jowita04 22.04.08, 18:21 Proszę o opinie ludzi,którzy byli w Tarnowskich Górach w aqua-parku.Ile kosztuje wjazd i czy rzeczywiście są bardzo duże kolejki do kasy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czest Re: AQUA-PARK 22.04.08, 21:02 Informacje na temat Parku Wodnego w Tarnowskich Górach znajdziesz na stronie internetowej: www.parkwodny.com.pl/pl/index.php. Tam również znajdziesz info o cenach. Moja opinia o tym parku wodnym ostatnio uległa zmianie na negatywną. Atrakcje mogą być - zależy, kto co lubi. Przychodzi tam sporo osób, potrafią być kolejki, ale to zależy od pory dnia i tygodnia. Dla mnie tych osób jest za dużo, a poza tym potrafi być brudno (podłogi), szczególnie w szatniach. Nie polecam saun (brzydki zapach od ludzi siedzących w strojach kąpielowych w saunach). Jeszcze jakiś czas temu jeździłem tam często, ale zrezygnowałem na rzecz Parku Wodnego w Dąbrowie Górniczej, gdzie też są atrakcje. W Dąbrowie jest mniej ludzi, nie ma przepychu. Jestem 2 razy w tygodniu w różne dni i rzadko widzę kolejki w kasie czy przepych na basenach. Sauny są fajne. A poza tym ile osób to tyle opini. Ja polecam Dąbrowę Górniczą. Jeśli chciałabyć więcej informacji zaklikaj na gg 4304538 lub na maila michalek1021@tlen.pl. 3 miejsca w samochodzie zawsze mam. Pozdrawiam. Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de-mo-ne-czek Re: AQUA-PARK IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 21:39 Jestem za Dąbrową .Spokój , cisza i fajny dojazd. Tarnowskie są ciut za popularne. W Łodzi otwarli też nowy Aqua Park ale jeszcze tam nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: AQUA-PARK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:12 a jakie sa ceny w dabrowie górniczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Re: AQUA-PARK IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 22:45 Przestań śmiecić. Naucz się korzystać z google. Odpowiedz Link Zgłoś
edit38 Re: AQUA-PARK- gdzie polecacie 15.03.14, 18:56 Gdzie polecacie wybrać się z 7 -letnim dzieckiem. Do tej pory byliśmy tylko w Aquaparku w Krakowie i było super ale niestety jest to dla nas za daleko ponieważ dziecko ma chorobę lokomocyjną i zanim dojedziemy na miejsce wszyscy będziemy już umęczeni. Zastanawiam się nad Tarnowskimi Górami, Kleszczewem (nie wiem czy tak się odmienia) i Dąbrową Górniczą. Proszę o opinie o tych parkach wodnych ewentualnie o innych nie oddalonych za bardzo od Częstochowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: AQUA-PARK- gdzie polecacie 15.03.14, 20:48 W Kleszczewie to nie jest aquapark tylko zwykły basen + dodatkowa mini niecka z cieplejszą wodą i 1 zjeżdżalnia. Jak dla mnie do kitu. Można się tam zanudzić na śmierć. Dąbrowa ma za mało atrakcji. W sumie jedynie zjeżdżalnie. Kraków, poza tym że mocno daleko, duży, dużo zjeżdżalni, ale tylko dla dorosłych, więc moje dziecko też się wynudziło. Tarnowskie w moim rankingu wygrywają, głównie przez sztuczne morze. Odpowiedz Link Zgłoś