Gość: maja IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 16:26 znowu tragiczny wypadek w konopkach w sobote Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: wypadek IP: *.centertel.pl 28.06.10, 16:31 TRAGEDIA NIE DO OPISANIA :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 17:25 tragedia i jeszcze raz tragedia ojej jaka tragedia...no straszna ta tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 18:18 A co takiego się stało ? ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 18:51 zginelo male dziecko matka w stanie krytycznym w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: wypadek 28.06.10, 21:07 żer dla żądnych sensacji. Google nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: wypadek IP: *.centertel.pl 30.06.10, 23:41 współczuję rodzinie ... Jarku jesteśmy z Wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.10, 17:33 a jak sie czuje ola czy ktos wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: wypadek IP: *.chello.pl 01.07.10, 20:56 jak oni się nazywali ?? Jakie mieli nazwisko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: wypadek IP: *.cdma.centertel.pl 01.07.10, 21:01 a tak wogóle , to tragedia i to duża , do czego potrzebne Ci nazwisko?? ploty siać?należy uszanować anonimowość rodziny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka 232 Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 21:44 jak ty mozesz o takie rzeczy pytac na forum ogólnie dostepnym a jak ma sie czuc ukochana wyczekiwana córka nie zyje a sama ona walczy o zycie zastanów sie a jak bys byla z nia blisko to bys wiedziała to ich dramat i to jaki ludzie pomyslcie po co tworzycie taki temat szukacie winnego czy ofiary polskie glupie szukajace wrazen spoleczenstwo ja to przezywam bardzo a jedyne co moge zrobic to modlic sie zarliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: wypadek IP: *.centertel.pl 01.07.10, 21:47 Ola jest w stanie krytycznym . Leży w warszawie i ma poważne obrażenia. Módlmy się o jej zdrowie. Taka tragedia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka232 Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 21:46 daruj sobie ten komentarz co jestes z nim i piszesz takie rzeczy gdzie w necie jak tak naprawde z nim jestes to idz do kosciola Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: wypadek 01.07.10, 21:52 Dla mnie temat do zamknięcia kto powinien wiedzieć wie wszystko a kto nie powinien, niech lepiej sobie znajdzie inny temat do strzępienia języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: wypadek IP: *.centertel.pl 01.07.10, 21:54 Nie jest to temat do dyskusji. Moje słowa i nikt mi nie zabroni pisać. Jeszcze żeby to coś obrazliwego było. Koleżanko słowo do Ciebie . Nie siedz przed kompem tylko różaniec w rękę . Innych łatko komentować.... Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: wypadek 01.07.10, 21:59 Patka uszanuj prywatność ludzi, cały Ciechanów nie musi wiedzieć w jakim są stanie, a pomodlenie się to bardzo dobry pomysł, znacznie lepszy niż plotki i utarczki. Odpowiedz Link Zgłoś