Dodaj do ulubionych

Wypadek drogowy

14.07.08, 10:16
Przejeżdżałam w sobotę obok wypadku drogowego , straszny widok:( Dziś czytam
,że mężczyzna potrącony nie żyje, a sprawca miał 2 promile alkoholu!. Cały
czas widzę ten widok i szlak mnie trafia , bo ile ten morderca dostanie za to
co zrobił?! Jeśli w ogóle pójdzie siedzieć!
Obserwuj wątek
    • Gość: acb Re: Wypadek drogowy IP: 89.174.23.* 14.07.08, 19:04
      Pojdzie, pojdzie, moj sasiad za jazde na rowerze po pijaku i
      kradziez wegla poszedl siedziec...
      • lot_nad_gniazdem_tawro Re: Wypadek drogowy 15.07.08, 17:06
        Gość portalu: acb napisał(a):

> Pojdzie, pojdzie, moj sasiad za jazde na rowerze po pijaku i
        > kradziez wegla poszedl siedziec...

Ja się wcale nie zdziwię, jak jadąc pojutrze będę miał wypadek na polskich
        drigach. kto chce wyeliminować przeciwnika czy konkurenta zawsze zorganizuje -
        WYPADEK DROGOWY ! Pamiętajcie o tym.
      • Gość: ala Re: Wypadek drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 23:48
        A wiecie coś o wypadku w niedzielę,na drodze z Janowa do
        Olsztyna.Tam potrącono człowieka.?
    • Gość: gość Re: Wypadek drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 16:54
      Przeczytałam to co napisała pani winter.online i powiem szczerze kobieto jesteś
      bezduszną wiedźmą!!!Czy ty wogóle wiesz kim jest morderca?To człowiek który z
      PREMEDYTACJĄ i ze świadomością zabija drugiego człowieka.Człowiek który
      spowodował ten wypadek nie jest mordercą jest człowiekiem który popełnił życiowy
      błąd ,który z jakiegoś powodu wsiadł za kierownice po alkoholu.Ja nie bronie
      tych którzy jeżdżą pod wpływem ale nazywanie ich mordercami nie jest dobrym
      określeniem.Ten człowiek ma rodzinę która też przeżywa tragedie.Zanim znowu
      będzie pani kogoś oskarżać niech pani pomyśli co by czuła gdyby to jej mężowi
      się coś podobnego przytrafiło a ktoś nazwał go mordercą...
      • zawsze.anka1 Re: Wypadek drogowy 15.07.08, 17:03
        Niestety kierowca samochodu też nie żyje.A dwa lata temu pochował syna .Przykre.
        • Gość: to jest! Re: Wypadek drogowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.08, 17:11
          Aby się Żyd załatwił, trza ofiar - to jest przykre. Współczucie dla bliskich
          kierowcy Fiata!!
          • Gość: gosc Re: Wypadek drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 17:41
            tu się chyba mówi o dwóch różnych wypadkach
      • Gość: look Re: Wypadek drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 17:54
        dobra dobra ja jak wypiję to do auta za kółko nie wsiadam jak ktoś po pijaku
        wsiada do auta to sam się prosi o to żeby go nazwać mordercą a jego pojazd
        narzędziem zbrodni....
      • Gość: ona gó..o prawda !!!! IP: *.ludowa.netcominternet.pl 15.07.08, 19:59
        a właśnie ,że BRONISZ MORDERCÓW !!!!!
        każdy ,kto po pijaku wsiada za kółko jest potencjalnym MORDERCĄ i
        twoja głupia gadka tego nie zmieni
        a uczucia rodziny morderców niewiele mnie obchodzą .bardziej
        interesuje mnie ,co czują rodziny ofiar pijanych ,bezmyślnych
        głupoli
        • Gość: gość Re: gó..o prawda !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:17
          Do gość ona wiesz co życze ci wszysktiego co najgorsze niech cię spotykają same
          nieszcześcia!!!!!!!!!!!
          • Gość: Julka Re: gó..o prawda !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:44
            Ona, masz rację. Pijany kierowca to potencjalny morderca. I w
            dodatku z premedytacją.
            A ten gość to chyba taki nawalony a może i skazany, a może i
            morderca.
            W każdym razie wredny typ. Jak można w ogóle tak mysleć???
            • Gość: gość Re: gó..o prawda !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:56
              Czemu nazywasz kogoś kogo nie znasz wrednym typem?Jechał pod wpływem ale czy
              musicie odrazu oceniać jego charakter znasz go że twierdzisz że wredny?
              • Gość: Julka Re: gó..o prawda !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:03
                Ja pisałam o Tobie i Twoich wrednych życzeniach?
      • Gość: Jacek Re: Wypadek drogowy IP: *.apus-net.pl 15.07.08, 21:09
        Działał z PREMEDYTACJĄ, pił wiedząc, że usiądzie za kierownicą. Jechał pijany
        słysząc o wielu wypadkach spowodowanych przez innych pijaków.
        A żonie trzeba współczuć męża pijaka, a nie tego, że nazywa się go mordercą.
        Gdzie była ta rodzina kiedy on chlał.
        Jak można pisać, że się "przytrafiło", przecież to świadome działanie.
        • Gość: Do wszystkich hien Re: Wypadek drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:14
          Do wszystkich chamów typu Jacek nie planował siadać za kierownicą ten człowiek 3
          lata temu stracił syna i wierzcie mi lub nie od tamtej pory nie był sobą,bo nie
          ma gorszej tragedi od straty dziecka, nikomu nie życzę źle ale może jakby tobie
          Jacku i innym przytrafiła się taka tragedia bo byście inaczej gadali bezduszne
          hieny.I jeszcze jedno niewiem kto puścił plotkę że on nie żyje?co byliście na
          pogrzebie??Ja wiem że żyje.
          • bartek_cz-wa Re: Wypadek drogowy 16.07.08, 14:04
            Planował nie planował ale zabił człowiek.A to że stracił 3 lata temu syna nie
            upoważnia go do tego aby wsiadać po pijanemu za kierownice i zabijać innych.dla
            mnie osoba która wsiada po pijanemu za kierownice jest mordercą.i nie obchodzi
            mnie czy planował wsiadać za kierownice czy nie.Ciekawe czy jak by zabił kogoś z
            Twojej rodziny to tez byś go tak bronił?
          • Gość: Jacek Re: Wypadek drogowy IP: *.apus-net.pl 16.07.08, 21:38
            Ten kierowca musi Ci być bardzo bliską osoba. Ale to nie daje Ci prawa do
            wyrokowania. Nic absolutnie nic nie tłumaczy jazdy po pijanemu.
            A nazywając praktycznie wszystkich hienami i chamami, potwierdzasz tylko, że
            Twoja "ocena" tego co jest dobre, a co złe oparta jest na emocjach, a nie rozsądku.

Szkoda mi Ciebie (piszę to poważnie).
            • Gość: gość Re: Wypadek drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:54
              A ty masz prawo do wyrokowania i osądzania??
              • Gość: Jacek Re: Wypadek drogowy IP: *.apus-net.pl 16.07.08, 22:09
                "jechał samochodem, rozjechał (zabił) człowieka, miał 2 promile alkoholu" -
                to są fakty Ja nikogo nie osądzam, cytuję fakty.
      • Gość: do goscia Re: Wypadek drogowy IP: *.poczesna.netcominternet.pl 15.07.08, 21:24
        Ciekawe jakbys nazwal kierowce ,ktory zbił kogos z Twojej rodziny jadąc po pijanemu.
        • Gość: gość Re: Wypadek drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:18
          a ciekawe co byś zrobił/a jakbyś stracił/a syna???
          • Gość: ( ! ) Re: Wypadek drogowy IP: *.tktelekom.pl 16.07.08, 13:46
            Co ty bredzisz kobieto. Stracił syna, wydarzyła się tragedia. Jednak nie
            upoważnia go to do jeżdżenia samochodem po pijaku. Teraz inna rodzina przez
            niego przeżywa tragedię, bo pijak wsiadł za kółko. Ja zgadzam się z poprzednimi
            postami. Każdy kto wsiada za kółko pod wpływem alkoholu to potencjalny morderca,
            a samochód to narzędzie zbrodni. Bez wyjątków.
          • n.i.p.69 Re: Wypadek drogowy 18.07.08, 15:30
            Po stracie syna , należy wlać w siebie 1/2 litra wodki i rozjechac jak najwiecej
            ludzi na chodniku!!!...czy to chcialeś usłyszeć? a idac tokiem Twojego
            "myślenia".. co powinna teraz zrobić(kogo zabić?) żona zamordowanego rowerzysty?????
      • winter.online Re: Wypadek drogowy 16.07.08, 13:38
        Mam współczuć człowiekowi który zabił?! Każdy kto siada po pijaku jest
        potencjalnym mordercą i nie można go bronić w sposób taki"bo ma problemy"!
        Może i jestem wiedźmą, ale to nie ja życzę innym wszystkiego najgorszego.
        Czy Ty straciłeś/aś kogoś w wypadku spowodowanym przez pijanego? Najwidoczniej nie.
        • Gość: wypadek... Re: Wypadek drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 02:12
          jesteście zwykłą bandą małych, zakompleksionych dupków którzy oceny wystawiają
          na podstawie obserwacji telenoweli. Pewnie do tego jeszcze katolicy...
          krwiożercze, padlinożerne hieny.
          tacy jak wy linczują...

świętoszkowate bydło
          • kubiss Re: Polecam wszystkim ten link 17.07.08, 03:51
            Jak byście skomentowali ten wypadek i doskonały reportaż TVN ?
            Może to przemówi niektórym do wyobrażni

www.tvn24.pl/2117320,12690,0,0,1,wideo.html
            • Gość: agnieszka Re: Polecam wszystkim ten link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 09:28
              Mam nadzieję,że odpowie za to.
      • Gość: morela Re: Wypadek drogowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 09:24
        Jeśli ktos ze świadomością , że jest pijany wsiada za kierownicę to
        jest MORDERCĄ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka