Dodaj do ulubionych

sushi hotel korona

21.07.10, 12:09
czy był ktoś ? jakie ceny
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 12:40
      Jadłem tam sushi mają zastaw : california, nigiri, maki
      Najadlem się zdrowo za 20 złotych
      • Gość: Mixer Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 12:43
        Podają tylko w piątki, ewentualnie można zadzwonić lub podjechać i
        zamówić na inny dzień tygodnia, cena przyzwoita i porcje duże. Dla
        mnie OK.
    • Gość: ciech1234 Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 12:53
      Mam dobre zdanie na temat sushi w restauracji Korona, całkiem
      niewysoka cena jak na tak dużą porcję
    • Gość: ilovesushi Re: sushi hotel korona IP: *.tktelekom.pl 29.10.10, 17:39
      strasznie pogorszyło się to sushi :/ ryż mało zwarty i niedogotowany ja na pewno więcej tam nie pójdę.porcja się zmniejszyła bez smaku NIE POLECAM!!!!
    • Gość: gosc Re: sushi hotel korona IP: *.hsd1.ca.comcast.net 31.10.10, 01:30
      hotel korona to porazka tak jak i w dancingach tak i w jedzeniu.Albo podane za slono albo trzeba czekac 2 godziny na podanie .tak wlasnie mi sie przytrafilo.Niw polecam w zadnym wypadku
      • Gość: iza Re: sushi hotel korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 11:46
        a ja polecam jedzonko super zespól aktiv rewelacja siedz w domu i nie marudzjasne
        • Gość: ... Re: sushi hotel korona IP: *.chello.pl 01.11.10, 11:03
          Dobrze pani Izo z SS
    • Gość: Maciej Re: sushi hotel korona IP: *.centertel.pl 03.11.10, 10:53
      :A ja moi drodzy powiem tak:

wyprawiałem tam w maju I komunię mojej córki a we wrześniu chrzciny chłopaka
      w obu przypadkach byliśmy z żoną bardzo zadowoleni zarówno z serwowaneo jedzenia jak i kelnerów, może tylko porcje są zbyt duże ale to powoduje że zaproszone osoby napewno nie wyszły nienajedzone, sale też mają ładne tylko alkohol dość kosztuje dużo ale to restauracja a nie bar. Jeśli chodzi o sushi to mieli dobry pomysł, ja byłem 2 razy i smakowało mi ale wcześniej nie jadłem sushi więc może nie mam porównania.
      Nie wiem dlaczeo widzę tu tak niepochlebne opinie bo dla mnie Korona do dobry lokal.
      • Gość: Klops Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 20:03
        Wiecie ja wczoraj zapisałem się na Bal Andrzejkowy w Hotelu Korona będzie nas 8 osób, byłem wcześniej na 2 dancingach ze znajomymi i bardzo nam się podobało. Najważniejsze jest to, że średnia wieku na tych imprezach była około 35 -40 lat więc nie musieliśmy się martwić o styl zabawy, porządek, spokój, miła atmosfera i co najważniejsze kameralnie podobno na dancingi nigdy nie przyjmują więcej niż 45 gości (tak mówiła miła pani w recepcji) i zawsze są konkursy z nagrodami. Mamy nadzieję że tym razem w Koronie będzie równie fajnie i spokojnie. Nie rozumiem dlaczego tu jest tyle nieprawdziwych informacji - może to konkurencja !!!???
    • Gość: aaa Re: sushi hotel korona IP: *.tktelekom.pl 08.11.10, 11:53
      Jadłem już w kilku miejscach , niestety tu najgorsze.
      • Gość: Kowal Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 19:52
        A ja jadłem sushi w Koronie już 3 razy i moim zdaniem jest całkiem dobre i do tego jedną porcją najadam się fest. Nie wiem o co Wam chodzi ???
    • Gość: Zirytowany Re: sushi hotel korona IP: *.chello.pl 11.11.10, 14:57
      Ten wątek to czysta żenada.... Jak nie macie klientów to ogłoście to na forum i was wspomożemy a nie piszecie z tego samego adresu IP i zachwalacie. Mam już dość tych pseudo-reklam. Sam prowadzę działalność i jakoś nie musze sie tu zachwalać....
      • magikmix Re: sushi hotel korona 11.11.10, 15:48
        No wiesz robimy co możemy im więcej informacji w eterze tym lepiej wszystko się niesie a sushi mamy całkiem dobre naprawdę, serdecznie zapraszem w każdy piątek Proszę pamiętać że reklama jest dźwignią handlu no i tak prawdę mówiąc to te krytyczne opinie muszą chyba płynąć od naszej konkurencji, a mie zawsze uczono że konkurencję należy jeśli nie chwalić to przynajmniej szanować i nie krytykować - tak jest poprostu uczciwie
        • Gość: forumista Re: sushi hotel korona IP: *.chello.pl 15.11.10, 12:28
          widzę, że Pan Magikmix ma hopla na punkcie sushi w Koronie.Nie jadłem tam więc nie oceniam ale śmieszy mnie reklamowanie tego na forum i jak jeden z poprzedników zauważył że z jednego IP różne osoby mają pochlebne recenzje.Żenada.Ile Ty masz lat człowieku że bawisz się w takie rzeczy???Najlepszą reklamą jest poczta pantoflowa.Jednym smakuje a innym nie.Nie przychylne opinie powinny motywować do poprawy jakości produktu by był lepszy a ja tu widzę czystą ciemnotę.Jeśli uczyłeś się marketingu i masz pojęcie o tym co robisz to jest takie coś jak Public Relations jak ma Pan ograniczoną wiedzę na ten temat więcej znajdzie Pan na Wikipedii.A jak chce Pan porównać jakość sushi w Koronie proszę jechać do Płońska na sushi w barze Tokyo .
    • Gość: bbbb Re: sushi hotel korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:50
      to prawda sushi okropnie się zmieniło :( radze się poprawić na początku było super ale teraz .....szkoda słów
    • ciechanowianka Re: sushi hotel korona 07.12.10, 18:48
      I jak to sushi w Koronie, zjedliwe ;)?? A ceny, bo nikt nic nie pisze na ten temat??
      • Gość: LoRuS Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 21:48
        Byłem i jest w miarę...można polecić oczywiście niby smakosze i specjaliści mogą mieć zastrzeżenia ale jak dla mnie ok.Koszt 20 zł za zestaw, który składa się w sumie z 10 - ciu kawałków : Nigiri ,Maki i Kalifornia no i do tego Wasabi , imbir i pałeczki ...Szkoda że tylko w piatek serwują ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka