IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:44
W którym sklepie zoologicznym można kupić papugę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:04
      Proszę nie traktować tego jako pseudo reklamę . Info. zamieszczam tylko w celach
      informacyjnych.

Otóż mój brat ma bardzo dobry sklep zoologiczny, jest w nim dosłownie wszystko,
      dostanie pan każdy gatunek papugi jaki się Panu zamarzy.

Sklep mieści się prawie na przeciwko Elbitu tj. "Sklep przy Farze" , idąc od
      zielonej scieżki są tam takie pawilony w tym dużym białym budynku trzeba wejść w
      tą alejkę którą rozpoczyna sklep obuwniczy i apteka wejść w alejkę będzie szyld
      i sklep po prawej stronie.
      Pozdrawiam
      • Gość: madi Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:10
        Przykro mi, w tym tygodniu tam byłem i niestety nie mają papug :/ Tylko na
        zamówienie. Ja wolę widzieć co kupuję. Wiecie gdzie jeszcze można nabyć papugi?
        • Gość: gucio Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:27
          To rzeczywiście kryptoreklama i to kłamliwa.
          Jeszcze nigy nie widziałem tak zaniedbanego sklepu, o zwierzętach
          strach pomyśleć. Kupuję tam czasami sianko, ale zwierzętom szczerze
          współczuję, w klatkach brud, akwaria porośnięte glonem, śmierdzi
          papierochami a właściciel grucha z laskami. FUJ
          • Gość: ktosik Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 17:04

Gość portalu: gucio napisał(a):

> To rzeczywiście kryptoreklama i to kłamliwa.
            > Jeszcze nigy nie widziałem tak zaniedbanego sklepu, o zwierzętach
            > strach pomyśleć. Kupuję tam czasami sianko, ale zwierzętom szczerze
            > współczuję, w klatkach brud, akwaria porośnięte glonem, śmierdzi
            > papierochami a właściciel grucha z laskami. FUJ

coś Ci sie chyba przewidziało.

znam wlasciciela i napewno zwierzeta nie maja okropnych warunków, facet wie co
            robi, normalne ze klatki u gryzoni beda poobgryzane, co tydzien nowej nie bedzie
            kupowal, zwierzeta sa zdrowe. w przeciwienstwie do innych sklepów tam warunki
            zwierzeta maja bardzo dobre. I oczywiscie pragne wspomniec ze to jedyny chyba
            sklep w ktorym mozna kupic egzotyczne zwierzeta typu weze, pajaki oraz karme dla
            nich, szczury karmowe, myszy, swierszcze.

Pozdrawiam
            • Gość: *** Re: papugi IP: *.tktelekom.pl 16.06.10, 21:58
              Ja ostatnio też chciałam kupi papugi i niestety w takim Ciechanówku
              nigdzie nie kupisz w żadnym sklepir nie ma,kupiłam w koncu na
              bazarku w sobotę przy PKP.Na Ściegiennego faktycznie okropnie!!
              • Gość: madi Re: papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:50
                Udało mi się kupić ładne papużki na bazarku na aleksandrówce, modrolotki
                czerwonoczelne. Kobieta z facetem znają się na rzeczy.
          • Gość: K. K. Re: papugi IP: *.bredband.comhem.se 09.11.10, 13:39
            Tak dla Twojej informacji, wlasciciel nie grucha z laskami, takze piszesz tu glupoty, bo jestem jego zona i w sklepie bywalam prawie codziennie ! ;-))
            Fakt faktem, byl syf, przyznam sie bez bicia, moj maz troche zaniedbal sklep, ale sama w miare swoich mozliwosci staralam sie, zeby bylo czysto! Jednak to jest sklep zoologiczny i ciezko jest codziennie utrzymac porzadek, niestety..
            • Gość: K. K. Re: papugi IP: *.bredband.comhem.se 09.11.10, 13:49
              A tak wlasciwie, jak podoba Wam sie sklep po remoncie? ;-))
              Dalej Ciechanowianie maja zbyt duze wymagania co do wygladu i wyposazenia?
              Taka mala rada na przyszlosc, pojedzcie sobie do Kakadu, do Arkadii ;-))
              W takiej dziurze jakim jest Ciechanow, niestety nie da rady stworzyc mega sklepu zoologicznego, przy Waszych zarobkach i wygorowanych marzeniach co do produktu, niestety..
              Chcecie nie wiadomo co za grosze, tak sie nie da !
              Chcesz cos dobrego jakosciowo, musisz za to odpowiednio zaplacic ;-))

to na tyle..
    • sonia.35 Re: papugi 10.11.10, 12:14
      A może ktoś posiada informacje gdzie mogę kupić kotka perskiego, albo zna osoby które posiadają na sprzedaż?Nie zależy mi na rodowodach i za rozsądną cenę:) za wszelkie informacje serdecznie dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka