictwo klubu oficjalnie deklaruje zmiane skladu na mecz z Atlasem. W
              >
              > > miejsce Grzegorza Walaska pojedzie Sebastian Pydzik, w miejsce Artura
              > > Pietrzyka- Michal Ciura. Oboje pomyślnie zdali we wtorek w Krośnie egzamin
              > na
              > > licencję żużlową i zostali zgloszeni do PZM. Sklad uzupełnia: Holta, Ułame
              > k,
              > > Sullivan, Czerwinski, Pietraszko, Jurczynski. Wiecej informacji w lokalnej
              >
              > > prasie w czwartek i piatek.
              >
              > Niezłe masz halo Marianek, dobrze się czujesz?
              wlasnie dobrze sie czujesz?? za pietraszke Jonson ma jezdzic :D
              • Gość: ribbchaka Re: CIURA i PYDZIK za Walaska i Pietrzyka z Atlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 08:40
                ja z kolei slyszalem ze wraca Vandirek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka