Gość: madi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:44 W którym sklepie zoologicznym można kupić papugę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:04 Proszę nie traktować tego jako pseudo reklamę . Info. zamieszczam tylko w celach informacyjnych. Otóż mój brat ma bardzo dobry sklep zoologiczny, jest w nim dosłownie wszystko, dostanie pan każdy gatunek papugi jaki się Panu zamarzy. Sklep mieści się prawie na przeciwko Elbitu tj. "Sklep przy Farze" , idąc od zielonej scieżki są tam takie pawilony w tym dużym białym budynku trzeba wejść w tą alejkę którą rozpoczyna sklep obuwniczy i apteka wejść w alejkę będzie szyld i sklep po prawej stronie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:10 Przykro mi, w tym tygodniu tam byłem i niestety nie mają papug :/ Tylko na zamówienie. Ja wolę widzieć co kupuję. Wiecie gdzie jeszcze można nabyć papugi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:27 To rzeczywiście kryptoreklama i to kłamliwa. Jeszcze nigy nie widziałem tak zaniedbanego sklepu, o zwierzętach strach pomyśleć. Kupuję tam czasami sianko, ale zwierzętom szczerze współczuję, w klatkach brud, akwaria porośnięte glonem, śmierdzi papierochami a właściciel grucha z laskami. FUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 17:04 Gość portalu: gucio napisał(a): > To rzeczywiście kryptoreklama i to kłamliwa. > Jeszcze nigy nie widziałem tak zaniedbanego sklepu, o zwierzętach > strach pomyśleć. Kupuję tam czasami sianko, ale zwierzętom szczerze > współczuję, w klatkach brud, akwaria porośnięte glonem, śmierdzi > papierochami a właściciel grucha z laskami. FUJ coś Ci sie chyba przewidziało. znam wlasciciela i napewno zwierzeta nie maja okropnych warunków, facet wie co robi, normalne ze klatki u gryzoni beda poobgryzane, co tydzien nowej nie bedzie kupowal, zwierzeta sa zdrowe. w przeciwienstwie do innych sklepów tam warunki zwierzeta maja bardzo dobre. I oczywiscie pragne wspomniec ze to jedyny chyba sklep w ktorym mozna kupic egzotyczne zwierzeta typu weze, pajaki oraz karme dla nich, szczury karmowe, myszy, swierszcze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: papugi IP: *.tktelekom.pl 16.06.10, 21:58 Ja ostatnio też chciałam kupi papugi i niestety w takim Ciechanówku nigdzie nie kupisz w żadnym sklepir nie ma,kupiłam w koncu na bazarku w sobotę przy PKP.Na Ściegiennego faktycznie okropnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:50 Udało mi się kupić ładne papużki na bazarku na aleksandrówce, modrolotki czerwonoczelne. Kobieta z facetem znają się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. K. Re: papugi IP: *.bredband.comhem.se 09.11.10, 13:39 Tak dla Twojej informacji, wlasciciel nie grucha z laskami, takze piszesz tu glupoty, bo jestem jego zona i w sklepie bywalam prawie codziennie ! ;-)) Fakt faktem, byl syf, przyznam sie bez bicia, moj maz troche zaniedbal sklep, ale sama w miare swoich mozliwosci staralam sie, zeby bylo czysto! Jednak to jest sklep zoologiczny i ciezko jest codziennie utrzymac porzadek, niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. K. Re: papugi IP: *.bredband.comhem.se 09.11.10, 13:49 A tak wlasciwie, jak podoba Wam sie sklep po remoncie? ;-)) Dalej Ciechanowianie maja zbyt duze wymagania co do wygladu i wyposazenia? Taka mala rada na przyszlosc, pojedzcie sobie do Kakadu, do Arkadii ;-)) W takiej dziurze jakim jest Ciechanow, niestety nie da rady stworzyc mega sklepu zoologicznego, przy Waszych zarobkach i wygorowanych marzeniach co do produktu, niestety.. Chcecie nie wiadomo co za grosze, tak sie nie da ! Chcesz cos dobrego jakosciowo, musisz za to odpowiednio zaplacic ;-)) to na tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.35 Re: papugi 10.11.10, 12:14 A może ktoś posiada informacje gdzie mogę kupić kotka perskiego, albo zna osoby które posiadają na sprzedaż?Nie zależy mi na rodowodach i za rozsądną cenę:) za wszelkie informacje serdecznie dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś