hermes00 21.07.10, 12:09 czy był ktoś ? jakie ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 12:40 Jadłem tam sushi mają zastaw : california, nigiri, maki Najadlem się zdrowo za 20 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mixer Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 12:43 Podają tylko w piątki, ewentualnie można zadzwonić lub podjechać i zamówić na inny dzień tygodnia, cena przyzwoita i porcje duże. Dla mnie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech1234 Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 12:53 Mam dobre zdanie na temat sushi w restauracji Korona, całkiem niewysoka cena jak na tak dużą porcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilovesushi Re: sushi hotel korona IP: *.tktelekom.pl 29.10.10, 17:39 strasznie pogorszyło się to sushi :/ ryż mało zwarty i niedogotowany ja na pewno więcej tam nie pójdę.porcja się zmniejszyła bez smaku NIE POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sushi hotel korona IP: *.hsd1.ca.comcast.net 31.10.10, 01:30 hotel korona to porazka tak jak i w dancingach tak i w jedzeniu.Albo podane za slono albo trzeba czekac 2 godziny na podanie .tak wlasnie mi sie przytrafilo.Niw polecam w zadnym wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: sushi hotel korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 11:46 a ja polecam jedzonko super zespól aktiv rewelacja siedz w domu i nie marudzjasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: sushi hotel korona IP: *.chello.pl 01.11.10, 11:03 Dobrze pani Izo z SS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: sushi hotel korona IP: *.centertel.pl 03.11.10, 10:53 :A ja moi drodzy powiem tak: wyprawiałem tam w maju I komunię mojej córki a we wrześniu chrzciny chłopaka w obu przypadkach byliśmy z żoną bardzo zadowoleni zarówno z serwowaneo jedzenia jak i kelnerów, może tylko porcje są zbyt duże ale to powoduje że zaproszone osoby napewno nie wyszły nienajedzone, sale też mają ładne tylko alkohol dość kosztuje dużo ale to restauracja a nie bar. Jeśli chodzi o sushi to mieli dobry pomysł, ja byłem 2 razy i smakowało mi ale wcześniej nie jadłem sushi więc może nie mam porównania. Nie wiem dlaczeo widzę tu tak niepochlebne opinie bo dla mnie Korona do dobry lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klops Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 20:03 Wiecie ja wczoraj zapisałem się na Bal Andrzejkowy w Hotelu Korona będzie nas 8 osób, byłem wcześniej na 2 dancingach ze znajomymi i bardzo nam się podobało. Najważniejsze jest to, że średnia wieku na tych imprezach była około 35 -40 lat więc nie musieliśmy się martwić o styl zabawy, porządek, spokój, miła atmosfera i co najważniejsze kameralnie podobno na dancingi nigdy nie przyjmują więcej niż 45 gości (tak mówiła miła pani w recepcji) i zawsze są konkursy z nagrodami. Mamy nadzieję że tym razem w Koronie będzie równie fajnie i spokojnie. Nie rozumiem dlaczego tu jest tyle nieprawdziwych informacji - może to konkurencja !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: sushi hotel korona IP: *.tktelekom.pl 08.11.10, 11:53 Jadłem już w kilku miejscach , niestety tu najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 19:52 A ja jadłem sushi w Koronie już 3 razy i moim zdaniem jest całkiem dobre i do tego jedną porcją najadam się fest. Nie wiem o co Wam chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zirytowany Re: sushi hotel korona IP: *.chello.pl 11.11.10, 14:57 Ten wątek to czysta żenada.... Jak nie macie klientów to ogłoście to na forum i was wspomożemy a nie piszecie z tego samego adresu IP i zachwalacie. Mam już dość tych pseudo-reklam. Sam prowadzę działalność i jakoś nie musze sie tu zachwalać.... Odpowiedz Link Zgłoś
magikmix Re: sushi hotel korona 11.11.10, 15:48 No wiesz robimy co możemy im więcej informacji w eterze tym lepiej wszystko się niesie a sushi mamy całkiem dobre naprawdę, serdecznie zapraszem w każdy piątek Proszę pamiętać że reklama jest dźwignią handlu no i tak prawdę mówiąc to te krytyczne opinie muszą chyba płynąć od naszej konkurencji, a mie zawsze uczono że konkurencję należy jeśli nie chwalić to przynajmniej szanować i nie krytykować - tak jest poprostu uczciwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumista Re: sushi hotel korona IP: *.chello.pl 15.11.10, 12:28 widzę, że Pan Magikmix ma hopla na punkcie sushi w Koronie.Nie jadłem tam więc nie oceniam ale śmieszy mnie reklamowanie tego na forum i jak jeden z poprzedników zauważył że z jednego IP różne osoby mają pochlebne recenzje.Żenada.Ile Ty masz lat człowieku że bawisz się w takie rzeczy???Najlepszą reklamą jest poczta pantoflowa.Jednym smakuje a innym nie.Nie przychylne opinie powinny motywować do poprawy jakości produktu by był lepszy a ja tu widzę czystą ciemnotę.Jeśli uczyłeś się marketingu i masz pojęcie o tym co robisz to jest takie coś jak Public Relations jak ma Pan ograniczoną wiedzę na ten temat więcej znajdzie Pan na Wikipedii.A jak chce Pan porównać jakość sushi w Koronie proszę jechać do Płońska na sushi w barze Tokyo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: sushi hotel korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:50 to prawda sushi okropnie się zmieniło :( radze się poprawić na początku było super ale teraz .....szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianka Re: sushi hotel korona 07.12.10, 18:48 I jak to sushi w Koronie, zjedliwe ;)?? A ceny, bo nikt nic nie pisze na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRuS Re: sushi hotel korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 21:48 Byłem i jest w miarę...można polecić oczywiście niby smakosze i specjaliści mogą mieć zastrzeżenia ale jak dla mnie ok.Koszt 20 zł za zestaw, który składa się w sumie z 10 - ciu kawałków : Nigiri ,Maki i Kalifornia no i do tego Wasabi , imbir i pałeczki ...Szkoda że tylko w piatek serwują ... Odpowiedz Link Zgłoś