Gość: Jacek IP: *.chello.pl 12.08.10, 18:20 Witajcie. Szukam osoby z Ciechanowa która posiada w domu Polską wersję gry Monopol i ewentualnie chciała by mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marlena Re: Planszowa gra Monopol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.10, 18:26 Ja mam Polską wersję gry monopol-w czym mogę ci pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Planszowa gra Monopol IP: *.chello.pl 12.08.10, 18:35 Dzięki za odpowiedź. Są dwie możliwości pomocy. Albo wypożyczenie jej na pól godzinki, a konkretnie kart z szansami. Lub ewentualnie druga opcja to podesłanie treści jakie są na tych kartach jeśli to nie problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Planszowa gra Monopol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.10, 18:38 Napiszę co jest na tych kartach bo ja nie jestem z Ciechanowa i trudno by było mi ją pożyczy teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Planszowa gra Monopol IP: *.chello.pl 12.08.10, 18:51 Wielkie dzięki, będę Ci bardzo wdzięczny. Z góry jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Planszowa gra Monopol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.10, 18:51 1 Przejdź na start 2 Mandat za przekroczenie szybkości.Zapłać 15 zł 3 Wyjdź bezpłatnie z więzienia.Tę kartę możesz zatrzymać do późniejszego wykorzystania lub sprzedać. 4 Zostałeś obciążony kosztami napraw.Zapłać 40 zł za dom, 115 za hotel 5 Otrzymałeś kredyt budowlany.Pobierz 150 zł 6 Idz do wiezienia, przejdź prosto do więzienia.Nie przechodź przez start nie pobieraj 200 zł 7 Wygrałeś konkurs krzyżówkowy.Pobierz 100 zł 8 Grzywna zapłać 20 zł 9 Przejdź na ulicę płowiecką ,jeśli miniesz po drodze start pobierz 200 zł 10 Przejdź na aleje ujazdowskie 11 Przejdź na plac Wilsona,jeśli miniesz start pobierz 200zł 12 Zapłać za szkodę 150 zł 13 Cofnij się o 3 pola 14 Bank wypłaca ci dywidendę w wysokości 50 zł 15 Przejdz na Dworzec Gdański,jeśli miniesz start pobierz 200 zł 16 Przeprowadź generalny remont wszystkich posiadanych budynków. Zapłać po 25 zł za domek,po 100 zł za każdy hotel. MIŁEGO GRANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Planszowa gra Monopol IP: *.chello.pl 12.08.10, 19:06 Ale jesteś szybka :) Jeszce raz wielkie dzięki. Jestem bardzo wdzięczny i uważam temat za zamknięty i wyczerpany w 100%. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Planszowa gra Monopol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.10, 19:43 Naprawdę nie ma za co,cieszę się że mogłam pomóc.Życzę wspaniałej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Planszowa gra Monopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 20:27 Skopiowane? Można skasować? Temat jest jakby nielokalny :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroj Re: Planszowa gra Monopol IP: *.cnow.pl 13.08.10, 21:07 mam coś na podobę monopolu a mianowicie biznes po europejsku :) jak by co to jestem z Ciechanowa i mogę pożyczyć jeżeli bd jeszcze potrzebny :) Odpowiedz Link Zgłoś