Gość: Gośka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 10:47 Witam wszystkich ktorych dzieci uczeszczaja do tej szkoly podstawowej, jakie sa Wasze opinie na temat szkoly, zajec, nauczycieli itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AISZA Re: Szkoła podst nr 7 IP: 213.199.253.* 02.07.10, 11:14 Jak dla mnie to strasznie duzo młodych, lansujących się nauczycieli. Mało który z tych nauczycieli jest naprawdę dobry w swoim fachu. W zasadzie to po jednym nauczycielu, każdego przedmiotu mozna wyliczać, bo więcej nauczycieli nie zasługuje na pochwałe. Co do pracy to mam zastrzezenia do Pani od informatyki Anny W. bo nic nie robi na zajęciach, Anny N. wymaga wszystkiego na pamięć. Dzieci muszą wkuwać a to nie uczy ich myślenia i takich przykładów mozna wyliczać a wyliczać. Nie mówiąc już o nauczaniu początkowym. Dobra - w miarę uccząca to Anna K. , Maryla Sz., Bożena K. Inne Panie tylkio chodzą za Panią Dyrektor - bardzo zresztą przystępną i bez wazeliny pchają się do jej otworów, a chyba powinny zająć się nauką swoich wychowanków!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: Szkoła podst nr 7 02.07.10, 11:36 Twoja wypowiedź, jej standard, świadczy bardziej niż treść o tym, że źle wychowują w 7 :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PODST. Re: Szkoła podst nr 7 IP: 213.199.253.* 02.07.10, 17:50 Szkoła jest super naprawdę gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --/ Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:35 jak sie nie mylę w tej szkole jest sala ćwiczeń atlas i tego typu , nie dla uczniów. Jest zamknięta, bo to tylko sala dla różnych wizytacji żeby się pochwalić, że szkoła to ma. I tak stoi niewykorzystana już 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:56 Chyba kogoś bardzo serce boli i skręca ze złości, że nie pracuję w dobrej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 19:46 Skończyłam tę szkołę 5 lat temu. Nie wiem, jak jest teraz, ale za moich czasów na matematyce uczono mnie, że "ułamki można sprowadzać do wspólnego licznika lub mianownika", co chyba świadczy dobitnie o poziomie nauczania w tej szkole... Aha, jeszcze jedno. Szkolna świetlica- coś strasznego. Dzieciaki się nudzą, a panie w ogóle nie zwracają na nie uwagi. I z tego, co słyszałam, z roku na rok w tej kwestii jest coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 00:34 Skoro tak piszecie na nie to niby czemu SP7 miało najwyższy wynik na egzaminie szóstoklasistów (oprócz STO)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Szkoła podst nr 7 IP: 213.199.253.* 03.07.10, 10:10 I dobrze Cię nauczyli , aby dodać lub odjąć ułamki o różnych mianownikach , należy sprowadzić je do wspólnego mianownika .Do wspólnego licznika sprowadza się wtedy kiedy porównujesz ułamki.Tak nie uważało się na lekcjach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.chello.pl 03.07.10, 11:13 Mój syn tam uczęszczał-jest teraz w liceum i dobrze sobie radzi.Córka jeszcze się uczy w SP 7.Jestem zadowolona.Szczególnie polecam p.Dorotę S.-świetny pedagog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: Szkoła podst nr 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 13:55 -.- Chodziło mi oczywiście o dodawanie i odejmowanie ułamków. Odpowiedz Link Zgłoś