Dodaj do ulubionych

Szkoła podst nr 7

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 10:47
Witam wszystkich ktorych dzieci uczeszczaja do tej szkoly podstawowej, jakie
sa Wasze opinie na temat szkoly, zajec, nauczycieli itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: AISZA Re: Szkoła podst nr 7 IP: 213.199.253.* 02.07.10, 11:14
      Jak dla mnie to strasznie duzo młodych, lansujących się nauczycieli. Mało który
      z tych nauczycieli jest naprawdę dobry w swoim fachu. W zasadzie to po jednym
      nauczycielu, każdego przedmiotu mozna wyliczać, bo więcej nauczycieli nie
      zasługuje na pochwałe.
      Co do pracy to mam zastrzezenia do Pani od informatyki Anny W. bo nic nie robi
      na zajęciach, Anny N. wymaga wszystkiego na pamięć. Dzieci muszą wkuwać a to nie
      uczy ich myślenia i takich przykładów mozna wyliczać a wyliczać. Nie mówiąc już
      o nauczaniu początkowym. Dobra - w miarę uccząca to Anna K. , Maryla Sz., Bożena
      K. Inne Panie tylkio chodzą za Panią Dyrektor - bardzo zresztą przystępną i bez
      wazeliny pchają się do jej otworów, a chyba powinny zająć się nauką swoich
      wychowanków!!!!
      • dz1ad3k Re: Szkoła podst nr 7 02.07.10, 11:36
        Twoja wypowiedź, jej standard, świadczy bardziej niż treść o tym, że źle
        wychowują w 7 :D.
        • Gość: PODST. Re: Szkoła podst nr 7 IP: 213.199.253.* 02.07.10, 17:50
          Szkoła jest super naprawdę gorąco polecam.
    • Gość: --/ Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:35
      jak sie nie mylę w tej szkole jest sala ćwiczeń atlas i tego typu , nie dla
      uczniów. Jest zamknięta, bo to tylko sala dla różnych wizytacji żeby się
      pochwalić, że szkoła to ma. I tak stoi niewykorzystana już 5 lat
      • Gość: gość Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:56
        Chyba kogoś bardzo serce boli i skręca ze złości, że nie pracuję w dobrej szkole.
    • Gość: Absolwentka Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 19:46
      Skończyłam tę szkołę 5 lat temu. Nie wiem, jak jest teraz, ale za
      moich czasów na matematyce uczono mnie, że "ułamki można sprowadzać
      do wspólnego licznika lub mianownika", co chyba świadczy dobitnie o
      poziomie nauczania w tej szkole...
      Aha, jeszcze jedno. Szkolna świetlica- coś strasznego. Dzieciaki się
      nudzą, a panie w ogóle nie zwracają na nie uwagi. I z tego, co
      słyszałam, z roku na rok w tej kwestii jest coraz gorzej.
      • Gość: xxx Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 00:34
        Skoro tak piszecie na nie to niby czemu SP7 miało najwyższy wynik na egzaminie szóstoklasistów (oprócz STO)?
      • Gość: Aga Re: Szkoła podst nr 7 IP: 213.199.253.* 03.07.10, 10:10

I dobrze Cię nauczyli , aby dodać lub odjąć ułamki o różnych mianownikach ,
        należy sprowadzić je do wspólnego mianownika .Do wspólnego licznika sprowadza
        się wtedy kiedy porównujesz ułamki.Tak nie uważało się na lekcjach !

• Gość: Alice Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.chello.pl 03.07.10, 11:13
          Mój syn tam uczęszczał-jest teraz w liceum i dobrze sobie radzi.Córka jeszcze
          się uczy w SP 7.Jestem zadowolona.Szczególnie polecam p.Dorotę S.-świetny pedagog.
        • Gość: Absolwentka Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 13:55
          -.-
          Chodziło mi oczywiście o dodawanie i odejmowanie ułamków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka